|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
17.4.2007 20:26:33   
koala
Mojca a ti bi spet žurala????user posted image user posted image Jaz sem vsekakor ZA!

Stunfek, praviš da so bile lepe doge? Jaz se kar ne morem spraviti na razstavo, pa takoooooo so mi všeč. Moj možek pa pravi da kaj bom z konjem, tako jim namreč pravi.
user posted image user posted image user posted image Za zmago na razstavi, morem it pogledat to lepot.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
17.4.2007 20:38:41   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Mojca a ti bi spet žurala????user posted image user posted image Jaz sem vsekakor ZA!

Stunfek, praviš da so bile lepe doge? Jaz se kar ne morem spraviti na razstavo, pa takoooooo so mi všeč. Moj možek pa pravi da kaj bom z konjem, tako jim namreč pravi.
user posted image user posted image user posted image Za zmago na razstavi, morem it pogledat to lepot.

Koala,žurala bi pa sem še vndo sama prijavljena.Kje so vse naše vesele srečke user posted image ?Kje je naša pamela in monikap?Pa citrončica punce ne bomo več nič žurale?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
17.4.2007 20:49:07   
biba26
Ja jaz sem sigurno za,pa prijave za mega žur za v februarju že zbiram za v porodnišnico misli,vidim da nas bo kar dosti in najboljše,da vzamemo kar extra big room in nadaljujemo mega žur!user posted image
Tak da punce pogumno se prijavite,jaz sem že!user posted image

Nas je že kar nekaj Biba26
                               Mojca 9000
                               Koala
                              Pamela naravna zanositev na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2353
17.4.2007 20:52:07   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: biba26

Ja jaz sem sigurno za,pa prijave za mega žur za v februarju že zbiram za v porodnišnico misli,vidim da nas bo kar dosti in najboljše,da vzamemo kar extra big room in nadaljujemo mega žur!user posted image
Tak da punce pogumno se prijavite,jaz sem že!user posted image

Nas je že kar nekaj Biba26
                              Mojca 9000
                              Koala
                             Pamela naravna zanositev na user posted image

Super,suepr se veselim določi datum in uro ter kraj jaz se z vsem strnijam.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
17.4.2007 21:09:57   
biba26
Sem ravno gledala in sem se odločila za 2.2.2008user posted image ,je ful lahki datum,lep in še sobota je ga bomo lahko bolj žurale.
Če slučajno kateri ne odgovarja se lahko zmenimo za kateri drugi termin!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2355
18.4.2007 7:02:35   
lana38
 Lana,naj zdaj čimprej prideuser posted image ,da greš naprej,razen če si ti tuduser posted image ,to je baje moderno zadnje dni,povprečje tu gori se je full popravlouser posted image user posted image

Vsem skupaj pozdravček v upanju,da čimprej spet katera sporočiuser posted image !!!!
[/quote]

Tudi jaz razmišlajm enako. Bomo videli, če se bom ravnala kaj po zadnji modi in bom user posted image . user posted image  bi pa naj prišla te dni oz. včeraj. Ne upam si preveč nekega upanja delati, ker vem, da tam spodaj ni vse pošlihtano. Tako da bi bil pravi čudež, če bi zdaj res bila user posted image . Bt pa je še povišana.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
18.4.2007 8:04:03   
Sulfinija

Sem ravno gledala in sem se odločila za 2.2.2008user posted image ,je ful lahki datum,lep in še sobota je ga bomo lahko bolj žurale.
Če slučajno kateri ne odgovarja se lahko zmenimo za kateri drugi termin!user posted image

Biba takrat pa ne bo možno srečanje,datum je lepi vendar sem gledala nosečniški koledar in po najini zadnji M,ki jo boma sedaj aprila imela boma imeli rok porodni komaj 30.01 torej 3.dni pa bom aše lepo v porodniščnici datum 2.2.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
18.4.2007 8:38:13   
biba26
Mojca saj je bilo mišljeno,da bo žur v porodnišnici. 2.2.2008 je mišljen kot datum poroda zato pa rabimo big room!
Si mi malo zaspala kaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2358
18.4.2007 8:44:12   
Sulfinija

