|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
2.3.2007 18:45:36   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: florita
mal ji zagorzi da boš zamenjala dobavitelja vložkov in tamponov, pa se bo mogoče preselila....user posted image user posted image

florita ne funkcionira, sem grozila in grožnje tud uresničla pa se packa še vedno privlečeuser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.3.2007 18:54:53   
andreja2000
florita tudi pri meni,tako kot pri koali to ne funkcijonira in si bo potrebno izmislti res nekaj posebnega da to user posted image  odženem.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 552
3.3.2007 11:47:53   
andreja2000
No,pa bom danes jaz prva nekj napisala.Moram vam povedat,da me ta rjavi madež že kar jezi,če že mora,naj se user posted image  vlije,da lahko gremo čim prej v novi krog in zmagi naproti.Mislim,da bo prišla zvečer ali najkasneje jutri,saj se je BT,še malenkost znižala.

Punce,lepo se imejte in uživajte. user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.3.2007 11:50:06   
Sulfinija
Ojla punce!

Kako ste kaj na tole soboto in še vreme ni najlepše no?Jaz sem elovno.Od ranega jutra do sedaj sem se potepala.Sedaj sem postelnino preoblekla in vse bom po tleh zbrisala,perem cunje ko nora in nato grem likat.Kosilo in pa obisk v bolnici.Mojega možeka ni doma in zato tole lepo izkoristim in vse lepo naredim medtem,ko bom sama,da mi ne bo dolgčas.

Lep vikend vsem.Se kaj tipkamo in beremo!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 3.3.2007 11:51:39 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.3.2007 11:52:09   
Sulfinija
Andreja2000!

Si me prehitela,sem mislila,d bo dans moj post pvi in si me resnično prehitela,sma obe istočasno pisali,le tvoj je prej prispel na cilj.

Andreja,mogoče pa si srečka user posted image .Glej ko sem jaz bila noečka se mi je na dn,ko naj bi prišla M pojavil rjavi icedek,ki je trajal dva dni nato se vseeno ni kri vlila in mi je test pokazal user posted image .Torej dokler ni M je še vedno upanje,ki umre zandje.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.3.2007 12:03:27   
andreja2000
 Ja,tudi meni se je v eni user posted image  to naredilo,ampak sedaj pa moja BT počasi pada in zato vem,da prihaja user posted image .Če pa si ne bi merila BT,pa mislim,da bi se že veselila.

Neposredna povezava do sporočila: 556
3.3.2007 12:07:44   
andreja2000
aja,mojca,kdaj pa lahko začnem jemati matični mleček,po user posted image  ali kako?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
3.3.2007 12:08:18   
Sulfinija
Andreja!

Še malo,le še 21.dni za tri tedne je pa naš mega žur.

Punce še vedno vljudno vabljene da se prijavite na naš mega žur,ki bo:24.03.2007 ob 15.uri v pizzeriji pri naši Marogici.

Seznam trenutno prijavljenih:

mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
mdika13
lana38
stunfek
monikap

V tej temi pa že zelo pogrešam javljanje od:Pamele,medike13,lane38,stunfeka in naše monikap.Punce kje se le skrivate???

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.3.2007 12:09:17   
Sulfinija
Andreja2000!

jaz ga jemjem vedno ne prekinjam nič,začela pa sem nekje na sredini meseca.

LP MOjcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
3.3.2007 12:16:10   
andreja2000
Ah,hvala za odgovor,mojca,potem ga bom kar začela jemati,ker sem sedaj že tudi končala z klomifenom.

user posted image Ja jaz se res tega žura veselim kot mali otrok igračeuser posted image user posted image ,komaj,komaj že čakam......

