Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.2.2007 18:10:51
|
|
|
|
andreja2000
|
Oooo,to pa je super stvar .No,pa le nadoknadita zamujeno.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.2.2007 18:27:23
|
|
|
|
tosja
|
fajn se zmasirajta
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.2.2007 18:30:53
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,ja uživajta, jaz pa sem končala s službo-tisto zoprno delo,ki sem ga do zadnjega odlašala,zdaj bom pa zadihala! Tud ostalim lep preostanek nedelje...uživajte!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.2.2007 18:34:20
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica zdaj bom pa zadihala! dihaj citrončica, dihaj Želim ti lep preostanek nedelje... izkoristi ga maksimalno!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.2.2007 18:42:19
|
|
|
|
citrončica
|
Tosja,diham,berem poste in sem že pozabla na službo , hvala za lepe želje,evo še 5 min,in ugasnem rač.za danes!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.2.2007 18:44:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,evo pa sem ponovno med vami.Masaža je bila suepr se počutim kot prerojeno,nisma pa bila dolgo noter,ker sem še jaz prehlajena.V kopalnici pa vroče še hujše kot v savni no.Komaj sem dihala no. No moj mali simolant je pa 100% ozdravel.Joj me je dobil na finto,kajne?In zato bo danes zvečer dobil kazensko saj veste kako mislim no. Punce se še kaj beremo in tipkamo,pa še malo manjka in smo na sredini z našimi posti,še malo nam manjka do 500. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.2.2007 18:45:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: citrončica zdaj bom pa zadihala! dihaj citrončica, dihaj Želim ti lep preostanek nedelje... izkoristi ga maksimalno! Citrončica uživajta na kvadrat no tale nedeljski večer.Je tvoj ljubi že ozdravel??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.2.2007 18:47:18
|
|
|
|
tosja
|
Punce, da še tukaj zapišem, kar mi leži na duši Kar nekaj vas je na tej temi, ki boste kmalu v postopku in ste navijačice na temi IVF-ICSI Januarčice februarčice. Ta tema je čist zamrla, dajte napišite kaj spodbudnega, lepega... Naše borke to potrebujejo, samo s tem jim lahko pomagamo. Tudi same bomo v tem "zosu" in bodo spodbude in lepe besede grele naše Sem kr malo razočarana in sem mogla izplunit
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.2.2007 18:52:25
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,Mojca, je še v postelji,izgleda da ni simuliral, zdaj se bom odklopla in grem k njemu, ja,res Tosja,nismo pozabile,a dajmo še malo počvekat pri januar-februarčicah,da naše punce še kaj lepega sporočijo.... Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 6:42:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro čvekice! MOj možek je že skuhal prvo jutranjo in sedaj ga bo njegova pridna žena peljala v službo.Nato pridem domov še skuham eno kavico za mamo in nato grem z eno punco po nakupih hura se že veselim no.Popoldan pa na obisk bratrancu v bolnico.In pri nas dež pada zraven deža pa še malo snega. No jutri bo pa bolj delovno pri meni,ker bo vodovodar montiral gor končno moje radiatorje.In še tale teden pol morem svojega mizarja priklicati in nato bom končno začela v preurejenem stanovanju uživati do konca in se razvajala.Pridno papam svoje vitamine in se veliko bolje počutim. Tkole sedaj pa letim,ker me že moja sirena kliče da ne zamudima.Punce se kaj beremo in tipkamo.Lep novi začetek delovnega tedna vam želim,meni se moj novi mesec komaj v četrtek začne in bom kar lepo imela naročila za prvi delovni dan. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 8:36:35
|
|
|
|
florita
|
Punce, jaz imam težave z računalnikom, vam napišem pol romana pol mi pa zablokira.....bom probala še enkrat če pa se oglasim ko pridem v službo
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 8:41:00
|
|
|
|
florita
|
Tosja, a je tvoj že zdrav....? Mojac9000 ti kar veselo po nakupih, pa preseneti svojega in mu kaj kupi, moj je vedno vesel, če mu kaj prinesem...je kot majhno , ki dobi take in je vesel... Tosja, ja včasih vzpodbudne besede pomagajo, ampak na prvem mestu si TI tista, ki si jih moraš priklicati...zato ko boš videla da tvoj optimizem ponjejuje si reci: Tosja, bodi srečna da je danes medicina tako napredovala, da bom kmalu zagledala in da me le še majhen korak loči do mojega . Negativne misli se širijo po telesu....in pol je ponavadi res da se stvari ne uredijo, zato glavo pokonci in ne pusti negativnim vzorcem da prepvavijo tvoja čustva......
