Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.4.2007 20:40:52
|
|
|
|
citrončica
|
Bravo za Mediko!! Pa tudi za Andrejo,ki pa nam po praznikih sporoči koga in koliko je videla na UZ!! Stunfek,tud mi še nismo nič roštiljali,a tele praznike ne bo šlo,v soboto zjutaj odpotujemo...v Provanso ,komaj čakam,bi mogli že jurt zjutraj,a je prišlo do spremembe planov ,nič hudega,imamo itak cel teden na razpolago!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.4.2007 7:55:30
|
|
|
|
stunfek
|
No, Citrončica uživa v Provansi, Medika in Andreja na devetem oblaku . Pa ostale? Jaz sem kar doma in danes bo res padla roštiljada! Vreme je krasno. Še bi morala prit ali pa plusek na testu, pa bi bilo popolno. No, tečke ni, testa nimam doma in očitno sem malo fenomena, ker imam že 19.dan povečano BT. Ja, nekdo tam zgoraj se malo norca dela iz mene. Zdele moram ekspresno hiško pospravit, ker potem pridejo roštiljarji v goste in bo pestro. Moja sestra z otroci in moja teta z družinco in pa babica moja. To bo veselo . Včeraj sem peljala Anuško in njeni dve priojateljici sosedi na Šmarno goro, pa jahat smo šle v Gameljne. Tak ful super športni dan smo imele, da nisem prav nič mislila na zanositev in vse povezano s tem. Kako razbremenjujoče! Lep vikend, uživajte dokler še traja lepo vreme.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.4.2007 16:57:57
|
|
|
|
florita
|
Punce pozdravljene!Oglasila se vam nisem pomoje že 2 meseca. Vmes sem bila še na laparo in histero, nekater ste vmes kot vidim zanosile. Čestitam! Sedaj pa razlaga: odločila sem se da preneham brati forum in pisati ker s tem samo mislim na , ki ga še ni. Tako pa ko nisem vezana na forum in vas punce ne razmišljam o tem ali bom zanosila ta mesec ali naslednjega, koliko je T, koliko dni je še do O, .....skrataka sem čist na OFF. Upam da mi ne zamerite, ampak meni je tako bolje.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.4.2007 18:05:08
|
|
|
|
koala
|
florita, če je zate prav je tudi za nas. Te pa vseeno pogrešamo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.4.2007 20:17:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Florita spoštujemo tvojo odločitev in pogrešamo te. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.4.2007 20:25:06
|
|
|
|
HEL36
|
tle je vse praznično, nič se ne dogaja Mojca, kako si kaj? Pa štunfek? florita, ti se kar odklopi, ko bo pa javi
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.4.2007 20:27:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Hel,slabo migrene me dajejo nič špikanja direktmno v jajčnikih temveč zadaj v višini jajčnikov me zbada da komaj hodim,v četrtek UZ in upam,na najboljše rezultate mogoče je tole špikanje pa dober znak nikoli se ne ve.Čakam tvoj klic,da se dobima na eni fini kavici,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.4.2007 20:32:05
|
|
|
|
HEL36
|
oh, boga Mojca, držim pesti, da na UZ lepo pokaže, saj veš vse slabo je za nekaj dobro Za kavico velja, najbrž naslednji teden, se slišive
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.4.2007 21:00:26
|
|
|
|
stunfek
|
Ah, pri meni tudi nič novega :) Stara lajna...M še ni, pa tudi ne! Zdaj, ko bi jo z veseljem dobila, da grem pol na HSG me pa pusti čakat.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.4.2007 21:02:18
|
|
|
|
stunfek
|
Mojca...četrtek bo dober dan za UZ :) Ti greš pogledat, kako dobra kokoška si in Andreja gre pogledat svojega bolj natančno. Držim pesti za obe!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.5.2007 11:45:22
|
|
|
|
andreja2000
|
florita ,odločitev je vsekakor tvoja,a vedi,da te pogrešamo. mojca9000 držim pesti za tvoje folikelčke v četrtek! stunfek,hvala za pestke in ti držim pesti za ,če ne pa naj tečka čim prej pride,da lahko greš dalje. Medika13 ,bravo za tvojo pikico! Mene mučijo občasne slabosti,a če je želodec poln,je kar boljše.V četrtek pa bom videla kako je z ,saj se pri mojem G ni nič kaj prav videlo,razen,da je v maternici.Upam seveda,da je vse vredu. Vse vas toplo pozdravljam in ostanite tako močne in pogumne in vrjemite v svojo srečo,ki že čaka na vas,priti mora le še pravi trenutek in takrat boste tudi ve grele pod srčkom svoj zaklad. Vse ste tako pogumne in vredne občudovanja,ki ga premore le velika materinska moč,to je ta moč,ki vas kljub padcom vedno znova žene naprej proti zmagi. Za vse vas topel objem in veliko pozitivnih misli
