Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.5.2007 17:44:31
|
|
|
|
florita
|
sploh ne upam vprašat, zdaj brsakm nazaj če je katera srečka ...čestitke vsem....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.5.2007 17:54:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Florita jaz mam jutri ponoven uZ prvi ni bil zavidljivi beri pod temo marčiče-aprilčice zame. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.5.2007 9:54:24
|
|
|
|
nemrak
|
mojca9000, držim pesti in ti pošiljam za srečo in velike folikle!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.5.2007 10:13:50
|
|
|
|
stunfek
|
Mojca tudi jaz držim pesti, da so zrastli Poročaj kako je šlo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.5.2007 19:21:48
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca , samo to!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.5.2007 19:33:55
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,pestke za jutri !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.5.2007 19:42:15
|
|
|
|
koala
|
Mojca dobro opravi jutri!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.5.2007 19:44:01
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 držim pesti!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.5.2007 19:57:40
|
|
|
|
stunfek
|
očitno moram it pod marčise aprilčice pogledat kaj dogaja in kaj ima mojca jutri ampak že zdaj držim pesti. a imaš punkcijo Mojčca?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.5.2007 20:23:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,zlate ste hvala vam in rada vas imam.Jutri je velik dan zame,za naju torej punkcija.In punce preberite vse na temi majčici junijke.Kako me je danes moj možek razveselil. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.5.2007 20:47:59
|
|
|
|
monikap
|
Mojca stiskam pestke in morda se kje vidiva
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.5.2007 20:49:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Mojca stiskam pestke in morda se kje vidiva Točno skupaj se boma potili,mogoče še celo v isti sobi.Daj na zs sporoči številko svojega mobitela da ti pustim kako sporočilo,ko bom dve uri mirovala. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.5.2007 23:35:07
|
|
|
|
HEL36
|
mojca, močno stiskam zate
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.5.2007 23:36:13
|
|
|
|
HEL36
|
monikap, tudi tebi uspešno!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.5.2007 15:47:09
|
|
|
|
monikap
|
Mojca in stiskam pestke za naprej .
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.5.2007 16:18:18
|
|
|
|
andreja2000
|
monikap za opravljen HSG,sedaj pa lepo počivaj Mojca9000 bravo, in tudi jaz ti stiskam pesti za naprej
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.5.2007 19:31:35
|
|
|
|
medika 13
|
stunfek in monikap za opravljen hsg, prestale sta tisto "najhujše" sedaj se pa lepo počita in nato pridno . jaz vama obema stiskam pesti Mojca 9000 tudi zate močno stiskam pesti in sporoči nam same dobre novice žal vas nekaj časa nisem spremljala, vendar nenehno mislim na vas vse in vam pošiljam
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.5.2007 19:47:58
|
|
|
|
monikap
|
Andreja in Medika13 hvala vama sedaj lepo počivam in sem se tudi pošteno naspala ja imela sem pa zamašena oba jajcevoda tako da res upam da je bilo to krivo in nama bo sedaj uspelo. Medika13 kako pa se kaj počutita vidva s upam da super in da nimaš preveč slabosti tudi jaz mislim nate in ti želim vse naj naj pa oglasi še se kaj.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.5.2007 19:57:50
|
|
|
|
medika 13
|
monikap hvala za vse lepe želje! Midva z sva ok. Malo je že začel rasti trebuh juhu . Slabosti in tisti najhujši občutek, da vse smrdi se že počasi poslavljajo in tudi apetit že prihaja nazaj - sam to se ne bo dober končalo Sedaj pa komaj čakam na naslednji pregled, da spet vidim , tokrat bo šel zraven tudi naš ponosni očka Komaj čakam, da se ponovno vidimo, mislim da bo to že shod , ko ste vse tako pridne in aktivne. Držim pest!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.5.2007 20:39:54
|
|
|
|
koala
|
monikap za hsg, veš da bo ratalo itak, da bo medika13 lepo da te slabosti zapuščajo, naj ti čakanje na naslednji pregled čimprej mine. Pa pobožaj rastoči trebušček.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.5.2007 20:47:39
|
|
|
|
monikap
|
koala hvala naj tvoje besede obrodijo sadove. Kako pa si ti kdaj greš po svoje da bom držala pestke?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.5.2007 21:59:07
|
|
|
|
koala
|
V soboto greva po njih, uh po eni strani se mi zdi tako blizu, po drugi pa tako zelo daleč.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.5.2007 22:51:40
|
|
|
|
medika 13
|
koala močno, močno držim pestke zate in za tvoje Punca drži se, pozitivno razmišljaj in vse bo ok.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.5.2007 7:27:53
|
|
|
|
stunfek
|
Dobro jutro bejbe! Kako ste? Mi smo v redu. Upam, da danes dobim rezultate. Madika 13, upam, da ti kmalu neha smrdet, da ne bo tvoj skoz hladilnika pucal :) Monikap, držim pesti, da bo maj najin mesec :) Koala, sobota bo kmalu tu, boš videla in potem bomo vse tolk držale pesti za tvoje , da se bodo držali ko mali klopi . Andreja,Lana kako gre z vama. Kako slabosti? Biba,Citrončica kako napreduje postopek? MOjca, držim pesti za čim bolj uspešen zaključek vseh naporov in neprijetnosti s postotpkom! Pamela, vidim, da nas še vsake toliko pa le prideš pogledat, čeprav sta na počitku :) Kako si? No, naj bo en super lep petek za vse, tudi za vse neomenjene zograj seveda in še bolj super vikend. Uspešen v vseh pogledih!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.5.2007 8:54:21
|
|
|
|
andreja2000
|
Pozdravljene! stunfek slabosti seveda so in včasih hujše včasih manjše,a se vse da prenašat zavoljo .Drugače sem o.k.,le utrujena sem,to pa itak je pri dokaj pogosto. Držim ti pesti,da je mesec maj tvoj. monikap tudi tebi želim,da je ta lep mesec maj tvoja sreča! mojca9000 tudi tebi pestke za skorajšnji . Pamela drži se in ostani močna,tudi zate pride čas,to vem! koala držim pesti za jutri! Vse ostale pa toplo pozdravljam in vam želim vse lepo!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?