|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
25.2.2007 18:10:51   
andreja2000
Oooo,to pa je super stvar   user posted image .No,pa le nadoknadita zamujeno.user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 451
25.2.2007 18:27:23   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image  fajn se zmasirajta user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.2.2007 18:30:53   
citrončica
Mojca,ja uživajta,
jaz pa sem končala s službo-tisto zoprno delo,ki sem ga do zadnjega odlašala,zdaj bom pa zadihala!
Tud ostalim lep preostanek nedelje...uživajte!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 453
25.2.2007 18:34:20   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

zdaj bom pa zadihala!

user posted image  user posted image  user posted image  dihaj citrončica, dihajuser posted image  user posted image  user posted image

Želim ti lep preostanek nedelje... izkoristi ga maksimalno!user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.2.2007 18:42:19   
citrončica
user posted image user posted image Tosja,diham,berem poste in sem že pozabla na službouser posted image ,
hvala za lepe želje,evo še 5 min,in ugasnem rač.za danes!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 455
25.2.2007 18:44:40   
Sulfinija
Punce,evo pa sem ponovno med vami.Masaža je bila suepr se počutim kot prerojeno,nisma pa bila dolgo noter,ker sem še jaz prehlajena.V kopalnici pa vroče še hujše kot v savni no.Komaj sem dihala no.
No moj mali simolant je pa 100% ozdravel.Joj me je dobil na finto,kajne?In zato bo danes zvečer dobil kazensko saj veste kako mislim no.

Punce se še kaj beremo in tipkamo,pa še malo manjka in smo na sredini z našimi posti,še malo nam manjka do 500.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 456
25.2.2007 18:45:39   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

zdaj bom pa zadihala!

user posted image  user posted image  user posted image  dihaj citrončica, dihajuser posted image  user posted image  user posted image

Želim ti lep preostanek nedelje... izkoristi ga maksimalno!user posted image

Citrončica uživajta na kvadrat no tale nedeljski večer.Je tvoj ljubi že ozdravel???

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 457
25.2.2007 18:47:18   
tosja
user posted image  Punce, da še tukaj zapišem, kar mi leži na dušiuser posted image
Kar nekaj vas je na tej temi, ki boste kmalu v postopku in  ste navijačice na temi IVF-ICSI Januarčice februarčice.
Ta tema je čist zamrla, dajte napišite kaj spodbudnega, lepega...
Naše borke to potrebujejo, samo s tem jim lahko pomagamo. Tudi same bomo v tem "zosu" in bodo spodbude in lepe besede grele naše user posted image

Sem kr malo razočarana user posted image user posted image  in sem mogla izplunituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 458
25.2.2007 18:52:25   
citrončica
Ja,Mojca,user posted image je še v postelji,izgleda da ni simuliral,
zdaj se bom odklopla in grem k njemu,

ja,res Tosja,nismo pozabile,a dajmo še malo počvekat pri januar-februarčicah,da naše punce še kaj lepega sporočijo....user posted image user posted image user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 459
26.2.2007 6:42:05   
Sulfinija
Dobro jutro čvekice!

MOj možek je že skuhal prvo jutranjo user posted image  in sedaj ga bo njegova pridna žena peljala v službo.Nato pridem domov še skuham eno kavico za mamo in nato grem z eno punco po nakupih hura se že veselim no.Popoldan pa na obisk bratrancu v bolnico.In pri nas dež pada zraven deža pa še malo snega.
No jutri bo pa bolj delovno pri meni,ker bo vodovodar montiral gor končno moje radiatorje.In še tale teden pol morem svojega mizarja priklicati in nato bom končno začela v preurejenem stanovanju uživati do konca in se razvajala.Pridno papam svoje vitamine in se veliko bolje počutim.

Tkole sedaj pa letim,ker me že moja sirena kliče da ne zamudima.Punce se kaj beremo in tipkamo.Lep novi začetek delovnega tedna vam želim,meni se moj novi mesec komaj v četrtek začne in bom kar lepo imela naročila za prvi delovni dan.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
26.2.2007 8:36:35   
florita
Punce, jaz imam težave z računalnikom, vam napišem pol romana pol mi pa zablokira.....bom probala še enkrat če pa se oglasim ko pridem v službo

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 461
26.2.2007 8:41:00   
florita
Tosja, a je tvoj user posted image  že zdrav....?
Mojac9000 ti kar veselo po nakupih, pa preseneti svojega user posted image  in mu kaj kupi, moj je vedno vesel, če mu kaj prinesem...je kot majhno user posted image  , ki dobi take user posted image  in je vesel...

Tosja, ja včasih vzpodbudne besede pomagajo, ampak na prvem mestu si TI tista, ki si jih moraš priklicati...zato ko boš videla da tvoj optimizem ponjejuje si reci: Tosja, bodi srečna da je danes medicina tako napredovala, da bom kmalu zagledala user posted image  in da me le še majhen korak loči do mojega user posted image .
Negativne misli se širijo po telesu....in pol je ponavadi res da se stvari ne uredijo, zato glavo pokonci in ne pusti negativnim vzorcem da prepvavijo tvoja čustva......

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 462
26.2.2007 10:46:48   
andreja2000
florita   zelo lepo si napisala tosji in se   tudi sama pridružujem tvojim besedam.

