Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.4.2007 20:26:33
|
|
|
|
koala
|
Mojca a ti bi spet žurala???? Jaz sem vsekakor ZA! Stunfek, praviš da so bile lepe doge? Jaz se kar ne morem spraviti na razstavo, pa takoooooo so mi všeč. Moj možek pa pravi da kaj bom z konjem, tako jim namreč pravi. Za zmago na razstavi, morem it pogledat to lepot.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.4.2007 20:38:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Mojca a ti bi spet žurala???? Jaz sem vsekakor ZA! Stunfek, praviš da so bile lepe doge? Jaz se kar ne morem spraviti na razstavo, pa takoooooo so mi všeč. Moj možek pa pravi da kaj bom z konjem, tako jim namreč pravi. Za zmago na razstavi, morem it pogledat to lepot. Koala,žurala bi pa sem še vndo sama prijavljena.Kje so vse naše vesele srečke ?Kje je naša pamela in monikap?Pa citrončica punce ne bomo več nič žurale? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.4.2007 20:49:07
|
|
|
|
biba26
|
Ja jaz sem sigurno za,pa prijave za mega žur za v februarju že zbiram za v porodnišnico misli,vidim da nas bo kar dosti in najboljše,da vzamemo kar extra big room in nadaljujemo mega žur! Tak da punce pogumno se prijavite,jaz sem že! Nas je že kar nekaj Biba26 Mojca 9000 Koala Pamela naravna zanositev na
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.4.2007 20:52:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba26 Ja jaz sem sigurno za,pa prijave za mega žur za v februarju že zbiram za v porodnišnico misli,vidim da nas bo kar dosti in najboljše,da vzamemo kar extra big room in nadaljujemo mega žur! Tak da punce pogumno se prijavite,jaz sem že! Nas je že kar nekaj Biba26 Mojca 9000 Koala Pamela naravna zanositev na Super,suepr se veselim določi datum in uro ter kraj jaz se z vsem strnijam. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.4.2007 21:09:57
|
|
|
|
biba26
|
Sem ravno gledala in sem se odločila za 2.2.2008 ,je ful lahki datum,lep in še sobota je ga bomo lahko bolj žurale. Če slučajno kateri ne odgovarja se lahko zmenimo za kateri drugi termin!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 7:02:35
|
|
|
|
lana38
|
Lana,naj zdaj čimprej pride ,da greš naprej,razen če si ti tud ,to je baje moderno zadnje dni,povprečje tu gori se je full popravlo Vsem skupaj pozdravček v upanju,da čimprej spet katera sporoči !!!! [/quote] Tudi jaz razmišlajm enako. Bomo videli, če se bom ravnala kaj po zadnji modi in bom . bi pa naj prišla te dni oz. včeraj. Ne upam si preveč nekega upanja delati, ker vem, da tam spodaj ni vse pošlihtano. Tako da bi bil pravi čudež, če bi zdaj res bila . Bt pa je še povišana. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 8:04:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba26 Sem ravno gledala in sem se odločila za 2.2.2008 ,je ful lahki datum,lep in še sobota je ga bomo lahko bolj žurale. Če slučajno kateri ne odgovarja se lahko zmenimo za kateri drugi termin! Biba takrat pa ne bo možno srečanje,datum je lepi vendar sem gledala nosečniški koledar in po najini zadnji M,ki jo boma sedaj aprila imela boma imeli rok porodni komaj 30.01 torej 3.dni pa bom aše lepo v porodniščnici datum 2.2. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 8:38:13
|
|
|
|
biba26
|
Mojca saj je bilo mišljeno,da bo žur v porodnišnici. 2.2.2008 je mišljen kot datum poroda zato pa rabimo big room! Si mi malo zaspala kaj?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 8:44:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba26 Mojca saj je bilo mišljeno,da bo žur v porodnišnici. 2.2.2008 je mišljen kot datum poroda zato pa rabimo big room! Si mi malo zaspala kaj? O,a žur jke tole v poodnišnici mišljeni?Ja maš prav tale današnja injekcija me je tkole zdelala,da grem kar lepo nazaj v posteljo.Samo jaz ne bom rodila v MB v MS v novi porodnišnici in v vodi he,he. Joj dans mam napet dan in napet trebuh.Popoldan bi morala na nastop nečakinje vendar meni se tkole ne ljubi,ona pa me čaka,zvečer pa na nek sestanek bom znorela,če bom tam mogla sedeti 1,5 uro bom kar zaspala.Biba tebe kaj dajejo ti hormoni ali nič več? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 8:58:50
|
|
|
|
koala
|
Ja Mojca, saj se lahko medve z bibo tudi v MS pripeljeva, ne biba?? Samo ti veliko sobo zrihtaj
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 10:30:53
|
|
|
|
biba26
|
Punce imam en problem sem fasala angino in sem dobla antibiotike,kaj jih lahko pojem al jih rajši nebi glede na to da si pikam Dipherelne.Vrjetno ne more bit nič narobe-kaj!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 10:48:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba26 Punce imam en problem sem fasala angino in sem dobla antibiotike,kaj jih lahko pojem al jih rajši nebi glede na to da si pikam Dipherelne.Vrjetno ne more bit nič narobe-kaj! Ups,tota pa ni dobra kriza no kaj se dogaja.Zato pa nisem ziher raje pokliči in vprašaj sestro,da ne bo kaj narobe! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 11:18:00
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce še vedno mislim na vas in vam želim,da res čim prej postanete srečke . Biba26,ah,ti šment,da te je ujela angina,upam,da se čim prej pozdraviš. Medika, UZ imam naslednji četrtek. Vse vas lepo pozdravljam in vam pošiljam veliko moči in pozitivnih misli,res ste prave borke in zmaga že čaka na vas.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 12:45:27
|
|
|
|
biba26
|
Sem klicala v bolnico in mi je rekla,da zdaj še ni panike! Sem že malo boljše volje! LP
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 12:58:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba26 Sem klicala v bolnico in mi je rekla,da zdaj še ni panike! Sem že malo boljše volje! LP Super,Biba pol pa le jemlji antibiotike.Hitro se pozdravi,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 16:18:25
|
|
|
|
citrončica
|
Jaz sem ZA žur, Mojca,samo se mora prijavit še kaka iz našega konca,da mi nebo dolgčas v avtu,sicer pa res pogrešam Florito in Puhico13,že od žura dalje!!! Ali pa se pridružim štunfku v čudežnem avtu...izgleda maš "vroče"stole not,Mediko13,Andrejo2000 in koga si še ti peljala??? Mojca,prijave že zbiraš,pa okvirni datum???A nam boš spet s št.postov pogojila žur,da bomo skoz tu gor visele???
