Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 13:53:29
|
|
|
|
andreja2000
|
Moja9000 no,no no,nič ti ne bom pošiljala mojga izcedka,punca,kaj če pa te čakata
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 13:55:30
|
|
|
|
andreja2000
|
,o ja,danes sem te spet prekrstila in to v -moja ,verjetno zaradi tega,da bo več postov
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 15:44:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 ,o ja,danes sem te spet prekrstila in to v -moja ,verjetno zaradi tega,da bo več postov Ja ne vem,če ne nalašč no.Ena me je prekrstila v mojco2000 druga pa kar v mojo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 16:33:56
|
|
|
|
citrončica
|
Pa še vedno si naša Mojca, ne? Komaj sledim vsem postom, zdaj sem šla kar po vrsti po temah, vidim, da nobene ni tu gor, tako da le mal počvekam,(grozna sem, kosilo sem le pogrela, in zdaj tu zraven jem, če bo kak korenček...na postu, je od mojga kosila!!!) , ja, potem pa grem za službo delat spet Pa mogoče še vmes kaj pokukam....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 16:39:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Pa še vedno si naša Mojca, ne? Komaj sledim vsem postom, zdaj sem šla kar po vrsti po temah, vidim, da nobene ni tu gor, tako da le mal počvekam,(grozna sem, kosilo sem le pogrela, in zdaj tu zraven jem, če bo kak korenček...na postu, je od mojga kosila!!!) , ja, potem pa grem za službo delat spet Pa mogoče še vmes kaj pokukam.... Ja,ja točno citrončica,še vendo sem vaša Mojca.Ja tkole jaz delam,ko je sila pol jem kar za računalnikom no.Ja dans sem oddala ful veliko naročilo in vmes kletala na forum in na koncu ugotovim,da sem štiri stavri manj naročala,tkole da sem jim kar javila,da dojamo mojemu paketu te štiri stvari. Tkole sedaj pa grem v kontrolo ker sem končno dočakala tega vodovodarja no. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 16:50:10
|
|
|
|
citrončica
|
Vodovodarji,dimnikarji,in vse sorte mojstri so prav nevarni....ti pa si ga še tako težko čakala ,upam, da nisi sama doma , moram te mal pohecat, pa tud jaz sem boljše volje, ker mi sodelavka ne more podatkov poslat za službo, šele po 18uri, tako da sem freeeeeej tačas ,pa že pripravila sem se, da začnem...bom pa potem, pa zdaj še mal čvekala.....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 16:57:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ne,ne nisem sama je možek doma in pridno pomaga he,he nič niso tile moji mojstri nevarni no. O fino da si še mano fraj in,da lahko čvekaš z nami tlele gori. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 17:18:14
|
|
|
|
andreja2000
|
Jaz pa sem bila v mestu in sem si kupla trenerko.Ko sem jo probavala se pogledam v ogledalo in opazim,da sem rahlo flekasta po obrazu ,ja pa kaj me je tole napadlo .No,k sreči ti rdeči fleki le niso tako izraziti,ampak se vidijo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 17:23:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000! O fino,da maš novo trenirko no.Nekje moremo dati v en tele naše eur,kajne?Joj si kaj takega pojedla mogoče no?Mogoče maš kako alergijo.Daj pšozdrvai se do našega mega žura. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 17:26:32
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja2000,alergija, viroza, kaj te je ujelo?Zdaj si me spomnila na pomlad in cvetenje...cvetni prah in mojo alergijo- me že nos srbi!! Mene vedno ujame ob cvetenju kihanje in solzne oči in nenehno kihanje, moj me zaj...,moj čihi, ker vedno kihnem čisto na kratko, pa 5-7x za povrstjo ,ja zdaj še smešno, prav kmalu ne bo več-saj meni ne!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 17:39:33
|
|
|
|
andreja2000
|
O,punce moje,do našega žura pa menda ja ne bom takole flekasta verjetno res gre za kako alergijo.Bo že minilo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 18:26:48
|
|
|
|
florita
|
Andreja2000, to so sigurno že kakšni nosečniški predznaki, namesto ...sej do sobote ješe daaalllleeeeččččč...ti samo upaj.......mogoče si pa že srečka .....no poročaj....mogoče nas bo pa za naš mega žur že več....Moja9000 a ni zanimivo ko dobimo na dom kakšne mojst, so pa naši moški vedno zraven!, kot da bi mi uboge ženskice kaj hotle, je bil moj isti ko sva lani pleskala stabnovanje....prej ga ni bilo doma ko so pleskali je dopust vzel....mah ti desci.......citrončica....na zdravje, ko kihneš se spomni kakšne želje....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 18:31:20
|
|
|
|
citrončica
|
Florita, hvala,bom, upam, da še ne tako kmalu, pa da si bom tako hitro lahko kaj zaželela, ko tolikokrat zapovrstjo vedno kiham
