|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
2.4.2007 11:40:21   
Sulfinija
Vsem hvala za lepe,tolažilne besede.

Monikap žal mi je,da te je spet obiskala tale nezaželjena M.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
2.4.2007 11:43:35   
monikap
Mojca hvala grem pa pogumno v novi boj in ni vrag da mi enkrat ne bi uspelo.Lepo pa je da imam vas punce da me tolažite to mi res veliko pomeni

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
2.4.2007 11:45:56   
Sulfinija
Elisabety,kako sta kaj vidva'Nič nam ne javiš si že v postopku lai še ne?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
2.4.2007 12:49:22   
biba26
Monikap zelo mi je žal,da te je obiskalauser posted image .ampak tako kot si napisala pogumno v nov boj!

Andreja 2000 želim ti,da zagledaš namestouser posted image dve veliki user posted image

Mojca zaradi takih kot je bil ta tvoj pacient danes,jaz nisem nikomur povedala za najino težavo razen mami in klegici.ker se mi zdi ,da ljudje gledajo na to kot da si neki spaček,ki ne zda naredit niti tako preproste stvari kot je otrok in da smo si sami krivi.Glede otrok,ki so rojeni po tej poti pa da sigurno ni vse vredu z njimi!HALO!

Kaj v naši ljubi slo res živijo sami bedaki!

Rajši z nobenim takim sploh ne začnem te teme,ker bi ga vrjetno res na "gobec " kot si napisala Mojca.

Namesto tople besede in kakšnega user posted image dobimo od takih ljudi še kašen očitek!

Neposredna povezava do sporočila: 2204
2.4.2007 12:52:58   
Sulfinija
Biba,saj se menio niti ne sanja,da bi ta človek tole vedel kam jaz hodim mogoče je pač tkole rekel saj nisem jaz te debate o umentih z njim začela niti slučajno ne.Bedak grdo rečeno iz mojih ust da bi se mu sladkor na 60 dvignil ne le na 24.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
2.4.2007 13:02:21   
biba26
Ja takim bedakom bi več kaj privoščo ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2206
2.4.2007 15:19:51   
andreja2000
No,pa je spet tu rjavi izcedek in mislim,da kmalu pride še user posted image ,vseeno pa hvala vsem,ki držite pesti zame.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
2.4.2007 17:46:31   
citrončica
Evo,mal me ni blo tukej,pa sem komaj vse prebralauser posted image ,čvekice!!

Pamela,carica si brez telefona,kako to naredišuser posted image ,slikaj pa se le,za spomin na borbo in.....user posted image
Mojca,ne obremenjuj se,saj vem, kako take stvari zabolijo in te podražijo...a za vsako rit palica raste!!!
Andreja,še vedno držim pesti,če pa prideuser posted image ,pa za dober nov začetekuser posted image .
Medika,kaka lepa novica???user posted image
Za vse ostaleuser posted image ,in za vse skupaj tudi...upam, da se spet oglasim prej,kot čaz par dni...user posted image
user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
2.4.2007 18:54:50   
lana38
Ve ste pa res polno napisale, od takrat ko sem zadnjič brala. Sem bolj na hitrico vse preletela.

stunfek, kaj si delala v Osijeku? A imaš tam koga, kakšne sorodnike mislim?
Jaz imam sorodnike v Branjinem Vrhu. To je ena vasica blizu Belega Manastirja. To je cca 33 km od Osijeka proti Madžarski.

andreja2000, koliko dni je povišana BT? Morda je izcedek, kaj drugega in ne user posted image .

