|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
30.3.2007 18:57:31   
Sulfinija
Punce jaz sem ponovno med vami,bila sma na vikendu,joj kako mi je pasal sveži zrak,pa še štiri čudovite mucke imamo niso se mogle ločiti od mene.
Sedaj grem pod tuš,na eno veliko skledo regrata in nato pod tuš in gledat TV danes bom dolgo gor čakala bom oddajo polnočni klub,kaj pa ve?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
30.3.2007 19:21:22   
biba26
Pamela upam,da slabosti čimprej minejo in da niso prehude!Misli na kaj lepega-na raj na primer!

Andreja 2000 upam,da ne pride tapravauser posted image ,če pa pugumno naprej!

Lana 38 upam,da zagledaš tisto tapravouser posted image

Mojca me veseli,da je z babico bolje.

Koala držim pesti,da ti uspe in da bomo skoraj skupaj stiskale pesti za magičniuser posted image

Za vse ostale punce pa en velik user posted image

Pri meni je vse postarem,slabosti me ful mučijo,zdaj vsaj vem zakaj nikol nisem jemala tabletk,ker je to prava muka.Moj se prav norčuje z mene,pravi da bi slovenija imela veliko več prebivalstva,če bi vsaki bilo tak slabo kot je meni.
Še 13 dni pa inekcijeuser posted image . Zelo zanimivo čemu se me tukaj veselimo!

LPuser posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
30.3.2007 19:27:19   
koala
biba26 naj slabosti čimprej minejo in seveda tudi tebi velike pestke da rata. A vidve z mojco pa skupaj štartata, super.

citrončica sploh ni panike, saj ne moreš za vse vedet. Ti samo vprašaj ča kaj ne veš, bom z vseljem odgovorila.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
30.3.2007 19:40:23   
Sulfinija
Ja biba midva pa imava z temi tabletkami komaj čakam,da jih neham jemati.Jaz mam od danes spet duplo dozo spet tale izcedek,bo najbolje da dve do konca jem ker tole ni nobeno delo,prav neki čuden je.Če se v kri sprevžre bom rabila klicati v MB da preverijo kaj se dogaja.

Ja,ja koala midve z našo bibo se začnema na isti dan pikati.To bo nosečk maja,da bo joj.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
30.3.2007 20:47:01   
HEL36
dober večer vsem skupaj!

mojca, me veseli, da je babi boljše, mi imamo dedija v postelji od junija in je kar težko z njim. pa upam, da bodo tvoje slabosti ponehale, da se enkrat zmenive za kavo user posted image .

andreja, kaj pa če ne bo user posted image  ? Pa upam, da so se nesreče pri vas umirile in da se sedaj vse obrne samo na bolje!!!

medika, močno stiskam za močni user posted image  naslednjič user posted image

koala, lana, monikap in vse ostale čimprej poročajte o user posted image user posted image .

Moja M je tudi mimo, ne pričakujem je okrog 27.04., sicer mi pa čas neverjetno hitro mineva, sploh zdaj ko se približujejo prazniki. Pucam, voščilnice še moram napisat, neki spečt..... kriza no user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.4.2007 12:54:50   
Sulfinija
Ojla punce moje.Kam smo čisto tole našo temo zapustile,sem kar malce user posted image user posted image user posted image  zaradi tega.
Kje ste vse čvekice,ki ste tkole pridno klepetale v tejle temi?
Jaz bom jutri najbrž klicala na kliniko in prosila za nasvet kajti icedek postaja rdeč sicer ga ni veliko vendar je meni ful čudno kajti zakaj se ne umiri kljub jemanju dveh femodenov.Prvič je takoj ponehalo,niti ni prilošlo  da bi bil rdeč kot je sedaj.Podoben je čisto blagi M,ki je kadar se obrišem z papirjem.

Punce lepo preživite tole lepo cvetno nedeljo,danes teden pa je že vesela veliko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.4.2007 13:00:50   
Anitka
Oj punce, se bom kar pri vas malce oglasila.

