|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
9.6.2007 20:37:54   
frufru
Mojmoj, TanjaS a vidve dajeta rižolinota po flaši? Ker mi ga kar po žlici bolj gostega jemo cca 100ml, pol pa še ziziko, kolikor je še not.
Mojmoj, saj naš tud še ne spi, smo danes malo v zamudi, posluša pesmice in se z mojim zajčkom pogovarja, čeprav zdajle je utihnil. Po moje je glih zaspal, sam bom šla kasnej pogledat, ker če not stopim, bo spet uzbunauser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.6.2007 20:52:29   
TanjaS
Moj_moj, ga boš pa zbudila, če bo preveč dolgčas user posted image user posted image user posted image

Frufru, ja mi ga dajemo po flaši. Jaz si zvečer spumpam mleko, za naslednji večer, po dojenju pa mu dam še ene 180 ml mleka in notri pet čajnih čličk rižolinota. Včasih pa tudi z Aptimelom, če preveč sprazni.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.6.2007 20:58:25   
crci06
Joj, frufru, men je tko zakoj, da ima tvoje dete tvojega zajčka iz otroštva...
ful mi je ganljivo

sicer pa - ja - ko sem mu jaz dala za probat rižolino po žlički, mu ni bilo všeč. Pred tem je jedel jabolko in banano po žlički in se je očitno odločil, da rižolino ni OK. Potem je bila pa en večer ful lačen in smo probali rižolino po flaški in to je pa zagrabil... Zdaj je to tako, pa po pravici povedano, se mi niti ne da vsak večer otroka futrat po žlički, če lahko je po flaški... a sm grozna, aneuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.6.2007 21:05:53   
TanjaS
Moj_moj, nisi žleht. Tudi Maks ga ima raje po flaški. Zdaj semmu probala dati zraven tudi en un piškotek, ki se stopi v mlekecu. Pa mu je njami user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
9.6.2007 21:12:31   
Naja30
Moja mala se je pa odločila, da bo z mano gledala BB. Sem jo hotla dat spat, pa ni šlo user posted image  Pa kar naj gre malo kasneje, bo mogoče zjutraj dalj časa spala.

Punce, Tija ima spodaj na dlesni eno črtico. To bo zobek, ne? Joj, upam da ne bodo še bolj neprespane noči user posted image  

Jaz pa dam Tiji vso hrano po žlici. Tudi čaj bom počasi ukinila na flašo. Sploh če bo zobek pokukal ven. No ja, to so moji plani, odločila bo pa ona, kot ponavadi user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.6.2007 21:16:04   
frufru
TanjaS, jaz toliko mleka nimam, oz se mi ne da obe zize pumpat, iz ene pride pa samo 80 ml. Samo ne vem če bi mu bilo pol dost, ker po žlički je ful gostejš. Samo bi pa probala, ker so kar ibunge vse po žlički pojest, proti koncu je že kar zmatran. Koliko žlic bi pa naj dala v 80 ml?user posted image Kakšen cucelj pa mate, da laufa?

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.6.2007 21:20:33   
TanjaS
Jaz imam od Aventa variabilen cicelj, je ful fini. Moja desna ziza dobro laufa, tudi 140 ml napumpam, z leve pa največ ene 60. Odvisno, kako gosto hočeš imeti, lahko daš tudi 4 ali 5 malih žličk, je potem gosteje.

Naja, pri nas je bila tudi prvo bela črtica, čez dva dni zo, čez tri dni pa že zraven bela črtica. Samo Maksa spodnje neke niso matrale, zdaj mu zgornje poganjajo pa je kar mal hudo včasih. na eni je že črtica in belo, druga je samo ful otečena.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
9.6.2007 21:25:35   
crci06
jaz imam prilagodljiv aventov cucelj, pa pije na 3 črtice

Očitno pa nejc poje precej manj, ker mi je le 1x pojedel 2x60ml zvečer, drugače pa tam nekje 10-60 ml. Če se pa prej najoška, pa flaške noče. Ali obrtno - če mu najprej moj uturi flaško, potem ga dam na joško ravno toliko, da zaspi...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
9.6.2007 21:41:44   
frufru
Jaz bom pa jutri sama domauser posted image , a ma katera kak predlog kam se dat s 6mesečnim mulotom? Za doma mi ni bit.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
9.6.2007 21:47:59   
crci06
Frufru... naredi si čimlepši dan.. ni nujno, da se kam voziš. Samo črtaj vse nenujne obveznosti in imej DOPUST.
Pojdita recimo nekam malo peš, pa kosilo zunaj pojej..
To sem jaz naredila prejšnjo nedeljo, družbo nama je pa delala kolegica.
Jaz te ne morem povabit, ker jutri začuda nisem sama, lahko pa te čez teden povabim NA MORJE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
9.6.2007 21:57:33   
frufru
V bistvu sem žalostna, ker je jutri nedelja - edini dan, ko smo lahko cel dan skupaj, pa gre R na delavske igre v MB in ga do 9h najmanj ne bo. Danes sem bila pa cel dan Fata

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
9.6.2007 21:57:40   
TanjaS
Frufru, a prideš v Komendo user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
9.6.2007 22:10:08   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Jaz bom pa jutri sama domauser posted image , a ma katera kak predlog kam se dat s 6mesečnim mulotom? Za doma mi ni bit.

