PAMELA
|
Evo, kpiram še sem: Drage moje prijateljice, kot je pisala že Mojca, so se danes uresničile tiste najbolj črne sanje - to so tiste, ko še startati ne moreš.... V petek sem imela 1. UZ in so ugotovili nemerljive folikle, zato so mi menjali terapijo iz Gonala na Menopur. Rezultat Estradiola je danes pokazal 0,41 , kar je po mnenju zdravnika zelo zelo malo (koliko pa je normalna vrednost?). Folikel je bil viden le eden in še ta le 6 mm, zato smo se odločili vse skupaj prekiniti in štartat znova, ko se telo sčisti teh hormonov. In to je čez štiri cikle, ker pa usoda še tako želi, so v Juliju avgustu dopusti in je ambulanta v MB zaprta (a morda katera ve za točen datum od kdaj do kdaj?) Dobila sem še napotnico za klomidni test (3.dan ciklusa dam kri, pa pol še 10. dan in pol to primerjajo). A katera kaj več ve o tem teszu? Kaj bojo s tem vidli? Kakšne volje sem? Ne vem še - se še moram odločit . Ni se mi več za jokat pa met napadov izbruhov pa teh živčnih zlomov sem se že reeees naveličala. Saj že točno vem, kak gre: najprej znoriš, kričiš, jočeš, se dereš, partner te hoče pomirit, pol se derem še na njega,... pol kaj razbijem,... pol pakiram kovček,.... pol pa ob kakih 3 - 4 zjutraj omahnem v kopalnici na tleh. In res, res mi ni za še en tak izbruh. Malo spustim kako solzico vmes , pol si mislim ah saj boooo - saj september bo kmalu,... pol se zjočem ko vidim, kako ste ve držale pestke zame , ampak to so solzice sreče. Tak da danes zaključujem bolniško in še malo se bom pustila doma ekstra cartljati, jutri pa z pokončno glavo in pametno mero optimizma napovedujem novi boj, ko se bom vpisala med IVF - septembrovke-oktobrovke. . Punce, še enkrat hvala prav vsaki od vas. Mislim na vas in stiskam pestke.
|