|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
21.3.2007 9:49:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

O florita škoda škoda, da neboš utegnila priti.
Bomo pa me tudi nate mislile.

Tudi meni je zelo žal florita,da ne boš prišla na naš mega,pa ti pošljemo kako slikico,velja?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.3.2007 9:51:00   
Sulfinija
100%udeležbo še morajo potrditi:

marina1user posted image žan in user posted image mihec
raho
puhica13

Dajmo punce,kajti sobota se bliža z lepo naglico in z njo tudi naš mega žur.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.3.2007 9:52:05   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo
citrončica+50%pecivo
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
lana38+user posted image blaž

janja

Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 user posted image žan in user posted image mihec,ter raho in naša puhica13.

Še vedno vljudno vablejne tudi nove članice rr,da se prijavite za naš mega žur,ki bo tole soboto v MB.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.3.2007 9:57:22   
medika 13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
štunfek vse najboljše z tvoj rojstni dan. Čisto vse je mogoče doseči, imeti...samo želeti si je potrebno dovolj in delati v pravo smer.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.3.2007 10:54:20   
andreja2000
stunfek user posted image   vse najboljše za tvoj rojstni dan in veliko zdravja,pa da se izpolnejo želje tvjega srca.

florita  user posted image  resnično mi je žal,da se ne bomo srečali,res škoda!Pa,kdaj drugič,a ne?

Jaz pa spet čakam obisk user posted image  -tokrat svaka,ki mi bo prišel naložit moj računalnik,da bomo lahko še tu gor priklopili internet in bom tako končno imela večji dostop do
rruser posted image  -upam,da bo to kmalu,delmo na temuser posted image

Lepo bodite,pa,pauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.3.2007 10:55:53   
Sulfinija
Andreja2000,me veseli da boš mela končno svoj rr in bomo lahko čvekali.
Joj sedaj pa letim delat,ker me čaka polno dela,danes nisem še nič delala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.3.2007 11:08:12   
andreja2000
Ha,ha,h,Mojca,to pa ni nič tebi podobnouser posted image  ,a včasih si mora človek tud mal oddahnit od dela!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.3.2007 11:16:08   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,danes pa mi ni čisto nič slabo,le user posted image ,sem spet ko ne vem kaj.Bom šla malo pred gobelin,takrat se mi vsaj ne bo spalo.Če pa bom zelo utrujena,kot vse kaže bom pa šla malo user posted image .A mi zrihtate na žurki eno posteljo????

LP MOjcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.3.2007 12:38:25   
stunfek
Hvala vam punce za vse lepe rojstno dneven želje. user posted image  Danes grem že ob enih po Anuško v vrtec, da se greva do onemoglosti nasankat user posted image . Da ujameva še malo sončka in se imava fino.

Želim si res samo pikico v bušija in pa, da se mi pozdravi alergija na roki...mam tak siten ekcem, ki ful srbi pa še gredo zgleda. A sem prezahtevna? :) Domači me zaslišujejo kaj želim za darilo, jaz pa brez želja user posted image  razen teh dveh, ki se jih pa ne da kupiti.

Grem po tamalo v vrtec. se beremo kasneje oziroma prke večer :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.3.2007 12:47:18   
Sulfinija
Stunfek,nekaj malega pa si le izberi neko darilce,ki se da tudi kupiti vse ostalo pa tkole pride.
Lepo se imejte z anuško,lepo se sankajta in lepo še naprej praznuj.Hura danes je že sreda še malo pa bo sobota hura jupi.

Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.3.2007 14:41:10   
Anitka
Štunfek vse naj naj in naj se ti uresničita ti dve želji.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.3.2007 14:48:45   
Sulfinija
Kje se pa skrivate vse čvekice danes?Bo zvečer bolj pestro,kajne?

Anitka žal mi je,da tudi tebe ne bo na naš mega žur.

Še vedno pa čakam 100% udeležbo od raho in pa puhica13.Puhica13,kje se skrivaš ti????