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.5.2007 11:47:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000,v četrtek mam uz v MB ob 12.15 si za eno kavico??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.5.2007 13:34:03
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000,jaz imam UZ ob 14,30,s tem,da še niti ne vem kje je ta Gregorčičeva ulica in moreva še to z dragim raziskat,tako,da bo čas šele ko bova gotova,vendar bom pa imela zraven dragega ker bo me on peljal na UZ,a če želiš,se lahko vseeno dobimo,če ne,pa ob priliki,ko bom sama in se bova lažje pogovarjali.Odloči se sama.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.5.2007 17:54:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja lahko bi se vseeno dobili saj bom tudi jaz imela možeka zraven sebe,ker me bo peljal.Se čujemo po mobitelu,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.5.2007 18:01:57
|
|
|
|
andreja2000
|
Velja,Mojca se slišimo!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.5.2007 18:08:46
|
|
|
|
stunfek
|
Moja tečka je prišla. Grem v nov krog. Sem super in sem vesela, da grem v nove boje. S polno paro naprej!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.5.2007 18:13:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek želim ti naj bo tale boj uspešen in boš nagrajena z . Punce jaz sem bila na pikniku in mene je začelo zvijati po jajčnikih,da je joj.Boležina je kar nekam topa,sedaj grem pa malo v vodoraven položaj in upam,da se umiri. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.5.2007 18:40:55
|
|
|
|
koala
|
Stunfek, naj bo naslednji krog uspešen pa dobro zrihtaj na HSG.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.5.2007 17:55:34
|
|
|
|
stunfek
|
HSG imam naslednji petek. A je kaj novega? Kako je bilo na UZ Andreja? Za Mojco že vemo, da morajo folikli do nedelje zrast, a ne? Saj, bo Mojca! Ostale? Kako smo?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.5.2007 20:42:39
|
|
|
|
Anitka
|
unce za vse ene veliiiiiiiiiiiiiiiike pestke. Stunfek ti pa dobro opravi HSG potem pa na juriiiš.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.5.2007 20:48:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,tudi moje pesti vzami s seboj na hsg naj bo čimmanj boleč in čimmbolj uspešen. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.5.2007 21:22:43
|
|
|
|
stunfek
|
Hvala Mojca :) Saj to imam šele naslednji petek, da ne bo pomote :) Se mi zdi še daleč...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.5.2007 17:18:21
|
|
|
|
citrončica
|
Evo mene,dons že cel pop tle visim,mal berem,kaj ste načvekale... pridne ste bile!! Florita,seveda se strinjamo,če ti tako bolj ustreza,ti si kar vzemi čas zase,sporoči pa le lepo novičko,in nas razveseli,ko pride !! Stunfek,upam,da je roštiljada uspela,glede na to,da je prišla tečka,pa držim pesti za novi krog. Kako pa je zdaj s piknikom....to vprašam danes,ko je tako kislo vreme vsem en pozdravček
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.5.2007 17:29:41
|
|
|
|
florita
|
ku ku jaz tuki, tud jaz vas pogrešam...tko da .....evo mene nazaj....zdaj sem se vrgla na čaje sm kt teta "pehta", ful s knjigam po bajt strašim......a ima katera kakšne izkušnje kako je s plahtico......a ga kr na hektolitre skuham. POGREŠALA SEM VAS VSE......
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.5.2007 17:43:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Florita,dobrodošla nazaj med nami me prav veseli,da si se odločila,da dalje klepetaš z nami na tej strani. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kje živite?Sandrinsamostojna hiša (
49%)
večstanovanjska hiša (
16%)
blok (
30%)
dvojček (
1%)
vrstna hiša (
4%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!