|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
11.4.2007 17:29:38   
Sulfinija
Stunfek,tudi jaz nimam navade,da bi šla dvakrat na isto mesto vendar leta 2005 mi je bilo na Rabacu tkole lepo,da sma se zato odločila ponovno da grema tja zraven blizu je tudi Pula in je bilo prekrasno.Kar mi je nabolj všeč trije hoteli so vezani,vse samopostrežno hrane preveč kot preveč,blizu je zalivček maslinica vsak hotel ma svoj bazen ogromen,mesto čisto blizu vse ob obali pelje te tudi vlakec če želiš,plaža zelo lepa blizu hotela par korakov,na plaži prodajajo sladoled fina pizzerija in kar je zame najbolj važno gužva in hrup,vsak večer blizu plaže v pizzeriji obupno lepo živa glasba.

Punce moj dragi je za današnji rojstni dan,ki ga ima dobil najlepše darilo dopust na Rabacu,lahko si v mojem albumu tudi slike ogledate z leta 2005,ko sma uživala na Rabacu.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.4.2007 20:20:10   
medika 13
POZDRAVLJENE!

Vidim, da niste več tako zagnane kot še nekaj časa nazaj, ko je Mojca obljubljala žur user posted image , Mojca mogoče je čas, da napoveš novega user posted image user posted image .

Se vam nisem mogla prej oglasit, sam na vas pa nisem pozabila.
Prejšnji teden sem cel teden preležala z virozo, zdaj upam, da je za mano. Ostal je še herpes, tega se pa ne znebim... V ponedeljek naju (user posted image +user posted image ) je dragi peljal na Roglo na svež zrak. Bilo je super. Včeraj in danes pa se spopadam z nezaželjeno slabostjo. Včeraj sem skoraj cel dan prespala, danes pa je že malce bolše. Pa tudi to bo za potrpetuser posted image .

Vsem, ki ste pridne in tako ali drugače delate na user posted image  močno stiskam pestke, da čimprej uspe, tistim, ki čakate pa naj čimprej mine čas. Vsem želim, da čimprej zagledate user posted image  in se pridružite nam user posted image !

Pozdravčki za vse user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.4.2007 20:22:27   
Sulfinija
Medika13,kaj naj spet začnem obljubljati mega žur?Ko zvem,da sem nosečka bomo imele ponoven žur zato se dajte vse potruditi,da bomo z trebuščki tamle letale.

Andreja2000,kje se ti skrivaš?Joj upam da je z tabo in tvojo user posted image  vse ok,da se nam nič ne javiš.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.4.2007 20:26:44   
medika 13
Mojca zmenjeno!

Pazi nase, upoštevaj vsa zdravnikova navodila in naj te tvoj razvaja, pa bodo rezultati definitivno pozitivni. user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.4.2007 20:49:01   
biba26
Alo,alo sem že boljše volje,ker gremo jutri zares v boj,ne morem vrjet da se veselim inekcij,ker se jih drugače kar bojim!Ampak ža naše pikice vse!
No tudi jaz se veselim dopusta bi kar šla,moj pa je že tudi kar naprej na netu in išče.čeprav sploh še ne vema kdaj boma šla.V glavnem odločila sma se,da če bom user posted image grema najin zadni skupni dopust v Dominikansko,ker se že odkar sma skupaj odpravljama tja pa še nama ni uspelo.In ker sem letos neverjetno samozavestna in prepričana v to,da zanosim gledama samo še Dominikano.
Si predstavljate kaki hladni tuš me lahko na koncu doleti?user posted image

No v glavnem za žur se bomo začele pogovarjat nekje okoli 27.5 ker boma takrat z Mojco zagledale user posted image .Pamela že malo prej in tudi ostale z žura boste nekje tam okoli,tak da bomo imele več tem.Kaki so znaki.slabosti.kašno bo ime,spol,kje bomo rodile in tako naprej.V glavnem super se bomo imele!

No lepo si splanirajte dopuste.
Stunfek si pozabla še na eno malenkost,glej da bojo udobne postelje,da ti bo kot user posted image udobno!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.4.2007 7:53:16   
stunfek
Hojla, no pri meni je šla danes temperatura pridno gor in sem dobila crossahairs (a se temu po naše reče križ?) na FF grafu. Zdaj pa tisto najbolj bedno obdobje ko čakamo...prvi teden še čisto brez panike, drugi teden pa s precej nervoze...hehehe.

