|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
13.4.2007 9:25:18   
Sulfinija
Biba26,meni jo je sestra dala včeraj ob 12,jaz sem se odločila da jo vedno vzamem zjutraj ob 7,ker hodim k osebni zdravnici,tkole da ni panike ali zjutraj ali zvečer.Danes sem jo sicer dobila ob osmih,ker sem šla še prvo k osebni se zmenit zato zadeno uro ali kake pol ure ni panike za razliko,tkole pa pač ne danes zjutraj jutri zvečer.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
13.4.2007 10:41:26   
andreja2000
PAMELA Držim pesti,za današnji UZ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mojca9000,biba26,upam,da bodo stranski učinki inekcij čim manjši in da bosta kmalu ponosni user posted image .
koala tudi tebi želim vse dobro in da boš tudi ti kmalu user posted image .
stunfek,monikap,tudi za vaju držim pesti,da čim prej zagledata user posted image user posted image
medika13,upam,da se ne ubadaš s prehudimi slabostmi.
citrončica tudi tebe naj v najkrajšem času razveselita user posted image
Vsem ostalim prav tako lep pozdrav in vse lepo vam želim.user posted image user posted image user posted image  in čim več user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
13.4.2007 10:43:56   
Sulfinija
Andreja2000,lepo da si se nam javila in zaželela vse lepo.Kako si kaj ti in vajina user posted image ?Upam,da nimaš preveč slabosti in obiskov seveda.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2328
13.4.2007 10:58:59   
andreja2000
user posted image  mojca9000,ja,te dni pa nimam obiskov,sestra itak ne more do mene,ker še okreva po operaciji noge,kolegica je malo spremenila okolje in šla k domačim na Hrvaško in meni to kar paše.
Počutim se kar vredu,razen občasnih slabosti,ki pa niti še niso prehude.Sem pa že pošteno napihnjena,kar se pa meni vedno naredi v vsaki user posted image ,tako,da imam še komaj zaprte hlače.user posted image .Sem med tistimi,ki se jim user posted image  zelo hitro pozna,tako da mislim,da me bodo sosedi kmalu zgruntaliuser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2329
13.4.2007 11:23:59   
Sulfinija
O,Andreja2000 morem ti napisati,da si ti ena izmed velik srečk,ki se ji user posted image  kmalu pozna.Joj,upam,da bom tudi jaz taka srečka,da bom kmalu lahko kazala trebuh na okrog.

Kje je pa naša monikap?

Neposredna povezava do sporočila: 2330
13.4.2007 13:29:38   
monikap
Pozdravljene se vam tudi jaz malce oglasim po dolgem času.
Mojca9000 in Biba26 naj bodo inekcije čim manj boleče in da bosta kmaluuser posted image
Pamela držim ti pesti za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Koala tudi tebi vse dobro in čim manj stranskih učinkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Andreja2000 in Medika upam da vaju ne mučijo preveč jutranje slabosti in uživata v svojiuser posted image sem zelo vesela da vama je uspelo za vajuuser posted image user posted image
Stunfek,Citrončica in Hel36 za vas pa stiskam pestke da čimprej zagledateuser posted image
user posted image in enako vsem ostalim upajočim.
Lana38 za tebe pa upam da čimprej vse urediš in boš kmaluuser posted image
Jaz pa že nestrpno pričakujem ponedeljek ko imam svo drugi razgovor v MB in bom izvedela za rezultate krvnih preizkav ter videla kako naprej upam da ni nič hujšega.Sedaj pa še vam zaželim veliko sončka zunaj in v vaših srčkih.

Neposredna povezava do sporočila: 2331
13.4.2007 13:50:59   
medika 13
Punce pozdravljene, da vas na hitro pozdravim!

Vam moram povedat, da sem čista user posted image : non stop utrujena, zjutraj me ne dobiš iz postelje, popoldan zadremam za 2-3 ure, no veliko spim, non stop mi je slabo, vsa hrana mi smrdi user posted image , pa tudi moje zdravje še ni čisto ok. Občasno imam še povišano temperaturo, pa tudi voda je še malo pekoča. Pa saj bo. Ko se pobožam po trebušku se počutim bolje.

