|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
26.2.2007 17:48:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: florita

maja misli m a punkcijo? A za to dajo narkozo?

Lani marca sem imela narkozo za punkcijo,in tudi letos maja ko bom mela punkcijo bom prosila na rkozo.Ja v MB ti lahko delajo tole zadevico pod narkozo ni fino.
Eh,da bi se zbudila sredi narkoze pa ni šans no.Glej meni je vendo smešno ko bi dajo noter tisto pol pa rečejo sedaj pa boste malo spali in vrtelo se vam bo joj kar celi svet začne leteti okorg mene mislim pa si spala pa ne bom ker bom gledala vendar me kar naenkrat zmanjka.
Ha ,ha tvoj in moj sta istega mišljenje user posted image  se vedno zbudi.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 476
26.2.2007 18:14:20   
citrončica
Florita,taxi se javlja:
isto sem jaz študirala pred laparo,ker ful težko zaspim,preden so začeli,so mi še razložili,da mi bodo 2 luknjici naredili za sonde in eno v popek,kamor gre luč, pa sem sestri rekla,da upam,da mi ne bodo not tisto luč nad mano tiščali,ki je ogromnauser posted image user posted image user posted image ,so se tud sestre smejale in obljuble, da ne!!user posted image Potem sem se pa ful skoncentrirala,češ zdaj pa da vidim, kolk časa me nebo zmanjkalo,in kaj vse bom vidla,vraga,zadnje,kar se spomnim je,ko mi je rekla naj preštejem do deset,pa tud dva ne vem, če sem še rekla,ko sem se zbudila, pa sem slišala tisti aparat nad seboj,ko si še priklopljen,in takoj začela klepetat...res ni bilo hudega,jaz mam kar lepe spomine,pa sem bla tud v LJ!
Kar pa se punkcije tiče,pa v LJ ni narkoze,pa tud ni tako hudo,no,meni še proti bolečinam niso nič pred punkcijo dali, mal so pozabile nameuser posted image ,pa sem imela 16 celic,pa sem preživela,res pa ful pomaga,če prosiš sestro, da se ti nasloni na trebuh,ker sama ne moreš tolk močno pritiskat,pa je ful lažje,tako da kar pogumno, ni panike!!!user posted image
Če pa ti oz.vama že prej ratauser posted image user posted image ,pa še toliko bolje, ne!?!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 477
27.2.2007 8:21:12   
Sulfinija
Dobro jutro!

Vse skupaj prav lepo pozdravljam.Sem se vstala in prva jutranja user posted image  mi je dala veliko energije.Sedaj bom lepo šla se zrihtala,nato pa krpo v roke je prah,da te ubije sploh ne vem od kje se najde.In nato bom šla počasi kuhat danes bom mosako naredil ain solatko ter juho,okrog dveh pa pride vodovodar da bo radiatorje zamenjal.Popoldan grema z mojim user posted image  na obisk v bolnico k bratrancu in nato si grema še v knjižnico po en dober film,ter na veliko se kartama remi.Tkole sedaj sem si malo spočila pa sem komaj vstala in sedaj grem veselo na delo.

Punce upam,da ko prižgam ponovno ralunalnik da vidim gor veliko postov.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 478
27.2.2007 10:26:50   
andreja2000
Dober dan,punce

Jaz sem danes šla kar v knjižnjico na računalnik,ker je doma tako počasen,da me zraven kar mineva.Ja,pa še verjetno  bo nekaj časa kar tako tudi ostalo,no bomo videli.

Danes pa smo pri nas imeli zelo poln zajterk-jedli smo palačinke,ker se jih je pač meni zluštalo že včeraj,pa sem jih spekla šele zjutraj.No,dobro smo se najedli in jaz sem odšla v knjižnjico od koder vas lepo pozdravljam.

