Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 17:53:42
|
|
|
|
lana38
|
Pri nas pa je že deževalo. Zdaj pa je že sonček spet neki za oblaki. Ni prav lepo sončno. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 17:56:35
|
|
|
|
andreja2000
|
Uh,to vreme,saj pri nas se že tudi nekam oblači. ,jaz pa si že tako želim prave tople cvetoče pomladi.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 17:59:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz tudi pomlad in poletje,sprehodi ob obali,...samo ltos bom tkole še boljše kot na morje. Ja mene pa kliče cunja in gora čevljev noče v nove omare. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 18:02:54
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 ,ojoj mojca,a spet greš pridno delat,meni pa se ne da,pa me cunja že tudi ves čas kliče.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 18:35:19
|
|
|
|
lana38
|
Bolj je pomlad, bolj je mrzlo. Zjutraj sploh, je zdaj vedno mraz. brbrrr Jaz imam pa najraje poletje in vročino. Se pač skrijem v senco, pa je. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 20:41:16
|
|
|
|
monikap
|
Mojca9000 vidim da si me pogrešala ampak včeraj res nisem bila dobra družba in sem se raje umaknila v pojstlo. biba26 jooj res bi bilo fantastično da bi do poletja bile že vse pa saj tudi bomo ker je leto na pohodu in nam vsem prinaša naše . medika13 držim pesti da še ta vikend zagledaš svoji . pamela lepo da si vzela čas zase sedaj pa se le pusti razvajat saj si zaslužiš. stunfek novim bojom nasproti. Punce hvala vam za včerajšnjo tolažbo sem jo res potrebovala danes pa sem spet polna upanja da bom tudi jaz nekega dne mamica.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 21:05:56
|
|
|
|
medika 13
|
Andraja, Mojca, Štunfek, Pamela, Monikap .... vse, ki upate z mano in stiskate pestke HVALA Ko bi ve vedele kaj mi živčki delajo Saj sem pa že navajena čakat bom pa še malo potrpela... Monikap tudi tvoj dan se bliža a ne? Ti želim, da tudi čimprej zagledaš . Pa nikoli ne dvomi, da ni na svetu pikice, ki ti bo rekla mama. Vse bomo enkret dočakale te male angelče, samo počakat je potrebno, da pride pravi čas. In to včasih traja. Zato smo pa tukaj, da nam čas hitreje teče, a ne? Punce zlate ste
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 21:47:36
|
|
|
|
monikap
|
medika13 ja tudi moj čas se hitro bliža in sicer je ne pričakujem 2.4.in upam da je tokrat res odšla na dopust in tvoja tudi seveda nekam v tropske kraje. Ja včasih pač pride takšen dan da podvomiš vase in v svojo srečo zato pa sem res vesela da imam rr in vas punce.Lepo je ko nas je več ki skupaj upamo se veselimo , smejemo in včasih tudi zajokamo ter se med seboj tolažimo.Punce res upam da nam to leto prinese vsem naše . Samo za vas
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 21:53:22
|
|
|
|
koala
|
Ja monika, saj je čisto normalno da imaš kdaj slab dan, samo da ne traja predolgo. Ti pa stiskam pesti, da namesto tečke ugledaš
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.3.2007 21:58:49
|
|
|
|
monikap
|
Koala hvala upam da boš tudi ti čimprej zagledala svoji .
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 10:09:39
|
|
|
|
andreja2000
|
Oho,danes pa se še ni nobena oglasila No,pa se bom jaz in vam zaželela čim bolj lep dan z čim več veselja in dobrih stvari. medika13 kako je pri vas?Res iz srca upam da zagledaš in ti močno stiskam pesti.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 10:11:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja evo pa se javljam.Danes sem čisto fertik kar se tiče slabosti,tkole da se komaj pokonci držim.Bom šla raje počivat ker mi je totalno slabo zopet,pa še tole vreme?Kriza no. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 10:18:07
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 ,ojoj,boga revica,potem pa je res bolje,da počivaš in res upam,da ti bo kmalu bolje,sem v mislih s tabo-drži se. monikap Stiskam pesti zate in da te osrečita .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 11:03:54
|
|
|
|
koala
|
Helou! Ja Mojca, tebi pa res ne da miru ta slabost. Danes pa le počivaj. Andreja, a se ti spet kak obisk napoveduje???
