Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.5.2007 21:39:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
Hel36 tudi tebi hv ala za krasen klepet ob dobri kavi,upam,da naslednji teden ponovima,da boma zapili mojo oziroma najino zmago. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.5.2007 21:46:35
|
|
|
|
HEL36
|
Mojca, na zmage se vsekakor pije, sam od takrat boš sam na sokcu, ok? odprla si 100 stran
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.5.2007 18:07:01
|
|
|
|
citrončica
|
O,Mojca je res odprla 100 stran, , je to napoved kakšnega novega piknika??? Saj bomo počakale,ko nas je toliko v postopkih...a vseeno, Mojca, pa daj že pripopaj v album sliko iz žura,no,zdaj bom tud jaz doma in ti bom vsak dan težila !! Naj mi še katera pomaga,no,saj slikala je pa samo Mojca,ne
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.5.2007 18:18:36
|
|
|
|
andreja2000
|
ja,mojca9000,prpopaj slike,smo radovedne....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.5.2007 19:11:18
|
|
|
|
monikap
|
Tudi jaz sem radovedna Mojca slike prosim no!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.5.2007 13:05:00
|
|
|
|
citrončica
|
Ker se je naša Mojca poslovila od rr,vsaj začasno,z našimi slikami iz žura ne bo nič, vseeno pa sem zdaj računala,da nas je bilo tam 10,od tega imamo trenutno 5 !!! Res lep rezultat,ne??..pa ga bomo še mal popravile....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.5.2007 15:05:08
|
|
|
|
monikap
|
Citrončica imam občutek da si naslednja ti.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.5.2007 16:36:14
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce,za vse ki še čakate na vam iz srca želim,da vas to prav kmalu doleti.Želim vam veliko moči in veliko pozitivnih misli!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.5.2007 8:58:12
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja , monikap,hvala,si kaj jasnovidke??
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.5.2007 9:30:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Vse ki ste bila na mega žuru in si želite slikic ni jih veliko le tri so vas prosim da mi na zs sporočite svoje maile in slikice pošljem v toku tega dneva tja,albuma ne morem narest nekaj mi nagaja. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 30.5.2007 9:31:32 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.5.2007 12:31:38
|
|
|
|
florita
|
Sem prišla vas pozdravit sem...sicer sem ta teden bolj pisala v klub klomifenk, ker sem ta teden na K. Čimprej naj rata vsem nam .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.5.2007 12:43:19
|
|
|
|
monikap
|
Citrončica kdo ve morda pa imam kakšne jasnovidne sposobnosti Florita naj ti da K željeni rezultat Andreja hvala za lepe želje
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.5.2007 12:49:49
|
|
|
|
citrončica
|
O,Florita,lepo,da si se oglasila,ja in K naj ti pomaga do !!! Monikap,12.6.najkasneje ti sporočim,kako je s tvojo jasnovidnostjo!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.5.2007 16:58:35
|
|
|
|
florita
|
Se mi zdi da ko se tički ženjo, pa češnje zorijo....da bomo tudi me ta mesec ugledalae
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.6.2007 18:58:02
|
|
|
|
citrončica
|
Mogla sem tole temo malo višje prestavit,odkar se je Mojčica malo distancirala,ste kar pozabile,da nekatere še vedno in znova tečemo nove kroge ...malo se oglasite..ku-ku
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.6.2007 19:20:53
|
|
|
|
blanč
|
Citrončica, da obstane tema na vrhu . Jaz se ti pridružim pri septemberkah in bova mislim, da kar skupaj trepetale bo ali "nebo"-seveda BO. Jaz sem se vpisala še v dodiplomski študij ekonomije, da bom malo svoje misli še drugam preusmerla in potem upam, da rata vse še ena diploma in mali fačeki.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.6.2007 20:33:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!! Moje drage prijatljice posebej citrončica hvala ti iz srca ti hvala,da si ponovno oživela tole našo temo. Punce kaj naj vam rečem tale neuspeh me je postavil na ralna tla,čez vikend se z dušo in teleosm posvečam svojemu možeku,ki je čez teden na .Danes praznujema moj ojstni dan sma ga v sredo skupaj zamudila ob šampanjcu in čokoladnih miškah.Jutri grema zvečer lepo na eno večrjo in na ples.V nedeljo pa tkole malom spet poležavala boma,mogoče v kake toplice zavila,.... V četrtek 21.06 pa grema novim zmagam nasproti hura,jupi.......Vam izdam takrat,da vidim kak bo filnig. Skratka odločila sma se tole poletje je najino,da zanosima brez kake tuje pomoči,če pa ne pa v jeseni shuka,citrončica trepetam skupaj z vama.... LP mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.6.2007 18:00:35
|
|
|
|
citrončica
|
No,kako lepo, , pa sem vas zbezala na plano!! Saj mislim,Mojca,da večinoma kar vse računamo na eno mirno in prijetno poletje,pa če ne bo nič potem v jeseni naprej,sem vas pa kar pogrešala na tej temi,-pa še vedno pogrešam nekaj punc-in je prav lušno spet kaj prebrat!! Bomo uživale to poletje,vsaka po svoje,v jeseni pa z novimi močmi v nove boje,pa kak piknik bi lahko imele spet,kajne??
