|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
1.3.2007 13:53:29   
andreja2000
Moja9000
no,no no,nič ti ne bom pošiljala mojga izcedka,punca,kaj če pa te čakata user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 526
1.3.2007 13:55:30   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,o ja,danes sem te spet prekrstila in to v -moja user posted image user posted image ,verjetno zaradi tega,da bo več postov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 527
1.3.2007 15:44:27   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,o ja,danes sem te spet prekrstila in to v -moja user posted image user posted image ,verjetno zaradi tega,da bo več postov user posted image user posted image user posted image

Ja ne vem,če ne nalašč no.Ena me je prekrstila v mojco2000 druga pa kar v mojo.user posted image user posted image user posted image

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 528
1.3.2007 16:33:56   
citrončica
Pa še vedno si naša Mojca, ne?
Komaj sledim vsem postom, zdaj sem šla kar po vrsti po temah, vidim, da nobene ni tu gor, tako da le mal počvekam,(grozna sem, kosilo sem le pogrela, in zdaj tu zraven jem, če bo kak korenček...na postu, je od mojga kosila!!!)user posted image ,
ja, potem pa grem za službo delat spetuser posted image
Pa mogoče še vmes kaj pokukam....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 529
1.3.2007 16:39:12   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Pa še vedno si naša Mojca, ne?
Komaj sledim vsem postom, zdaj sem šla kar po vrsti po temah, vidim, da nobene ni tu gor, tako da le mal počvekam,(grozna sem, kosilo sem le pogrela, in zdaj tu zraven jem, če bo kak korenček...na postu, je od mojga kosila!!!)user posted image ,
ja, potem pa grem za službo delat spetuser posted image
Pa mogoče še vmes kaj pokukam....user posted image user posted image

Ja,ja točno citrončica,še vendo sem vaša Mojca.Ja tkole jaz delam,ko je sila pol jem kar za računalnikom no.Ja dans sem oddala ful veliko naročilo in vmes kletala na forum in na koncu ugotovim,da sem štiri stavri manj naročala,tkole da sem jim kar javila,da dojamo mojemu paketu te štiri stvari.

Tkole sedaj pa grem v kontrolo ker sem končno dočakala tega vodovodarja no.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
1.3.2007 16:50:10   
citrončica
Vodovodarji,dimnikarji,in vse sorte mojstri so prav nevarni....ti pa si ga še tako težko čakalauser posted image ,upam, da nisi sama domauser posted image user posted image user posted image ,
moram te mal pohecat, pa tud jaz sem boljše volje, ker mi sodelavka ne more podatkov poslat za službo, šele po 18uri, tako da sem freeeeeej tačasuser posted image ,pa že pripravila sem se, da začnem...bom pa potem, pa zdaj še mal čvekala.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
1.3.2007 16:57:59   
Sulfinija
Ne,ne nisem sama je možek doma in pridno pomaga he,he nič niso tile moji mojstri nevarni no.

O fino da si še mano fraj in,da lahko čvekaš z nami tlele gori.

Neposredna povezava do sporočila: 532
1.3.2007 17:18:14   
andreja2000
Jaz pa sem bila v mestu in sem si kupla trenerko.Ko sem jo probavala se pogledam v ogledalo in opazim,da sem rahlo flekasta po obrazuuser posted image ,ja pa kaj me je tole napadlo user posted image .No,k sreči ti rdeči fleki le niso tako izraziti,ampak se vidijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 533
1.3.2007 17:23:34   
Sulfinija
Andreja2000!

O fino,da maš novo trenirko no.Nekje moremo dati v en tele naše eur,kajne?Joj si kaj takega pojedla mogoče no?Mogoče maš kako alergijo.Daj pšozdrvai se do našega mega žura.

Neposredna povezava do sporočila: 534
1.3.2007 17:26:32   
citrončica
Andreja2000,alergija, viroza, kaj te je ujelo?Zdaj si me spomnila na pomlad in cvetenje...cvetni prah in mojo alergijo- me že nos srbi!!user posted image Mene vedno ujame ob cvetenju kihanje in solzne oči in nenehno kihanje, moj me zaj...,moj čihi, ker vedno kihnem čisto na kratko, pa 5-7x za povrstjouser posted image ,ja zdaj še smešno, prav kmalu ne bo več-saj meni ne!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 535
1.3.2007 17:39:33   
andreja2000
O,punce moje,do našega žura pa menda ja ne bom takole flekasta    user posted image user posted image verjetno res gre za kako alergijo.Bo že minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 536
1.3.2007 18:26:48   
florita
Andreja2000, to so sigurno že kakšni nosečniški predznaki, namesto user posted image ...sej do sobote ješe daaalllleeeeččččč...ti samo upaj.......mogoče si pa že srečka user posted image .....no poročaj....mogoče nas bo pa za naš mega žur že več....Moja9000 a ni zanimivo ko dobimo na dom kakšne mojst, so pa naši moški vedno zraven!, kot da bi mi uboge ženskice kaj hotle, je bil moj isti ko sva lani pleskala stabnovanje....prej ga ni bilo doma ko so pleskali je dopust vzel....mah ti desci.......citrončica....na zdravje, ko kihneš se spomni kakšne želje....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 537
1.3.2007 18:31:20   
citrončica
Florita, hvala,bom, upam, da še ne tako kmalu, pa da si bom tako hitro lahko kaj zaželela, ko tolikokrat zapovrstjo vedno kihamuser posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 538
1.3.2007 18:49:16   
Sulfinija
Punce  pa kaj ste me danes resno vse prekrstile namesto mojca9000 sem kar moja9000.Ej malo heca samo poglejte nazaj moja9000 super mi je nick novi ful všeč no.