Vsem vam želim, da se boste čim prej božale po trebuščkih. Vas pridno spremljam in komaj čakam naslednje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pozdravček user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
13.4.2007 14:04:02   
monikap
Medika13 saj bo hitro minilo ko boš držala svojo pikico v naročju boš kmalu pozabila na vse slabosti ti le počivaj če ti paše in se pusti razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepši dan in da tvoje slabosti zbežijo daleč stran.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
13.4.2007 17:23:56   
biba26
Andreja 2000 lepo uživaj malo v samoti,ker mislim da ti bo to hitro minlo in boš mela spet direndaj okoli sebe!

Medika ti kar lepo uživaj v božanju trebuščka,se ti kmalu pridružim!user posted image

Monikap zate držim pesti za v ponedeljek!user posted image

Vse ostale pa čimprej zagledajte user posted image ,da bomo skupaj klepetale kot user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
13.4.2007 18:26:05   
stunfek
Joj, vse ste pridno zaposlene s svojimi postopki. Špikanje, punkcija, UZ...Pamela, kako je bilo na UZ? Prav občudujem vas. Še letos, ko bomo vse nosečke, bomo kar svojo temo odprle in sicer..."nosečke, ki so nehale teči nove kroge" user posted image

Andreja in Medika v sedmih nebesih. Slabost je dober znak, da gre vse po planu tam doli :) Počivati je pa itak treba več tako, da kar tako naprej.

Naslednja za zanosit sem jaz, da bo potem en avto, ki se je peljal na mega žur kompletno noseč user posted image . Potem pa seveda še vse ostale...a ste se razporedile, da ne bo nosečniške gužve po dnevih? :)

Hvala bogu, da je petek! Jutri sem frej, v nedeljeo pa grem v Rovinj na pasjo razstavo. Biba, a si ti rekla, da imaš tudi gladkodlako prinašalko? A sem te prav razumela? Maš kakšno slikco? :)

Sicer pa za vikend ne planiramo nič posebnega. Smo uživali ga bomo sto na uro user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
13.4.2007 20:26:55   
koala
O stunfek uživaj na pasji razstavi in pozdravi vse pasje lepotce še v mojem imenu, še posabaj kakšno nemško dogo, če bo slučajno katera tam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.4.2007 9:45:03   
PAMELA
Evo, še na ta forum - sem temo kar skopirala:

Ojla soborke,

kot je že napisala Mojca, sem po včerajšnjem UZ izgledala točno takole: in ker sem se že resno naveličala skakati po foromih in iskati odgovore na moja ZAKAJ????, se enostavno obračam na vas - morda pa je imela katera podobno izkušnjo:
Torej, moj prvi UZ je bil na šesti dan cikla (peti dan gonala - 225) in tam na stolu kar nisem mogla priti k sebi. Naj povem, da sem do sedaj vedno VEDNO imela folikle (pri klomifenu ali gonalu - še več, odreagirala sem tako hitro, da je IUI bil že deveti dan v ciklu) tudi pri vsakem spontanem ciklu sem imela folikel, no sedaj pa se je zgodilo to, kar sploh nisem mislila, da se lahko zgodi. Enostavno zdravnica ni in ni našla foliklov. Po petih minutah iskanja je zagledala čisto čisto majhne 4 pikice na levem in desnem jajčniku - bile so tako majhne, da je za protokol izjavila - NEMERLJIVO. Sluznica je debela 3 mm (punce povejte mi, koliko je debela tik pred punkcijo).
Sedaj se je pa odločila naslednje: Spremenila mi je zdravila (preneham z gonalom in sem se že danes piknila z Menopur 300 - štiri dozice - a je to veliko?) in še jutri imam dozo Menopur 300, v ponedeljek pa potem odvzem krvi in ob dvanajstih UZ. Na UZ pa se bodo odločili, ali bodo s postopkom nadaljevali ali pa prekinili (tako se mi ne šteje kot postopek) in začeli v drugem ciklu z drugačno terapijo. Zdravnica mi je pa na koncu rekla, da je za ta cikel bol pesimistična
PUNCE, A JE KATERA DALA KAJ PODOBNEGA SKOZ?

