|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
4.4.2007 7:16:31   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: anja31

Lana,

tebe pa že majčkeno poznam, tako da bom kar tebe vprašala...A ste se res punce dobile na mega žuru in kje je to bilo??? Kdaj načrtujete kaj podobnega??

Do poletja bomo pa že kar lepe buščke mele, boš vidla...:))))

Ciao.

Ojla!

Ja res j bil naš mega žur in upa,da ne zameriš,da ti na tole vprašanje jaz odgovorjam.Jaz sem bila organizator tega mega žura,ki je bil 24.03 v MB v piizeriji pri naši marogici.Seveda načrtujemo spet takšen mega žur samo datuma še nismo izbrale v moji skupini ponovnega,ker smo sedaj skoraj vse na hormonih in se pač slabo počutimo,obljubim,da bo v kratkem če ne prej pa drugi mesec,ko bomo vse po postopkih srečke nosečke,velja?Takrat si vljudno vabljena tudi ti!!!

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.4.2007 7:36:20   
Anitka
MOjca za onega bedaka rečem le - sto ljudi sto čudi. Ne se sekirat zaradi takih, ker ni vredno. In še nekaj- vsakemu vse pride domov.

Andreja kako kaže?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.4.2007 8:16:58   
stunfek
Naša Medika13 je malo zbolela in ni nič na netu. Vmes sta se dve njeni bledi črtici na testu dokončno potrdili za nosečnost, ko je obiskala zdravnika! user posted image user posted image user posted image  Bravo naša nova srečka nosečka. user posted image user posted image user posted image . Upam, da mi ne bo zamerila ampak zaradi velikega zanimanja sem opravila dolžnost, da vas obvestim o tej super novički.

Evo, ena naša mega žurerka je že nosečka...čakamo naslednjo user posted image .

Medika, želim ti tako fletno nosečnost bre pretiranih slabosti in ostalih neprijetnih "stranskih učinkov" in na koncu seveda enega lepega zdravega otročička. user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
4.4.2007 8:42:22   
koala
Jejj Medika to delaj!!!!!!!!!!!
Čestitam in mksimalno uživaj v nosečnosti naj bo čudovita ter seveda zdravega dojenčka želim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
4.4.2007 9:14:55   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

medika13 iskrene čestitke in zdravo user posted image   user posted image user posted image

Tudi jaz sem danes po dooolgem času zagledala user posted image .Punce,tako sem srečna in vlile so se mi solze sreče.
Močno upam,da pa bo z to pikico vse vredu in da decembra dobimo zdravega user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
4.4.2007 9:16:11   
andreja2000
ups,tako sem v šoku,sem mislila dat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne pa user posted image ,to pot so to solze sreče user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
4.4.2007 9:18:44   
Anonimen
Andreja, sonce moje, ČESTITAAAAMMMMMMM! Ma sem tudi jaz malo user posted image user posted image user posted image  od sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti prečudovito user posted image . UŽIVAJ!

Neposredna povezava do sporočila: 2232
4.4.2007 9:30:03   
koala
JESSSSSSSSSSSS!!!!!!!!! Andreja, a sem ti rekla da mi na nosečko dišiš!!!! Moj nos ne švingla!
Uživaj in odženi črne misli vstran ker ta user posted image bo zdrava lepa in oh in sploh!!!!!!!!

ČESTITAM!!!! Sem čisto happy! Kot da bi jaz zagledala user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
4.4.2007 9:46:42   
biba26
Saj nemorem vrjet.Sem se parv malouser posted image od sreče.Čestitam obemauser posted image .
Zdaj pa vidim,da so moje besede res odplavale v nebesa in naletele na angelčke.
Vidim,da zdaj pa res imamo kr nekaj možnosti,da bomo vse iz žura do poletja srečke user posted image

Še  enkrat vse čestitkeuser posted image

Naj bo vajina user posted image kot iz sanj!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
4.4.2007 9:53:35   
andreja2000
raho,koala,biba26
vsem vam iz srca hvala,sploh še nisem prišla k sebi,sem tako srečna....