LP Mojcauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 539
1.3.2007 20:59:10   
andreja2000
florita ,ja,če bi bili to user posted image  znaki,pa sem jih pripravljena nosit vso user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
1.3.2007 21:35:38   
stunfek
dobro vam gre punce...tipkate za kvantiteto...hehehe. Če boste tkole pridne do žura bo res 1000 postov.
Jaz še kar čakam...saj vem, da pridno spremljate tudi druge teme. BT je sicer malo padla samo ne še drastično. Mogoče se jutri prikaže? Jutri imam tudi datum za test, ki ga predlaga fertility friend, jaz pa sem vse teste že pokurla (bi lahko bila prava grmada) in se zaobljubila, da ne testiram več...v skrbi za naše gozdove...heheheh.
Držte se in držte tudi pesti za vse čakajoče borke. Vsaki RR jevki tok privoščim, da dobi željenega user posted image . Tale pujsi letos mora biti zelo zelo radodaren! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 541
1.3.2007 22:10:54   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

dobro vam gre punce...tipkate za kvantiteto...hehehe.

user posted image
user posted image       kvaliteta se je razblinila že doooooooolgo nazaj! user posted image
user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 542
2.3.2007 7:09:25   
Sulfinija
Stunfek,ma kaki je naše pisanje kvalitetno no.Glej kok skače noter enih napak pri vseh postih danes sem bila nmesto mojca9000,kar moja9000 in tudi moji posti niso brez napakic no,prav brzina žal j tkole no.Samo še dobro da znamo tudi kitajsko brati,da se vseeno dobro razumemo.

Še vedno velja moje povabilo na naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 v pizzeriji pri naši Marogici,še vedno se lahko pofočkate med nas rr-jevke.

Seznam prijavljenih rr-jevk za naš mega žur:
mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 543
2.3.2007 7:59:51   
florita
Stunfek....dobra si jaz si vedno rečem pred bližajočo si M, da ne bom delalal testa dokler mi M ne bo zamujala vsaj 1 dan, pol pa vedno popustim moji firbčnosti in naredim na kupe testov. Meni nekako ne uspe, da bi čakala do dneva D....sem tud že zmetala za te teste......

Tosja sej ni važno o čem govorimo, kot si ti napisala  " kvaliteta se je razblinila že doooooooolgo nazaj!", važno da se rade družimo. Meni osebno je všeč da malo kremljamo o vsakdannjih rečeh in da ne razmišlamo samo o BT, o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in kaj vem še vsem......da vsaj malo odmislimo na vesel dogodek.....

Jah, napake.....a je katera slavistka med nami?

Ja Mojca9000 spet sem, naredila napako pri tebi prej sem videla.....jaz te bom kr' skrajšala v M9 Andrejo pa v A2, mene te številke vedno zbegajo....

Neposredna povezava do sporočila: 544
2.3.2007 13:07:46   
Sulfinija
Še vedno vljudno vablejne rr-jevke,da se prijavite za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši  Marogici.

Seznam trenunto prijavljenih:
mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap

Neposredna povezava do sporočila: 545
2.3.2007 14:19:23   
citrončica
Ja,št postov na tejli temi se res hitro povečuje,skoz nekaj čebljamo...in napake..skačejo kar same vmes!!user posted image
No,jaz grem tud v novi krog, danes po 45.dnehuser posted image  prišlauser posted image !?Upam, da naslednja pride  kaj prej, da res aprila kličem za naslednji IVF postopek!!
Pri nas je pa že sonček.....

Neposredna povezava do sporočila: 546
2.3.2007 15:30:43   
andreja2000
Hojla user posted image

No,da vam hitro povem,da je moja BT,se danes čist malo znižala,a še ne čisto,izcedek je prisoten na momente,bolijo me noge,tako da mislim, da pa jutri prispe user posted image  gospa nebodijetreba.

Punce,vsem želim lep prekrasen dan!

Neposredna povezava do sporočila: 547
2.3.2007 15:53:33   
florita
No lepa reč Andreja...pomoje ji ddrug mesec prav napiši listek da ima do nadaljnega ta user posted image  dopust....user posted image , mi je žal ker si dobila M, pa veselo na delo pol po user posted image ........

Neposredna povezava do sporočila: 548
2.3.2007 15:59:34   
andreja2000
Florita sicer user posted image  še ni tu,a čutim,da vsak čas pride,ker me že tudi vse boli....
Ja,tako je tečna  ta user posted image  in si res ne da čisto nič dopovedat.Jaz ne vem kaj ji je,da tako rada in vstrajno hodi k meni na obisk user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 549
2.3.2007 16:02:34   
florita
si verjetno preveč dobra gostiteljica, pa teuser posted image pol rada obišče......mal ji zagorzi da boš zamenjala dobavitelja vložkov in tamponov, pa se bo mogoče preselila....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?