Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.6.2007 16:19:20
|
|
|
|
citrončica
|
O,Stunfek, lepo da si se oglasila,da nas malo na plano zbezaš , danes pri nas še ne dežuje,včeraj pa je lilo,sem bla 2x mokra,iz trgovine do avta,do doma sem se malo posušila,pa iz dvorišča spet do vhoda...,le milo sem pozabla vzet,bi se na dvorišču lahko stuširala !! Ja,jaz sem bila zdaj od petka do ponedeljka na primorskem,2dni na srečanju spačkov,potem sem se namakala,zdaj pa ravno računam za 15.8.da si vzamem če in pe frej,potem pa dopust septembra in nato jovo na novo-3jič IVF /ICSI ...prvič sem mela IVF ,zdaj pa so se kar za ICSI odločili,sem vidla,ko sem papirje dobila To je to, kako pa ostale???
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.6.2007 17:02:45
|
|
|
|
Shuka
|
A lohk neki vprašam? Tiste k ste pr Rešu pa k ste šle že prek zavarovalnice, a ste tud rable kake papirje od kakih konzilijev al kako temu rečete?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.6.2007 17:20:23
|
|
|
|
dajamaja
|
Stunfek, pol je ferari gotov še v formi in kr iz garaže za vzet, pa brummm po novega družinskega člana. Za varuške ste pa že tudi preskrbljeni . Citrončica, bomo tu nekje - odvisno od M kdaj se me bo zdaj usmilila in službe, ker bi bila najraje cel postopek do testa doma. Shuka, Reš je bog i batina . Nič ne rabiš. Sam na punkciji imej zraven zdravstveno, da odčita podatke, ker mora biti zavarovalnica obveščena. Tako je bilo vsaj pri meni.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.6.2007 17:27:04
|
|
|
|
Shuka
|
o hvala dajamaja pa sej vem da mi bo vse na brzino razložu jeseni, sam sej veste vse bi rade prej vedle kako stvari potekajo
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.6.2007 9:54:46
|
|
|
|
ija
|
dajamaja, to si pa res dobro povedala. ja, reš je bog i batina shuka, ti nič ne skrbi, razen tega, da boš imela zdravstveno potrjeno - v Dravljah nimajo zdravkomata, pol morš pa v ZD Šiška - sem tudi že to šla ... mi je sestra takrat prjavla, ja, nč, pol vam moram pa UZ zaračunat, k sm rekla, če lahko naslednjič prinesem potrjeno (itak sem prišla spet čez dva dni ...). tko da to mej, pa pol na punkciji tud. Ostalo je pa isto, razen da dobivaš zdravila sprot pri njem, pa da so druga zdravila ... pozdravček, ija
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.7.2007 10:26:31
|
|
|
|
PAMELA
|
Ojla stare sablje, da se malo javim, da malo povem in da malo napovem . Berem vas dokaj redno - posebaj spreblam grupo babnc, ki smo bile na mega žuru in če je moja matematika točna, je do danes kar 50% srečk nosečk - a je tako? Mislim, da si po vrsti sledijo nekako takole: Medika Lana Andreja2000 Koala, in Biba26 Smo pa ostale še Štunfek, Monikap, Citrončica, Mojca 9000 in moja malenkost. Če mene vprašate - hudičevo dober izkupiček v roku dobrih treh meseecev. Če statistično gledam, bomo v naslednjih treh mesecih dosegle kvoto 100% in tako vse srečke nosečke (joj da bi le!) Kako pa pri meni? No nekako tako: Konec maja sem 3. dan v ciklu dala kri za hormon FSH, ki je pokazal vrednost 9,9. Kri sem ponovno dala 10. dan cikla (vmes papcala klomifen) in vrednost je bila 11,4. 14.dan v ciklusu smo naredili IUI, ki pa se je žal končal s tečko rdečko. FSH hormon imam veliko previsok za moja leta, kar nakazuje zmanšanje folikelne rezerve (al jebi ga - vsi rezervarji ne morejo biti polni - žal ). Dr. Reljič mi je rekel, da nisem klasična pacientka in me bodo obravnavali "posebaj" - karkoli to pomeni. IVF ali ICSI imam avgusta in to kratek postopek. Rdečka pride okoli 12. in že drugi dan začnem z Menopur 300 - ko pa bo folikel (Reljič je rekel, da jih naj ne pričakujem veliko) - vesela bom, če bo sploh kaki, ki bo vseboval celico, velik cca 11 mm pa dobim posebno injekcijo CTX (ta baje povsem prepreči, da bi kateri folikel počil - dokler seveda ne dobim stopke). Punkcija bo tako okoli 25.08. Tak zdaj sem se pa razpisala. Punce javite si kaj in poročajte. Aja pa še to - moj dopust je za menoj (14 dni križarjenja po jadranu). Če Avgust ne sklapa, greva pa z dragim ponovno na Pinacolado v Dominikansko (vse ima svoje dobre kakor slabe strani) Punce fajn bodte.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.7.2007 14:30:00
|
|
|
|
šemalo
|