Mojca ti kar pokliči na kliniko in držim pestke, da boš majska srečka user posted image in pa seveda za vse ostale.

Lepo nedeljo vam želim,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.4.2007 13:16:32   
biba26
Vsem skupaj želim lepo cvetno nedeljo.jaz sem jo prav lepo začela.Sem bila z mojo psičko Aisho v šoli,nas je bilo kar veliko in smo se vsi nastavljali sončku še psičkom je bilo v užitek.

Mojca ti pa kar lepo pokliči  v MB in jim povej,da uredijo to zadevico in boma skupaj še naprej nadaljevale najin boj!

Pamela tebe pa prav pogrešam tuakaj,čeprav vem,da nimaš doma int. podzavestno pogledam,če si kje!Upam,da so slabosti prenehale!

Lep sončni pozdrav!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.4.2007 13:23:08   
Sulfinija
O,Biba vešđ,d boma ksupaj nadaljevali boj.Je že manj icedka škoda,da sem zandjič nazja prešla na eno tabletko bom sedaj kar lepo do konce dve jemala in se bo zadevica urdeila kot se je prvič.Če bi pa se stanje poslabšalo in bilo kaj bolj sveže krvi pa vsekakor pokličem in reportitam zadevico.

Pamela,kako kaj tvoje injekcije?Upam,da ti ni nič slabo po njih.Jutri pa se le kaj javi.

Monikap kako kaj kaže pri vama?

Pa andreja2000 tvoje M še tudi ni,kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 2184
1.4.2007 15:58:48   
andreja2000
Zdravo,punce!

Ja,včeraj je bilo na roj.dnevu sicer super,le meni so se orosile očke,ko sem gledala najmlajše sončke kako se igrajo.Spomnila sem se svoje pikice,ki ji ni bilo dano,da bi bila z nami.user posted image

mojca9000 tudi jaz se strinjam,da pokličeš v bolnico in se informiraš kako in kaj.
Ja,moje  user posted image  še ni,rjvi izcedek pa se pojavi in spet izgine.Verjetno bo kar isto kot prejšnji mesec,a kanček upanja še gori.

Vsem želim lep nedeljski popoldan,pa,pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2185
1.4.2007 19:25:26   
monikap
Mojca ti kar pokliči v Mb in uredi tako da bo vse ok.
Anitka lepo da se kdaj oglasiš pri nas upam da je stvojimi izcedki boljše.
Biba26 dobro zate da si izkoristila to čudovito nedeljo in uživala.
Andreja še vedno je upanje da zagledašuser posted image držim pesti zate.
Mojauser posted image pa je danes prišla z vso močjo pa tako sem upala da je ta mesec nebo no ja se bom karuser posted image user posted image potem pa v novi boj.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
1.4.2007 19:49:20   
stunfek
Hojla punce. Jaz pa sem današnji dan preživela več ali manj na cesti. Dolga zgodba ampak na kratko rečeno, sem se za prazen nič peljala v Osijek in nazaj. Sama. No, pa še moj pes je bil z menoj :) Vstala sem že ob 4:30 in sem sedaj kot kakšna prežvečena žvečilka. Danes vem, da ni varijante da zdržim pokonci tako dolgo kot Anuška user posted image . Ampak, bom gladko morala. Joj, kok bi šla že kar spat. Zdele sva si segle v roke, da bova do devetih umiti in v pižamah v postelji. Kompromis je seveda bil, da boa skupaj v moji postelji. Ampak danes sprejmem vse, samo, da grem čim prej med flikce.

Kako pa kaj salbosti, blede črtice, rjavi izcedki, ki so pa jih spet ni v naši skupini? Jutri je nov teden. Dan za nove začetke...men se malo rola od zaspanosti in utrujenosti. user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
1.4.2007 20:43:39   
Anitka
Oj!

