Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 13:17:41
|
|
|
|
andreja2000
|
Mojca ja ti si pa bila danes res pridna.Jaz pa komaj sedaj končujem kosilo,pa v trgovini in na banki sem bila. Me pa vedno bolj boli križ,kar je pri meni skoraj standardni znak za ,pa nimam delodiša kot ti ,morda potem,ko se dobro najem. pa,pa
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 13:30:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000! Jaz sem zadnje čase bolana za cunje kriza no.Če ne prah,pol pranje nonn stop nekaj letam no pol likanje he,he vendo se nekaj najde.V ponedeljek bom nabavila en velik gobelin ko bom v postopku,da ne bom mela časa misliti ali bo ratalo ali ne in ful pomirja me tole delo takrat.Della ga bom pa mami za novo splanico sedaj trenutno ima na steni mojo mater z otrokm,ko bo pa končam njeni novi pa mi onega vrne ker sem ga namenila za otroško sobico. Ste opazile,da smo končno na polovici tale post moj je 501,pridne pupike resno bo srečanje naše. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 14:21:10
|
|
|
|
andreja2000
|
Ej,moca,jaz pa tako iščem energijo za pospravljane,pa se mi je nekam skrila ,pa saj jo bom že našla,ko bo pravi čas.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 14:22:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000! Ti samo krpe v roke in bo energija kar sama od sebe prišla.Poročaj kako je kaj z tvojo mamico? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 14:28:34
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 Ja,pa to ni res sem videla da sem te kar preimenovala in spustila črko,ej,oprosti,pa ta naša tipkovnica je res fuč,ker moraš tako kljuvati po njej,da kaj prime.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 14:36:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 mojca9000 Ja,pa to ni res sem videla da sem te kar preimenovala in spustila črko,ej,oprosti,pa ta naša tipkovnica je res fuč,ker moraš tako kljuvati po njej,da kaj prime. ,Andreja ni blema no,da si me prekrstila no.Sem komaj šle sedaj opazila,ker tudi sama delam veliko,veliko napak.Pa ko pošljem komaj opazim pa pol dol brišem in znova pošljem.Boš mi pa na megu žuru plačala pijačko,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 15:47:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Prijaviti se še vedno lahko za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizeriji pri Marogici. Upam,še na čimveč prijav. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 16:14:14
|
|
|
|
florita
|
Joj Mojca jaz imam tud okna za spucat, pa zavese za oprat, pa omaro za pospravt...ej ful si bila pridna....tvoj dragi je sigurno vesel......k ima tako pridno in zlato ženo....-
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 16:28:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: florita Joj Mojca jaz imam tud okna za spucat, pa zavese za oprat, pa omaro za pospravt...ej ful si bila pridna....tvoj dragi je sigurno vesel......k ima tako pridno in zlato ženo....- Ja upajmo,da je ful vsel no.Samo tudi on prime za vsako delo tkole,da ni noben problem.Sedaj bo lepo doma ženkica pa gre v šoping kar sama. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 16:29:02
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca pijača itak velja,jo plačam,že zato ker si tako dobrega srca in prideš po mene za naš mega žur. Glede mamce je pa takole.Jutri pride iz bolnice in si bo sama doma merila pritisk,ki ji skače. ( drugače bi morala do torka še ostati v bolnici ) V torek,pa mora nazaj v LJ,da se znenijo za kemoterapijo in nadaljno zdravljenje.Moram rečt,da se še kar drži.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 16:52:49
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: florita Joj Mojca jaz imam tud okna za spucat, pa zavese za oprat, pa omaro za pospravt...ej ful si bila pridna....tvoj dragi je sigurno vesel......k ima tako pridno in zlato ženo....- Ja,tud jaz mam kaj še za popucat,a kje naj po celem dnevu "letenja"od ene stvari do druge zdaj dobim energijo še za to Mojca,res si pridna,daj kloniraj se takole za en teden,da bom še jaz na konju- s čiščenjem seveda!! Takoj sem opazila,da je 500 post "padu"- bravo!!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 17:48:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica IZVIRNO SPOROČILO: florita Joj Mojca jaz imam tud okna za spucat, pa zavese za oprat, pa omaro za pospravt...ej ful si bila pridna....tvoj dragi je sigurno vesel......k ima tako pridno in zlato ženo....- Ja,tud jaz mam kaj še za popucat,a kje naj po celem dnevu "letenja"od ene stvari do druge zdaj dobim energijo še za to Mojca,res si pridna,daj kloniraj se takole za en teden,da bom še jaz na konju- s čiščenjem seveda!! Takoj sem opazila,da je 500 post "padu"- bravo!!!!! Ja punce z veseljem bi prišla pa ni in ni teh mojstrov mojih konec tkole,da iz tefga ne bo moglo biti nič.No še nekaj časa bom delala pol pa samo še počivala,počivala in me bodo vsi povprek zelo lepo razvajali upam,da do konca tega leta. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 18:43:24
