Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 21:00:47
|
|
|
|
monikap
|
Medika že stiskam močne pestke zate Še nekaj za srečo. Citrončica nočko in lepe sanje o tvoji težko pričakovani . Stunfek upam da si preživela krasen dan in da je bila torta dobra.Koliko pomladi pa že šteješ če smem vprašat
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 21:03:17
|
|
|
|
monikap
|
Mojca brez skrbi ne bom pozabila na tvojo rito.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 21:03:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce jaz mislim,da sedaj imamo 1700 postov,jutri in v petek bomo pigurale do 1900 tkole da mislim,da nam kakih 100 postov zmanjka do mega žura,da bi takrat imele 1000 postov več,ko smo si zastavile cilj.TOrej naš mega žur bomo v kratkem mogle ponoviti,kajne? LP mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 21:04:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Mojca brez skrbi ne bom pozabila na tvojo rito. Hvala,hvala ti zlata si.V soboto ob 12.25 sem pred pošto v tvojem kraju kot zadnjič velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 21:07:33
|
|
|
|
monikap
|
velja Mojca bom pridno čičala in čakala na svoj taxi
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 21:09:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap velja Mojca bom pridno čičala in čakala na svoj taxi V primeru slabega počutja in migreneskega napada pelješ ti in boš ti moj taxi. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 21:14:57
|
|
|
|
koala
|
Medika še pestke z moje strani, pa ni udič da ne bi dobro opravila.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 21:18:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce moje za danes norma dosežena in jaz sem ratala ful zato vam sedaj le še zaželim lahko in mirno nočko.Grem še malo ,nato pa resnično . LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 7:09:33
|
|
|
|
PAMELA
|
Jutro babnce, še dva dni, še dva dni. Joj dolk se veselim, da se končno spoznamo. Mene ne bo problem prepoznati. Zaradi teh prokletih tablet imam joške ko Pamela Anderson, kar povsem opravičuje moj nick . Pa tudi edina bom z baloni. Ja punce, tista, ki bo mela avto nabasan z baloni sem - jazzzzzzz
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 7:11:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: PAMELA Jutro babnce, še dva dni, še dva dni. Joj dolk se veselim, da se končno spoznamo. Mene ne bo problem prepoznati. Zaradi teh prokletih tablet imam joške ko Pamela Anderson, kar povsem opravičuje moj nick . Pa tudi edina bom z baloni. Ja punce, tista, ki bo mela avto nabasan z baloni sem - jazzzzzzz Jutro! Daj posodi meni tvoje joške,vsaj malo no.Kaj lepilni trak bom jaz imela velja?Veš brati zs?Ker mamo novi rr stari mi j bil bolj všeč. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 7:34:09
|
|
|
|
PAMELA
|
Joj Mojca, če bi ti posodla joške, bi mi jih hitro vrnla, saj me res močno bolijo in od vročine kar žarijo. Moj dragi ima od včeraj dalje prepoved se jih dotikat . Pa ni nič več navdušen nad tem celim postopkom . Včeraj sma šla igrat tenis, pa sem komaj kaj skakala, saj je to ob taki bolečini praktično nemogoče. Kot vidim, mi v naslednjih 14 dneh šport odpade . No ja, sicer pa vse naredimo za to, da bomo mamice, a ni tako?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 7:39:28
|
|
|
|
stunfek
|
Dobro jutro punce! Uuuuuu, nov izgled RR-ja! Meni se dopade samomalo se bo treba navaditi. Kakšen krasen sonček! Monikap, vprašala si o številu mojih pomladi...ja, kar precej jih je :) 34, če sem natančna. Ampak, več kot tam enih 28 do 30 se ne počutim .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 7:46:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,le še dva dni do našega srečanja.Se že kaj veseliš? Jaz jih bom pa letos dobila 29 in se počutim kot najstnica he,he sploh tolk ne vidim ven,kok je moj emšo resničen.Boste presodile same,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 7:49:49
|
|
|
|
stunfek
|
Valjda, da se veselim. Eno vprašanje...kje pa je sedaj tisto...zs, moj profil, moj album in tiste stvari, ki so bile prej ob strani...na levi. Zdaj jih ne vidim.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 7:52:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Valjda, da se veselim. Eno vprašanje...kje pa je sedaj tisto...zs, moj profil, moj album in tiste stvari, ki so bile prej ob strani...na levi. Zdaj jih ne vidim. Vrni se čisto na vrh in v desnem kotu boš videla dve puščici na tisto zadevo klikni in tam se ti bo tole vse odprlo,saj sem rekla je prej bilo boljše bolj vidno.IN ko dobiš zs ti tam posvetila rdeča lučka in vidi se kuverta in napis se spremeni v rdeče,ko tole klikneš,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 8:04:10
|
|
|
|
stunfek
|
Mojca, ti si pravi ekspert za zs-je . Hvala.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 8:36:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Mojca, ti si pravi ekspert za zs-je . Hvala. Boš mi pa na žurki čstila eno pijačko he,he. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 8:41:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap,je prišlo do spremebe z pamelo sma se zmenile,da se dobimo v MB že 1.30 torej midve grema 13.15 iz Gornje radgone,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 8:53:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 100%udeležbo še morajo potrditi: marina1 žan in mihec raho puhica13 Dajmo punce,kajti sobota se bliža z lepo naglico in z njo tudi naš mega žur. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 8:54:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo citrončica+50%pecivo andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo stunfek+ anuška monikap+pecivo lana38+ blaž janja Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 žan in mihec,ter raho in naša puhica13. LP Mojca Še vedno vljudno vablejne tudi nove članice rr,da se prijavite za naš mega žur,ki bo tole soboto v MB. LP mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 10:44:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce kam ste skrile sobotno veselje?Lana38 kaj tvoj Blaž si ni premislil,kajne?Mu bo zelo fletno med tolko ženskami hvala bogu vsaj pol v nedeljo ne bo dežja? Punce bodite točne na našem zbirališču: LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:23:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela,ne gre brati zs kajti vidim,da še nisi prebrala... LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:28:36
|
|
|
|
koala
|
Dan punce! Eno vprašanje, a ste ve mele tudi težave z prijavo?Ali pa imate vse tisto funkcijo zapomni si me na tem računalniku vključeno? Jaz je nisem mela pa sem se komaj prijavla. Juhu sobota se bliža! Komaj že čakam, da se spoznamo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:31:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Dan punce! Eno vprašanje, a ste ve mele tudi težave z prijavo?Ali pa imate vse tisto funkcijo zapomni si me na tem računalniku vključeno? Jaz je nisem mela pa sem se komaj prijavla. Juhu sobota se bliža! Komaj že čakam, da se spoznamo. Koala tudi jaz.Pa zs sporočila so tkole čudno.Punce umrla bom tolk mi je slabo in ,ter cela mozoljeva kriza kok mi hormoni delajo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:36:46
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla O novi rr in jaz se težko znajdem,ja se bo treba navadit,morem še mal tole raziskat Jaz pa sem spet imela dva obiska,tole pa že postaja mal utrujajoče. Lepo se imejte!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?