|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
28.2.2007 13:17:41   
andreja2000
 Mojca user posted image  ja ti si pa bila danes res pridna.Jaz pa komaj sedaj končujem kosilo,pa v trgovini in na banki sem bila.
Me pa vedno bolj boli križ,kar je pri meni skoraj standardni znak za user posted image  ,pa nimam delodiša kot ti user posted image ,morda potem,ko se dobro najem.user posted image

pa,pa

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 501
28.2.2007 13:30:26   
Sulfinija
Andreja2000!

Jaz sem zadnje čase bolana za cunje kriza no.Če ne prah,pol pranje nonn stop nekaj letam no pol likanje he,he vendo se nekaj najde.V ponedeljek bom nabavila en velik gobelin ko bom v postopku,da ne bom mela časa misliti ali bo ratalo ali ne in ful pomirja me tole delo takrat.Della ga bom pa mami za novo splanico sedaj trenutno ima na steni mojo mater z otrokm,ko bo pa končam njeni novi pa mi onega vrne ker sem ga namenila za otroško sobico.

Ste opazile,da smo končno na polovici tale post moj je 501,pridne pupike resno bo srečanje naše.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 502
28.2.2007 14:21:10   
andreja2000
Ej,moca,jaz pa tako iščem energijo za pospravljane,pa se mi je nekam skrila user posted image  ,pa saj jo bom že našla,ko bo pravi čas.

Neposredna povezava do sporočila: 503
28.2.2007 14:22:22   
Sulfinija
Andreja2000!

Ti samo krpe v roke in bo energija kar sama od sebe prišla.Poročaj kako je kaj z tvojo mamico?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 504
28.2.2007 14:28:34   
andreja2000
mojca9000
Ja,pa to ni res  user posted image  sem videla da sem te kar preimenovala in spustila črko,ej,oprosti,pa ta naša tipkovnica je res fuč,ker moraš tako kljuvati po njej,da kaj prime.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 505
28.2.2007 14:36:56   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

mojca9000
Ja,pa to ni res  user posted image  sem videla da sem te kar preimenovala in spustila črko,ej,oprosti,pa ta naša tipkovnica je res fuč,ker moraš tako kljuvati po njej,da kaj prime.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Andreja ni blema no,da si me prekrstila no.Sem komaj šle sedaj opazila,ker tudi sama delam veliko,veliko napak.Pa ko pošljem komaj opazim pa pol dol brišem in znova pošljem.Boš mi pa na megu žuru plačala pijačko,velja?

Neposredna povezava do sporočila: 506
28.2.2007 15:47:17   
Sulfinija
Prijaviti se še vedno lahko za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizeriji pri Marogici.

Upam,še na čimveč prijav.

Neposredna povezava do sporočila: 507
28.2.2007 16:14:14   
florita
Joj Mojca jaz imam tud okna za spucat, pa zavese za oprat, pa omaro za pospravt...ej ful si bila pridna....tvoj dragi je sigurno vesel......k ima tako pridno in zlato ženo....-

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 508
28.2.2007 16:28:21   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Joj Mojca jaz imam tud okna za spucat, pa zavese za oprat, pa omaro za pospravt...ej ful si bila pridna....tvoj dragi je sigurno vesel......k ima tako pridno in zlato ženo....-

Ja upajmo,da je ful vsel no.Samo tudi on prime za vsako delo tkole,da ni noben problem.Sedaj bo lepo doma ženkica pa gre v šoping kar sama.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 509
28.2.2007 16:29:02   
andreja2000
mojca
pijača itak velja,jo plačam,že zato ker si tako dobrega srca in prideš po mene za naš mega žur.user posted image

Glede mamce je pa takole.Jutri pride iz bolnice in si bo sama doma merila pritisk,ki ji skače.  ( drugače bi morala do torka še ostati v bolnici )  V torek,pa mora nazaj v LJ,da se znenijo za kemoterapijo in nadaljno zdravljenje.Moram rečt,da se še kar drži.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 510
28.2.2007 16:52:49   
citrončica

Ja,tud jaz mam kaj še za popucat,a kje naj po celem dnevu "letenja"od ene stvari do druge zdaj dobim energijo še za touser posted image
Mojca,res si pridna,daj kloniraj se takole za en teden,da bom še jaz na konju- s čiščenjem seveda!!user posted image

Takoj sem opazila,da je 500 post "padu"- bravo!!!!!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 511
28.2.2007 17:48:06   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ja,tud jaz mam kaj še za popucat,a kje naj po celem dnevu "letenja"od ene stvari do druge zdaj dobim energijo še za touser posted image
Mojca,res si pridna,daj kloniraj se takole za en teden,da bom še jaz na konju- s čiščenjem seveda!!user posted image

Takoj sem opazila,da je 500 post "padu"- bravo!!!!!