Mojca saj je bilo mišljeno,da bo žur v porodnišnici. 2.2.2008 je mišljen kot datum poroda zato pa rabimo big room!
Si mi malo zaspala kaj?user posted image

O,a žur jke tole v poodnišnici mišljeni?Ja maš prav tale današnja injekcija me je tkole zdelala,da grem kar lepo nazaj v posteljo.Samo jaz ne bom rodila v MB v MS v novi porodnišnici in v vodi he,he.
Joj dans mam napet dan in napet trebuh.Popoldan bi morala na nastop nečakinje vendar meni se tkole ne ljubi,ona pa me čaka,zvečer pa na nek sestanek bom znorela,če bom tam mogla sedeti 1,5 uro bom kar zaspala.Biba tebe kaj dajejo ti hormoni ali nič več?

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
18.4.2007 8:58:50   
koala
user posted image Ja Mojca, saj se lahko medve z bibo tudi v MS pripeljeva, ne biba??
Samo ti veliko sobo zrihtajuser posted image

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2360
18.4.2007 10:30:53   
biba26
Punce imam en problem sem fasala angino in sem dobla antibiotike,kaj jih lahko pojem al jih rajši nebi glede na to da si pikam Dipherelne.Vrjetno ne more bit nič narobe-kaj!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
18.4.2007 10:48:41   
Sulfinija

Punce imam en problem sem fasala angino in sem dobla antibiotike,kaj jih lahko pojem al jih rajši nebi glede na to da si pikam Dipherelne.Vrjetno ne more bit nič narobe-kaj!user posted image

Ups,tota pa ni dobra kriza no kaj se dogaja.Zato pa nisem ziher raje pokliči in vprašaj sestro,da ne bo kaj narobe!

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
18.4.2007 11:18:00   
andreja2000
Punce še vedno mislim na vas in vam želim,da res čim prej postanete srečke user posted image .
Biba26,ah,ti šment,da te je ujela angina,upam,da se čim prej pozdraviš.
Medika, UZ imam naslednji četrtek.

Vse vas lepo pozdravljam in vam pošiljam veliko moči in pozitivnih misli,res ste prave borke in zmaga že čaka na vas.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2363
18.4.2007 12:45:27   
biba26
Sem klicala v bolnico in mi je rekla,da zdaj še ni panike!
Sem že malo boljše volje!

LPuser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
18.4.2007 12:58:04   
Sulfinija

Sem klicala v bolnico in mi je rekla,da zdaj še ni panike!
Sem že malo boljše volje!

LPuser posted image

Super,Biba pol pa le jemlji antibiotike.Hitro se pozdravi,velja?

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
18.4.2007 16:18:25   
citrončica
Jaz sem ZA žur, Mojca,samo se mora prijavit še kaka iz našega konca,da mi nebo dolgčas v avtu,sicer pa res pogrešam Florito in Puhico13,že od žura dalje!!!
Ali pa se pridružim štunfku v čudežnem avtu...izgleda maš "vroče"stole not,Mediko13,Andrejo2000 in koga si še ti peljala???
Mojca,prijave že zbiraš,pa okvirni datum???A nam boš spet s št.postov pogojila žur,da bomo skoz tu gor visele???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2366
18.4.2007 16:22:59   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Jaz sem ZA žur, Mojca,samo se mora prijavit še kaka iz našega konca,da mi nebo dolgčas v avtu,sicer pa res pogrešam Florito in Puhico13,že od žura dalje!!!
Ali pa se pridružim štunfku v čudežnem avtu...izgleda maš "vroče"stole not,Mediko13,Andrejo2000 in koga si še ti peljala???
Mojca,prijave že zbiraš,pa okvirni datum???A nam boš spet s št.postov pogojila žur,da bomo skoz tu gor visele???user posted image