Pri nas sije sonček in je res lep dan,kakor ga želim tudi vam   user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 479
27.2.2007 12:26:34   
Sulfinija
Punce,jaz pa mislim,da z našega mega žura ne bo nič 24.03.,kajti ve zelo slabo pišete v tole temo.Pa kje ste vse no,ste tkole zasedene z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Še 25.dni in se srečamo...

Neposredna povezava do sporočila: 480
27.2.2007 12:29:51   
lana38
mojca9000, pa ne bodi tako pesimistična. user posted image Včasih pač, kar na hitrico vse preletimo, ko imamo malo časa. To pa še zdaleč ne pomeni, da žur 24.3. odpade. Končno enkrat termin za srečanje, ki mi odgovarja, ti pa nekaj strašiš, da bo odpadel.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 481
27.2.2007 12:32:38   
PAMELA
Evo, me.
Žur mora bit, tak da pišem....
Zasedene z user posted image user posted image user posted image haha, kje pa v službi to ne gre. Čeprav Mojca si mi podala eno tako "umazano" idejo za danes zvečer. Kako naj pričakam dragega - hmmmm malo presenečenja pa malo predigre pred slončkom, hmmm - ma mi že grejo "umazane" misli po glavi user posted image user posted image .
Ej punce a se strinjate z mano, da pa nad vso to našo skupno usodo pa imamo le nekaj pozitivnega. Kaj?!? No na tem projektu baby je to ful luštno opravilo, a neuser posted image user posted image user posted image (user posted image )

Llepo popoldne vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 482
27.2.2007 12:33:38   
andreja2000
Evo mene.Sem že prišla iz knjižnjice,pa se sedaj trudim z tem počasnim računalnikom.user posted image ,a boljše kot nič.
mojca,ti si me pa čist navdušla z hojo,saj mi tako paše,da tudi jaz vsak dan prehodim okoli 4 km.Neverjetno kako mi paše hojauser posted image user posted image user posted image user posted image ,aja pa matični mleček sem si tudi nabavia,user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
27.2.2007 12:35:03   
Sulfinija
Lana38!

Ne,ne ne me resno vzeti he,he sem se le malo šalila kajti ful sem vesela,da sem našla poročni prstan,ki mi je danes mimogrede padel iz roke v kopalnici in ko sem ga začela lepo iskati ko nora se mi je kar lepo iz tal zasvetil.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 484
27.2.2007 12:45:03   
andreja2000
mojca9000
user posted image user posted image user posted image  super,da si našla poročni prstan,le kaj bi si tvoj mislil,če ga ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
27.2.2007 13:01:53   
stunfek
No, da se še jaz javim in dodam en post, da bomo dosegle magičnih 1000 do žura...hehehe. Pri meni še vedno nič novega. BT visoka, M zamuja dva dni, testi negativni, križ me še vedno boli in danes me spodaj nekaj peče. Pa sitna sem ratala zaradi vse negotovosti in težim bogemu možeku, da se mi kar smili. On bi kar enga bejbija najdu in mi ga not stlaču, samo da bi bila noseča in srečna user posted image  user posted image  user posted image . Jaz si samo želim konec ciklusa, da začnem znova ali pa da se začnem po bušiju čohljat.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 486
27.2.2007 13:42:11   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Evo mene.Sem že prišla iz knjižnjice,pa se sedaj trudim z tem počasnim računalnikom.user posted image ,a boljše kot nič.
mojca,ti si me pa čist navdušla z hojo,saj mi tako paše,da tudi jaz vsak dan prehodim okoli 4 km.Neverjetno kako mi paše hojauser posted image user posted image user posted image user posted image ,aja pa matični mleček sem si tudi nabavia,user posted image

Ojla!