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 10:46:48
|
|
|
|
andreja2000
|
florita zelo lepo si napisala tosji in se tudi sama pridružujem tvojim besedam. Mene tudi danes jezi računalnik,ker taakooooo počasi dela ,da me zraven kar mineva. pri nas pa ne dežuje ,le oblačno je,a upam,da kljub kislemu vremenu v vašem srcu sije zlato sonce
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 11:02:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 florita zelo lepo si napisala tosji in se tudi sama pridružujem tvojim besedam. Mene tudi danes jezi računalnik,ker taakooooo počasi dela ,da me zraven kar mineva. pri nas pa ne dežuje ,le oblačno je,a upam,da kljub kislemu vremenu v vašem srcu sije zlato sonce ,sem jezna na tvoj računalnik no.Končno sama in fraj računalnik sedaj pa hudič en nagaja no.Ni pravice,kajne Andreja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 11:23:14
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca000 ,pa res ni pravice.Se mi zdi da moj sin nekaj vleče iz računalnika,pa je zato tako počasen,ti šment ti
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 11:27:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000,kaj pa vem no.Še dober da se moj ne sili tolk zraven no,ko pa gre pa sem ž tkole navajena da ga pol nazaj spravljam v pogon kako uro.Ja moja svoboda se je končala danes dela samo do treh zato morem še teh nekaj par uric izkoristiti pol ko pa pride pa tkole kosilo in hura na potep. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 11:42:26
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca ,ja,sem klicala sina,zakaj je računalnik tako počasen in je potrdil moje domneve. Ja,krasno,da greš potem na potep.Tudi jaz imam za danes to v planu
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 11:47:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 mojca ,ja,sem klicala sina,zakaj je računalnik tako počasen in je potrdil moje domneve. Ja,krasno,da greš potem na potep.Tudi jaz imam za danes to v planu Evo,evo Andreja pa si ga našla no.Joj komaj čakam da bo ura tri vendar pol ni več nič čvekanja do večera. Tudi ti se lepo imej in uživaj. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 11:58:31
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: florita Tosja, a je tvoj že zdrav....? a sem kje napisala, da ni? Zdrav, ko riba!!! Tosja, ja včasih vzpodbudne besede pomagajo, ampak na prvem mestu si TI tista, ki si jih moraš priklicati...zato ko boš videla da tvoj optimizem ponjejuje si reci: Tosja, bodi srečna da je danes medicina tako napredovala, da bom kmalu zagledala in da me le še majhen korak loči do mojega . Negativne misli se širijo po telesu....in pol je ponavadi res da se stvari ne uredijo, zato glavo pokonci in ne pusti negativnim vzorcem da prepvavijo tvoja čustva...... a sem jaz kje težila? Al me je luna nosla Jaz sem optimist in se sploh ne sekiram včasih čis mal Verjetno si narobe razumela - jaz sem samo punce opomnila, da naj (če so že navijačice ), svoje delo opravljajo Pa ne na tej temi mal sma se zgrešili
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 12:57:13
|
|
|
|
florita
|
Sory Tosja pol sem narobe razumela
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 15:55:46
|
|
|
|
citrončica
|
Tosja,kaj se ti nisi pritoževala,do sem se te je slišalo!!! hecam se,res nas je veliko,pa včasih koga malo zamenjaš...nič hudega,zato pa nam Tosja pridno piše sezname,sicer bi bile čisto izgubljene , HVALA Tosja!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 17:32:47
|
|
|
|
florita
|
Citrončica dragi moj Taxi, ti si že dala laparo skoz, kolikor sem brala na postih, dej mi povej kakšen je filing ko dobiš narkozo..a te kar zmanjka, jaz imam nemreč ful rahel spanec in se bojim da se bom kr zbudla...pa skrbi me kaj bo če se ne bom zbudilapo operaciji... Joj punce jaz imam tak močen filling da mi ne bo treba it na operacijo, ta moj občutek....a ima katera kdaj močne občutke ko ve da je v nekaj prepričana.... kaj naj naredim?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 17:36:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: florita Citrončica dragi moj Taxi, ti si že dala laparo skoz, kolikor sem brala na postih, dej mi povej kakšen je filing ko dobiš narkozo..a te kar zmanjka, jaz imam nemreč ful rahel spanec in se bojim da se bom kr zbudla...pa skrbi me kaj bo če se ne bom zbudilapo operaciji... Joj punce jaz imam tak močen filling da mi ne bo treba it na operacijo, ta moj občutek....a ima katera kdaj močne občutke ko ve da je v nekaj prepričana.... kaj naj naredim? Florita! Taka sem jaz vendar po operaciji za slepič sem se zbudila,dvakrat čisščenje zbudila po narkozi in lani marca po punkciji zbudila po narkozi,torej se bom tudi letos maja zbudila po narkozi.Čeprav m,ojemu vendo zabičam ej če se ne zbudim drugi si ne smeš najti,ker vaju bom hodila domov strašit he,he malo heca pa more biti no. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 17:39:46
|
|
|
|
florita
|
ja Mojca9000 mi je moj dragi rekel, da se vedno zbudi, da naj me to ne skrbi.....bilo je v šali ko je rekel... mene bl skrbi kaj če se zb duim sredi operacie a veš da jaz ponoč slišim tasta k smrči pa spi 2 sobe stran.... Ja hec je, mora bit...si me prav dobr nasmejala. zdele....hvala P.S. Kaj imaš marca?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2007 17:40:18
|
|
|
|
florita
|
maja misli m a punkcijo? A za to dajo narkozo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?