Lepo se imejte tudi vse, ki vas nisem omenila posebaj.
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
2.4.2007 19:23:52   
andreja2000
 Lana38  BT, je povišana 15 dan in že nekaj dni se pojavlja izcedek,vendar mislim,da bo jutri le prišla user posted image ,saj me boli križ in prsi kot vedno pred user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
2.4.2007 19:27:09   
lana38
To vse je lahko tudi v user posted image , andreja2000. Morda boš pa tokrat presenečena. Kdo ve...user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2211
2.4.2007 19:37:50   
andreja2000
Lana38  To bi bilo res lepo,Lana,vendar sama tega skoraj več ne upam,saj sem se že navadila  v tem dolgem času poizkušanja,da me tile znaki privedejo prav do user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
2.4.2007 21:25:26   
koala
Andreja obupali pa še kar ne bomo, dokler te grdobe ni, jaz stiska pesti tako da imam členke bele.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2213
2.4.2007 21:28:39   
Pia73
Še vedno mislim na vse vas in držim pestke za vas!!! user posted image user posted image user posted image

Tiste bedake, ki sploh ne poznajo besede neplodnosti je pa najbolje prezreti,..., čeprav vem kako je to težko,... user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
3.4.2007 7:17:26   
Sulfinija
Jutro!

Punce kje vse ve skrivate.Mdika13 kaj je sedaj nam ne boš sporočila še vesele novičke.
Punce hura spet je en dan manj do začetka špikanja le še devet dni me loči in potem bo akcija zares.
Danes zvečer pa grem v MB na en sestanek hura se veselim,da mi bo čas čimprej minil mam pa do takrat polne roke dela vsega po malem.Sedaj pa grem na prvo jutranjo kavico me že čaka in ful diši.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
3.4.2007 10:37:44   
andreja2000
Punce,jaz sem pa že čisto zmedena,saj sem danes  res pričakovala user posted image ,ki pa je ni in moja BT je danes še vedno povišana.Če bo še jutri tako,bom pa resno začela razmišljati o testu.
Hvala vsem,ki stiskate pesti zame!user posted image user posted image user posted image
medika13 javi kako je s tabo!

Vsem pa pošiljam sončka in veliko dobre volje!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2216
3.4.2007 11:35:30   
monikap
Andreja jaz pa mislim da si ti naša novauser posted image stiskam  pesti s vsemi štirimi da je to res in ti pošiljam še nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in lepši dan .

Neposredna povezava do sporočila: 2217
3.4.2007 11:42:17   
andreja2000
monikap hvala za tako lepe misli in Bog daj,da je tako!!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
3.4.2007 11:42:27   
biba26
Andreja 2000 držim pesti zate da si srečka user posted image .Želim ti da zagledaš magični user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
3.4.2007 11:46:23   
andreja2000
biba26 tudi tebi iz srca hvala.Tako sem že nestrpna in kar ne morem vrjet,da bi po tako dolgem času lahko zagledla user posted image  in upam,da ni samo zamuda user posted image ,ki se poigrava z mojimi čustvi.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
3.4.2007 11:56:21   
biba26
Tako kot zdaj zgelda se bojo moje napovedi pa še res ki uresničile in se bomo poleti res morale dobiti na čveku in to same nosečke.Mogoče pa je ta naš žur imel kakšen višji namen!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
3.4.2007 12:00:48   
andreja2000
biba26 oj,kako bi to bilo lepo.......

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
3.4.2007 12:06:31   
lana38
biba26, iz tvojega posta v Božja ušesa in da bomo res poleti že vse user posted image , ki smo bile na mega žuru.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2223
3.4.2007 17:10:59   
Sulfinija
Hello!

No da se vam malo javim predn odidem za MB in se vrnem pozno v noč.

Moje počutje se je spreminilo za 99% na blje,nič več slabo že trkam po lesu,icedek totalno minil,le pod pogojem da bom do konca ostala na femodenih in to dupli dozi no bo že,kajti kmalu bo tukaj 21.04 ko jih neham jemati.
No drugi teden pa gre čisto zares bom na iglah.

Sedajle pa šibam me že kliče moje frendica,ki me pelje.LP in pridno klepetajte!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

P.S:Pamela javi se in poročaj o svojem putju?

Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2224
3.4.2007 23:56:22   
anja31
Lana,

tebe pa že majčkeno poznam, tako da bom kar tebe vprašala...A ste se res punce dobile na mega žuru in kje je to bilo??? Kdaj načrtujete kaj podobnega??

Do poletja bomo pa že kar lepe buščke mele, boš vidla...:))))

Ciao.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?