Ja punce z veseljem bi prišla pa ni in ni teh mojstrov mojih konec tkole,da iz tefga ne bo moglo biti nič.No še nekaj časa bom delala pol pa samo še počivala,počivala in me bodo vsi povprek zelo lepo razvajali upam,da do konca tega leta.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 512
28.2.2007 18:43:24   
citrončica
Mojca, ti privoščim, da bo res....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 513
28.2.2007 20:27:47   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Seznam prijavljenih za mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.v MB v pizzeriji pri Marogici.

mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap

Tale seznamček se je že kar malo izgubil,
pa še katera bi se lahko prijavila, a je to to!?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
28.2.2007 20:33:27   
Sulfinija
Seznma prijavljenih za mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri Marogici v MB.

mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap

Punce še vedno povabilo velja dajte se opogumite in se še privaite.Več nas bo bolj bo naš mega žur zanimiv lahko traja tudi do ranih jutranjih ur.

Neposredna povezava do sporočila: 515
28.2.2007 20:36:02   
citrončica
Nimaš ti policijske ure od user posted image  ??!!
nekaj takega si nam sporočala, a je bilo to od vročine,ko je bil bolanuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 516
28.2.2007 20:38:55   
Sulfinija

Nimaš ti policijske ure od user posted image  ??!!
nekaj takega si nam sporočala, a je bilo to od vročine,ko je bil bolanuser posted image ?

Policijska ura je bila od vročine pa sploh ni bila visoka,kaj bi šele pol bilo no???

Neposredna povezava do sporočila: 517
28.2.2007 20:44:32   
citrončica
Upam, da nebi prišel na idejo, da pride s tabo....ubogi med 10 puncami, hi hi!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 518
28.2.2007 20:48:18   
Sulfinija

Upam, da nebi prišel na idejo, da pride s tabo....ubogi med 10 puncami, hi hi!!user posted image user posted image user posted image

Halo punca saj sem pa že napisala,da pride z mano bo fotograf in pa snemalec z kamero no.

Neposredna povezava do sporočila: 519
28.2.2007 20:54:31   
citrončica
Ja,skleroza pride z leti, saj veš, .............user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
1.3.2007 12:34:30   
Sulfinija
Ojla!

Punce joj kok sem jat danes lena ratala za pisati no.Pa zraven tega sem že vse penava,ker mojega vodovodraja še vedno in in hudič naj me tolk zjezi,da bom sama šla tele radiatorje gor dat no.
No danes pa je že 1.3 hura no le še devet dni in bomo videli kaj bo ali bo user posted image  ali pa je raje ne bo k meni za leto dni,he,he ko bi bilo tole res no.

In kmalu se bliža naše srečanje sedaj pa gre zares no.

Še nkerat naj vas vse ki pogledate tale forum povabim na naš mega žur,ki bo:
24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri Marogici v MB:

seznam prijavljenih rr-jevk:
mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap

Vljudno vabljene še ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 521
1.3.2007 13:30:09   
andreja2000
Hojla
Se na hitro malo javim.Prej ni bilo časa,ker sem bila pri mami,ki je prišla iz bolnice.
Danes sem žal opazila rahlo rjav madež,ko sem se obrisala.user posted image ,naj ne bi prišla v soboto,a mislim,da se je z madežem že napovedala user posted image  in bo vrjetno treba v nov boj.BT,je bila zjutraj še povišana,celo malo dvignila se je-menda je vzela zalet za jutrišnji padec user posted image  ,ah,kaj čmo,bomo pa šli spet v nov krog,bo že ratal enkrat,definitivno v tem letu.

Neposredna povezava do sporočila: 522
1.3.2007 13:41:14   
florita
Mojca2000 ti kr' prid' z kamermanom, pol bo zihr da se nam obeta lepo vreme...sicer veš kaj sledi če se dobi 10 RR-jevk na kupu, snežni zameti po celi Sloveniji in da ne govorim o user posted image  in user posted image , bodo porodnišnice potem konec leta čist zasedene, zato naj kar pride da se bomo malo porazdelile čez celo leto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
1.3.2007 13:49:21   
Sulfinija

Mojca2000 ti kr' prid' z kamermanom, pol bo zihr da se nam obeta lepo vreme...sicer veš kaj sledi če se dobi 10 RR-jevk na kupu, snežni zameti po celi Sloveniji in da ne govorim o user posted image  in user posted image , bodo porodnišnice potem konec leta čist zasedene, zato naj kar pride da se bomo malo porazdelile čez celo leto user posted image

O florita to pa ne,ne,ne pridem lepo sama brez kamernama in fotografa bomo pa se same znajdle no.Ja tega si resno želim,da bi vse porodniške na koncu leta v začetku drugega bile 100% zasedene,kaj pa ve?

Andreja2000 žal mi je da se bo kmalu prikazala user posted image ,dajh pošlji ti tale izcedek k meni in tudi M naj pride čimprej k meni,če nama ni ratalo,akjti jaz jo ful težko čakam pa če se spomnim,da mam datum komaj med 10-13.3 mi rata kar slabo malo no.

Florita malo si pomešala andreja je 2000 jaz pa sem mojca9000.Pa brez zamere.Papapapa.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 524
1.3.2007 13:51:17   
florita
Jah, user posted image  kaj pa mata številke v imenu...) si bom zapomnila.....

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?