Ni vidiš Andreja pa dober da smo se zadnjič srečale sem vseeno nekaj dobrega predlagala,kajne?No midva boma z mojim danes tudi šla pa moj ne mara tolk daleč iti kot sem jaz navajena.
Mi je pa ati nekaj dovbrega zrihtal preko njihovega sindikata karte za plavanje za 20.kart v Moravskih boma le dala 30eur,kar se nama psloh ne zdi drago.Torej marca in aprila pa še na plavanje ojej pa ne vem kok vitaminov matičnega hura bo pa ja ratalo no.Jaz stavim da bo leto 2008 naše no.
Sedaj pa še letim da dokončam kuhanje kosila,kajti čez eno uro bo moj doma pol pa grema k mojemu bratrancu malo na obisk v bolnico in še malo ven po sončku pa v knjižnico po en dober filem za zvečer no.Ja sem pa kar malo user posted image ,ker vodovodarja danes ni bilo in tole lahko le pomeni,da jutri pride.

Sedaj pa resno šibam.Se beremo in netkamo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 487
27.2.2007 14:15:11   
florita
Evo mene, danes sem čist ma ne vem kaj naj rečem.....sploh ne vem če bom šla na operacijo...ker pomoje ne bom pripravljena še do sred maraca, mi bo M nagajala....pa se ne sekiram user posted image , sem se pa ta mesec odločila da bom user posted image . Ja punce prav ste slišale....sem prebrala zadnjič v reviji (ne vem kateri) da je ženska tista, ki se odloči kdaj bo zanosila......sem si rekla uredu.....pol bom jaz ta mesec ...a ni to enostavno....samo odločiti se je treba...user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sem to povedala mojemu user posted image , je rekel: "A ti vse varjameš kar prebereš"...

Ja jaz sem se bl mal javila zato k sem pridno user posted image , čez vikend...učer sem imela pa mal gužve v službi.....ampak to pa držo da je 24.3. mega žur.....

Včasih se zgodi da nimam kaj napisati......pa samo preberem.......zato se ne sekirat če nas vedno ni gor na postu.....

Ja taxi ti kr pridn naštuderi pot in kupi kakšen zemljevid če ne bova res zašle....moje navigacijske sposobnosti so slabe.....sploh ne vem kdo mi je dal izpit za avto...so sodniki še zdaj v šok sobi pa je tega 10 let

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 488
27.2.2007 16:03:16   
citrončica
Mojca,res si neučakanauser posted image user posted image ,ne mormo bit skoz vse na računalniku,se še kakšna služba pa kako drugo delo najdeuser posted image user posted image ,a se trudimo!!!user posted image Vsak dan se pa oglasimo,ne?Sicer bo pa tale 24.tu kot bi mignil, jutri je že zadnji dan februarja,šiba tale čas....
Florita, hvala bogu moje navigacijske sposobnosti niso tako slabe,ker sem veliko na cesti,glede na to, s čim se hvališ,pa upam,da te na cesti ne srečamuser posted image user posted image ,veš,jaz imam vedno prednost,in če jo imaš ti tudi, se zna čudno končatuser posted image user posted image ...Izgleda,da sva v isto avtošolo hodiliuser posted image user posted image ....
Pozdravček,vsem, še vedno sončenuser posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 489
27.2.2007 16:07:45   
andreja2000
stunfek  ajoj,to čakanje je res utrujaoče in prav stresno.Jaz še vedno navijam zate in držim pesti za user posted image

mojca9000 tole,da imata karte za kopanje je pa res prima.Voda mene vedno pomirja in dela srečno.

florita ja,tole je pa res enostavno,odločiš se,da boš user posted image  in si.Ja,a že kar tist mesec ?user posted image  Potem je to super in bom jaz tudi user posted image ,sam ne vem če ta ali naslednji mesec.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 490
27.2.2007 17:08:14   
Sulfinija
Joj meni je sedaj kar malo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker ste mi tkole pisala.Jaz mam generalko,letam za računalnik,zraven pišem mejle za delo in vse folgam tkole,da milsim da ste tudi ve take asice.Ne bom več težila in še nekrat se vam opravičujem.