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 16:22:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Jaz sem ZA žur, Mojca,samo se mora prijavit še kaka iz našega konca,da mi nebo dolgčas v avtu,sicer pa res pogrešam Florito in Puhico13,že od žura dalje!!! Ali pa se pridružim štunfku v čudežnem avtu...izgleda maš "vroče"stole not,Mediko13,Andrejo2000 in koga si še ti peljala??? Mojca,prijave že zbiraš,pa okvirni datum???A nam boš spet s št.postov pogojila žur,da bomo skoz tu gor visele??? Čakaj malo ko bo malo več prijav še ne vem datum niti ure niti dneva dajte mi malo pomagat.Puhica13 je bila na žuru tokrat?Florita kje si'Pa monikap se vel nič od žura na tole temo ne javlja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 16:38:36
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,te že malo skleroza daje ,nobene od njiju ni bilo,tako da sem se sama vozila, saj bomo počakale no,sicer si pa ti začela ponujat....in zdaj smo zagrable .....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 16:41:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Mojca,te že malo skleroza daje ,nobene od njiju ni bilo,tako da sem se sama vozila, saj bomo počakale no,sicer si pa ti začela ponujat....in zdaj smo zagrable ..... Opa,ta je pa huda.Ja dajmo se zmeniti jaz nimam nič proti ponovnemu žuru samo kje je kaj več onih ostalih???? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 17:29:18
|
|
|
|
stunfek
|
Citrončica ti se obvezno pelješ z mano na "vročih" stolih...hehhe. Prideš do mene in potem naprej z mano. Pa še kero bova pobrali. Mogoče lahko zanosita dva na eno rudno. Jaz sem tudi za žur punce. Lahko bi naredile en tak piknik v naravi žur. Z dekcami in dobrotami s kožaric, pa kakšen badminton in žoge pa tko. Tko romantično natur ob kakšni vodi. Že sanjam...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 17:50:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,dobra ideja.Bi vam bilo do mene v Prekmurje predaleč mi imamo velik vikend v naravi blizu Moravskih toplic in bi lahko raženj naredila in en izlet lepo po Prekmurju za dva dni lahko ste na prenočišču če želite.Ali pa eno soboto dopoldan se potepamo,popoldan pa piknik.Kaj pravite na to idejo? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 19:57:58
|
|
|
|
monikap
|
Pozdravljene punce še vedno vas pridno prebiram in stiskam pestke za vsako posebaj ter vam vsem želim in to čimprej. pa mirno in predvsem brezkrbno dokler ne prijoka . Sem zadnje čase zaposlena s svojo selitvijo saj se že počasi seliva eno nadstropje više .No še naprej vam želim čimveč tega prekrasnega sončka in da boste vse .
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.4.2007 20:18:01
|
|
|
|
biba26
|
Mojca meni ideja sploh ni slaba.samo dopoldne v soboto meni nebi šlo,ker vsako delam,okoli 13 ure pa ni problema. Lahko pa tudi gremo v Dolino Vinetu na ribe in kremšnite ali v Podlehnik za ribnik,ne vem idej je 0ogromno. Kaj pa druge mislite?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.4.2007 7:25:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba26 Mojca meni ideja sploh ni slaba.samo dopoldne v soboto meni nebi šlo,ker vsako delam,okoli 13 ure pa ni problema. Lahko pa tudi gremo v Dolino Vinetu na ribe in kremšnite ali v Podlehnik za ribnik,ne vem idej je 0ogromno. Kaj pa druge mislite? Biba tudi tvoja ideja sploh ni slaba,sama jaz vidim da sma midve same za tako žurko in še štunfek,kje ste pa vse ostale,ko smo bile prvič skupaj nič novih idej nimate kje bi se dobile.Lahko komot v soboto popoldan naredimo en piknik. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.4.2007 8:22:40
|
|
|
|
koala
|
Ej Mojca, kaj sem pa jaz??? Kremšnita???? Si me gladko spregledala. MMMMM piknik, samo dva dni meni ne bo zneslo, en dan pa ziher. Stunfek odlična ideja z piknikom¨!!!!!!
|
NAj imeklepetkaNika (
14%)
MAja (
7%)
Sara (
17%)
Lana (
25%)
Brina (
19%)
Ana (
19%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!