|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
26.4.2007 20:40:52   
citrončica
Bravo za Mediko!!user posted image user posted image
Pa tudi za Andrejo,ki pa nam po praznikih sporoči koga in koliko je videla na UZ!!user posted image user posted image
Stunfek,tud mi še nismo nič roštiljali,a tele praznike ne bo šlo,v soboto zjutaj odpotujemo...v Provansouser posted image ,komaj čakam,bi mogli že jurt zjutraj,a je prišlo do spremembe planovuser posted image ,nič hudega,imamo itak cel teden na razpolago!!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
28.4.2007 7:55:30   
stunfek
No, Citrončica uživa v Provansi, Medika in Andreja na devetem oblaku user posted image . Pa ostale? Jaz sem kar doma in danes bo res padla roštiljada! Vreme je krasno. Še user posted image  bi morala prit ali pa plusek na testu, pa bi bilo popolno. No, tečke ni, testa nimam doma in očitno sem malo fenomena, ker imam že 19.dan povečano BT. Ja, nekdo tam zgoraj se malo norca dela iz mene.
Zdele moram ekspresno hiško pospravit, ker potem pridejo roštiljarji v goste in bo pestro. Moja sestra z otroci in moja teta z družinco in pa babica moja. To bo veselo user posted image .

Včeraj sem peljala Anuško in njeni dve priojateljici sosedi na Šmarno goro, pa jahat smo šle v Gameljne. Tak ful super športni dan smo imele, da nisem prav nič mislila na zanositev in vse povezano s tem. Kako razbremenjujoče! user posted image

Lep vikend, uživajte dokler še traja lepo vreme.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
30.4.2007 16:57:57   
florita
Punce pozdravljene!Oglasila se vam nisem pomoje že 2 meseca. Vmes sem bila še na laparo in histero, nekater ste vmes kot vidim zanosile. Čestitam!

Sedaj pa razlaga: odločila sem se da preneham brati forum in pisati ker s tem samo mislim na user posted image , ki ga še ni. Tako pa ko nisem vezana na forum in vas punce ne razmišljam o tem ali bom zanosila ta mesec ali naslednjega, koliko je T, koliko dni je še do O, .....skrataka sem čist na OFF. Upam da mi ne zamerite, ampak meni je tako bolje.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
30.4.2007 18:05:08   
koala
florita, če je zate prav je tudi za nas.
Te pa vseeno pogrešamo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
30.4.2007 20:17:49   
Sulfinija
Florita spoštujemo tvojo odločitev in pogrešamo te.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
30.4.2007 20:25:06   
HEL36
tle je vse praznično, nič se ne dogaja user posted image

Mojca, kako si kaj?

Pa štunfek?

florita, ti se kar odklopi, ko bo user posted image pa javi user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
30.4.2007 20:27:29   
Sulfinija
Hel,slabo migrene me dajejo nič špikanja direktmno v jajčnikih temveč zadaj v višini jajčnikov me zbada da komaj hodim,v četrtek UZ in upam,na najboljše rezultate mogoče je tole špikanje pa dober znak nikoli se ne ve.Čakam tvoj klic,da se dobima na eni fini kavici,velja?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
30.4.2007 20:32:05   
HEL36
oh, boga Mojca, držim pesti, da na UZ lepo pokaže, saj veš vse slabo je za nekaj dobro user posted image
Za kavico velja, najbrž naslednji teden, se slišive user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

Neposredna povezava do sporočila: 2408
30.4.2007 21:00:26   
stunfek
Ah, pri meni tudi nič novega :) Stara lajna...M še ni, user posted image  pa tudi ne! Zdaj, ko bi jo z veseljem dobila, da grem pol na HSG me pa pusti čakat.

Stunfek

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
30.4.2007 21:02:18   
stunfek
Mojca...četrtek bo dober dan za UZ :) Ti greš pogledat, kako dobra kokoška si in Andreja gre pogledat svojega user posted image  bolj natančno. Držim pesti za obe!

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
1.5.2007 11:45:22   
andreja2000
florita ,odločitev je vsekakor tvoja,a vedi,da te pogrešamo.

mojca9000 držim pesti za tvoje folikelčke v četrtek!

stunfek,hvala za pestke in ti držim pesti za user posted image ,če ne pa naj tečka čim prej pride,da lahko greš dalje.

Medika13user posted image user posted image user posted image  ,bravo za tvojo pikico!

