Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.3.2007 21:28:38
|
|
|
|
monikap
|
mojca9000 tebe pa tale slabost res ne pusti pri miru.Ko boš v rokah držala svojo boš kaj hitro pozabila na vse bolečine. Andreja2000 tebe pa tile obiski res ne pustijo pri miru no ja vsaj jutri boš imela mir ko boš nabavna pa ne zapravita preveč . medika13 držim pesti da jutri zagledaš močni čimprej poročaj. Koala bom z mislimi s tabo in upam da nam sporočiš lepe novice.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 8:29:37
|
|
|
|
lana38
|
koala! Danes pa tebi držimo pesti in ti pošiljamo . Mislimo nate. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 10:14:28
|
|
|
|
stunfek
|
Medika. kaj je zdaj? A si naredila test?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 10:29:53
|
|
|
|
PAMELA
|
Ojla soborke, Medika? kje je rezultat testa? Javi nam. Vse držimo pestke. Meni je pa na trenutke kar fejst slabo. Pol pa zopet kot da nič ni, pa zopet slabo ,... V glavnem če ne bi se pikala s tem "strupom", bi bla sigurna, da sem noseča . Punce zračunala sem, da čez cca 14 dni me že čaka punkcija - joj res gre hitro. Se kaj tipkamo.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 10:51:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Medika13 čakam,da nam sporočiš rezultat od testa. Pamela,a ti že računaš kdaj te čaka punkcija?Jaz pa zelo težko čakam svoje prve injkekcije in res hitro gre. Punce dans držite pesti za mojo babico,da v bolnici izvemo same lepe stvari kajti dans je zelo,zelo nevaren dan za njo,bog ne daj da se kap danes ponovi saj veste 7.dan je vedno kritično.Sem tudi jaz tkole ratalo kot andreja2000,da ima same obiske mi je že vse vrh glave,pa še sama nisem čisto kot bi morala biti saj veste hormoni ful nagajajo. Tkole sedaj pa grem lepo počivat nazaj,čez dve uri pa že spet v bolnico. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 12:53:38
|
|
|
|
medika 13
|
Punce pozdravljene! Pravkar sem prišibala iz šole in takoj na računalnik, da vam poročam. Moje še vedno ni. Kar sem rekla sem tudi storila. Ponoči itak skor nič nisem mogla spat. Sem se zbudila ža ob 5ih, vstala ob pol 6ih in takoj na wc. Test je za moje očke pokazal zelo, zelo, zelo, zelo, zelo rahlo črtico, upam, da ni bila le plod moje domišlije. Moj je ni ne zanikal ne potrdil. Tako, da bom še kakšen dan ali dva počakala in test ponovila, v tem času pa upam, da ne pride . Vam pa moram povedat, da me noro špika po jajčnikih in prvič v življenju imam polna prsa in me ful bolijo......Zdaj pa dosti moje zgodbe! Mojca upam, da bo s tvojo babico vse vredu.....Andreja in Monika naj vama hitro minejo dnevi.....Pamela upam, da te bo minila slabost in da ti bo ta postopek končno v tvoje naročje položil , Koala zate pa sem držala pesti.........in vse ostale drage moje želim vam lep dan, kljub dežnim kapljicam. In zapomnite si za vsakim dežjem posije sonce.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 13:00:30
|
|
|
|
stunfek
|
Ja, super kaže, pa kakorkoli rahla je bila...počutje samo potrjuje tisto rahloto...hehehe. Ok, ne bom ti še čestitala, čeprav bi ti najraje že kar :) Držim pa pesti za še močnejšo črtico čez par dni?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 13:02:39
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Ja, super kaže, pa kakorkoli rahla je bila...počutje samo potrjuje tisto rahloto...hehehe. Ok, ne bom ti še čestitala, čeprav bi ti najraje že kar :) Držim pa pesti za še močnejšo črtico čez par dni? Ja prosim, za enkrat še brez čestit, ker bi se res rada prej 100% prepričala. Me pa ma, da bi se G naročila, a je prehitro, naj počakam, da bo ziher?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 13:03:13
|
|
|
|
stunfek
|
Ti se kar naroči
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 13:04:44
|
|
|
|
medika 13
|
Štunfek pa seveda vse ostale HVALA za moralno podporo Moj misli, da se mi je že čist odpelalo .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 13:07:01
|
|
|
|
andreja2000
|
No,da se še jaz javim.Pravkar sem prišla iz MB,Sedaj pa naravnost na rr medika13,jaz srčno upam,da je to in da boš čez dva dni zagledala debeli . monikap tudi zate držim pesti za mojca9000 pestke za tvojo babico in upam,da bodo novice dobre. vsem ostalim pa veliko lepih trenutkov in lep vikend!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 14:33:27
|
|
|
|
lana38
|