Neposredna povezava do sporočila: 491
27.2.2007 18:25:47   
citrončica
Saj moraš težit,Mojca,da ne pozabimouser posted image user posted image ,veš kako bi bilo dolgčas brez tebeuser posted image !!!!!!!!!!!
Seveda,zdaj pa biznis za novi mesec, ne!!??Srečno!!Uspešno tudi!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
27.2.2007 18:27:56   
andreja2000
Ma saj ne težiš mojca,nas pač spodbujaš k pisanju in mega žur itak bo,neglede na število postov.Če pa jih dosežemo 1000,pa super.Vsaka pač piše,ko najde čas.

Jaz se žura že res veselim in odštevam dneve ko mali otrok user posted image

pa,pa

Neposredna povezava do sporočila: 493
27.2.2007 19:17:08   
Sulfinija
user posted image Da se še jaz malo pofočkam.Meni se zdi,da sem od te teme narovnost odvsina ratala.Sem se sedaj oreng nakartala s svojim možekom.Sedaj pa grem lepo pod tuš in pred Tv se lepo cartat z svojim dragim.

Citrončica ja jutri še stari delovni mesec in komaj čakam četrtek,da začnem novi delovni mesec za svoj biznis mam že ful naročil eno največjih,ki jih sploh pomnim odkar tole delam.Veš kaj sem si naročila oni lepi nakit v malem katalogu.

Tkole še lep presotanek večera vam naprej želim.

Neposredna povezava do sporočila: 494
28.2.2007 6:31:01   
citrončica
Mojca,včeraj je msn ven metal...neuser posted image Katalog bom danes pregledala..se slišimo..pop,šibam v službo..lep dan vsem!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
28.2.2007 7:07:29   
florita
Dobro jutro punce drage! Ste dobro spale....jaz še kar....včeraj je pa mojga user posted image  začel neki matrat grlo, ušesa....sem si mislila opa dragi ne bo š se izmuznu user posted image , se je tako smejal...da je pomoje vsa bolečina popustila.....punce a ste kdaj razmišljaje ali pa če veste kako moški gledajo na to "stanje", ko se odločamo na user posted image . Mislim, mi bi vse naredile za pikico, si merimo BT, gledamo na skretu sluz...tioamo joške....štejemo dneve do O....kaj pa moški, kaj jim roji po glavi samo user posted image . Mojga sem čist presenetla s tem vprašanjem včeraj, pa pravi ja kaj je pa važno....a ni dost da dam plavalce....jaz pa v user posted image  pa na user posted image  (drevo).
No ja....mal sem se vam javila zdaj grem pa na delo.......

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
28.2.2007 7:18:25   
PAMELA
Dobro jutro Florita.
Ja kaj neki si mislijo naši možjeuser posted image Ja mislim da na to vprašanje , bi marsikatera od nas želela vedeti odgovor.
Vsaj jaz včasih mislim, da so čist z drugega planetauser posted image user posted image - pa saj to najbolj rajca a ne? user posted image user posted image .
No pri mojem je tak, da si fuuul želi met bebico, samo nima teh mesečnih napadov razočaranj, tako kot jaz. Pravi, da ko bo bo. Še vedno verjame, da nama bo pa ratalo po naravni poti in da je pri nama vzrok le moja psihična blokada (prevelika želja po malčku). No, jaz v to saj bo, saj bo,... ne morem več verjet in verjamem sedaj v te dohterske postopke. Trenutno sva v prvem stimuliranem IVF ju. Imam pa že tudi lepo kartoteko za sabo. Naj jo še enkrat pripopam tu gor:
Januar 2006: Klomifen - negativno
Februar 2006:Klomifen - negativno
Marec 2006: Klomifen - negativno
April 2006: HSG, Laparo, Histero (nič najdeno, nič odstranjeno, vse OK)
Maj 2006: Prvi razgovor v MB
Junij 2006:1. IUI - negativno
Julij 2006 Avgust 2006: -
September 2006: 2. IUI - negativno
Oktober 2006: -
November 2006: 3. IUI - negativno
December 2006: 1. Spontan naravni IVF - punktirali 1 folikel - niso našli celice
Januar 2007: 2. Spontan naravni IVF - folikel počil tik pred punkcijo
Februar 2007: 3. Spontan naravni IVF - prepozni za stop injekcijo - ovulacija se je že pričela - opustitev postopka Moj mož je imel spermiogram Maja, Junija in Septembra 2006 - vse OK

Tako, dovolj za dobro jutro - se tipkamo še kaj čez dan.