Pa zelo,zelo pogrešam našo Lano28 in Pamelo kje sta punci?

Citrončica je možno,da mi tale msn že drugi dan ne dela?

Medika13 komaj čkam tvoje mufline?

In kje je moja frendica monikap,upam,da te niso kje zaprli zaradi mojih robčkov?

Pa andreja2000,kaj tale tvoj svak ti še ni usposobil tvojega računalnika?

Koala ali nam že kuhaš večerni čaj in kavico?

Stunfek upam,da si kje že na saneh in se imeš lepo.

Punce sedaj pa grem svojemu dati kosilo,anto pa malo v vodoraven položaj me kar moj user posted image  premaguje.Se beremo pozneje in tipkamo seveda.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.3.2007 16:10:03   
citrončica
Stunfek, vse naj naj za rojstni dan,
obilo tistega,kar dela življenje nepozabno:topline in bližine najdražjih,razlogov za iskrice v očeh,priložnosti za smeh,in trenutkov,ki so vredni spomina!!!user posted image user posted image user posted image

Mojca,msn in še kaj ne deluje...tud drugi rač.sistemi,nekaj nadgrajujejo baje,pa še elektrike jim nagaja te dni...tako sem danes slišala....
Florita, user posted image user posted image ,a jaz se bom pa zdaj sama vozila??
Žal mi je,da ne moreš it,pa drugič,jaz še predobro vem, kako to izgleda-službene obveznosti vedno, ko si kaj splaniraš!!
Pa še čisto naokrog bom šla..čez Trojane,ker bi punce krofe jedle...Mojca,ne bodo vsi borovničevi, meni že ni dober!!
Florita, za kavo jutri vseeno lahko pokličeš, če boš imela čas!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.3.2007 16:10:04   
andreja2000
Mojca,računalnik je parajt,sedaj pa čaka na brihtno glavco,ki ga bo še nastavila za internetno povezavo.Moj sin se občasno nekaj trudi,pa en kolega je rekel,da bo prišel pogledat,vendar se mi zdi,da bom morala pokicat osebo,ki je za to usposobljena.Bom še mal počakala,pol pa konec sprobavanja in pametovanja in bom poklicala pravo osebo.

No,tako,da se še vedno zaenkrat javljam iz sinoega računalnika-vsaj to!

Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.3.2007 16:47:23   
stunfek
Sankanje je bila bolj kot ne katastrofa user posted image . Najprej sem morala po hribu gor in dol ratrakirati, ker sva se sicer zaradi obilice snega s sankami takoj zagozdle. Po vrsti neuspelih spustov je bilo končno toliko steptano, da sva se enkrat uspešno spustili in potem se je ta mala že naveličala user posted image .
Pri ta malih je vedno tako, da si ti lahko še toliko idilično zadevo zamisliđ in gre potem vse v franže. user posted image

Možek mi je domov pritrogal eno super lepo lončnico...ful cvetočo...roza...ne poznam imena in pa tak odbit šopek rumeno oranžnih vrtnic in ful zelenja in enih vejic. Sem, ga vprašala, če si ga je sam zamislil in sestavil. Odgovor je bil, da ja. Hahhaha. Se mi je zdelo, ker tako odbito divjega šopka pa še ne! user posted image  Boga cvetličarka, kaj si je mogla mislit...hihihi.

Zvečer bomo šli na tortico. sem obljubila Anuški, da bomo svečke kar s seboj vzeli in si jo vsak dali na svoj kos tortice in jih upihnili.

Upam, da me kdo od bratov in sester preseneti z obiskom. Ta mlajši vem, da ne more, ker jim je ta malček spet fejst zbolel user posted image . Ta starejši tudi dvomim. Upam, da me preseneti vsaj sestra. 

