Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:46:35
|
|
|
|
koala
|
citrončica, midva po avtocest od doma do kliničnega centra rabiva cca uro in pol, greva pa po avtocesti do tam, ko prideš pol k BTC-ju.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:53:49
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,tele Trojane mi bodo kar nekaj časa vzele...mislim pa da jih bom res skompenzirala s peko....ali pečem in grem direkt v Mb, ali pa grem po krofe in pečem kdaj drugič, saj sem že nekaj vidla,da si že nov žur omenjala.....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:57:36
|
|
|
|
citrončica
|
Koala,hvala, saj sem planirala 1,5 ure,če grem direkt in 2uri,če grem naokrog, pa se še ne Trojanah ustavim.... No,pol ure moje malice je mimo ,res sem si tale postanek idealno splanirala, zdaj pa šibam naprej..... zvečer, če bom pozna,mislim, da vas ne pridem pogledat,edino, če bom preveč firbčna ,jutri pa najbrž, ko pridem iz Lj........ Pa-pa
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 13:46:50
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja ne vem kakšen zlodej je to, ene že veste,da sem vam pisala o sinovem očetu,ki je novembra imel prometno in se boril za življenje,danes pa je tetraplegik.No,in sedajle izvem,da je njegova sestrična tako nesrečno padla po stopnicah in si zlomila vratna vretenca.Tkoj so jo operirali,a je še v komi. Ma tole je pa res že preveč.Doma ima tri otroke in tamali dve sta tari komaj 1 in 2 leti,sin-9.Sem pa si z to nesrečno mamico blizu in jo poznam že od malega.Upam,da se bo kar se da tole dobro končalo. No,morala sem to nekomu povedat,pa hvala,da ste me brale.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 13:52:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojej,andreja to je p smola na kubik.Ej ubogi otročki in njihova mamica.Držim pesti,da se čmiprej zbudi iz kome. ,naj čuvajo njo in celotno njeno družinico. Citrončica premisli kaj ti bo ceneje,doma spečt ali pa v Trojanh kupiti? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 13:59:49
|
|
|
|
andreja2000
|
Mojca9000 ja,hvala in tudi sama iskreno upam na najboljši izid.Mama od te mamice naju je z mojim sinom vedno vozi v Mb ,k bivšemu in ti smola,sedaj pa tkole z njeno hčero ki pa nažalost leži v Celjski bolnici,ker je padla v Celju .Tam so jo operirali,a si je še ne upajo prepeljat v Mb.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 14:05:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000,kako daleč je tvoj računalnik?Že deluje ali še ne?Punce z naglico se bližamo 2000 postom. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 14:09:44
|
|
|
|
andreja2000
|
Mojca,ne še ne deluje,a kolega pravi,da si bo vzel čas v kratkem in prišel pogledat,pa upam,da ne bo sam gledu,da bo zrihtu tudi
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 14:21:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Mojca,ne še ne deluje,a kolega pravi,da si bo vzel čas v kratkem in prišel pogledat,pa upam,da ne bo sam gledu,da bo zrihtu tudi No tuid jaz tkole upam skupaj z teboj.Jaz sem svoj msn kar sama zrihtala danes zjutraj in hura,jupi deluje. Sedaj se bom počasi poslovila grem mojemu dat kosilo ko se vrne iz službe,nato pa grema en majhen sprehod in nato bo moj igral fuzbal po sedmi pa sem jaz na vrsti za našo večerno kavico. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 15:07:41
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,mojca,tole je pa super,da si kar sama zrihtala msn ,bravo,punca,ti pa si brihtna glavca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 15:51:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Ja,mojca,tole je pa super,da si kar sama zrihtala msn ,bravo,punca,ti pa si brihtna glavca Ma ja kaj čmo,moj se v one reči ne razume pol pa jaz morem vse vedeti,kljub temu,da mi on sfučka. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 16:52:36
|
|
|
|
stunfek
|
