|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
29.3.2007 21:28:38   
monikap
mojca9000  tebe pa tale slabost res ne pusti pri miru.Ko boš v rokah držala svojouser posted image boš kaj hitro pozabila na vse bolečine.
Andreja2000 tebe pa tile obiski res ne pustijo pri miru no ja vsaj jutri boš imela mir ko boš nabavna pa ne zapravita prevečuser posted image .
medika13 držim pesti da jutri zagledaš močniuser posted image user posted image čimprej poročaj.
Koala bom z mislimi s tabo in upam da nam sporočiš lepe novice.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
30.3.2007 8:29:37   
lana38
koala!user posted image user posted image   
Danes pa tebi držimo pesti in ti pošiljamouser posted image . Mislimo nate.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
30.3.2007 10:14:28   
stunfek
Medika. kaj je zdaj? A si naredila test? user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
30.3.2007 10:29:53   
PAMELA
Ojla soborke,
Medika? kje je rezultat testa? Javi nam. Vse držimo pestke.
Meni je pa na trenutke kar fejst slabo. Pol pa zopet kot da nič ni, pa zopet slabo ,...user posted image
V glavnem če ne bi se pikala s tem "strupom", bi bla sigurna, da sem noseča user posted image .
Punce zračunala sem, da čez cca 14 dni me že čaka punkcija - joj res gre hitro.
Se kaj tipkamo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
30.3.2007 10:51:37   
Sulfinija
Ojla!

Medika13 čakam,da nam sporočiš rezultat od testa.
Pamela,a ti že računaš kdaj te čaka punkcija?Jaz pa zelo težko čakam svoje prve injkekcije in res hitro gre.
Punce dans držite pesti za mojo babico,da v bolnici izvemo same lepe stvari kajti dans je zelo,zelo nevaren dan za njo,bog ne daj da se kap danes ponovi saj veste 7.dan je vedno kritično.Sem tudi jaz tkole ratalo kot andreja2000,da ima same obiske mi je že vse vrh glave,pa še sama nisem čisto kot bi morala biti saj veste hormoni ful nagajajo.

Tkole sedaj pa grem lepo počivat nazaj,čez dve uri pa že spet v bolnico.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
30.3.2007 12:53:38   
medika 13
Punce pozdravljene!

Pravkar sem prišibala iz šole in takoj na računalnik, da vam poročam.

Moje user posted image še vedno ni.
Kar sem rekla sem tudi storila. Ponoči itak skor nič nisem mogla spat. Sem se zbudila ža ob 5ih, vstala ob pol 6ih in takoj na wc. Test je za moje očke pokazal zelo, zelo, zelo, zelo, zelo rahlo črtico, upam, da ni bila le plod moje domišlije. user posted image user posted image user posted image Moj je ni ne zanikal ne potrdil. Tako, da bom še kakšen dan ali dva počakala in test ponovila, v tem času pa upam, da ne pride user posted image . Vam pa moram povedat, da me noro špika po jajčnikih in prvič v življenju imam polna prsa in me ful bolijo......Zdaj pa dosti moje zgodbe!user posted image

Mojca upam, da bo s tvojo babico vse vredu.....Andreja in Monika naj vama hitro minejo dnevi.....Pamela upam, da te bo minila slabost in da ti bo ta postopek končno v tvoje naročje položil user posted image , Koala zate pa sem držala pesti.........in vse ostale drage moje  želim vam lep dan, kljub dežnim kapljicam. In zapomnite si za vsakim dežjem posije sonce. user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 2156
30.3.2007 13:00:30   
stunfek
user posted image  Ja, super kaže, pa kakorkoli rahla je bila...počutje samo potrjuje tisto rahloto...hehehe. Ok, ne bom ti še čestitala, čeprav bi ti najraje že kar :) Držim pa pesti za še močnejšo črtico čez par dni? user posted image

Stunfek

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
30.3.2007 13:02:39   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

user posted image  Ja, super kaže, pa kakorkoli rahla je bila...počutje samo potrjuje tisto rahloto...hehehe. Ok, ne bom ti še čestitala, čeprav bi ti najraje že kar :) Držim pa pesti za še močnejšo črtico čez par dni? user posted image

Ja prosim, za enkrat še brez čestit, ker bi se res rada prej 100% prepričala.

Me pa ma, da bi se G naročila, a je prehitro, naj počakam, da bo ziher?

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
30.3.2007 13:03:13   
stunfek
Ti se kar naroči user posted image

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2159
30.3.2007 13:04:44   
medika 13
Štunfek pa seveda vse ostale HVALA za moralno podporo user posted image user posted image user posted image Moj user posted image misli, da se mi je že čist odpelalo user posted image .