Biba...ja, seveda, udobna postelja za user posted image . Če bom user posted image  spim tudi na dilah, samo da bi bila user posted image . user posted image

Lep dan vam želim vsem.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.4.2007 8:21:36   
Sulfinija
user posted image Punce,jaz se rihtam za kliniko grem po injekcije huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sedaj pa gre zares.Tudi dozo matičnega mlečka danes povečan hura in pol bomo videli koliko bo lepih,zdravih celic in od včeraj naprej sem začela tudi z masažo stopal hura sedaj pa gre zares.Kuverta z rezervacijo za morje pa je lepo v mojem predalu.Biba te pokličem okorg 10,velja?Hura,jupi kok sem jaz vesela kar ustnice so se mi povečale do ušes hura,jupi še enkrat kot majhen otrok se veselim tega začetka.

Biba26,grema v akcijo!!!!!Se vidima na user posted image .

Ja mimigrede v tem boju se borim za kar user posted image user posted image .

Če bosta fantka dvojčka:
VAL IN ŽAN

Če bosta punčki dvojčici:
LARA IN NUŠA

Če bo parček:
LARA IN VAL

Če bo punčka:
LARA

Če bo fantek:
VAL

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.4.2007 9:25:02   
biba26
Lepa imena si si izbrala,jaz pa še nisem tak daleč oz.vse drugo že vem samo tega ne!
Se vidima in slišima danes,se bom potrudla čimprej prit!user posted image

Danes pa gre zares!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo še pa bom user posted image    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.4.2007 9:57:26   
andreja2000
pozdravljene user posted image user posted image user posted image

no,pa se še jaz oglašam,da ne boste mislile,da je kaj narobe.Zaenkrat je vse vredu,začele so se pojavljati blage slabosti in zelo sem utrujena,zato tudi veliko počivam.
mojca9000,no pa si dočakala današnji dan.Držim pesti zate.Imena pa si izbrala lepa in ne vem,če sem ti že povedala,da je moja hčerka Lara.Res ti želim vse dobro in čim prej user posted image user posted image .

Tudi vsem ostalim,ki pridno delate na user posted image  ,želim čim prej user posted image
za vse vas,punce,ki se trudite in boste vsak čas zmagale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.4.2007 11:00:37   
koala
Mojca in biba26 uspešen štart vama želim.
In ja Mojca lepa imena sta izbrala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.4.2007 12:27:18   
medika 13
Mojca in Biba držim pesti. Stunfek upam, da ste bili pridni in da ste pridelali user posted image .

Mojca si pa pridna, da si že imena izbrala. Jaz imam pikico v trebuhu, pa o imenih še nisem razmišljala. Pa saj še imam čas user posted image .

Vse vas lepo pozdravljama in stiskam pestke za vaše user posted image .

user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.4.2007 17:17:34   
citrončica
Mojca in Biba,upam,da vaju ne boli...jezik, od čvekanjauser posted image ,nas pa zavist...,ne privoščimo vama..sta dobili municijo??

A o dopustu že sanjarite,...o,kje je še to, jaz grem septembra,upam da na Lastovo,sicer tradicionalno:Vis.
Se pa bližajo mini počitnice,27.4.-6.5,upam, da gremo v Provansouser posted image ,pa če bo vse po planu,bom injekcije švercala s sebojuser posted image

Mojca,res nam bo treba nov žur obljubit,da bomo bolj aktivne tu gor, se pozna,da je lepo vreme in nas ven vleče....na sončka!!

Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.4.2007 17:50:07   
HEL36
Mojca in biba, sta dobile injekcije? Upam, da sta se do onemoglega načvekale user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.4.2007 19:17:05   
Sulfinija
Hvala,hvala,1000x hvala,da ste mislile name.Sem preveč utrujena in zato si današnje doganje iz MB preberite na temi ivf-isci marčice-aprilčice.Hvala vam še enkrat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2314
12.4.2007 20:15:31   
biba26
Končno sem dobila inekcije,polna zagona sem bila nekje do tretje ure pol pa so mi te tako zaželene inekcije pokazale roge.
Ne vem,če je to normalno ampak meni je ful slabo po inekciji in ful mi gre na bruhanje.
Kaj je to normalno,kakšne izkušnje imate ve,ker me je prav strah,če bo to vsak dan isto.Skoraj celo popoldne sem ležala,ker za drugo nisem bila sposobna!

Drugače pa sem zelo vesela,da so se stvari začele odvijat!
Z Mojco pa res nisma uspele it nauser posted image ,ker se je danes res vse hitro odvijalo!Tako,da nama 26.4 ne uide!
Hvala vsem puncam za odgovor in da ste mislile name!

Z VAMI JE RES VSE LAŽJE!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2315
12.4.2007 20:18:44   
koala
biba26, jaz sicer nimam enake terapije kot ti, samo meni je ţudi slabo pa gava me boli.Bom že potrpela, ko bom srečka bo vse poplačano.