Hojla punce. Naporen dan je za menoj. Spet sem zamudila v vrtec . Tako prekleto težko mi je do 4ih prit v vrtec. Itak ne morem končat zastavljenega pa bezljam v tri dni in vseeno prevelikokrat zamudim. Res, da gre za 5 do 10 minutno zamudo samo mi je vseeno ful zoprno. Revše je vedno ta zadnja v vrtcu. Komaj čakam, da grem na porodniško :) potem pa itak vem, da bom spet ene tri leta doma. Tudi za Anuško sem si privoščila bit dve leti in pol doma. Danes bo moj pozen na kvadrat. Jaz bi mogla popoldne še na eno predavanje o vzgoji psa...naslednji četrtek pa začnemo s praktičnim delom pasje šole. No, pa mi danes ne bo uspelo it, ker nimam varstva za Anuško.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 17:17:33
|
|
|
|
andreja2000
|
stunfek res bo čas za eno porodniško,pa še tvoja Anuška bo lahko prej priša iz vrtca. Ja,tudi moj sin je večkrat ostajal v vrtcu zadnji ,ker smo morali delati dalj in vem kako to zgleda.Pa revček je bi celo v vrtcu med prvimi.Ja,ko je človek zaposlen je pač tako,zato pa le čim prej v porodniško.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 17:19:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek jaz pa sem se prsneto doma že naveličala še dober da malo z kozmetiko kaj delam,pa z olnimi bučami,ker drugače bi ponorela.Jza bom takoj šla po enem letu veselo n delo in bomo meli veliko več eurov kot jih imamo sedaj. Ja stunfek joj kok se veselim,da bom spoznala tebe in anuško in tudi druge ostale,ki ste prijavljene na naš mega žur. In punce jutri delam zandji seznam in marogici javim točno število ljudi.Mjami se mi pošteno cedijo sline zaradi dobre pizze in peciva. Sedaj pa grem narst borovničevec,olje razpakirati in pa kamero ter fotoaparat pripraviti,pa še liste,ki jih je citrončica naredila skratka,da kaj ne pustim doma,kajti jutri me čaka peka dvojnega peciva.V soboto pa še grem pa še zlikam in pa lase in operem.Se tipkamo me kličejo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 17:28:26
|
|
|
|
stunfek
|
Ja, saj ko si doma ti je včasih mal za znoret samo malo za znoret ti je tudi ko si v službi...hehehe. Tokrat bom po mojem doma "zdržala" vsaj tri leta, ker bolj težko čakam. Itak imam pa take romantične želje, da bi npr. napisala knjigo ali pa šla še kaj študirat za svojo dušo. Ah, evri niso vse. Treba je imeti eno osnovo, da se počutiš varno potem pa ne rabiš več...no, govorim zase :) Sploh pa, ker imam ambicijoznega možeka. Naj se on žene, jaz ga bom pa podpirala po svojih najboljših močeh. Seveda pa mora vsak imeti neko "zaposlitev" v kateri se najde oziroma nekako izživi. Jaz ne bi mogla biti samo doma in opravljati samo hišna opravila . Sem zelo slaba gospodinja, ker me to nič ne zanima preveč. No, sem se malo zaplezala s svojo nakladancijo . Ampak, saj se da razbrati, kaj sem želela reči.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 17:36:14
|
|
|
|
koala
|
Oj ti smola Andreja, tebe pa res vedno nekaj takega zasleduje. Držim pesti za mamico, malim sončkom pa pošiljam angelčke da jih bodo čuvali. Ti se kar izpovej tukaj, saj zato pa smo tu, da smo ena drugi v oporo. Sem pa jez zdaj tudi malo v tako melanholično vzdušje padla. Sem bila na eni prireditvi, ki so jo pripravili otroco za materinski dan in sem čisto noter padla. To so otroci z posebnimi potrebami, pa se vseeno tako zelo trudijo da presenetijo svoje mamice. Prav zlati so. Sem pa bila čisto paf, ko so trije vsak svoji mamici pripravili kratek sestavek, sem jokala kot dež. Jaz bi tudi mela nekoga, da bi mi rekel mami
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 17:41:28
|
|
|
|
koala
|
Oj ti smola Andreja, tebe pa res vedno nekaj takega spremlja. Držim pesti, da se mamica čimprej zbudi, malim sončkom a pošiljam angelčke, da jih bodo čuvali. Ti se kar izpovej ko ti je hudo, saj zato smo pa tu da ena drugi pomagamo in se potolažimo. Sem pa jaz tudi tako malček melanhonična. Sem bila na eni prireditvi za materinski dan, ki jo pripravljajo otroci z posebnimi potrebami in njihove učiteljice. Človeka prav v srce zadene ko vidiš kako zelo se trudijo pripraviti tak program. Prav zlati so. Sem jokala kot dež, ko so trije pripravili kratke sestavke posebno svojim mamicam. Jaz bi tudi mela nekoga, ki bi mi rekel mami No pa sem spet čist solzna.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 17:51:35