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 11:53:52
|
|
|
|
andreja2000
|
koala veš,sploh se mi vsi obiski ne napovejo,kar pridejo
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 11:57:20
|
|
|
|
koala
|
Danes še samevaš? Ti bo ja dolgčas .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 12:10:44
|
|
|
|
medika 13
|
Punce pozdravljene, je danes kar mal zatišje tukaj na strani. Jaz še vedno čakam M, zdaj pa ne zdržim več, jutri zjutraj testiram!!! Mojca lepo počivja in misli na lepe stvari, da boš slabost in slabovoljo 100% pregnala. Bom mislila nate in upam, da pozitvna energija pride do tebe Andreja, jaz bi tvojim obiskom kar nekaj dala za počet, pa imej še ti kakšne koristi od njih ne pa, da ti spijejo vso kavo in izpraznijo hladilnik . Kako se ti držiš? Držim pesti!!! Punce zaužite današnji dan (mi imamo sončka) in ga iskoristite maksimalno. Se tipkamo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 12:19:28
|
|
|
|
andreja2000
|
koala ja,zaenkrat še samevam in upam,da tako ostane medika13 a jutri boš testirala,ful ti držim pesti za meni bolj slabo kaže,občutek imam kot da bo vsak čas prišla,kot vse mesece doslej,saj so PMS zelo izraziti.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 12:20:55
|
|
|
|
koala
|
medika13 že stiskam pesti, pa ne pozabi sporočiti rezultata. Da bom jutri ko pridem domov brala dobre novičke.
< Sporočilo je popravil koala -- 29.3.2007 12:21:27 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 12:26:43
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala medika13 že stiskam pesti, pa ne pozabi sporočiti rezultata. Da bom jutri ko pridem domov brala dobre novičke. Koala tudi jaz si resnično želim dorih novičk
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 14:07:00
|
|
|
|
biba26
|
Medika 13,držim pesti za pozitiven test,pa čimprej nam jutri javi,da bomo skupaj
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 15:02:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala! Jutri nam iz LJ sporoči same lepe novičke.Mam željo,da boma ksupaj na iglah in se boma skupaj tresli ti,jaz in naša biba 26 bo nosečk maja,da bo kar deževalo. Medika13! Tebi pa jutri želim,da bi končno zagledala + na svojem testu.Enako lpe želje so namenjene andreji2000 in monikap ki ste sedaj na čakanju. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 16:08:03
|
|
|
|
citrončica
|
Oj!Mi mamo tud sončka dones, kako paše,samo je pa še hladno!Vidim, da imate ravno vse neko obdobje čakanja pred testom,-držim pesti, da ne pride ,itak smuča na Krvavcu,je ne bo!!,ali pa se že pridno špikate,jeste tabletke....Štunfek je z ,in jaz sem nekje ..ne vem kje, ostale ste pa res prav že pridne...saj se vam čez 1mesec-upam, pridružim,tako zdaj le vsem en velik ,pestke za vse ,pa še kasneje mogoče kaj...moram kuhat!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 18:39:33
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla No,pa sem spet imela obisk-mjoo sestro z družino mojca9000 in tudi ostale-hvala za vaše pestke,bomo videli,kaj bo jutri povedala moja BT. jutri zjutraj grava z mojim v MB,pa darila je še treba kupit za soboto.No,jutri je tudi cvetni petek in imamo v našem kraju na ta dan kar pestro.Postavljeih je veliko stojnic z razno ponudbo,a tudi kaj za prigriznit se dobi. pa,pain stiskam pesti za vse nas,ki je te dni ne čakamo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 19:19:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000,pa jaz te prav občudujem da tolk obiskov sprejemaš pod svojo streho. LP Mojca
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.