Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.5.2007 9:30:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 koala močno, močno držim pestke zate in za tvoje Punca drži se, pozitivno razmišljaj in vse bo ok. Koala,naj bo jutri za vaju srečen dan.Ob kolkih maš pa transfer? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.5.2007 9:44:30
|
|
|
|
biba26
|
Pozdravljene punce! Jaz sem imela punkcijo v sredo in pridelala 12 celic,prenos bo v ponedeljek,tako da zdaj držim pesti za moje male bojevnike! Koala tebi vso srečo jutri in seveda nadaljnih Mojca zate v torek vse naj naj Monikap zdaj pa veselo ,da ta mesec uspe Stunfek-pestke za dober rezultat Pamela veliko ,da boma skupaj veseli Citrončica tudi zate pestke Našim veselim pa seveda en velik Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.5.2007 10:44:39
|
|
|
|
monikap
|
Živijo punce! Koala zate naj bo jutri srečen dan stiskam pestke. Biba26 sem te že pogrešala stiskam pestke tudi zate za v ponedeljek in za tvoje bojevnike. Mojca zate pa naj bo torek uspešen dan. Stunfek ja mesec maj pa bo tudi najin mesec jaz sem prepričana v to kaj pa ti? Citrončica kje pa se ti skrivaš malo poročaj kako je kaj tvoje stanje? Medika13 in Andreja vama pa želim čim manj slabosti in uživajta vsak trenutek svoje me ostale punce prihajamo za vama. Pamela tudi zate pestke da boš kmalu boš videla da bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.5.2007 15:18:53
|
|
|
|
koala
|
Hvala punce za pestke. Saj ne morem vrjeti, samo še enkrat grem spat, naslednjo noč bom pa že grela svojo deco. Jupi!!!!! Mojca, sicer moram biti že ob pol osmih v LJ, samo se najprej opravijo uz-ji, šele potem pride zdravnik v operacijsko. Potem pa imajo prednost tiste ki imajo punkcijo. Tako da se bo verjetno spet kar zavleklo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.5.2007 16:02:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce kok časa je po punckiji normalno,da tole boli?Mene boli ko noro,komaj hodim,komaj grem lulat skratka groza.Vzela sem spasmex,vendar tole nič ne pomaga. In moj dragi je danes zvdel,da bo drugi teden vseeno moral na tern in je takoj klical v MB,da se je pozanimal kako z tem podpisom,če bo kaj zamrznejnih zarodkov.Rekla mu je le,da naj se zmenima kok jih hočem da mi jih vrnejo nazaj in,da dobro kaže v labolatoriju,točnegha podatka pa mu ni hotela rečti,ker bi baje neko potrdilo rabila,da sma zaprosila da se to pove,midva pa tega nimava.Torej bo pač treba počakati. Tkole sedaj pa grem lepo nazaj počivat.Lepo se mejte in mislim na vas! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.5.2007 18:00:10
|
|
|
|
koala
|
Mojca, mene je do včeraj bolelo, tako da sem hodila čisto počasi, ko grem na wc pa še danes boli.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.5.2007 19:20:02
|
|
|
|
andreja2000
|
koala jutri bom v mislih s tabo!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.5.2007 11:56:41
|
|
|
|
citrončica
|
Punce,evo mene na raport, sem že na Gonalu,nč ne čutim,vse je normalno,razen če sem bolj zoprna,kot ponavadi,a tega tud če sem ne bom priznala ,mojga pa ni doma,da bi komentiral,tako da boste mogle kar meni verjet !! v glevnem,mam UZ18.5.-deseti dan Gonala,tako da mislim,da vam potem kaj več povem,meni se bo itak spet zavleklo za kak teden,tako da glede na prvi postopek računam stopko okrog 26??..bomo vidli!! Stunfek,Monikap, pestke,da bo maj vajin mesec!!!! Medika13,poročaj,ko prideš iz UZ!! Koala,mislim da imaš zdaj že vse pod kontrolo,čuvaj pikice!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.5.2007 12:05:20
|
|
|
|
citrončica
|