medika13, upam da je rahla na tvojem testu . LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 15:09:36
|
|
|
|
monikap
|
medika13 držim pesti da ti rahi črtici postaneta čez dva dni močni in da si . Mojca9000 upam da je s tvojo babico vse v redu. Pamela upam da ti bo ta čas res hitro minil in boš nas kmalu razveselila z lepimi novicami.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 15:20:41
|
|
|
|
koala
|
halo! Hvala za vse pestke in misli, sem jih prav čutila. Zdaj vas najbrž zanima kaj so mi povedali, ne?Hmmmmm bi vam povedala, al vas čem malo pustit da vas firbec mantra?????? Ne, saj bom povedala; torej selim se od navijačic k borkam. Štartamo že ta ciklus, natančneje 3.4 s suprefaktom, pol pa prvi uz 17.4, pol gonal, dalje pa bomo vidli. Mojca pestke za tvojo babico, Medika, a veš da sem danes ko sem čakala v LJ mislila nate in me je prav firbec dajal kaj boš povedala, sem vesela da ni slaba novička in seveda držim pesti, da se čez kkšen dan ali dva pokažeta dve orng debeli
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 15:24:44
|
|
|
|
monikap
|
Koala sem zelo vesela zate sem že komaj čakala da javiš novičke
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 15:25:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,hvala za pesti za mojo babico.Je veliko boljša in zdravnik je rekel,da ni znakov za ponovno kap,torej je na konju. Koala,fino vidiš,da so naše pesti pomagale.Torej kdaj maš ti predvidneo punckijo?Boš še prej nosečka kot jaz en mesec pred mano boste zibali. Meida13 jaz ti kar čstitam,če je črtica si nosečka. Monikap in andreja2000 tudi vama želim,da nam javite da sta zagledali +. Naša pamela se pridno pika in upam,da nimaš kakih posebnih težav. Pa naš štunfek in citrončica se nekje skrivata. Tkole sedaj grem malo na naš vikend za sveži zrak,kajti maloprej sem spet bruhala ko nora.Še malo,le še 13.dni me loči do pravega začetka. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 15:33:52
|
|
|
|
koala
|
OJ Mojca jaz še nisem pri punkciji, niti v mislih. Če sem prav štela potem bi morala met drugi uz tam nekje 26, potem je pač odvisno upam, da še ta mesec.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 15:43:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala! Sem pa nama jaz izraćunala bolj na grobo boma pa skupaj na test čakali,ko ga boš ti delala,bom jaz delala test še en teden za tabo,se boma pa skupaj potili ti,jaz in naša biba26 bo maja kar nosečk deževalo,koker sem vama rekla. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 15:48:36
|
|
|
|
lana38
|
koala , zdaj pa samo še naprej proti cilju.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 17:23:46
|
|
|
|
andreja2000
|
koala ,super,bravo za lepe novice,sem vesela zate. mojca9000 sem vesela za dobre novice glede tvoje babice punce,meni pa se je pojavil rjavi izcedek,tako,da bo moja vsak čas tu. Ja,spet me čaka nov boj,novo upanje....... pa,pa
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 17:54:36
|
|
|
|
citrončica
|
Koala,super,zdaj pa pogumno naprej...gremo za tabo!! Mojca,vesela sem za tvojo babico,ti pa se tudi zrihtaj,te takole sortajo tile hormončki,si prav boga . Pamela,veselo se špikaj,naredi kaj zase,zdaj ko imaš več časa,upam, da slabosti minejo!! Andreja2000, ,če res pride ,gremo naprej,ne?!! Medika13,držim pesti.... !! Lana38,štunfek,monikap,biba26..,vse ostale.... , gremo dobrim novicam naproti!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 18:03:58
|
|
|
|
koala
|
Mojca a ti si to že uspela zračunat, mast si pa res pridna. Andreja samo ne obupat, a prav? Sem se pa skoraj na obisk povabla k tebi, da ne pokvariš povprečja in kak dan ostaneš brez obiska Samo sem se pol spomnila da nimam tvoje telefonske pa v Bistrci je bla ful gužva.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 18:15:37
|
|
|
|
citrončica
|
Koala,kako da ti hodiš v Lj na Gin? Ti še tu napišem, da upam, da konec aprila dobim municijo, kličem ob naslednji ,ki pride nimam pojma kdaj ,tako da nas kar pridno obveščaj,kdaj maš v Lj za it,da se srečava,če bo sreča !!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 18:38:23
|
|
|
|
koala
|
Ker sva potrebovala darovalca, pa jih v mariboru ni
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.3.2007 18:48:11
|
|
|
|
citrončica
|
Koala,super,da sta dobila,pa oprosti,nisem vedela!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?