12.12.2008

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
30.3.2007 13:07:01   
andreja2000
No,da se še jaz javim.Pravkar sem prišla iz MB,Sedaj pa naravnost na rr

medika13,jaz srčno upam,da je to user posted image  in da boš čez dva dni zagledala debeli user posted image .

monikap tudi zate držim pesti za user posted image

mojca9000 pestke za tvojo babico in upam,da bodo novice dobre.

vsem ostalim pa veliko lepih trenutkov in lep vikend!!!user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2161
30.3.2007 14:33:27   
lana38
medika13, upam da je rahla user posted image  na tvojem testu user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
30.3.2007 15:09:36   
monikap
medika13 držim pesti da ti rahi črtici postaneta čez dva dni močni in da si user posted image .
Mojca9000 upam da je s tvojo babico vse v redu.
Pamela upam da ti bo ta čas res hitro minil in boš nas kmalu razveselila z lepimi novicami.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
30.3.2007 15:20:41   
koala
halo!

Hvala za vse pestke in misli, sem jih prav čutila. Zdaj vas najbrž zanima kaj so mi povedali, ne?Hmmmmm bi vam povedala, al vas čem malo pustit da vas firbec mantra??????
Ne, saj bom povedala; torej selim se od navijačic k borkam. Štartamo že ta ciklus, natančneje 3.4 s suprefaktom, pol pa prvi uz 17.4, pol gonal, dalje pa bomo vidli.

Mojca pestke za tvojo babico,
Medika, a veš da sem danes ko sem čakala v LJ mislila nate in me je prav firbec dajal kaj boš povedala, sem vesela da ni slaba novička in seveda držim pesti, da se čez kkšen dan ali dva pokažeta dve orng debeliuser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
30.3.2007 15:24:44   
monikap
Koalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo vesela zate sem že komaj čakala da javiš novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
30.3.2007 15:25:41   
Sulfinija
Punce,hvala za pesti za mojo babico.Je veliko boljša in zdravnik je rekel,da ni znakov za ponovno kap,torej je na konju.

Koala,fino vidiš,da so naše pesti pomagale.Torej kdaj maš ti predvidneo punckijo?Boš še prej nosečka kot jaz en mesec pred mano boste zibali.

Meida13 jaz ti kar čstitam,če je črtica si nosečka.

Monikap in andreja2000 tudi vama želim,da nam javite da sta zagledali +.

Naša pamela se pridno pika in upam,da nimaš kakih posebnih težav.

Pa naš štunfek in citrončica se nekje skrivata.

Tkole sedaj grem malo na naš vikend za sveži zrak,kajti maloprej sem spet bruhala ko nora.Še malo,le še 13.dni me loči do pravega začetka.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
30.3.2007 15:33:52   
koala
OJ Mojca jaz še nisem pri punkciji, niti v mislih. Če sem prav štela potem bi morala met drugi uz tam nekje 26, potem je pač odvisno upam, da še ta mesec.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2167
30.3.2007 15:43:10   
Sulfinija
Koala!

Sem pa nama jaz izraćunala bolj na grobo boma pa skupaj na test čakali,ko ga boš ti delala,bom jaz delala test še en teden za tabo,se boma pa skupaj potili ti,jaz in naša biba26 bo maja kar nosečk deževalo,koker sem vama rekla.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
30.3.2007 15:48:36   
lana38
koalauser posted image , zdaj pa samo še naprej proti cilju.user posted image

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2169
30.3.2007 17:23:46   
andreja2000
koala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,super,bravo za lepe novice,sem vesela zate.

mojca9000 sem vesela za dobre novice glede tvoje babice user posted image

punce,meni pa se je pojavil rjavi izcedek,tako,da bo moja user posted image  vsak čas tu.user posted image  Ja,spet me čaka nov boj,novo upanje.......

pa,pa

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
30.3.2007 17:54:36   
citrončica
Koala,super,zdaj pa pogumno naprej...gremo za tabo!!user posted image

Mojca,vesela sem za tvojo babico,ti pa se tudi zrihtaj,te takole sortajo tile hormončki,si prav bogauser posted image .

Pamela,veselo se špikaj,naredi kaj zase,zdaj ko imaš več časa,upam, da slabosti minejo!!

Andreja2000,user posted image ,če res pride user posted image ,gremo naprej,ne?!!

Medika13,držim pesti....user posted image user posted image user posted image !!

Lana38,štunfek,monikap,biba26..,vse ostale....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
gremo dobrim novicam naproti!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
30.3.2007 18:03:58   
koala
Mojca a ti si to že uspela zračunat, mast si pa res pridna.

Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image samo ne obupat, a prav?
Sem se pa skoraj na obisk povabla k tebi, da ne pokvariš povprečja in kak dan ostaneš brez obiskauser posted image user posted image user posted image user posted image Samo sem se pol spomnila da nimamuser posted image user posted image tvoje telefonske pa v Bistrci je bla ful gužva.

Nisem vedela

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
30.3.2007 18:15:37   
citrončica
Koala,kako da ti hodiš v Lj na Gin?
Ti še tu napišem, da upam, da konec aprila dobim municijo, kličem ob naslednjiuser posted image ,ki pride nimam pojma kdajuser posted image ,tako da nas kar pridno obveščaj,kdaj maš v Lj za it,da se srečava,če bo srečauser posted image !!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
30.3.2007 18:38:23   
koala
Ker sva potrebovala darovalca, pa jih v mariboru niuser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
30.3.2007 18:48:11   
citrončica
Koala,super,da sta dobila,pa oprosti,nisem vedela!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?