Neposredna povezava do sporočila: 560
3.3.2007 12:37:34   
Sulfinija
Punce vse,ki ste prijavlejne na naš mega žur,bo treba:
17.03-18.03.2007 potditi udeležbo 100% tkole,da se vsaka še enkrat pofočka na naš seznam in napiše zraven 100%,da pol javim Marogici za točno število ljudi.In vsaka naj pošlje na zs sporočilo svoj mobi in srečamo se ob 14.45 pred Baumaxsom v MB.

Neposredna povezava do sporočila: 561
3.3.2007 16:56:49   
andreja2000
mojca9000
ku,ku,mojca,kje pa si ti zdaj ?

Jaz pa kar čakam in čakam na user posted image ,pa mislim,da bo komi jutr prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
3.3.2007 16:59:07   
Sulfinija
Halo,halo tukaj sem.Sem bila pridna in vse lepo poštimala.
Punce jaz ful navijam,d sem nam na našem mega žuru pridruži naša Marina1 in njena dva sineka.Punce dajte malo navijat tudi ve,da bomo imele na mega žuru tudi družbo dveh malčkov in naše Marine1.

Neposredna povezava do sporočila: 563
3.3.2007 17:04:08   
andreja2000
Pa jaz tudi navijam za Marino1 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
3.3.2007 17:11:12   
florita
Mojca9000 a ti samo pospravlaš doma? Joj kolk te ima pol tvoj lubi rad.....k imaš tako čisto.....Andreja2000 jaz mislim da si srečka user posted image ......a si mogoče naredila kakšen test? Sporoči nam......

Ja go, go , go Marina1...tud jaz navijam zate......jaz sem pa danes pekla pecivo, ....in seveda ga pri tem pridno papcala....pa sem rekla da se bom odpovedala sladkarijam....no ja v ponedeljek začnem hujšat a veste to zgodbico?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 565
3.3.2007 17:13:24   
citrončica
Joj, Mojca, zdaj berem, kako si bila pridna, imam kar slabo vest,jaz pa sem se s kolegico in njeno hčero potepala po Trstu,smo šle mal v šoping,ni blo glih sončka, dežja pa na srečo tud ne....je bilo lušno, zdaj pa bi rabla še Mojčino energijo za pospravljanje!!!!
Andreja,tud jaz mam od včerajuser posted image ,pa mislim tud,ko jo bo konec,začet z matičnim mlečkom....,mislim, da ni prav pomembno,kdaj začneš,priporočljivo je pa 3mesece pred ETuser posted image Mojca to obvlada...
Ja tud jaz navijam za čimvečje št.na žuru.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
3.3.2007 17:15:33   
Sulfinija
Florita tole zgodbico o hujšanju pa poznam dober tudi jaz.
Jaz in moj dragi boma za večer jedla solatko eno skledo z pečeno slanino mjami no.P aprejle sem dva borovničeva cmoka pojedla mjami,mjami no.Ja sem fata,fata čistita in to v tem delu zelo uživam.Likanje pa sem za jutri pustila.

Kje je pa naša citrončica?Upam,da ni preveč v Trstu zapravila eurov in jo sedaj zaradi tega boli glava?Kajne,da nisi si bila pridna?

In andreja2000 saj sem ti rekla,da si ti naša nov srečka user posted image .Bomo ga totalno na našem mega žuru zapile?

Punce dajte svetovat kako pecivo bi najraje jedle?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

P.s:Ste prebrala datum,ko se boste 100% pofočkale,da pridete na mega žur čez dobra dva tedna bomo tole storile.

Mojca

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.3.2007 17:20:05   
andreja2000
Florita  žal nisemuser posted image  ,ker BT,lepo pada,škoda,pa kdaj drugič več sreče.