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca, ti privoščim, da bo res....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 20:27:47
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam prijavljenih za mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.v MB v pizzeriji pri Marogici. mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 stunfek monikap LP Mojca Tale seznamček se je že kar malo izgubil, pa še katera bi se lahko prijavila, a je to to!?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 20:33:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Seznma prijavljenih za mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri Marogici v MB. mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 stunfek monikap Punce še vedno povabilo velja dajte se opogumite in se še privaite.Več nas bo bolj bo naš mega žur zanimiv lahko traja tudi do ranih jutranjih ur. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 20:36:02
|
|
|
|
citrončica
|
Nimaš ti policijske ure od ??!! nekaj takega si nam sporočala, a je bilo to od vročine,ko je bil bolan ?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 20:38:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Nimaš ti policijske ure od ??!! nekaj takega si nam sporočala, a je bilo to od vročine,ko je bil bolan ? Policijska ura je bila od vročine pa sploh ni bila visoka,kaj bi šele pol bilo no??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 20:44:32
|
|
|
|
citrončica
|
Upam, da nebi prišel na idejo, da pride s tabo....ubogi med 10 puncami, hi hi!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 20:48:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Upam, da nebi prišel na idejo, da pride s tabo....ubogi med 10 puncami, hi hi!! Halo punca saj sem pa že napisala,da pride z mano bo fotograf in pa snemalec z kamero no. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.2.2007 20:54:31
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,skleroza pride z leti, saj veš, .............
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 12:34:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce joj kok sem jat danes lena ratala za pisati no.Pa zraven tega sem že vse penava,ker mojega vodovodraja še vedno in in hudič naj me tolk zjezi,da bom sama šla tele radiatorje gor dat no. No danes pa je že 1.3 hura no le še devet dni in bomo videli kaj bo ali bo ali pa je raje ne bo k meni za leto dni,he,he ko bi bilo tole res no. In kmalu se bliža naše srečanje sedaj pa gre zares no. Še nkerat naj vas vse ki pogledate tale forum povabim na naš mega žur,ki bo: 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri Marogici v MB: seznam prijavljenih rr-jevk: mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 stunfek monikap Vljudno vabljene še ostale. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 13:30:09
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla Se na hitro malo javim.Prej ni bilo časa,ker sem bila pri mami,ki je prišla iz bolnice. Danes sem žal opazila rahlo rjav madež,ko sem se obrisala. ,naj ne bi prišla v soboto,a mislim,da se je z madežem že napovedala in bo vrjetno treba v nov boj.BT,je bila zjutraj še povišana,celo malo dvignila se je-menda je vzela zalet za jutrišnji padec ,ah,kaj čmo,bomo pa šli spet v nov krog,bo že ratal enkrat,definitivno v tem letu.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 13:41:14
|
|
|
|
florita
|
Mojca2000 ti kr' prid' z kamermanom, pol bo zihr da se nam obeta lepo vreme...sicer veš kaj sledi če se dobi 10 RR-jevk na kupu, snežni zameti po celi Sloveniji in da ne govorim o in , bodo porodnišnice potem konec leta čist zasedene, zato naj kar pride da se bomo malo porazdelile čez celo leto
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 13:49:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: florita Mojca2000 ti kr' prid' z kamermanom, pol bo zihr da se nam obeta lepo vreme...sicer veš kaj sledi če se dobi 10 RR-jevk na kupu, snežni zameti po celi Sloveniji in da ne govorim o in , bodo porodnišnice potem konec leta čist zasedene, zato naj kar pride da se bomo malo porazdelile čez celo leto O florita to pa ne,ne,ne pridem lepo sama brez kamernama in fotografa bomo pa se same znajdle no.Ja tega si resno želim,da bi vse porodniške na koncu leta v začetku drugega bile 100% zasedene,kaj pa ve? Andreja2000 žal mi je da se bo kmalu prikazala ,dajh pošlji ti tale izcedek k meni in tudi M naj pride čimprej k meni,če nama ni ratalo,akjti jaz jo ful težko čakam pa če se spomnim,da mam datum komaj med 10-13.3 mi rata kar slabo malo no. LP Mojca Florita malo si pomešala andreja je 2000 jaz pa sem mojca9000.Pa brez zamere.Papapapa. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.3.2007 13:51:17
|
|
|
|
florita
|
Jah, kaj pa mata številke v imenu...) si bom zapomnila.....
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?