Želim ti čimmanj slabosti in seveda uspešen postopek.

Nisem vedela

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
12.4.2007 20:26:19   
biba26
Ja  z user posted image bomo res vse pozabile.Ampak ne morem mimi tega kako se moremo nekatere trudit,da pridemo do user posted image ,nekatere pa jemljejo to tak samoumnevno,da mi je slabo zraven njih.Sploh pa ta mladina dela splave kot po tekočem traku!
Prav  user posted image postanem zraven vsega tega.Pridejo dnevi ko me to načenja.
Od mojega brata punca je imela že tri načrtovene splave in ji to ni nič takega.Glavo bi j9i zašrnila kozi neumni.Po drugi strani pa bi otrok samo trpel poleg take trape,ki se ne zna niti zaščitit in ji je lažje it na splav!

Ironija je velika ena si želimo in ne dobimo,eni dobijo in si ne želijo!

Upam,da bom jutri bolj veselo gledala na vse skupaj!
LPuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.4.2007 20:36:50   
Sulfinija
Eh,biba sedaj res ni čas da misliš na svakinjo in njene splave pazi naj le,da ne bo en dan zaradi teh splavov v naši koži.

Ja biba tudi jaz nisem za drugo,da bi se le vlegla in spala in spala pa meni sedaj ne gre nič na bruhanje hvala bogu,mogoče bojo meni čez čas tote injkecije spet roge pokazale.

Biba26.glej jaz sem dans mela z sabo svakinjo in njeno hčero  ko grem na kliniko otroško po njiju me vpraša si že fertik jaz pa seveda,seveda no in ji načrtovano pokažem vrečko.
Nato se peljmeo v koloni nakar mi telefon zvoni in me ti kličeš nato debatirama,debatima in ko odložim me hladnokrvno vpraša čuj zakaj maš ti tolk injekcij in to si boš vsak dan dajala in zakaj jih imaš'Halo koza jedna kot da ve,da ne moema imeti najine željne user posted image  jaz pa ji nazaj hladnokrvno rečem ja sladkor mam zvišani in sma z tem nehali.

Ja,ja punce moje takšno je življenje pa naj bo kdor se zandji smeje se najslašje in to bomo me,ko bomo držale v narpčju naše user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
12.4.2007 20:47:06   
biba26
Ma so eni idioti se včasih počutim, kot da ti privoščijo.Za mene jih ve zelo malo in sem prav vesela,ker ti eni privoščijo nekateri pa so tak nerazgledani,da je kar hudo.Tak da konec koncev res ne veš kak bi enim odgovoril,ko brcnejo totalno v temo.
Sem mela zadnjič eno stranko,ki jezašla v to temo in izjavla,da so si konec koncev ženske,ki nemorejo zanosit same krive.Si me predstavljete čisto sem že bila na plafonu,dobro da ji nisem trajne delala,ker bi jo sigurno zažgala.

Neposredna povezava do sporočila: 2319
12.4.2007 21:29:15   
citrončica
user posted image Biba26,jaz bi jo pobrila!!!user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.4.2007 8:26:46   
PAMELA
Biba ti si faca - trajno delala in zažgala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Citrončica ti bi pa kar brila!!!! Dobre ste punce.
Biba ne se glede splavov obremenjevati. Poglej, jaz jih ne zagovarjam nisem pa fanatičen nasprotnik tako kot je npr. cerkev. Vsaka se naj odloči zase. Je pa res, da je to tako osebna stvar, da mislim, da tista, ki ga pač gre naredit, naj to nebi obešala na velik zvon - pač naredi - se pa naj vpraša: ali bom potem, ko bom želela imeti sploh lahko zanosla? Vem, da v taki situaciji se to nobena ne vpraša ampak le grejo tja za par uric in opravijo svoje. Ja tudi meni gre kurja koža gor, a tak je. Je pa tudi res (statistično gledano), tega je vedno več in pacientke so vedno mlajše. Nekateri bi pa vse dali za tako srečo (nesrečo)!!!!!
Biba, morda bo bratovi punci še nekoč žal, morda pa ji bo uspelo pol v prvo. Na njenem mestu bi se pozanimala o zaščiti in pap zadeve ne bi dajala na oglasno desko (tudi v najožji familiji ne).
Svet je pač polen paradoksov: eni si želimo, pa ne dobimo, drugi si ne želijo, pa dobijo v prvem. Ampak punce glavo gor, letos bomo tudi me se redile tam spodaj - trebuščki bojo naši novi, okrogli sončki - tudi tvoj bo Biba - sigurno (kavica drugi teden? - obljubim).

Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.4.2007 8:38:34   
koala
Ja punce je že tako, da dokler nisi prehodil vsaj kilometra v čevljih nekoga, ga pač ne moreš razumeti.
Mojca, saj pomoje svakinja ni slabo mislila, roko a srce dokler nismo same bile v teh težavah se tudi nismo kaj preveč informirale otam a ne? Je pa res, da taka vprašanja in izjave bolijo, še posebaj zdaj ko smo naspidirane in polne hormončkov.

A vam povem še eno cvetko, jaz sem jo poimenovala kar izjava stoletja, ker nisem vedela ali naj začnem kričat, jokat ali pa se enostavno od srca nasmejati takšni neumnosti, no izbrala sem to zadnjo varianto, ker je koristna za zdarvje in lepoto, pa še terbušne mišice treniraš.
Torej sedimo v ponedeljek pri znanki na obisku in tema seveda nanese na neplodnost, ker se pač zdaj o tem veliko govori. In ti ta znanka izjavi:" Mislim, da je brezveze da zdaj nekaj jamrajo ti kao neplodni. Sam čitala RAZISKAVO (to je ful poudarla) da neplodnosti sploh ni, ker neplodni moški sploh ne obstajajo (baje da če bi bil otrok(moški) neploden bi se zgodil splav /spontani seveda/ ker narava zato že poskrbi, ženske se pa itak ODLOČIMO!!!!!! da ne bomo zanosile, ker nas je strah za postavo in poroda!" Pa po njenem je to znastveno dokazano.
Aja, pol pa sem jo vprašala kaj pa je z takimi pari ko enega otroka že imajo, pa drugega ne morjo met, ali pa kaj je z moškimi ki zbolijo za rakom recimo in zaradi terapije ne morejo imet otrok, pa je rekla da se pri ženskah velja isto, da se ODLOČIJO da ne bodo zanosile, na moško seme pa kemoterapija in obsevanje itak ne vpliva. Ker se te celice obnavljajo!

Sem jo najprej čukasto gledala, pol pa planla v ful smeh, ker se mi je kar zasmilila v svoji neumnosti. Njen frajer je pa vneto pritrjeval, da je on tudi bral to študijo.

Sem jo vprašala kje je to prebrala pa ona meni, ja na internetu ne. Sem jo vprašala za naslov te internetne strani, pa je rekla, da ne obstaja več.

Tak da punce kaki postopki, samo drugače se morate odločitiuser posted image , pol bomo pa vse nosečeuser posted image

Pa ne se zdaj jezit, ker se ne splača, raje se nasmejte temu kako tup in zabit je lahko nekdo, ki se ima za mega pametnega.
Čeprav bi ji tisti trenutek tudi jaz najraje izkopala oči!!!!

< Sporočilo je popravil koala -- 13.4.2007 8:40:46 >

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.4.2007 8:56:59   
biba26
No punce bom priznala - do zdaj nisem hotela met,zdaj pa sem se odločla da bo melauser posted image

Svašta!
Kaj eni ne izjavijo,sigzrno je blond ta znanka!(Pamela si izvzeta)

Drugače pa mi je slabo sto na uro,me je prav strah nove inekcije.Ne vem kdaj si jo naj dam zdaj al zvečer!

Pamela držim pesti za današnji UZ,da bo čimveč foliklčkovuser posted image ,te pa res držim za besedo za drugi teden,Pa pokliči kaj da kako rečema.
Citrončica,sploh ni slaba ideja o obritju je najmanj dela-si bom zapomnilauser posted image

LPuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.4.2007 9:03:19   
koala
No biba26, vidiš, rešen problem, injekci pa sploh nebo trebauser posted image user posted image user posted image

Pa nažalost ni blond, je ful razgledana, za njene pojme seveda.

Aja kar se pa injekcije tiče, meni so rekli da mora biti vsak dan ob istem času, tako da nevem če je dobro da spreminjaš.
Je pa res da nimava iste terapije, tako da ne vem kakšna so navodila v MB!

Pamela držim pestke za današnji UZ! Pa poročaj!

Nisem vedela

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.4.2007 9:08:05   
biba26
Včeraj mi je rekla sestra,da se naj odločim,če zjutraj al zvečer in pol tak do konca!Zdaj pa res ne vem kdaj si naj dam,če si dam zvečer bom mogoče slabost prespala.Je pa en drug mali problemček,da jutri gremo na štirideset letnico in me je strah prej vzet inekcijo.
No bom še malo pretehtala možnosti pa bom vidla!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?