|
|
|
|
andreja2000
|
koala ja,res je smola in hvala za tvoje besede. Razumem,da si danes žalostna,kajti tudi jaz se ob takih nastopih raznežim in komaj zadržujem jok,ko poslušam vse te male sončke. In prišel bo dan,ko bo v takšnem nastopu sodelval tudi tvoj sonček,takrat boš jokala solze seče in tvoj sonček ti bo rekel-mami,rad te imam. zate
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 18:06:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,maš čisto prav da evri niso vse,vendar tudi moj mnogo prveč dela.Ja bom bom tudi jaz šla v službo,jaz zelo rada gospodnijih vendar mi je počasi tole višek.Ha še malo pa bom spet mela delo buče sadila samo ne ne bom raje komandirala,ker bom tkole v maju ratala vesela srečka in me bodo na kvadrat razvajali moji dragi vsi.Maja bo nama štiri leta odkar delama na najini in bi blo prav fino,da nma tokrat rata. Punce še malo pa bomo šle spat in juter je že petek.hURA,JUPI. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 18:14:43
|
|
|
|
andreja2000
|
Aha,Mojca,jutri je petek,potem pa že naša sobota-juuupppiii kako se veselim. .Jutri popoldan ima še hčerka v šoli razredni nastop in dan bo minil kot bi mignil....... Sobota,jutranja opravila,nabava fasnge,kuhanje,priprava na mega žur,13.30 odhod od doma pred špar,se pripelje stunfek.......gremoooo....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 18:17:59
|
|
|
|
koala
|
Ups, ne vem zaka sta dva posta, pa še skoraj identična! Andreja hvala za tolažilne besede, saj vem, da bo in ponavadi nisem taka, samo danes pa sem čisto paf.Pa še ovuliram sto na uro, moj je pa na terenu. Itak je boljše, ker pol bi naslednji mesec spet lahko mela neke utvare. Eh bo že,......
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 18:20:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tudi meni bo jutri dan minil kot bi mignil.Jaz mam v načrto za vse,ki ste naročile olje ga priprav naložim v vrečke,spečem dvojno pcivo ga razrežem,naložim na pldenj,priprav videokamero,fotoaparat,listke za naša imena,da jih dam gor na mize,pol še za otročke morem narest neke luknjice in vrvico napeljat,nato priprava borovničevca in nato končno na net proti večeru in naredim dokončen seznam.Še vedno upam,da dočakam prijavo nše raho in pa puhice13.nato pa pod tuš in spat. V soboto zjutraj si operem lase,navijem in nato zlikam se stuširam in ob 12.00 krenem proti monikap,in nato v MB predf baumaxs po naše pamelo,da naredimo vse potrebno za žur in nato nazaj pred baumaxs kjer vas bom dočakala vse povabljenke,v roki bomo pa držale en balonček in ko vidite tam pred hardijem balon veste,da smo me,ki čakamo na vas čvekice. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 18:36:57
|
|
|
|
andreja2000
|
koala nič hudega če sta dva posta,se zgodi,bolje dva kot nobeden. Oh,pa še ovuliraš in drageg ni,ah ti šment,ampak bo že prišel trenutek,ko bo vse lepo usklajeno in bo vse štimalo,takrat pa bo nastala vajina pikica. mojca9000 uuuu,ti šele imaš natrpan urnik za jutri,pridna,ni kaj!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 18:45:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala,kje se skrivaš ti.Kaj danes ne dobimo nič kavice večerne?Jaz jo že težko čakam.Kje ste vse ostale čvekice v temle našem krogu. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 19:53:01
|
|
|
|
citrončica
|
Halo,jaz sem doma...pa sem rekla,da ne bom tu gor,pa sem spet prišla pofirbcat,kako ste!! Andreja,iskreno upam na najboljše za tvojo prijateljico,predvsem pa za male sončke, Mojca,res si polnozaposlena...pridna, zdaj pa smo že čisto blizu,sobota je pred vrati...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?