Eh Monika moji izcedki me še kar mučijo. Sedaj nečakam packe 17.4. in me prav zanima kdaj me bo presenetil izcedek. Sem pa bila pri G, ki me je poslala na raznovrtsne krvne preiskave pa bomo videli kako in kaj naprej.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
2.4.2007 8:15:28   
stunfek
Dobro jutro Mojca & Co.! Uf, saj ne morem verjeti, da je spet ponedeljek in je treba spet zalaufat mašine in s polno paro naprej. Še trikrat pomežiknem, pa bo konec meseca! Meni se zdi, da tale čas čisto prehitro mineva.
Lep in uspešen teden želim vsem!

Stunfek

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
2.4.2007 8:23:07   
koala
Jutro punce!

Mojca a si klicala v MB? Kaj so ti rekli?? Držim pesti da bo vse kot mora biti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
2.4.2007 8:26:52   
PAMELA
Dobro jutro čvekice,

kako kaj drage moje?
Kako je fajn prit v službo - le tako malo pogledat, pa se na forum obesit user posted image user posted image .
Vidim, da ima vsaka kaj za povedat, tako da ne bom izstopala:
V petek mi je crknil lmobi. Joj punce kaki luksuz!!!!!!!!! Doma nimam stacionarca in enostavno nisem dosegljiva. Mobi mi zvoni, vidim kdo me kliče, vendar ne morem odgovoriti. Ker imam tel. preko firme, seme jim ga danes dala, da ga "porihtajo". Mojca vidla sem, da si me včeraj klicala, a bol kot sem obračala telefon, enostavno, nisem mogla odgovorit (daj blondinki mobi v roko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Hvala ti pa vseeno za poskus - lepo je videti, če kdo pomisli nate.
Drugače pa imam eno vprašanje za vas "izkušene": A je kateri v postopku s vsemi temi "strupi" drevenela roka (mravlinci v prstih?). No to se od včeraj dogaja meni in enostavno ne vem, kam naj to pripišem user posted image . Ker pa daaaaaleč na obzorju ni nobenega drugega "krivca", pripisujem to Diphrelne (al nekak tak) injekcijam. Torej, a ima katera podobno izkušnjo?
No drugače mi ni več tak slabo in počutje je naravnano pozitivno. Samo punce moje joške user posted image - to še kar raste.
In tako kot meni rastejo zize, tako se mojemu trgajo hormoni user posted image . Rekel je, da preden neham s temi tabletami, bo naredil fotko, saj ne ve, če bo še kdaj viddel ženo s takim sprednim delom user posted image user posted image user posted image .
Torej se tipkamo

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
2.4.2007 8:54:29   
koala
O Palela luksus fura, ko je nedosegljiva na mobilca. Uf, to je dandanes že prava redkost.user posted image user posted image
Glede mravlinčenja pa ti žal ne znam pomagati.

Nisem vedela

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
2.4.2007 9:11:01   
biba26
Pozdravljena Pamela,me prav veseli da si na forumu,sem te prav pogrešala.
No to z joškicami je prav zanimivo meni so se tudi začele prebujat in že zdaj bolijo od tega,kaj šele bo oz. ki še je  26.
Si še v bolniški ali si jih prišla samo malo pogledat!
Lepo se imej in vse ostale tudi!
Mojca kaj so ti rekli v MB?

Bibauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
2.4.2007 9:11:12   
stunfek
Pamela...za te mravljince pa le povej svojemu G! Predvidevam, da nimaš navodil za ta dipherlne...da bi si prebrala če je kaj takega možno kot stranski učinek. Če bi vedela pravo ime, bi našla vse na googlu :)
Joj, bogi tvoji joški! Upam, da ne pokata po šivih user posted image .

Stunfek

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
2.4.2007 9:31:50   
Sulfinija
Ojla!

Punce nisem klicala v MB,ker se je icedek umiril in ga več ni,le tega več ne bom naredila,da bi šaltala nazaj na eno femoden do konca morem jest dve kot prvič in bo vse ok.Hura le še 10.dni pa bom tudi jaz na hormonih.

Pamela tudi meni zelo na levi roki živec skupaj vleče,kar mravljici mi letijo kar tudi jaz pripisujem tem vsem hormonom ni kaj no.

