Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 17:49:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica! Gibanico prekmursko kaj pa glasbeno željo ne bi imela no?Gibanico ni šans,da jo še katera prosi kajti z tem je fullllllllll dela. LP Mojca P:S:Vem,da se sedaj lahko katera najde,da mi pove kaj pa pol sprašuješ,če se tui ne lubi delat no. Punce prekmurska gibanica za mega žur absolutno odpade.Se ne upošteva k vašim željam. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 3.3.2007 17:50:10 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 17:57:55
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca, to sem itak vedela, zato sem ti pa napisala ,in res vem, kako dolgo se to packa skupaj.... Kaj pa najraje pečeš ti, pa da je bolj enostavno? Jaz bi mogoče eno rulado spekla,ali pecivo s kakavom in orehi?! upam, da bom imela v petek pred žurom čas,imam zjutraj v Lj na gin pri Drobniču pregled.....,potem pa naj bi bila frej...upam, da nebo kakega sestanka, ker je vedno, ko imam jaz 1dan dopusta,da grem pop potem na sestanek, ki pa je obvezen
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 18:01:34
|
|
|
|
andreja2000
|
citrončica ja,pol pa sem se tudi jaz najbrž zredila od klomifena mojca9000 ,jaz nisem zbirčna,vse pojem
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 18:21:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sedaj pa sem se tkole odločila,da naredim prsenečenje in nobene ne povem kaj dobrega spečem he,he a me bote nateple? Pogrešam v tejle temi:pamela,koala,medika13,lana38,stunfek in monikap punce jaz srčno upam,da si ve niste premislile... LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 18:25:39
|
|
|
|
puhica13
|
joj punce tud jaz bi prišla, pa ste tako deleč, sem čisto iz drugega konca . No pa še tole nogo mam out!! Upam da ga boste žurale tud v mojem imenu . no pa kakšen piškot več v usta dale namesto mene.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 18:29:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 joj punce tud jaz bi prišla, pa ste tako deleč, sem čisto iz drugega konca . No pa še tole nogo mam out!! Upam da ga boste žurale tud v mojem imenu . no pa kakšen piškot več v usta dale namesto mene. Joj,puhica kako mi je žal.Odkod pa si ti doma,če ni skrivnost no'Mogoče katera pride iz tvojega kraja in bi se lahko z njo pripeljala na naš mega žur. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 18:49:11
|
|
|
|
citrončica
|
Puhica ,če si premisliš, dobrodošla,res bomo z vseh vetrov prišle....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:14:48
|
|
|
|
stunfek
|
Hojla punce. Sem se videla na seznamu pogrešanih, pa sem se hotela samo malo pofočkati. Malo počivam od vsega tistega čakanja...hehehe...in potem je prišla M in sem že dva dni čist adijo. Pa še danes sem bila v ZG na eni pasji razstavi. Enostavno sem utrujena in samo zato nisem prav dejavna na temi. Sicer pa pridem 24., pa če ušpičene prekle dol padajo! Če nam bo ta mesec ratalo bom lahko na žuru že nosečka samo vedela še najbrž ne bom...ha ha ha.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:16:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce, .Pravkar mi je sporočila na SZ naša Marina1,da se udeželi našega mega žura,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici. In tole še ni vse s sabo bo imela kar dve .Družbo nam bosta delala še njena sineka 4,5letni Žan in pa 2 letni sinek Miha. In še tole vam sporoča: Vsem lahko vnaprej poveš,da je ta naš Žan pravi lucifer,ki kar nekak nena rad uboga tak,da bodo pripravljene na njegova smešna vprašanja.Na vsaki odgovor ima zakaj in še 100 vprašanj zraven je pa še v središču pozornosti je rad tak,da bo kar pestro. Bravo za pogum Marine in njenih dveh sončekov Žan in Mihec.Težko vas bomo čakale. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:17:01
|
|
|
|
citrončica
|
Stunfek, nas je kar nakaj z zdajle, tako da to za vse velja, bomo lahko že ,samo vedle ne bomo.....lušno
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:19:22
|
|
|
|
citrončica
|