Čakaj malo ko bo malo več prijav še ne vem datum niti ure niti dneva dajte mi malo pomagat.Puhica13 je bila na žuru tokrat?Florita kje si'Pa monikap se vel nič od žura na tole temo ne javlja?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2367
18.4.2007 16:38:36   
citrončica
Mojca,te že malo skleroza dajeuser posted image ,nobene od njiju ni bilo,tako da sem se sama vozila,
saj bomo počakale no,sicer si pa ti začela ponujat....in zdaj smo zagrableuser posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 2368
18.4.2007 16:41:01   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Mojca,te že malo skleroza dajeuser posted image ,nobene od njiju ni bilo,tako da sem se sama vozila,
saj bomo počakale no,sicer si pa ti začela ponujat....in zdaj smo zagrableuser posted image .....

Opa,ta je pa huda.Ja dajmo se zmeniti jaz nimam nič proti ponovnemu žuru samo kje je kaj več onih ostalih????

Neposredna povezava do sporočila: 2369
18.4.2007 17:29:18   
stunfek
Citrončica ti se obvezno pelješ z mano na "vročih" stolih...hehhe. Prideš do mene in potem naprej z mano. Pa še kero bova pobrali. Mogoče lahko zanosita dva na eno rudno. user posted image  Jaz sem tudi za žur punce. Lahko bi naredile en tak piknik v naravi žur. Z dekcami in dobrotami s kožaric, pa kakšen badminton in žoge pa tko. Tko romantično natur ob kakšni vodi. Že sanjam...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2370
18.4.2007 17:50:58   
Sulfinija
Stunfek,dobra ideja.Bi vam bilo do mene v Prekmurje predaleč mi imamo velik vikend v naravi blizu Moravskih toplic in bi lahko raženj naredila in en izlet lepo po Prekmurju za dva dni lahko ste na prenočišču če želite.Ali pa eno soboto dopoldan se potepamo,popoldan pa piknik.Kaj pravite na to idejo?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
18.4.2007 19:57:58   
monikap
Pozdravljene punce še vedno vas pridno prebiram in stiskam pestke za vsako posebaj ter vam vsem želim user posted image user posted image in to čimprej.
user posted image pa mirno in predvsem brezkrbno dokler ne prijokauser posted image .
Sem zadnje čase zaposlena s svojo selitvijo saj se že počasi seliva eno nadstropje višeuser posted image user posted image .No še naprej vam želim čimveč tega  prekrasnega sončka in da boste vseuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2372
18.4.2007 20:18:01   
biba26
Mojca meni ideja sploh ni slaba.samo dopoldne v soboto meni nebi šlo,ker vsako delam,okoli 13 ure pa ni problema.
Lahko pa tudi gremo v Dolino Vinetu na ribe in kremšnite ali v Podlehnik za ribnik,ne vem idej je 0ogromno.
Kaj pa druge mislite?user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
19.4.2007 7:25:28   
Sulfinija

Mojca meni ideja sploh ni slaba.samo dopoldne v soboto meni nebi šlo,ker vsako delam,okoli 13 ure pa ni problema.
Lahko pa tudi gremo v Dolino Vinetu na ribe in kremšnite ali v Podlehnik za ribnik,ne vem idej je 0ogromno.
Kaj pa druge mislite?user posted image

Biba tudi tvoja ideja sploh ni slaba,sama jaz vidim da sma midve same za tako žurko in še štunfek,kje ste pa vse ostale,ko smo bile prvič skupaj nič novih idej nimate kje bi se dobile.Lahko komot v soboto popoldan naredimo en piknik.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
19.4.2007 8:22:40   
koala
Ej Mojca, kaj sem pa jaz??? Kremšnita???? Si me gladko spregledala.user posted image MMMMM piknik, samo dva dni meni ne bo zneslo, en dan pa ziher. Stunfek odlična ideja z piknikom¨!!!!!!

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

NAj ime
klepetka

Nika (14%)

MAja (7%)

Sara (17%)

Lana (25%)

Brina (19%)

Ana (19%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!