H men prid na morjeuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
9.6.2007 22:12:14   
Naja30
Tanja, a ni nujno, da ima dlesen otečeno? Ker je ni imela, kar na enkrat sem danes zagledala to črtico user posted image  In tudi nič sitna ni, ponoči ne joka. Zbujanje za hrano menda nima veze s tem?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
9.6.2007 22:15:24   
crci06
nekateri imajo srečo in dobijo zobke kar tako, brez joka in stoka.
menda.
in tudi, če je prvi bolel, ni nujno, da bolijo tudi vsi naprej. Kao.
Tko so men punce pravile.

Frufru - jaz sem tudi vedno imela nedeljo z družinski dan, samo če ne gre, pa ne gre. Boste pa drug vikend oba dni skupaj, pa ti ne boš sobote zabluzila za pospravljanje.

Še vedno pogrešam rito - ob "fati" sem se spet spomnila nanjo.

Pa ostale tudi pogrešam - jutri bojo pa vse hude, ker bo ene par strani popisanih z blesarijami

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
9.6.2007 22:16:14   
frufru
Viš to pa ne bi bilo slabo, da grem po TanjoS v Komendo pol pa obe prideva na morje in mamo mini RR miting, samo da se ne bi ustrašla. Kje na morju pa si?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
9.6.2007 22:17:27   
TanjaS
Naja, mi nismo imeli nič otekline, samo luknjico na lepem. Zgoraj pa je zdaj prav očitno oteklo.

Moj_moj, se pozna, da je vikend, bolj mal pišejo. Si pa me dajemo duška, ti, naja, frufru, pa še katera ti in tamuser posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
9.6.2007 22:19:29   
frufru
Naja3 srečna bodi, da jo ne matra, naš ma že cel mesec vse napihnjeno, slina teče v potokih, gele za dlesni jemo že kot sladoled, pa še črtic nimamouser posted image  Joj a sem jaz malo depresivna al kaj? user posted image šc šc slaba volja

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
9.6.2007 22:26:02   
Naja30
Meni se zdi, da smo tukaj samo tiste, ki smo same z user posted image  doma user posted image  mogoče je kaka izjema, no.

Ja, frufru, kar popokaj Tanjo in prišibajta. Veš, kako bi bila jaz vesela! To bi pa bil miting, pa še user posted image  bi namočile v bazenček user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
9.6.2007 22:38:00   
r1ta
Se pokorno javljam!

Sem bila malo bolj zaposlena danes. Zjutraj sva šla po krstno oblekico, potem sobotni šoping, ob treh smo šli na piknik firme mojega dragega potem sva se pa z Ančko malo crkljali. Zdajle pa gledam BB. Me zanima kako se bo končalo... Miha ali Andrej?

Moj_moj če slučajno ne prideš več jutri pogledat ti želim, da se imate na morju zelo lepo!

Ostalo pa pokomentiram jutri, velja?

Cmok

teta Nata

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
9.6.2007 22:40:28   
TanjaS
Frufru, meni se j eful fino zdelo, da gremo na morje, pol mi pa moj razloži, da imamo jutri družinski piknik (spet user posted image user posted image user posted image ). Ampak tokrat z mojo žlahto - se dobimo enkrat letno. Pa saj običajno je kar fino. So trije bratje, moj oči in dva strica in vsak enkrat organizira.

Drugič user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj moram speč, pa nimam pojma kaj. Kaka ideja?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
9.6.2007 22:40:57   
crci06
karkoli sem zdaj zveče rekla, se je obrnilo na glavo...
zdaj se je že zbudil, pojedel je že 80 ml, žabice sma ruknila dol, ker je ratalo ful vroče - jaz čist preveč likam -
in tako se očitno uresničuje to, da bom danes dežurna ponoči.
hotela sem vas povprašat, kje spijo vaši otroci, če moža ponoči ni doma - v posteljici ali v zakonski postelji.... res sem vas hotla povprašat in moj odgovor bi bil, da gre nejc vsak večer v svojo sobo, mogoče pa proti jutru, če je, ostane pri nama.
ja, valda.
Tik pred koncem RR greva midva dežurat v "ta veliko" posteljo.
Če me danes ni več nazaj, je vsaj eden izmed naju zaspal user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
9.6.2007 22:42:52   
frufru
Teta Nata en cmok nazaj v R'damuser posted image user posted image user posted image  (ma naš Lovro tudi eno teto Nato, samo ga bolj malo šmirgla, ko je še najstnica v najbolj ¨pametnih¨ letih)
TanjaS borovničevi muffini (so fajn, če je vroče) al pa uni čokoladni

< Sporočilo je popravil frufru -- 9.6.2007 22:44:46 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
9.6.2007 22:43:02   
TanjaS
Moj_moj, Maks spi v svoji posteljici do prvega hranjenja, pol pa večkrat kar pri nama. user posted image

Jaz grem tudi mal počivat.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
9.6.2007 22:43:59   
Naja30
Tija vedno zraven mene zaspi, ker zaspi na joški user posted image  Potem jo pa tudi ko moža ni doma, prestavim v njeno posteljo.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.