Drugače pa mislim na vas in stiskam pestke.
Hvala Mojca, hvala Biba za telefonsko podporo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.4.2007 9:54:31   
Sulfinija
Pamela,zate in tvoje folikle za ponedeljek držim milijardo milijon pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce jaz pa mam cele,srbeče rdeče fleke od pikanja.

Neposredna povezava do sporočila: 2338
15.4.2007 9:11:20   
biba26
Stunfek na mojem albunu si lahko ogledaš moje lepotičke!Tudi jaz bi bila vesela da vidim tvojo prinašalko

Pamela kar pa se tebe tiče sem prepričana,da nadaljuješ boj in na koncu zagledaš user posted image .
Veš kako pravijo počasi se daleč pride!
Mislim nete in močno stiskam pesti za jutri!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
16.4.2007 15:30:16   
PAMELA
Evo, kpiram še sem:
Drage moje prijateljice,

kot je pisala že Mojca, so se danes uresničile tiste najbolj črne sanje - to so tiste, ko še startati ne moreš....
V petek sem imela 1. UZ in so ugotovili nemerljive folikle, zato so mi menjali terapijo iz Gonala na Menopur. Rezultat Estradiola je danes pokazal 0,41 , kar je po mnenju zdravnika zelo zelo malo (koliko pa je normalna vrednost?). Folikel je bil viden le eden in še ta le 6 mm, zato smo se odločili vse skupaj prekiniti in štartat znova, ko se telo sčisti teh hormonov. In to je čez štiri cikle, ker pa usoda še tako želi, so v Juliju avgustu dopusti in je ambulanta v MB zaprta (a morda katera ve za točen datum od kdaj do kdaj?)
Dobila sem še napotnico za klomidni test (3.dan ciklusa dam kri, pa pol še 10. dan in pol to primerjajo). A katera kaj več ve o tem teszu? Kaj bojo s tem vidli?

Kakšne volje sem? Ne vem še - se še moram odločit . Ni se mi več za jokat pa met napadov izbruhov pa teh živčnih zlomov sem se že reeees naveličala. Saj že točno vem, kak gre: najprej znoriš, kričiš, jočeš, se dereš, partner te hoče pomirit, pol se derem še na njega,... pol kaj razbijem,... pol pakiram kovček,.... pol pa ob kakih 3 - 4 zjutraj omahnem v kopalnici na tleh. In res, res mi ni za še en tak izbruh. Malo spustim kako solzico vmes , pol si mislim ah saj boooo - saj september bo kmalu,... pol se zjočem ko vidim, kako ste ve držale pestke zame , ampak to so solzice sreče. Tak da danes zaključujem bolniško in še malo se bom pustila doma ekstra cartljati, jutri pa z pokončno glavo in pametno mero optimizma napovedujem novi boj, ko se bom vpisala med IVF - septembrovke-oktobrovke. .
Punce, še enkrat hvala prav vsaki od vas. Mislim na vas in stiskam pestke.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
16.4.2007 15:53:06   
koala
Palema tako se govori. Čeprav verjamem da je težko.
Mislim nate in naj vama ta čas hitro mine. Pa en fajn dopust si privoščita, še zadnjega kot par! Drugo leto vas bo že več.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
16.4.2007 16:01:47   
citrončica
Pamela,user posted image user posted image user posted image ,šele zdaj sem vse skup prebrala!!
user posted image za tvoj optimizem,to je res edina stvar,katera pomaga,z živciranjem...škoduješ le sama sebi,vem pa,da pride tak trenutek,ko si ne moreš pomagat.....tako da se res najprej še malo crkljaj in razvajaj,potem pa preživi čimlepše poletje,da greš spočita in sveža v nov boj...saj veš,vsaka stvar je na koncu za nekaj dobra in za dobro jo moraš vzet!!Misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image !!