evo, jaz tečem še do septembra....pol me pa čaka prvi postopek....pa me je malo strah....sem ogromno prebrala, se podučila...pa se mi zdi da nič ne vem... aja, še to: a so keri priporočili hipnozo kot sredstvo za sproščanje med postopkom OBMP? pozdrav z Gorenjske
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.7.2007 15:01:39
|
|
|
|
stunfek
|
Lepo, da ste se javile, posebej Pamela in Cirončica :) Tudi jaz bolj kot ne podrobno spremljam samo našo "žur" ekipo in 50% je dejansko hud rezultat. Zdaj držimo pesti, da je z že obstoječimi vse v redu, saj kar nekaj punc čaka na rezultate ac. Držim pesti za vse!!! Kaj pa monikap? Kje se skrivaš? Kaj dogaja? :) Pamela FYI...Mojca9000 se je prelevila v Sulfinijo :)
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.7.2007 15:15:02
|
|
|
|
sonček33
|
šemalo - Gorenjka si, superca, jest tut ma sej te čist razumem, jest tut bolj kot berem manj mi je jasno :)
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.7.2007 16:23:15
|
|
|
|
citrončica
|
No,gorenjki,da ne bosta važni,sem jaz tud!! Glede na to,da je bil prvi žur v Mb,zdaj Gorenjska pade Pamela,lepo da si se oglasila,si mi skomine z morjem naredila,čakam september,da grem še jaz...saj bo kmalu Držim pesti za tvoj naslednji postopek ,sicer pa kot si napisala,vsaka stvar je za nekaj dobra...pa kakorkoli že!! Tud jaz avtomatsko spremljam vse iz žura, ja le malo drugače,ko se tudi v vizualno poznamo,ne le virtualno.. Štunfek,lušno slikico imaš,je že prava mačka!! Vsem en pozdravček-zdaj zdaj se bo ulilo kot kaže...no,sončen ravno ne,naj bo pa vsaj vesel
< Sporočilo je popravil citrončica -- 3.7.2007 16:24:52 >
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.7.2007 16:55:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Da vas še organizatorka mega žura na hitro pzdravi.Pamela hvala ti,ker si se javila sem te kar lepo pogrešala.Nova med nami pa lepo pozdravljena in dobrodošla na naši temi. Punce jaz sem že cela na morju,grema drugi petek ponoči.Se mi je pa zgodil en problem,upam,da ga čimprej pozdravim.V soboto me je lepo začelo v zobu špikati,včeraj sem že cela otekla in danes lepo odšla k nadomesni zobarki,ker je moja na dopustu in to je česa sem se najbolj bala.Lani spomladi mi je ven pokukal modrostni zob mi lepo zgagico naredil,sem svojo zobarko lepo prosila,da ga damo izpuliti pa ne dokler ne bo ponovne zgaga naj le noter ostane.Danes odprem pri zobarki usta ja gospa modrostnik ponovno nagaja.Uf,kriza.Mi ga je sedaj odprla dala noter neko vatico,mi rekla,če bo bolelo si dajte vatico lepo ven in si pač čistite ven iz zoba ostanke hrane,če se da pa le imejte vatico.Lepo idite do svoje osebne zdravnice jo prosite antibiotik in nekaj proti bolečinam,ko se vrnete iz dopusta pa brž lepo do oralnega kirurga in zob dajte ven.Uf,kriza pa ravno sedaj ko je najmanj treba.Oteklina mi je lepo sesela hvala bogu vsaj tole. Takole punce obljubim vam,ko se vrnem iz dopsuta bo 21.07.,nato bom en teden fraj in nato točno za en mesec 3.08 grem ponovno na morje pol ko se pa vrnem pa obljubim,da naredimo en ponoven mega žur,bom pa vsela,če se nam bo pidružila kaka nosečka iz našega mega žura. Vse skupaj vas lepo pozdravljam,želim prijetno poletje,sedaj pa šibam na en sestanek. Se tipkamo in beremo. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.7.2007 17:37:06
|
|
|
|
citrončica
|
spet bo žur, spet bo žur!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.7.2007 22:58:21
|
|
|
|
monikap
|
Živijo se še jaz malo oglasim sem zadnje čase bolj malo na računalniku sem se odločila da gremo sedaj na izi kar bo pa bo septembra pa imam tako ponoven razgovor in pol bomo videli kako naprej.Sem pa tudi zaposlena z mojim novim kužekom ki je zelo igriv in me zna zaposlit . Pamela lepo da si se oglasla si mi malo lušte naredila po morju. Stunfek tukaj sem še živa in zdrava kako pa si ti?Očitno tale HSG nama ni nič pomagal čeprav sva obe upali na to a ne? Sulfinija tebi pa želim lep dopust na morju uživaj s polno paro. Citrončica september bo pa tudi hitro tukaj. Punce do novega leta pa bomo že vse nosečke a se strinjate ?pol jih je že druga polovica pa še bo. Tako zaenkrat bo to vse lepo vas pozdravljam in vam želim tisto kar si same najbolj vroče želite.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.7.2007 7:55:17
|
|
|
|
šemalo
|
žurka bo..... bodo zasedli Gorenjsko.....JUPIIII!!!! uživajte na dopustu, tiste ki ste tam, druge pa bomo tu zganjale norčije....bye