citrončica  ma ja,ti izcedki,kaj čmo,samo jaz jih pred UPN nikoli nisem imela pa tudi težav z zanositvijo ne.Ne vem,če ima to kako povezavo user posted image a nekaj gotovo ne špila.Pušenjak mi je enkrat rekel,ko sem mu opisala moj primer,da verjetno gre za popuščanje jajčnikov.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 568
3.3.2007 17:23:21   
citrončica
Mojca,vse pod kontrolo,nisem kaj posebnega zapravljala, ker sem šla bolj s kolegico za drušno, pa z njeno hčerjo,ker moram jaz presodit, kaj ji paše...imam namreč eno navado,včasih dobro in včasih tud neuser posted image ,da povem po pravici, kako se meni zdi, da izgleda...potem pa moram večkrat s kom v šopinguser posted image user posted image , meni ni problem reči: joj, ko stara mama si!!!user posted image user posted image se je pa nekaj tud zame inuser posted image  našlo, seveda....zdaj pa pogrešam tvojo energijo, Mojca, za pospravljat....

Florita, kako že, kateri ponedeljek začneš, ta mesec, letos...user posted image user posted image , tako poznano.........

Neposredna povezava do sporočila: 569
3.3.2007 17:30:43   
florita
ma ja sej te moje shujševalčne so na sporedu vsak ponedeljek......sam ponavd sem v ponedeljek zjutri tko lačna...da rečem mah sej ni treba hujšat....ampak bi res mogla vsaj 8 kg.....tako da en balonček se bo bozil s tabo citrončica....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 570
3.3.2007 17:33:35   
andreja2000
Jaz sem tudi pridobila kar 4kg,v šestih mesecih,ko sem jedla klomifen.No,saj ne vem če je klomfen kriv,a 4 kg so pa tu in bo tud treba malo sladkarije in čipse omejituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
3.3.2007 17:35:53   
Sulfinija
Punce,jaz pa bom sedaj no ko en velik user posted image  jezna.Dajte mi rečt no predlagajte kaj bi rade jedle na našem mega žuru kako pecivo.Kaj ve sploh mojim postov ne berete user posted image user posted image user posted image user posted image ?
Le tkole močno si želite,da vam pošljem svojo energijo za pospravljanje sem fenomenalna za tole mojim počasi param z tem živce,ko non stop z cunjami letam.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.3.2007 17:37:37   
Sulfinija
Andreja jaz sem na prvem IVf imela lani 49kg pa v kratkem času sedaj sem se pa pordila za 6kg pa to je fenomenalno no.Še zdravnica mi je rekla,ne rabite se pazit in sedaj sploh ne upoštevam ijavm drugi joj kako klobaso imaš ko maš oprijeto majico,he,he se mi svira po domače.Danes bo prav prijetno pasala solatko z pečeno slanino.

Neposredna povezava do sporočila: 573
3.3.2007 17:44:21   
andreja2000
No,saj še nisem debela,klobaso  pa mam,ko se vsedem,ha,ha,ha,user posted image user posted image  -sam a je to že debelostuser posted image  Pa saj je vseeno,tako kot ti praviš,kaj koga briga,če nas neuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 574
3.3.2007 17:47:25   
citrončica
Mojca, beremo, beremo,
če ti jaz povem, te bo takoj minilo, meni je gibanica ful dobra, a ne le prekmurska (ko tud vem, kolk časa se jo dela),tud tista le s skuto, sicer pa nisem izbirčna,bom pa se potrudla kaj naredit tud sama, če mi bo le čas dopuščal....pa ne jezi se,od jeze rit raste!!!user posted image
Andreja, jaz sem se po prvih 3mesecih klomifena za 26 kg zredilauser posted image ,vzhajala sem ko kvas, pa že tako nikoli nisem bila suha,vedno močnejša,potem mi je pol ostalo,pa gor,pa dol,lani, po injekcijah gonala,in 1mesečni ločevalni pa se je obrnilo in zdaj ustalilo,tako da sem na istem, kot včasih,še vedno okrogla, a vsaj tako, kot sem bila vedno....
tako Florita, ne skrbi, boš imela dobro protiutež poleg v avtu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

sindarin

Kolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?

nikoli (14%)

zelo redko (28%)

redko (31%)

pogosto (23%)

vedno (4%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!