Biba26,upam da ne pridem kdaj k tebi na stol,ko boš slabe volje,pa še idejo sem ti dala..user posted image user posted image

Andreja2000,uživaj vsak dan,maximalno,res ti privoščimuser posted image user posted image user posted image ,

Mojca9000,Koala...dobro pikanje,prav kmalu se vama pridružim...čez 10 dni!!

Medika13,enako kot Andreja,uživaj!!!
Lana,Monikap,stunfek....držim pesti,da čimprej ne bo več treba v nov krog!!!user posted image user posted image user posted image
Pa vsem borkam...pozdravček!!!user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
16.4.2007 16:37:23   
medika 13
Pamela ti so zate user posted image user posted image user posted image kljub temu, da je neizmerno težko, poskusi kot si sama napisala z optimizmom gledati na vso stvar. Včasih so poti, ki jih moramo prehodit zelo strme, ampak na koncu nas vedno pripeljejo k cilju, tudi tebe bodo!!!

Tiste, ki se pikate Mojca, Biba26, Koala.......kmalu Citrončica upam, da ne boli preveč in za držim pesti za dobre rezultate!

Andreja kdaj greš na pregled?

Štunfek kdaj testiraš?

user posted image user posted image user posted image bravo vsem, punce tukaj- prave pozitivke ste. Se kar ne more ločit od vas in tako veliko klepetati z user posted image ,kot z vami. Ve ste prave čvekice, ve ste zakon user posted image user posted image

No da vam sporočim kako je pri nas: danes sem bila pri osebni zdravnici in diagnoza viroza se je spremenila v bakteriološko vnetje sečil. Sem dobila antibiotike - hiconcil. Sedaj sem seveda cela zaskrbljena kako se bo to razpletlo, kako antibiotiki vplivajo na plod v začetku nosečnosti, kaj bo z mojo pikico in še miljon podobnih vprašanj se mi roji po glaviuser posted image . komaj čakam, da mine teh 10 dni, da pojem antibijotike, naslednji četrtek pa imam prvi pregled pri G in resnično upam, da bo rekla, da je z mojim user posted image vse ok.

Lep pozdrav, upam da uživate v sončkuuser posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
16.4.2007 18:18:41   
biba26
Punce za vse Močno stiskam pesti.

Pamela zate pa user posted image ,malo se user posted image pol pa veliko user posted image ,da sploh neboš rabla čakat do septembra!
Zdaj je že ogromno štorkl in ni vrag,da ne pridejo tudi v naše kraje!
user posted image pa ta teden obvezno!

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
16.4.2007 20:00:08   
Sulfinija
Pridne pupike moja drage ste se lepo razpisale sem kar gledala ko sem šla pod tole temo.In vidim same lepe novičke,da ste vse pridne.

Punce bila sem na vikendu in uživala in počais kaj delala.Sedaj pa delam eno skledo veliko solatke mjami no.

Eno vprašanje je katera imela tajke krče po prvih injekcijah kot jih mam jaz.Recimo po dipherlinu je tole normalno,kajti prvič tega nisem doživela?

Neposredna povezava do sporočila: 2345
16.4.2007 22:42:20   
stunfek
Lep pozdrav punce!

Pamela...sploh ne vem kaj naj ti rečem. Prav žal mi je, da te mora doletet tak šit. Občudujem tvoj optimizem in odprtost in verjamem da se te je ena pikica že izbrala in da komaj čaka, da se vse poklopi in se vsidra v tebi. Tko, da se fino "prečisti" te 4  mesece in probaj se čim bolj izogibati tudi stresu. Iz ta pete prestave daj malo tam v eno tretjo. Da se poleg telesa prečistijo še živčki in predvsem duša. Mislila sem nate in držim pesti 100 na uro!

Mojca...vidim, da te kemija fejst daje. Upam na čim manj stranskih učinkov in čim uspešnejši konec.

Medika, Andreja...uživajta.  Medika, tudi jaz sem bila na antibiotikih na začetku nosečnosti, ker ni šlo drugače. Vse je bilo v redu. Nič ne skrbi. Telesu je pikica prioriteta in jo ščiti na polno!