Ej punce bila sem od zunja sem se potepala in srečala od moje svakinje bratovega tasta in smo se malo sem in tja menile.In se je začel ****i,da bo še mel kljub dvem vnukinjam eno majhno user posted image ,saj pač hecal se je temu ni kaj no,ker doma ima ž vnukinji in nato je moja mami rekla,a je tole problem 60.let so stare in jih imajo stari pa je dobesedno rekel,jebeš ti take da jim ga drugi naredijo.Ej punce meni je kar na jok šlo najraje bi ga na gobec pritisnila in ga svojem življenju več ne pogledam ej kar obnemela sem se vidi,da so pri meni zelo hormoni na delu.Žal mi je da stari ne ve,da niso frajerji tisti,ki se vležejo dajo noge narazen kot jih je dala njegova hči taki sploh ne vejo kaj pomeni imeti otroka,si ga tkole želeti kot mi torej smo frajerke me in bomo tudi ostale do konca naše borbe.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
2.4.2007 9:54:51   
koala
Mojca verjamem da te je prizadelo, samo glej me smo močne, me bomo premagale neplodnost.
Takšni in podobni osebki so pa itak čustveni invalidi, ker ne premorejo niti pameti niti srca sočustvovati s sočlovekom. Če nekaj ni njihov problem, pol to tako ali tako ni problem, če pa se ta ista zadeva pokaže kot njihov problem pao so pa najbolj bogi in bi jih vsi mogli ujčkat in po rokah nosit.

Evo zateuser posted image user posted image user posted image , takšne izjave pa naj te samo še podkrepijo v doju za tvojo štručko!

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2196
2.4.2007 10:02:38   
andreja2000
mojca9000 ,eh,eni res neumnosti klatijo,a ne sekiraj se zaradi takih,ker se to ne splača,škoda tvojih živcev.Jaz sem se sedaj nekako navadila,da take ljudi kratko in malo ignoriram,kadar se le da.Vem,da te take izjave pogrejejo,da bi mu najraje povedala svoje,pa saj menda nima smisla izgubljati besed za te ljudi.Uf,ljudje so včasih tako primitivni..........

monikap user posted image  žal mi je ,da je user posted image   prišla in jočem s tabo.Izjokaj žalost in spet pogumno naprej......

medika13 kakšno pa je stanje pri vas,si ponovila test,mislim nate in držim pesti za debeliuser posted image user posted image

Pri nas user posted image  še ni.Včeraj tudi ni bilo rjavega izcedka in do sedaj še tudi ne.Bomo videli kako bo z izcedkom čez dan in kakšna bo jutri BT,ki je danes še visoka.

Vse ostale,ki jih nisem imenovala tudi prav lepo pozdravljam in nam vsem skupaj želim čim prej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
2.4.2007 10:17:03   
koala
Andreja a jaz voham novo nosečko?????? Držim pesti da je tako in čisto tako iz firbca kdaj nameravaš delat test?

monikap user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo tečko. Evo zateuser posted image user posted image user posted image

Saj res medika13 a bo kakšna repriza testa kmalu, držim pesti za močni user posted image user posted image

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.4.2007 10:27:28   
andreja2000
koala  hvala ti,a sama še ne upam pomisliti na user posted image ,morda jutri če user posted image  še ne bo in če bo BT še vedno povišana.Potem bom pa verjetno res začela razmišljat o testu,a pustimo času čas......

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.4.2007 11:29:01   
monikap
Mojca nič se ne sekiraj zaradi takšni izjav saj eni pač ne vedo kaj govorijo.
Koala hvala za rožice jih obožujem in si me zelo razveselila.
Medika13 kako pa je kaj s tvojim testom sem že tako radovedna da me bo kar
razneslo.
Andreja zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nam čimprej sporočiš vesele novice in hvala za tolažbo.
Anitka upam da se čimprej vse uredi in da dobiš svojo pikico saj te občudujem kako močna oseba si da že tako dolgo vstrajaš.

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?