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 18:49:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce pa kaj ste me danes resno vse prekrstile namesto mojca9000 sem kar moja9000.Ej malo heca samo poglejte nazaj moja9000 super mi je nick novi ful všeč no. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 20:59:10
|
|
|
|
andreja2000
|
florita ,ja,če bi bili to znaki,pa sem jih pripravljena nosit vso .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 21:35:38
|
|
|
|
stunfek
|
dobro vam gre punce...tipkate za kvantiteto...hehehe. Če boste tkole pridne do žura bo res 1000 postov. Jaz še kar čakam...saj vem, da pridno spremljate tudi druge teme. BT je sicer malo padla samo ne še drastično. Mogoče se jutri prikaže? Jutri imam tudi datum za test, ki ga predlaga fertility friend, jaz pa sem vse teste že pokurla (bi lahko bila prava grmada) in se zaobljubila, da ne testiram več...v skrbi za naše gozdove...heheheh. Držte se in držte tudi pesti za vse čakajoče borke. Vsaki RR jevki tok privoščim, da dobi željenega . Tale pujsi letos mora biti zelo zelo radodaren!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 22:10:54
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek dobro vam gre punce...tipkate za kvantiteto...hehehe. kvaliteta se je razblinila že doooooooolgo nazaj!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.3.2007 7:09:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,ma kaki je naše pisanje kvalitetno no.Glej kok skače noter enih napak pri vseh postih danes sem bila nmesto mojca9000,kar moja9000 in tudi moji posti niso brez napakic no,prav brzina žal j tkole no.Samo še dobro da znamo tudi kitajsko brati,da se vseeno dobro razumemo. Še vedno velja moje povabilo na naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 v pizzeriji pri naši Marogici,še vedno se lahko pofočkate med nas rr-jevke. Seznam prijavljenih rr-jevk za naš mega žur: mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 stunfek monikap LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.3.2007 7:59:51
|
|
|
|
florita
|
Stunfek....dobra si jaz si vedno rečem pred bližajočo si M, da ne bom delalal testa dokler mi M ne bo zamujala vsaj 1 dan, pol pa vedno popustim moji firbčnosti in naredim na kupe testov. Meni nekako ne uspe, da bi čakala do dneva D....sem tud že zmetala za te teste...... Tosja sej ni važno o čem govorimo, kot si ti napisala " kvaliteta se je razblinila že doooooooolgo nazaj!", važno da se rade družimo. Meni osebno je všeč da malo kremljamo o vsakdannjih rečeh in da ne razmišlamo samo o BT, o in kaj vem še vsem......da vsaj malo odmislimo na vesel dogodek..... Jah, napake.....a je katera slavistka med nami? Ja Mojca9000 spet sem, naredila napako pri tebi prej sem videla.....jaz te bom kr' skrajšala v M9 Andrejo pa v A2, mene te številke vedno zbegajo....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.3.2007 13:07:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
Še vedno vljudno vablejne rr-jevke,da se prijavite za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici. Seznam trenunto prijavljenih: mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 stunfek monikap LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.3.2007 14:19:23
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,št postov na tejli temi se res hitro povečuje,skoz nekaj čebljamo...in napake..skačejo kar same vmes!! No,jaz grem tud v novi krog, danes po 45.dneh prišla !?Upam, da naslednja pride kaj prej, da res aprila kličem za naslednji IVF postopek!! Pri nas je pa že sonček.....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.3.2007 15:30:43
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla No,da vam hitro povem,da je moja BT,se danes čist malo znižala,a še ne čisto,izcedek je prisoten na momente,bolijo me noge,tako da mislim, da pa jutri prispe gospa nebodijetreba. Punce,vsem želim lep prekrasen dan!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.3.2007 15:53:33
|
|
|
|
florita
|
No lepa reč Andreja...pomoje ji ddrug mesec prav napiši listek da ima do nadaljnega ta dopust.... , mi je žal ker si dobila M, pa veselo na delo pol po ........
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.3.2007 15:59:34
|
|
|
|
andreja2000
|
Florita sicer še ni tu,a čutim,da vsak čas pride,ker me že tudi vse boli.... Ja,tako je tečna ta in si res ne da čisto nič dopovedat.Jaz ne vem kaj ji je,da tako rada in vstrajno hodi k meni na obisk
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.3.2007 16:02:34
|
|
|
|
florita
|
si verjetno preveč dobra gostiteljica, pa te pol rada obišče......mal ji zagorzi da boš zamenjala dobavitelja vložkov in tamponov, pa se bo mogoče preselila....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?