|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
3.3.2007 17:49:38   
Sulfinija
Citrončica!

Gibanico prekmursko kaj pa glasbeno željo ne bi imela no?Gibanico ni šans,da jo še katera prosi kajti z tem je fullllllllll dela.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

P:S:Vem,da se sedaj lahko katera najde,da mi pove kaj pa pol sprašuješ,če se tui ne lubi delat no.

Punce prekmurska gibanica za mega žur absolutno odpade.Se ne upošteva k vašim željam.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 3.3.2007 17:50:10 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.3.2007 17:57:55   
citrončica
Mojca, to sem itak vedela, zato sem ti pa napisalauser posted image user posted image user posted image ,in res vem, kako dolgo se to packa skupaj....
Kaj pa najraje pečeš ti, pa da je bolj enostavno?
Jaz bi mogoče eno rulado spekla,ali pecivo s kakavom in orehi?!
upam, da bom imela v petek pred žurom čas,imam zjutraj v Lj na gin pri Drobniču pregled.....,potem pa naj bi bila frej...upam, da nebo kakega sestanka, ker je vedno, ko imam jaz 1dan dopusta,da grem pop potem na sestanek, ki pa je obvezenuser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.3.2007 18:01:34   
andreja2000
citrončica ja,pol pa sem se tudi jaz najbrž zredila od klomifena

mojca9000 ,jaz nisem zbirčna,vse pojem user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 578
3.3.2007 18:21:05   
Sulfinija
Sedaj pa sem se tkole odločila,da naredim prsenečenje in nobene ne povem kaj dobrega spečem he,he a me bote nateple?

Pogrešam v tejle temi:pamela,koala,medika13,lana38,stunfek in monikap punce jaz srčno upam,da si ve niste premislile...

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.3.2007 18:25:39   
puhica13
joj punce tud jaz bi prišla, pa ste tako deleč, sem čisto iz drugega konca user posted image . No pa še tole nogo mam out!! Upam da ga boste žurale tud v mojem imenu  user posted image user posted image  user posted image user posted image . no pa kakšen piškot več v usta dale namesto mene.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 580
3.3.2007 18:29:05   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

joj punce tud jaz bi prišla, pa ste tako deleč, sem čisto iz drugega konca user posted image . No pa še tole nogo mam out!! Upam da ga boste žurale tud v mojem imenu  user posted image user posted image  user posted image user posted image . no pa kakšen piškot več v usta dale namesto mene.user posted image

Joj,puhica kako mi je žal.Odkod pa si ti doma,če ni skrivnost no'Mogoče katera pride iz tvojega kraja in bi se lahko z njo pripeljala na naš mega žur.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.3.2007 18:49:11   
citrončica
Puhicauser posted image ,če si premisliš, dobrodošla,res bomo z vseh vetrov prišle....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
3.3.2007 19:14:48   
stunfek
Hojla punce. Sem se videla na seznamu pogrešanih, pa sem se hotela samo malo pofočkati. Malo počivam od vsega tistega čakanja...hehehe...in potem je prišla M in sem že dva dni čist adijo. Pa še danes sem bila v ZG na eni pasji razstavi. Enostavno sem utrujena in samo zato nisem prav dejavna na temi. Sicer pa pridem 24., pa če ušpičene prekle dol padajo! user posted image  Če nam bo ta mesec ratalo bom lahko na žuru že nosečka samo vedela še najbrž ne bom...ha ha ha.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 583
3.3.2007 19:16:40   
Sulfinija
Punce,user posted image user posted image user posted image .Pravkar mi je sporočila na SZ naša Marina1,da se udeželi našega mega žura,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v  pizzeriji pri naši Marogici.
In tole še ni vse s sabo bo imela kar dve user posted image user posted image .Družbo nam bosta delala še njena sineka 4,5letni Žan in pa 2 letni sinek Miha.

In še tole vam sporoča:
Vsem lahko vnaprej poveš,da je ta naš Žan pravi lucifer,ki kar nekak nena rad uboga tak,da bodo pripravljene na njegova smešna vprašanja.Na vsaki odgovor ima zakaj in še 100 vprašanj zraven je pa še v središču pozornosti je rad tak,da bo kar pestro.

Bravo za pogum Marine in njenih dveh sončekov Žan in Mihec.Težko vas bomo čakale.

Neposredna povezava do sporočila: 584
3.3.2007 19:17:01   
citrončica
Stunfek, nas je kar nakaj zuser posted image  zdajle, tako da to za vse velja, bomo lahko žeuser posted image ,samo vedle ne bomo.....lušnouser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.3.2007 19:19:22   
citrončica
Kako lepo!!!
Več nas bo, bolj bo lušno,
o 1001 vprašanju pa vem VSE, mam 5letnega nečaka,in moj ma 2 3,5 letna nečaka-(IVF)dvojčka,tako da...ja, prav lušno bo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 586
3.3.2007 19:19:29   
Sulfinija
Punce še vendo velja vabilo za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 v pizzeriji pri Marogici v MB ob 15.00 uri.Zbirališče bo ob 14.45 pri Baumaxsu.
17.03 in 18.03 pa prosim da potdite vašo udeležbo 100% sem v tale seznam.

Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk za naš mega žur:

mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap
Marina1 in njena user posted image Mihec in user posted image Žan

Neposredna povezava do sporočila: 587
3.3.2007 19:21:34   
Sulfinija
Stunfek!

Lepo,da si se nam javila.Smo te ful pogrešala.Le poglej naš seznam kok nas že je za  malo morje in jaz upam,da nas bo še več za eno veliko morje.

Neposredna povezava do sporočila: 588
3.3.2007 19:21:46   
puhica13
Odkod pa si ti doma,če ni skrivnost no'Mogoče katera pride iz tvojega kraja in bi se lahko z njo pripeljala na naš mega žur.

Ni skrivnost, sem iz Kranjske gore, tko da dvomim da se bo katera peljala iz tega konca user posted image . Je pa še tko, da sem na bolniški in ne upam kej okol skakat, sej veš, da ponavadi srečaš kakšnega sodelavca lih takrat ko ni treba. user posted image   Pol bi blo pa v službi samo stokanje, češ da če okol lahka hodim a delat pa ne morem, pa se mi tega res ne da poslušat. Bom pa z vami v mislih user posted image  spila. user posted image  user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
3.3.2007 19:27:42   
Sulfinija
user posted image O,Kranjska gora tam je doma moj bivši he,he.Ja ena bo iz Kranja prišla jo takoj pocukam za rokav,ok?

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 590
3.3.2007 19:30:54   
citrončica
Puhica,jaz bom v Kranju Florito pobrala,lahko se nama pridružiš!!!!!!user posted image
Če si na bolniški, te pa drugi lahko vozijo okrog, ne?Pa tudi počutje se ti bo izboljšalo......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 591
3.3.2007 19:31:06   
puhica13
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

user posted image O,Kranjska gora tam je doma moj bivši he,he.Ja ena bo iz Kranja prišla jo takoj pocukam za rokav,ok?

user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   Pol si pa kar naredila preskok iz enega kraja Slovenije na drugega user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 592
3.3.2007 19:33:47   
Sulfinija
Puhica13!

Vse čakamo nestrpno čakamo,če se nam pridružiš no'Ne boš ti vozila kaj ti nekdo more no.Punce dajmo navijat da tudi naša Puhica pride zraven?

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.3.2007 19:36:23   
Sulfinija
Tudi jaz mislim biti že na našem mega žuru biti user posted image  in na tak način IVF odpade na celi črti.

Neposredna povezava do sporočila: 594
3.3.2007 19:41:54   
andreja2000
user posted image  Ja,jaz navijam za našo puhico13 ,sam nimam pa ideje glede njenega prevoza.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 595
3.3.2007 19:43:33   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

user posted image  Ja,jaz navijam za našo puhico13 ,sam nimam pa ideje glede njenega prevoza.user posted image

Halo Andreja,Puhica ima prevoz pobere jo citrončica in florita.

Neposredna povezava do sporočila: 596
3.3.2007 19:51:27   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ,ja to je pa naravnost fantastično,a pol prideš,puhica13

Neposredna povezava do sporočila: 597
3.3.2007 19:52:12   
koala
Evo, se javljam na raport!

Mojca sicer stiskam pesti, da se nam puhica pridruži, pa se mi vseeno zdi da je od Kranja do Kranjske gore še kar en kos vožnje.

Pa user posted image user posted image za Marino1 in njena sončka da se nam pridružita, nam vsaj dolgčas ne bo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 598
3.3.2007 19:53:11   
Sulfinija
Puhica glej kak naval je ratal zate no,daj pridi no.Ojej no kak naval no,punce a bo zame tudi taki naval,če vam en lep dan sporočim,da me ne bo???Pa še prevozno sredistvo sem ti najdla ki pride pote točno v Kranjsko goro.

Neposredna povezava do sporočila: 599
3.3.2007 19:55:36   
koala
Mojca te bom po ritiuser posted image kot organizator ne moreš zatajit.

Aja, zbiraš želje za pecivo jaz obožujem zaher tortico, no lahko so tudi zaher rezine, ne bom hudauser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Vozički Implast
Božička09

Kateri od Implastovih vozičkov se vam, po vaših izkušnjah, zdi najbolj primeren za makadam, pesek in neraven teren nasploh?

Clipper 3 (27%)

Bolder 3 (8%)

Bolder 4 (6%)

Bolder SD (11%)

Če bi kupovala ponovno, bi kupila drugo znamko vozička (48%)

Število vseh glasov: 84

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!