koala
|
Ja punce je že tako, da dokler nisi prehodil vsaj kilometra v čevljih nekoga, ga pač ne moreš razumeti. Mojca, saj pomoje svakinja ni slabo mislila, roko a srce dokler nismo same bile v teh težavah se tudi nismo kaj preveč informirale otam a ne? Je pa res, da taka vprašanja in izjave bolijo, še posebaj zdaj ko smo naspidirane in polne hormončkov. A vam povem še eno cvetko, jaz sem jo poimenovala kar izjava stoletja, ker nisem vedela ali naj začnem kričat, jokat ali pa se enostavno od srca nasmejati takšni neumnosti, no izbrala sem to zadnjo varianto, ker je koristna za zdarvje in lepoto, pa še terbušne mišice treniraš. Torej sedimo v ponedeljek pri znanki na obisku in tema seveda nanese na neplodnost, ker se pač zdaj o tem veliko govori. In ti ta znanka izjavi:" Mislim, da je brezveze da zdaj nekaj jamrajo ti kao neplodni. Sam čitala RAZISKAVO (to je ful poudarla) da neplodnosti sploh ni, ker neplodni moški sploh ne obstajajo (baje da če bi bil otrok(moški) neploden bi se zgodil splav /spontani seveda/ ker narava zato že poskrbi, ženske se pa itak ODLOČIMO!!!!!! da ne bomo zanosile, ker nas je strah za postavo in poroda!" Pa po njenem je to znastveno dokazano. Aja, pol pa sem jo vprašala kaj pa je z takimi pari ko enega otroka že imajo, pa drugega ne morjo met, ali pa kaj je z moškimi ki zbolijo za rakom recimo in zaradi terapije ne morejo imet otrok, pa je rekla da se pri ženskah velja isto, da se ODLOČIJO da ne bodo zanosile, na moško seme pa kemoterapija in obsevanje itak ne vpliva. Ker se te celice obnavljajo! Sem jo najprej čukasto gledala, pol pa planla v ful smeh, ker se mi je kar zasmilila v svoji neumnosti. Njen frajer je pa vneto pritrjeval, da je on tudi bral to študijo. Sem jo vprašala kje je to prebrala pa ona meni, ja na internetu ne. Sem jo vprašala za naslov te internetne strani, pa je rekla, da ne obstaja več. Tak da punce kaki postopki, samo drugače se morate odločiti , pol bomo pa vse noseče Pa ne se zdaj jezit, ker se ne splača, raje se nasmejte temu kako tup in zabit je lahko nekdo, ki se ima za mega pametnega. Čeprav bi ji tisti trenutek tudi jaz najraje izkopala oči!!!!
< Sporočilo je popravil koala -- 13.4.2007 8:40:46 >