Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:28:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap izvoli kavico z mlekom,kajti smetana se je skisnila.Bo dobra tale z mlekom mogoče? ,bo dovolj,ravno do sobote bo dovolj,da ne boš šla spat,kajne? Koala sem mislila,da ti tele ostre besede resno misliš he,he o ruskem čaju ogabnem. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:32:53
|
|
|
|
koala
|
Joj mojca, ostro pa res nisem hotela zvenet
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:33:12
|
|
|
|
citrončica
|
Jaz sem si tud skuhala čajčka...vanilijo z mlekom...paše!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:34:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojej,ajz ap nimam čajeka rada,raje eno dobro kavico ali pa milkin kapučino. Koala te bom malo na žuru polasala zaradi ruskega čaja he,he ne mislit resno. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:36:31
|
|
|
|
koala
|
A mi groziš? Pol pa ne bom upala prit
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:37:38
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca imaš prehitre prste,kot bi kitajčka bral,pišeš , ste že pokofetkale in se spat spravljate ,jaz zeham,pa se mi še ne da it spat,čaj spijem,pa počakam učinek....kot da potem vedno ne zaspim
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:38:10
|
|
|
|
monikap
|
Mojca hvala to pa je bila močna doza sem komaj preživela pasala pa mi je zelo.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:39:22
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca, še eno močno kavo skuhaj,pa shrani do sobote,jaz jo bom rabla za pot domov
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:41:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Mojca, še eno močno kavo skuhaj,pa shrani do sobote,jaz jo bom rabla za pot domov Ja bom citrončica skuhala kavico zate za soboto,ko boš šla iz mega žura.Sem ratala slovenec in sem se potrudila pri pisanju.Si ugotovila? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:41:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala A mi groziš? Pol pa ne bom upala prit Oh,kje pa naša Koala,ti le pridi,ker kdo bo pa mufline čokoladne jedel in pa bitlese,vsega ne bomo mogle same pojesti. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:43:42
|
|
|
|
stunfek
|
Hojla čveke! Jaz letam med šporgetom :) in Anuškino sobo in vmes zavijem še na naš čvek. Pa vas ne dohajam
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:43:43
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,ne rabiš se poslovenjevat zaradi mene ,sem prebrala v vsakem primeru,tega se ne bojim, bolj me je strah, ko te slišim v živo, če boš po domače "gučala" ,mogoče znaš angleško...da nama bo lažje,hi,hi
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:46:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Mojca,ne rabiš se poslovenjevat zaradi mene ,sem prebrala v vsakem primeru,tega se ne bojim, bolj me je strah, ko te slišim v živo, če boš po domače "gučala" ,mogoče znaš angleško...da nama bo lažje,hi,hi Joj pol pa bo bolje zame in za vas,da me ne bo na naš mega žur.Še dva dni imam časa,da si premislim,in me ne bo.Ne,ne saj če pridema z monikoap se boma potrudile.Vendar punce mi prekmurci naj bi vedeli vse jezike vse zastopli,kaj pa vi gorenjci,ljubljančani,...kje torej vi živite??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:46:29
|
|
|
|
stunfek
|
Sem kaj pomembnega zamudila? Je že kakšna nosečka več? :) Jaz sem danes zamenjala ginekologa. Nočem več hodit v Leonišče v Ljubljano, ker prvič, ne živim več v Ljubljani, drugič pa unega mojega več ni kot je in naročajo na 4 mesece ! Po ta novem bom hodila kar v Zagorje .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:47:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,je bila dobra tortica?Nam zaupaš kakšno ste si privoščili? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:49:02
|
|
|
|
citrončica
|
No,čvekice,mislim da boste čez 5-10 min že na željenih 1700 postih,..ni čudno, da je slabo vreme , jaz pa grem še malo pred tv...evo,Majdičeva je spet zmagala v teku na smučeh ..glih slišim, ko sem zraven..... no,spat bom se spravla, to sem mislila napisat
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:49:03
|
|
|
|
medika 13
|
Punce dober večer! Se sam na hiter malo oglasim pri večermjem kofetanju. Mi bo prav prišla. Se mi zdi da me danes čaka dolga noč .................ste vse na pomisle haha. Sam ni to, jutri in v petek imam ene pomembne zadeve pa se moram ful dober pripravit. Bom vesela če mi boste držale pesti, potem vam pa na žuru povem kako in kaj! Uživajte pa se vam mogoče še kaj oglasim!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:51:00
|
|
|
|
citrončica
|
Medika 13.že držim pesti,dobro opravi!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:52:11
|
|
|
|
citrončica
|
Zdaj pa res nočko...pa spet jutri kaj....al pa celo v petek, ker bom jutri pozna!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:53:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Medika 13.že držim pesti,dobro opravi!!! Medika13,drži se pa na mufline ne pozabi,ok? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:54:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Zdaj pa res nočko...pa spet jutri kaj....al pa celo v petek, ker bom jutri pozna!!!! Lahko noč in lepe sanje.Dobro zrihtaj pri Drobniču v petek,velja.Pa ne pozabi nam poročati,pa tudi o beli piti,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:56:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap,si že šla po robčke za mojo ritko?Pa one z alojo vzemi,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:57:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 100%udeležbo še morajo potrditi: marina1 žan in mihec raho puhica13 Dajmo punce,kajti sobota se bliža z lepo naglico in z njo tudi naš mega žur. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:58:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo citrončica+50%pecivo andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo stunfek+ anuška monikap+pecivo lana38+ blaž janja Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 žan in mihec,ter raho in naša puhica13. LP Mojca Še vedno vljudno vablejne tudi nove članice rr,da se prijavite za naš mega žur,ki bo tole soboto v MB. LP mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 21:00:03
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz sem si sadno, Anuška Čokoladno, možek pa Višnjevo. Ja, bile so dobbre. Pa s seboj sem prinesla tri svečke in vžigalnik. Smo zapičili po eno svečko v vsako tortico, se prijeli za roke in pihnili...mojemu je bilo malo nerodno...hehehhe.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?