spet mi je sporočilo ušlo prehitro... Andreja,Lana38, še naprej razveseljujta z lepimi novičkami,paše za vzpodbudo!! Biba,ponedeljek bo pa tvoj dan,držim pesti ! Mojca,počivaj do torka,ko bo pa tvoj dan!! Pamela,mislim nate !! Punce,uživajte,izkoristite lepe sončne dneve,mislite pozitivno!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.5.2007 12:08:52
|
|
|
|
citrončica
|
Saj res,Mojca,nimaš ti še slike iz žura?? Daj pošlji po mailu,al pa kako pripopaj v tvoj album!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.5.2007 16:25:54
|
|
|
|
monikap
|
Ja Mojca tudi jaz bi videla slike plisss. Za v torek pa stiskam močne pestke.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 14:43:23
|
|
|
|
biba26
|
Pozdravljene punce! Včeraj sem imela prenos in sicer dveh blastocist in imama še 5 zamrznjenčkov Sem ful vesela in hkrati presenečena.Od dvanajstih celic se jih je oplodilo 8 od tega je ena četrti dan odmrla in tako jih je ostalo 7,sploh nisem mogla vrjet! Tak da zdaj čuvam dve pikici in upam,da 28.5 zagledam en velik+ Lp Biba
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 15:19:35
|
|
|
|
andreja2000
|
biba26 bravo in močno stiskam pesti za !
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 16:08:48
|
|
|
|
stunfek
|
Super Biba! Držime pesti, da se te pikici primeta in se spustita celih 9 mesecev...ok tudi 8 mesecev bo ok, ker bosta dva
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 16:19:22
|
|
|
|
citrončica
|
bravo,Biba, , pa še 5 eskimčkov,super!! Zdaj pa lepo počivaj in čuvaj !!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 17:09:06
|
|
|
|
koala
|
biba26, že stiskam pestke!!!!!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 17:26:47
|
|
|
|
stunfek
|
Koala, kako je bilo? Nisi nič poročala? Ali se med majčicami junijčicami mogoče poročala? :)
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 17:44:42
|
|
|
|
koala
|
Sem poročala, pri aprilčicah. Grejem enega snočka, štirje pa so še ostali in čakam pošto iz lj, če so preživeli zamrzovanje.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 19:38:09
|
|
|
|
biba26
|
Hvala punce za vaše pestke Tudi jaz držim pestke za vas!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 19:41:20
|
|
|
|
PAMELA
|
Pozdrav punce, vas tekoče spremljam. Kako je z našo Mojco? Na mobi ne reagira - upam, da ni to zatišje zaradi solzic, ampak zatišje sreče. Biba - čestitke še preko neta.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 19:52:27
|
|
|
|
koala
|
Mojca je ok, ostalo bo pa sama napisala
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 20:40:03
|
|
|
|
HEL36
|
živjo punce! koala, biba zdaj čakamo samo še in za srečo!!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.5.2007 20:53:23
|
|
|
|
monikap
|
Koala in Biba
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.5.2007 10:53:51
|
|
|
|
citrončica
|
Kaj tale tema pa čisto sameva?? Sem jo iz naftalina potegnila,,kje ste punce, res je že sonček in toplo zunaj,tako da uživate vsaka po svoje,tudi prav je tako . Malo vas pa vseeno pogrešam,ko se spomnim na vas!! Ja nič,tiste,ki počivate doma in čalate na ,počivajte še naprej in ne pozabite sporočit,kako in kaj...pestke , uživajte,čuvajte in tudi poročajte kako se počutite,da nam polepšate dan, in ostale....tecite še naprej do , , !!!! Lepo nedeljo!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.5.2007 21:36:59
|
|
|
|
HEL36
|
ŽIVJO! ja, res je ta tema zamrla, citrončica hvala da si jo mal ven potegnila , ker je drgač sploh ne bi našla Mojca, hvala za klepet in kavo in seveda stiskam pesti za naslednji ponedeljek . koala, biba vama tudi!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?