Naj tudi vsem vam se res kmalu prikažeta user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
4.4.2007 9:59:21   
koala
Ja biba26 dobro si se dogovorila!! Že dve nosečki z žura, to je lahko samo dobra napoved!!!!!! Mast bo letos konce leta in v začetku naslednjega gužva v porodnišnici.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2236
4.4.2007 10:07:59   
perlica
ANDREJA 2000  Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image M
Pa zdravo,veselo nosečnost

Naslednji žur bo voziček,baby partyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
4.4.2007 10:13:57   
Anonimen
Iskrene čestitke vsem novim nosečkam!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Lepo, zdravo in mirno nosečnost želim vsem.  user posted image  user posted image  user posted image

Vsem, ki ste pred oziroma v postopkih pa držim ogromne pestke, srečno!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perlica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
4.4.2007 10:41:10   
Sulfinija
Je,je,je dve nosečki srečki user posted image  imamo iz našega žura.Tudi jaz skupaj z vama user posted image  od vajine sreče.
Biba26 sedaj sma pa me na vrsti in bo naš naslednji žur resno v znamenju srečk user posted image .Česitam vama še nekrat in obema lepo in zdravo,ter mirno nosečnost želim.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
4.4.2007 11:30:33   
andreja2000
punce,hvala vsem za čestitke v želji,da tudi vam kmalu posije sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 2240
4.4.2007 12:50:21   
Ayo
Andreja2000!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako lepa novica!! user posted image user posted image user posted image

Iskrene cestitke tudi z moje strani in lepo nosecnost ti zelim!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2241
4.4.2007 14:22:09   
monikap
Andreja in Medika iz vsega svojega srca vama iskreno čestitam in vama želim zdravouser posted image za vaju in seveda vajiniuser posted image user posted image ter mnogo lepih trenutkov polnih razvajanja.
vsem ostalim pa da čimprej zagledamouser posted image user posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
4.4.2007 16:26:16   
andreja2000
Še vedno se mi zdi,da sanjam......
Punce,še enkrat vam hvala za čestitke in vse lepe želje.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
4.4.2007 16:28:22   
Sulfinija
Andreja2000 in kaj lepega tvoj dragi reče na tole,da boš mamica ponovno?Joj želim ti res zdravo in mirno nosečnost,predvsem pa zdravo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2244
4.4.2007 16:35:36   
andreja2000
Mojca,moj dragi je presrečen,vendar obenem tudi malo prestršen glede na to,da sva izgubila že dve pikici.Saj mu pravim naj ne misli za nazaj,naj bo pozitiven,pa se mi zdi,da mu preveč ne uspeva.Trudim se,da vsaj jaz mislim pozitivno.

Neposredna povezava do sporočila: 2245
4.4.2007 16:38:28   
Sulfinija
Punce jaz pa bi bila zelo srečna,če bi se nam še kaka nova čvekica v mojem krogu pridružila,lahko se da tudi na seznam kdaj ne čaka svoje M.

Neposredna povezava do sporočila: 2246
4.4.2007 17:26:35   
Anitka
Andreja še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo nosečnost ti želim in zdravo user posted image ali user posted image user posted image user posted image

Medika tudi tebi enake željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da ste dobro opravile vaš žuruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SE vam naslednjič kar pridružim.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2247
4.4.2007 17:54:06   
citrončica
Medika,user posted image user posted image user posted image ,čestitam, javi se,kako se počutiš,FULL sem vesela!!user posted image user posted image ,Andreja,user posted image ,tudi meni so prišleuser posted image  v oči,čestitam,in držim pesti,da ti tokrat uspe,počivaj,pazi nase,pozitivno razmišljaj,na vrata obesi tablo:ni več obiskov!!!user posted image ,misli najprej nase!!!!potem na vse ostale,zdaj si res TI na vrsti!!!!user posted image user posted image
Mojca,ponovimo žur??Če bodo učinki vedno takole uspešni,se splača!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
4.4.2007 18:08:04   
Sulfinija
Cintrončica,zs te čaka.Ja punce ni blema za ponoven mega žur,če bo tole v kratkem vas prozim da vlogo oganozitaroja prevzame enkrat katera druga namesto mene,kajti jaz imam preveč slabo počutje.

Neposredna povezava do sporočila: 2249
4.4.2007 18:10:28   
citrončica
Mojca,ni problema,dobiš pomoč za organiziranje,tud jaz se javim, če boste tako daleč prišleuser posted image user posted image ,ker potem bo v mojem koncu, hi,hi!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?