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.6.2007 19:04:30
|
|
|
|
koala
|
Bravo citrinčica, dobra ideja. Jaz sem še vedno za pikinik!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.6.2007 22:01:53
|
|
|
|
HEL36
|
heeeeeeeeeej, dvigam temo, bo treba še v en krog, se je spet prikazala, upam da nam poletje prinese same lepe stvari
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.6.2007 16:46:02
|
|
|
|
medika 13
|
Pozdravljene! Tiste, ki še vedno tečete želim vam obilo KONDICIJE to poletje, kar tako naprej in uspeh ne bo izostal . Ko pa samo omenite piknik se meni že cedijo sline, jaz sem za Pozdravček
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.6.2007 18:44:15
|
|
|
|
stunfek
|
Hojla punce. Dejte se malo pofočkat, da vidim kaj se dogaja :) Kako napredujejo nosečnosti? Pri Mediki sem bila na obisku in pridno počiva in veliko pije po AC, Andreja mislim, da je tudi že opravila z AC?!? Lana bo kmalu na vrsti...pa ostale? Poveje kako je šlo. Čaka vas čakanje na rezultate. Držim pesti, da bodo vsi zdravi in kmalu tudi v vaših naročjih. Biba, kako ? Koala, kako ? Pamela, kdaj boš spet začela z aktivnostmi? Sulfinija, si na počitnicah? Kako je z iskanjem službe? Citrončica, kako si? Že planiraš naslednji krog? Monikap, pa ti? Kje si zdaj? Ostale borke? Jaz sem po HSG-ju potem bila pri svojem G in je rekel, da me ne bo nikamor na histero ali laparo pošiljal, ker če sem v 42. tednu rodila 4 kilsko deklico :) potem je moja maternica pravi ferari...heheheh. Naslednji ciklus grem pokazat folikle in če bo kazalo na to, da niso prav aktivni, mi bo dal klomifen. Sandard, pač. Obsedenost z merjenjem in ostalimi pripomočki me je že čisto minila. Zdaj samo vdano čakam, da bo, ko bo. Lep pozdrav iz nalivov na Vranskem :) Matr dežuje!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.6.2007 19:14:09
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Jaz sem po HSG-ju potem bila pri svojem G in je rekel, da me ne bo nikamor na histero ali laparo pošiljal, ker če sem v 42. tednu rodila 4 kilsko deklico :) potem je moja maternica pravi ferari...heheheh. Lep pozdrav iz nalivov na Vranskem :) Matr dežuje! Ferari ! Pol pa bo tol dirka. Kolk pa je tvoja deklica zdaj stara?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.6.2007 21:56:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,nisem še na počitnicah bom šla čez dva tedna,in nato avgusta.Ne pozabi tudi jaz se v jeseni podajam za novim bojem za najino ,nekje oktobra. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.6.2007 8:28:47
|
|
|
|
stunfek
|
Dajamaja, moja srakica bo stara 5 let konec septembra :) Ja, vem, sulfinija, da se tudi ti podajaš v nove boje in to tudi pozdravljam . Zmaga isti, ki ne obupa! Šibam na delo...sem že iz sestanka ampak sem malo pokukala na RR vmes :) Fino bodite...vsekakor bolje kot današnjae vreme.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?