citrončica
|
Florita,taxi se javlja: isto sem jaz študirala pred laparo,ker ful težko zaspim,preden so začeli,so mi še razložili,da mi bodo 2 luknjici naredili za sonde in eno v popek,kamor gre luč, pa sem sestri rekla,da upam,da mi ne bodo not tisto luč nad mano tiščali,ki je ogromna ,so se tud sestre smejale in obljuble, da ne!! Potem sem se pa ful skoncentrirala,češ zdaj pa da vidim, kolk časa me nebo zmanjkalo,in kaj vse bom vidla,vraga,zadnje,kar se spomnim je,ko mi je rekla naj preštejem do deset,pa tud dva ne vem, če sem še rekla,ko sem se zbudila, pa sem slišala tisti aparat nad seboj,ko si še priklopljen,in takoj začela klepetat...res ni bilo hudega,jaz mam kar lepe spomine,pa sem bla tud v LJ! Kar pa se punkcije tiče,pa v LJ ni narkoze,pa tud ni tako hudo,no,meni še proti bolečinam niso nič pred punkcijo dali, mal so pozabile name ,pa sem imela 16 celic,pa sem preživela,res pa ful pomaga,če prosiš sestro, da se ti nasloni na trebuh,ker sama ne moreš tolk močno pritiskat,pa je ful lažje,tako da kar pogumno, ni panike!!! Če pa ti oz.vama že prej rata ,pa še toliko bolje, ne!?!!
|