Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 18:40:29
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,zakaj ti pa to ne paše? Se ne voziš rada z gondolo?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 18:45:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Ja,zakaj ti pa to ne paše? Se ne voziš rada z gondolo? Najbolj rada ne.P amislim,da boma le za prvi maj izbrala zjutraj doma injekcijo,nato pot do pohorja in zvečer lepo domov.Bo tudi dovolj izlet in sprememba okolja pa bo,kajne?IN če mi bo dobro delo še po vstavitvi zarodkov za dva dni tja gor,da se naužijem svežega zrakeca. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 18:49:46
|
|
|
|
andreja2000
|
No,seveda,tudi enodnevni izleti so superca,pa mogoče res gresta po vstavitvi tvojih pikic mal v naravo in pohorsko idilo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 19:16:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000! Kje so ostale najine čvekice??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 19:24:10
|
|
|
|
andreja2000
|
Vidiš,Mojca to pa je dobro vprašanje-tudi mene zanima
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 19:40:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Vidiš,Mojca to pa je dobro vprašanje-tudi mene zanima Ja,Andreja nimajo tolk časa kot midve,da sma celi dan doma. Vidim,da je naša citrončica na netu mogoče se nama pridruži na večerni kavici??? Punce bolj se bliža naš mega manj ste zgovorne. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 19:41:34
|
|
|
|
citrončica
|
Ena čveka je že tukaj!!Na vrat na nos sem šobala v Kranj...h frizerki, sem imela že 1cm narastka,sivega ,pa sem prej poklicala, pa pravi pridi takoj,pa sem šla in zdaj sem že doma...tolk od mojega popoldneva,je pa pasalo!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 19:44:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica nova frizura fino za naš mega žur,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 19:46:55
|
|
|
|
citrončica
|
Ne,ista frizura, Mojca,pa čisto redno barvanje,nič posebnega,žal To mi pripada vsak mesec približno,ko se zasvetijo sivčki,pa črne lase....ne maram tega!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 19:49:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ne,ista frizura, Mojca,pa čisto redno barvanje,nič posebnega,žal To mi pripada vsak mesec približno,ko se zasvetijo sivčki,pa črne lase....ne maram tega!! Aha cool.KO se meni sivčki začnejo videti pa brž na pramene. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 19:53:10
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,vidiš,vsak po svoje,jaz sem mela srečo,ko sem šla takoj,obe sva imeli čas,sicer bi drug teden šla.... Kje pa je zdaj vse vaše navdušenje za soboto Jaz sem zdaj prazen taxist ,pa upam, da bova s Florito drugič nadoknadile ,tako da pridem sama...bom pa pela celo pot!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 19:57:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja,vidiš,vsak po svoje,jaz sem mela srečo,ko sem šla takoj,obe sva imeli čas,sicer bi drug teden šla.... Kje pa je zdaj vse vaše navdušenje za soboto Jaz sem zdaj prazen taxist ,pa upam, da bova s Florito drugič nadoknadile ,tako da pridem sama...bom pa pela celo pot!! Ma ja vse so nekam pobegnila.Ena ma rojstni dan,monikap ma sigurno slabi dan,puhica13 sploh ni javila 100% udeležbe,niti marina ne,niti raho ne,andrejo2000 so vrgli dol iz računalnika,koale tudi ni mogoče je že njeni dragi doma,stunfek je v slaščičarni na tortici praznuje rojstni dan,medika13 mogoče izbira recept za mufline,pamela pa doma niti dostopa še do neta le midve dve vstrajama do konca,kajne? LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 21.3.2007 19:58:27 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:00:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zdaj so kazali 8.mesecev starega dojenčka,ki tehta že 25kg. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:00:25
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,izgleda,res....joj,Mojca,imaš nas pa vse pod kontrolo,točno kaj katera dela,kje je ,si naš pravi rr detektiv!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:01:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja,izgleda,res....joj,Mojca,imaš nas pa vse pod kontrolo,točno kaj katera dela,kje je ,si naš pravi rr detektiv!! Točno in mega žur organizator.Kmalu več ne boma sami kajti koala je na netu,hura za našo koalo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:03:49
|
|
|
|
citrončica
|
No,fino,pride še družba...jaz tud ne vem, kako dolgo bom še ,pa jutri bo doooolg dan, sestanek po službi...najbrž do večera
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:05:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
V petek pa razgovor,kajne?In nato peka peciva hura,hura.Koala kje si??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:06:38
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,če bo vse po planu,potem točno tako,le za pop še ne vem ,raje bi pekla.......sem zdaj probala m,sn...meni dela!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:07:20
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja,če bo vse po planu,potem točno tako,le za pop še ne vem ,raje bi pekla.......sem zdaj probala MSN...meni dela!! škratki,škratki
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:09:44
|
|
|
|
koala
|
Berem kaj vse ste napisale odkar me ni bilo. Evo večerna kava in čajček. In mojca, malček ti nagajajo tvoji detektivski čuti, jaz še kar samevam.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:12:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Windows life msn še vdno ne dela,pa kaj je tole no'Punce jutri mi boste pomagale novega naložiti različico 7,5 kajti tale ne dela. O koala še vedno sama,ruski čaj mam danes zate nič sadnega ali lipovega he,he. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:17:46
|
|
|
|
koala
|
Hvala, sicer sem čajeljubec, ampak ruskega pa lahko sama piješ. Bljek, ta mi pa je ogaben.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:22:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Hvala, sicer sem čajeljubec, ampak ruskega pa lahko sama piješ. Bljek, ta mi pa je ogaben. Bljek tudi meni je ful ogaben.Upam,da te nisem užalila da sem ti ruskega ponudila. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:25:49
|
|
|
|
monikap
|
Večer punce jaz bi pa kavico s smetano a bi mi jo katera skuhala prosim.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 20:26:00
|
|
|
|
koala
|
Ne mojca, saj sem se hecala, samo so bili prsti prehitri, da bi smeškote prilepla.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?