čaučau

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 497
28.2.2007 7:31:25   
Sulfinija
Dobro jutro!

Ooooooooooooooooooo,kakšno presenečenje so mik naredila moje drage prijateljice tlle gori danes za dobro jutro.Že vse so pisale.user posted image user posted image user posted image user posted image ,ste ful pridne babike no.No punce danes pa je zadnji februarski dan in kaj tole pomeni,le še 10 dni do moje M,in le še 24.dni do našega srečanje hura,jupi no.
No jaz sedaj kuham prvo jutranjo user posted image ,poštimala sem se že po kavici obesim belo perilo in v mesto malo na potep no.Okorg 11 pa pride moja teta,da gremo v bolnico,moja mami gre nečakinjo čuvat ker je bolana in šele nato se vrne domov.Jaz pa si belim glavo kaj vraga naj spet danes kuham no...No moj dragi me je pa danes kar gor zbudil,ker me je fino pocartal preden je odšel v službo.

Ja florita in pamela da vama niti jaz ne govor5im kaka krizo je mel moj mož na začetku letanja okrog zdravnikov,da je bilo joj no.Ja sedaj si je končno priznal,da se rsno n boma matrala doma da zaupama zdravnikom kljub temu,da sem že enkrat zanosila ga je tole dejstvo ful potolažilo,da tudi on upa,d bo sedaj en velik in debel + v mesecu maju,mesecu ljubezni.Moj sedaj tudi sam jemlej fino vitamine in tabletke pravi da ni od škode naj bo le pomagalo.

Tkole punce slišim,da je moja kavica kuhana,grem mamico zbudit in nato vitamine svojo dozo popacat in šele nato obesit cunje.

Citrončica nič ni msn cven metalo včeraj večer mene je klicala ena stranka in mi ful veliko natrosila,šele nato sem prišla nazaj do računalnika in vidim,da si se že poslovila od mene in odšla dol.Nato pa sma se šla tuširat in veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tkole za prvo moje pisanje bo kar dovolj.Fanj bodite,lepo se imejte in se tipkamo in beremo seveda.Papa.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 498
28.2.2007 10:51:54   
andreja2000
No,dober dan,prijateljice.
Jaz pa sem komaj sedaj spila prvo user posted image ,ker prej ni bilo pravega časa.Moj ati je odpeljal mojo hčerkico in nečakinjo v LJ,v živalski vrt in šli bodo še na obisk k mami v bolnico.Hčera se je že tako veselila,da je bila čis iz sebe.

V soboto jaz moje user posted image  ne pričakujem,če prav me spremljajo isti znaki kot vsak mesec,a dokler je BT,povišanaje upanje.

Ja,punčke,lepo se imejte,jaz pa moram vsak čas v mesto in na banko.

Neposredna povezava do sporočila: 499
28.2.2007 12:59:09   
Sulfinija
Ojla!

No punce danes pa sem tudi jaz malo na netu,kajti bila sem zelo pridna.Počistila sem vsa okna po stanovanju,vse pobrisala keramiko,...in prah dobesedno celo stanovanje sem okrog obrnila in že sem skuhala tudi kosilo in smo se že lepo najedli.Sedaj bom lepo še spila kavico in šele nato grem malo v šipng pol pa bo tkole ura že tri in pride moj dragi domov.

Lepo vas je bilo brati ste bile pridne danes.

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?