Koala na pasji razstavi so imeli ful lepe doge...celo vzrejno skupino so imeli :) Sicer pa je bilo ful luštno. Moja Chaya je končno enkrat tudi zmagala in psvojila naziv PRM (prvak mladih). Z menoj je bila tudi Anuška in je plavala v morju...norc od norca je ubrisana na vodo . Bile sva v Rovinju. No, saj voda ni bila preveč mrzla in vreme je bilo super toplo.

Citrončica kako laufa? Pa posel? Upam, da naš Janez kaj preveč ne rovari po štacunah.
Lana...zadnjič sem bila v Osijeku tudi na pasji razstavi in ne poznam nikogar od tam...si me enkrat vprašala pa sem ti pozabila odgovorit. Bolje pozno kot nikoli pravijo.

Biba sem pogledala tvojo lepotičko v albumu. Aha, ti imaš goldna, sem mislila, da imaš gladkodlako prinašalko kot jaz.  Bom probala še jaz svojo dat v en album, da jo boš videla. Sicer pa če greš na www.ronraj.com in klikneš na link naši/moji psi in boš pod imenom Ronraj Before You Know – Chaya videla mojo kozo. Tudi druge vabljene, da si ogledate kakšna pasma je Gladkodlaki prinašalec ali po angleško Flat coated retriever!

Pesti držim prav za vse borke za različne težave in želje...imam take univerzalne pesti...hehehe. Lahko  noč. Upam, na povišano temperaturo jutri.
Aja, Medika...testiram...FF mi pravi naj testiram 26.4. Jih bom probala upoštevati, če me ne bo že prej kej premamilo. Danes sem 7 dni po ovulaciji in imam kar precej dogajanja tam spodaj že od včeraj. Špikanje, krči....bomo videl. Upam, da ni samo ekstra kratek cikluc in da je tečka na poti. Če pa je pa je...pa naprej v nove boje.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2346
17.4.2007 7:00:47   
lana38
stunfek!
Sem mislila, da si spregledala tisto moje vprašanje o Osijeku. Včasih res ni časa vsega brati. Posebaj, ko so 3-4 strani na novo napisane.user posted image
Se že kar nekaj časa nisem oglasila na tej temi. Bolj ali manj sem vse napisala v Upanje po splavu in Za nas 299. nadaljevanje. Tako da bi tukaj še tretjič isto pisala, pa mi ni. V glavnem se tako beremo na vseh temah, tako da vemo kako je. Danes bi naj prišla moja user posted image , pa ne vem če bo. BT še ni padla. Jo pa po eni strani čakam, da lahko spet kličem v LJ in vidim, kaj bo.
LP

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
17.4.2007 8:07:51   
Sulfinija
Punce ste za akcijo???Jaz sem na tem,da začnem ponovno obljubljati mega žur in pol bodo posti le leteli?
Dajmo se prijaviti za ponoven mega žur lokacija je že znana le za datum bomo glasovale.

Neposredna povezava do sporočila: 2348
17.4.2007 18:59:39   
citrončica
Stunfek,pri nas pestro,delavno,kot vedno,komaj čakam,da 27.4.sklopim za en teden...via provansa,če bo vse po planih!!!!Sicer pa vašega Janeza bolj malo srečam in mi tako čist ustrezauser posted image !!!
Držim pesti do testa...tale avto je res čudežen,jaz grem tud naslednjič s tabo na žur,Mojca ga že obljublja!!!!

Lana,naj zdaj čimprej prideuser posted image ,da greš naprej,razen če si ti tuduser posted image ,to je baje moderno zadnje dni,povprečje tu gori se je full popravlouser posted image user posted image

Vsem skupaj pozdravček v upanju,da čimprej spet katera sporočiuser posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2349
17.4.2007 19:37:15   
Sulfinija
Čekiram kok mam prijav za novi žur pa še nič.

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

carski rez
v3sn4

Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?

spinalni blok (36%)

splosna anestezija (64%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!