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.7.2007 13:29:29
|
|
|
|
sonček33
|
punce jest sem že tok zmatrana od teh krogov matr že 32 jih je za mano to ni res
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.7.2007 8:28:27
|
|
|
|
šemalo
|
sonček, ne daj se....bomo še malo mi pomagale
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.7.2007 12:39:27
|
|
|
|
lana38
|
Po zelo dolgem času vas malo pozdravljam. Na žur bi že prišla, pa moram žal počivati. Drugače bi pa sigurno prišla pokazat, kako se redim. Pridelala sem že +7 kg. To je pa rezultat samega počitka in mirovanja. Zdaj sem se 14 dni veselo sprehajala vsak dan do 30 minut. Jutri pa grem na AC in bom potem spet en teden veliko počivala. stunfek, všeč mi je tvoj avatar z Anuško. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.7.2007 23:04:09
|
|
|
|
stunfek
|
Pozdravljene! Jaz sem z morja. Jutri spet na delo...saj ne morem verjeti. V torek bom šla obiskat našo Mediko13 in jo objeti in potolažiti. Cel vikend že mislim nanjo. Rezultati AC so bili slabi ... Držite pesti zanjo, da bo pogumno prestala kar jo čaka. Jaz sem že precej "utrujena" od neuspeha v smislu zanositve. V bistvu se mi zdi, da sem kar malo obupala. Upam, da kmalu spet začutim veter v svojih jadrih, ker tale bonaca že malo preseda!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.7.2007 9:00:27
|
|
|
|
biba26
|
Pozdravljene punce! Da se vam še jaz po dolgem času malo javim,sem bolj malo pisala ampak spremljala pa sem vas skoz in še vam naprej želim vse najlepše.No poleg tega pa sem že na žuru povedla,da letos pa nam uspe vsem.Rezultati pa so že tud dobri saj smo že na polovici. No zdaj pa nekaj o sebi.Moja dva nagajivčka zaenkrat lepo rasteta,sem bila prejšnji teden na UZ pa je bil en pravi akrobat,tak da ga je komaj zmerla - je blo prav lepo videt. NS imam komaj 27,komaj čakam da vidim če je vse vredu. Drugače se počutam pač tak,mislim da bom pobrala vse znake,ki so zo značilni za nosečnost. Razneslo me je že ful,tak da sem ena malo bombica,pa se tolažim,da bo zdaj moja teža malo mirovala,pa se mi vsi smejijo . Vidim,da se dogovarjate za novi žur po poletju,resnično upam da bom lahko prišla,ker taki ženski čvek vedno prav pride. Medika 13 držim pestke zate in za tvojo Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.7.2007 10:53:59
|
|
|
|
lana38
|
stunfek, kaj je z mediko 13? Pri decemberkah je napisala, da še nima izvida, da je bila na UZ srčka, ki pa ga niso mogli opraviti, ker je še premajhen in bo morala čez 14 dni še enkrat na ta UZ. Potem pa ni nič več javila, da bi dobila kakšne slabe rezultate. Čudno. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.7.2007 13:42:22
|
|
|
|
stunfek
|
Rezulati AC so pokazali, da ima trisomijo 13. Upam, oziroma vem, da ne bo huda, da sem to žalostno novico delila z vami. Saj si lahko predsavljate kako ji je težko . Jutri jo obiščem in odnesem še vaše pozdrave...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.7.2007 14:00:32
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 v srcu jočem s tabo in poznam tvojo bolečino,saj kot veš, sem tudi sama že šla skozi to,sedaj pa še kar čakam na rezultate AC. Želim ti veliko moči in ti pšiljam Objem zate!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.7.2007 15:55:15
|
|
|
|
citrončica
|
Medika13, , veliko moči..., stunfek,objemi jo v imenu nas vseh!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.7.2007 16:21:33
|
|
|
|
lana38
|
medika 13 , bodi močna. Vem, kako hudo ti je. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.7.2007 18:30:43
|
|
|
|
medika 13
|
zgodilo se je kar je napisala štunfek..........že ko sem začela upati in pričakovati dobre rezultate AC, so me 20 dan poklicali iz genetskega laboratorija. Že po telefonu so mi povedali, da je izvid patološki, se pravi, da ima plod kromosomsko napako, natančneje ima trisomijo 13 kromosoma, 47, xx, +13, ki ni združljiva z življenjem.......... tako, sa me ne čaka nič drugega kot UPN. Saj si lahko predstavljate, da se mi je sesul svet, da sem čisto na tleh in da nonstop . Sicer sva z dragim že nekako usela sprejeti informacije, še vedno pa je izredno težko in kolikor vem me najtežje še čaka..... Najini mali ni bilo usojeno, še ta teden bo dobila krila in postala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?