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.3.2007 17:01:51   
andreja2000
stunfek pomoje je pa tist odbiti šopek od tvojega dragega prav posrečeno darilo.Jaz imam ful rada rože,in me z njo lahko vsakdo ,ki mi jo prinese razveseli,a takle odbit šopek,bi pa zame bil vrhunec vsegauser posted image

Ja,jaz ti želim,da dobiš kakšen obisk-sestro,brata in pa da se imate odbito fajn ko greste na tortico!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.3.2007 17:55:34   
Sulfinija
Ojla!

Danes pa nič ni bilo iz mojega user posted image ,sma šla z dragim na sprehod in sma šla ibirat destinacijo za 1.maj kamor boma šla na enodnevni izlet.Izbrala sma karto,gondolo in kosilo in boma šla gor na pohorje za prvi maj in niti ni drago.

Tkole citrončica sem celi msn naložila ponovno in ne deluje,očitno je nekaj na tem no.A tebi normalno deluje?
Ja pol za krofe pa ne vem no jaz bom v glavnem borovničevaga kaj boste ostale pa ne vem no.

Andreja upam,da bo danes kaj iz tvojega računalnika.

Anuška fino se mejte na tortici in ne preveč svečk upihati no.

Se kaj beremo in tipkamo.Bomo danes naredila na 1700 postov ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.3.2007 18:00:08   
Sulfinija

Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo
citrončica+50%pecivo
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
lana38+user posted image blaž
florita
janja

Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 user posted image žan in user posted image mihec,ter raho in naša puhica13.

Še vedno vljudno vablejne tudi nove članice rr,da se prijavite za naš mega žur,ki bo tole soboto v MB.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.3.2007 18:02:28   
Sulfinija

100%udeležbo še morajo potrditi:

marina1user posted image žan in user posted image mihec
raho
puhica13

Dajmo punce,kajti sobota se bliža z lepo naglico in z njo tudi naš mega žur.

Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.3.2007 18:03:37   
andreja2000
E,Mojca,se bojim,da glede računalnika preveč upaš,saj sameva v drugi sobi-ni brihtne glavceuser posted image  ,se bojim,da bo še kar mal trajajo,ker pravjop,da ni kar tako enostavno,če nisi v tem ravno doma.Bom že še počakala,saj bo počaaaasiii user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.3.2007 18:05:31   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

E,Mojca,se bojim,da glede računalnika preveč upaš,saj sameva v drugi sobi-ni brihtne glavceuser posted image  ,se bojim,da bo še kar mal trajajo,ker pravjop,da ni kar tako enostavno,če nisi v tem ravno doma.Bom že še počakala,saj bo počaaaasiii user posted image user posted image user posted image

Kaj a tole danes ne bo delovalo no?Ojej,kriza no.Glih tkole kot moj msn ?Kja meniš za najin plan za prvi maj tole bo odlično kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.3.2007 18:20:25   
andreja2000
Ma super plan imasta z  dragim,mojca.Res lepo!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.3.2007 18:23:37   
Sulfinija
Andreja!

Ti je kaj znano kako je kaj v gorskem wellness centru Bolfenk na mariborskem pohorju.
Tlele mam katalog in piše tuševa kartica in zvezdice kopanje,kosilo in gondola za dan 13.20 na osebo.Tole pa ni drago.Sem mail poslala naj mi pošljejo če bi ostala tam kjka dva dni kok bi takrat stalo naju?Med špikanjem bi malo prijalo laifa pol bi mi že nekdo tisto injekicjo stisnil makar v MB zdravstvenem domu saj od tam ne boma daleč,kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.3.2007 18:29:46   
andreja2000
Na,MB pohorje se jaz ravno ne spoznam,ampak ponudba je pa zlo mikavna,ja bolnica je pa tud blizu,tak da bo to super če gresta.

Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.3.2007 18:38:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Na,MB pohorje se jaz ravno ne spoznam,ampak ponudba je pa zlo mikavna,ja bolnica je pa tud blizu,tak da bo to super če gresta.

Doli v mB je bolnica,kajne?Samo veš kaj mi ne paše,da bom dol rabila z gondolo iti.

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?