Kako lepo!!! Več nas bo, bolj bo lušno, o 1001 vprašanju pa vem VSE, mam 5letnega nečaka,in moj ma 2 3,5 letna nečaka-(IVF)dvojčka,tako da...ja, prav lušno bo!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:19:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce še vendo velja vabilo za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 v pizzeriji pri Marogici v MB ob 15.00 uri.Zbirališče bo ob 14.45 pri Baumaxsu. 17.03 in 18.03 pa prosim da potdite vašo udeležbo 100% sem v tale seznam. Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk za naš mega žur: mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 stunfek monikap Marina1 in njena Mihec in Žan LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:21:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek! Lepo,da si se nam javila.Smo te ful pogrešala.Le poglej naš seznam kok nas že je za malo morje in jaz upam,da nas bo še več za eno veliko morje. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:21:46
|
|
|
|
puhica13
|
Odkod pa si ti doma,če ni skrivnost no'Mogoče katera pride iz tvojega kraja in bi se lahko z njo pripeljala na naš mega žur. Ni skrivnost, sem iz Kranjske gore, tko da dvomim da se bo katera peljala iz tega konca . Je pa še tko, da sem na bolniški in ne upam kej okol skakat, sej veš, da ponavadi srečaš kakšnega sodelavca lih takrat ko ni treba. Pol bi blo pa v službi samo stokanje, češ da če okol lahka hodim a delat pa ne morem, pa se mi tega res ne da poslušat. Bom pa z vami v mislih spila.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:27:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
O,Kranjska gora tam je doma moj bivši he,he.Ja ena bo iz Kranja prišla jo takoj pocukam za rokav,ok? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:30:54
|
|
|
|
citrončica
|
Puhica,jaz bom v Kranju Florito pobrala,lahko se nama pridružiš!!!!!! Če si na bolniški, te pa drugi lahko vozijo okrog, ne?Pa tudi počutje se ti bo izboljšalo......
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:31:06
|
|
|
|
puhica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 O,Kranjska gora tam je doma moj bivši he,he.Ja ena bo iz Kranja prišla jo takoj pocukam za rokav,ok? LP Mojca Pol si pa kar naredila preskok iz enega kraja Slovenije na drugega
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:33:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Puhica13! Vse čakamo nestrpno čakamo,če se nam pridružiš no'Ne boš ti vozila kaj ti nekdo more no.Punce dajmo navijat da tudi naša Puhica pride zraven? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:36:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tudi jaz mislim biti že na našem mega žuru biti in na tak način IVF odpade na celi črti. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:41:54
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,jaz navijam za našo puhico13 ,sam nimam pa ideje glede njenega prevoza.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:43:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Ja,jaz navijam za našo puhico13 ,sam nimam pa ideje glede njenega prevoza. Halo Andreja,Puhica ima prevoz pobere jo citrončica in florita. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:51:27
|
|
|
|
andreja2000
|
,ja to je pa naravnost fantastično,a pol prideš,puhica13
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:52:12
|
|
|
|
koala
|
Evo, se javljam na raport! Mojca sicer stiskam pesti, da se nam puhica pridruži, pa se mi vseeno zdi da je od Kranja do Kranjske gore še kar en kos vožnje. Pa za Marino1 in njena sončka da se nam pridružita, nam vsaj dolgčas ne bo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:53:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Puhica glej kak naval je ratal zate no,daj pridi no.Ojej no kak naval no,punce a bo zame tudi taki naval,če vam en lep dan sporočim,da me ne bo???Pa še prevozno sredistvo sem ti najdla ki pride pote točno v Kranjsko goro. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:55:36
|
|
|
|
koala
|
Mojca te bom po riti kot organizator ne moreš zatajit. Aja, zbiraš želje za pecivo jaz obožujem zaher tortico, no lahko so tudi zaher rezine, ne bom huda
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Vozički ImplastBožička09Kateri od Implastovih vozičkov se vam, po vaših izkušnjah, zdi najbolj primeren za makadam, pesek in neraven teren nasploh?Clipper 3 (
27%)
Bolder 3 (
8%)
Bolder 4 (
6%)
Bolder SD (
11%)
Če bi kupovala ponovno, bi kupila drugo znamko vozička (
48%)
Število vseh glasov: 84Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!