Mene mučijo občasne slabosti,a če je želodec poln,je kar boljše.V četrtek pa bom videla kako je z user posted image ,saj se pri mojem G ni nič kaj prav videlo,razen,da user posted image  je v maternici.Upam seveda,da je vse vredu.

Vse vas toplo pozdravljam in ostanite tako močne in pogumne in vrjemite v svojo srečo,ki že čaka na vas,priti mora le še pravi trenutek in takrat boste tudi ve grele pod srčkom svoj zaklad.
Vse ste tako pogumne in vredne občudovanja,ki ga premore le velika materinska moč,to je ta moč,ki vas kljub padcom vedno znova žene naprej proti zmagi.
Za vse vas topel objem in veliko pozitivnih misli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
1.5.2007 11:47:59   
Sulfinija
Andreja2000,v četrtek mam uz v MB ob 12.15 si za eno kavico???

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
1.5.2007 13:34:03   
andreja2000
mojca9000,jaz imam UZ ob 14,30,s tem,da še niti ne vem kje je ta Gregorčičeva ulica in moreva še to z dragim raziskat,tako,da bo čas šele ko bova gotova,vendar bom pa imela zraven dragega ker bo me on peljal na UZ,a če želiš,se lahko vseeno dobimo,če ne,pa ob priliki,ko bom sama in se bova lažje pogovarjali.Odloči se sama.

Neposredna povezava do sporočila: 2413
1.5.2007 17:54:18   
Sulfinija
Andreja lahko bi se vseeno dobili saj bom tudi jaz imela možeka zraven sebe,ker me bo peljal.Se čujemo po mobitelu,velja?

Neposredna povezava do sporočila: 2414
1.5.2007 18:01:57   
andreja2000
Velja,Mojca se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 2415
1.5.2007 18:08:46   
stunfek
Moja tečka je prišla. Grem v nov krog. Sem super in sem vesela, da grem v nove boje. S polno paro naprej! user posted image

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2416
1.5.2007 18:13:32   
Sulfinija
Stunfek želim ti naj bo tale boj uspešen in boš nagrajena z user posted image .

Punce jaz sem bila na pikniku in mene je začelo zvijati po jajčnikih,da je joj.Boležina je kar nekam topa,sedaj grem pa malo v vodoraven položaj in upam,da se umiri.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
1.5.2007 18:40:55   
koala
Stunfek, naj bo naslednji krog uspešen pa dobro zrihtaj na HSG.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.5.2007 17:55:34   
stunfek
HSG imam naslednji petek.
A je kaj novega?
Kako je bilo na UZ Andreja? Za Mojco že vemo, da morajo folikli do nedelje zrast, a ne? Saj, bo Mojca!

Ostale? Kako smo?

Stunfek

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.5.2007 20:42:39   
Anitka
unce za vse ene veliiiiiiiiiiiiiiiike pestke.

Stunfek ti pa dobro opravi HSG potem pa na juriiiš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.5.2007 20:48:42   
Sulfinija
Stunfek,tudi moje pesti vzami s seboj na hsg naj bo čimmanj boleč in čimmbolj uspešen.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.5.2007 21:22:43   
stunfek
Hvala Mojca :) Saj to imam šele naslednji petek, da ne bo pomote :) Se mi zdi še daleč...user posted image

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2422
5.5.2007 17:18:21   
citrončica
Evo mene,dons že cel pop tle visim,mal berem,kaj ste načvekale...user posted image pridne ste bile!!
Florita,seveda se strinjamo,če ti tako bolj ustreza,ti si kar vzemi čas zase,sporoči pa le lepo novičko,in nas razveseli,ko prideuser posted image !!
Stunfek,upam,da je roštiljada uspela,glede na to,da je prišla tečka,pa držim pesti za novi krog.
Kako pa je zdaj s piknikom....to vprašam danes,ko je tako kislo vremeuser posted image user posted image
vsem en pozdravček

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
5.5.2007 17:29:41   
florita
ku ku jaz tuki, tud jaz vas pogrešam...tko da .....evo mene nazaj....zdaj sem se vrgla na čaje sm kt teta "pehta", ful s knjigam po bajt strašim......a ima katera kakšne izkušnje kako je s plahtico......a ga kr na hektolitre skuham.

POGREŠALA SEM VAS VSE......

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 2424
5.5.2007 17:43:27   
Sulfinija
Florita,dobrodošla nazaj med nami me prav veseli,da si se odločila,da dalje klepetaš z nami na tej strani.

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kje živite?
Sandrin

samostojna hiša (49%)

večstanovanjska hiša (16%)

blok (30%)

dvojček (1%)

vrstna hiša (4%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!