Mene tudi danes jezi računalnik,ker taakooooo počasi dela ,da me zraven kar mineva.

pri nas pa ne dežuje ,le oblačno je,a upam,da kljub kislemu vremenu v vašem srcu sije zlato sonce  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 463
26.2.2007 11:02:44   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

florita   zelo lepo si napisala tosji in se   tudi sama pridružujem tvojim besedam.

Mene tudi danes jezi računalnik,ker taakooooo počasi dela ,da me zraven kar mineva.

pri nas pa ne dežuje ,le oblačno je,a upam,da kljub kislemu vremenu v vašem srcu sije zlato sonce  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,sem jezna na tvoj računalnik no.Končno sama in fraj računalnik sedaj pa hudič en nagaja no.Ni pravice,kajne Andreja?

Neposredna povezava do sporočila: 464
26.2.2007 11:23:14   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image  mojca000 ,pa res ni pravice.Se mi zdi da moj sin nekaj vleče iz računalnika,pa je zato tako počasen,ti šment tiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
26.2.2007 11:27:04   
Sulfinija
Andreja2000,kaj pa vem no.Še dober da se moj ne sili tolk zraven no,ko pa gre pa sem ž tkole navajena da ga pol nazaj spravljam v pogon kako uro.Ja moja svoboda se je končala danes dela samo do treh zato morem še teh nekaj par uric izkoristiti pol ko pa pride pa tkole kosilo in hura na potep.

Neposredna povezava do sporočila: 466
26.2.2007 11:42:26   
andreja2000
mojca    ,ja,sem klicala sina,zakaj je računalnik tako počasen in je potrdil moje domneve.user posted image

Ja,krasno,da greš potem na potep.Tudi jaz imam za danes to v planu

Neposredna povezava do sporočila: 467
26.2.2007 11:47:55   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

mojca    ,ja,sem klicala sina,zakaj je računalnik tako počasen in je potrdil moje domneve.user posted image

Ja,krasno,da greš potem na potep.Tudi jaz imam za danes to v planu

Evo,evo Andreja pa si ga našla no.Joj komaj čakam da bo ura tri vendar pol ni več nič čvekanja do večera.

Tudi ti se lepo imej in uživaj.

Neposredna povezava do sporočila: 468
26.2.2007 11:58:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Tosja, a je tvoj user posted image  že zdrav....?

user posted image  a sem kje napisala, da ni?user posted image
Zdrav, ko riba!!!user posted image user posted image user posted image

Tosja, ja včasih vzpodbudne besede pomagajo, ampak na prvem mestu si TI tista, ki si jih moraš priklicati...zato ko boš videla da tvoj optimizem ponjejuje si reci: Tosja, bodi srečna da je danes medicina tako napredovala, da bom kmalu zagledala user posted image  in da me le še majhen korak loči do mojega user posted image .
Negativne misli se širijo po telesu....in pol je ponavadi res da se stvari ne uredijo, zato glavo pokonci in ne pusti negativnim vzorcem da prepvavijo tvoja čustva......

user posted image user posted image  a sem jaz kje težila? Al me je luna noslauser posted image user posted image
Jaz sem optimist in se sploh ne sekiramuser posted image user posted image  včasih čis maluser posted image

Verjetno si narobe razumela - jaz sem samo punce opomnila, da naj (če so že navijačiceuser posted image user posted image ), svoje delo opravljajouser posted image user posted image

Pa ne na tej temi user posted image
user posted image  mal sma se zgrešiliuser posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 469
26.2.2007 12:57:13   
florita
Sory Tosja pol sem narobe razumela

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 470
26.2.2007 15:55:46   
citrončica
Tosja,kaj se ti nisi pritoževala,do sem se te je slišalo!!!user posted image user posted image hecam se,res nas je veliko,pa včasih koga malo zamenjaš...nič hudega,zato pa nam Tosja pridno piše sezname,sicer bi bile čisto izgubljeneuser posted image ,
HVALA Tosja!!user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 471
26.2.2007 17:32:47   
florita
Citrončica dragi moj Taxi, ti si že dala laparo skoz, kolikor sem brala na postih, dej mi povej kakšen je filing ko dobiš narkozo..a te kar zmanjka, jaz imam nemreč ful rahel spanec in se bojim da se bom kr zbudla...pa skrbi me kaj bo če se ne bom zbudilapo operaciji...

Joj punce jaz imam tak močen filling da mi ne bo treba it na operacijo, ta moj občutek....a ima katera kdaj močne občutke ko ve da je v nekaj prepričana....

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj naredim?

Neposredna povezava do sporočila: 472
26.2.2007 17:36:17   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Citrončica dragi moj Taxi, ti si že dala laparo skoz, kolikor sem brala na postih, dej mi povej kakšen je filing ko dobiš narkozo..a te kar zmanjka, jaz imam nemreč ful rahel spanec in se bojim da se bom kr zbudla...pa skrbi me kaj bo če se ne bom zbudilapo operaciji...

Joj punce jaz imam tak močen filling da mi ne bo treba it na operacijo, ta moj občutek....a ima katera kdaj močne občutke ko ve da je v nekaj prepričana....

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj naredim?

Florita!

Taka sem jaz vendar po operaciji za slepič sem se zbudila,dvakrat čisščenje zbudila po narkozi in lani marca po punkciji zbudila po narkozi,torej se bom tudi letos maja zbudila po narkozi.Čeprav m,ojemu vendo zabičam ej če se ne zbudim drugi si ne smeš najti,ker vaju bom hodila domov strašit he,he malo heca pa more biti no.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 473
26.2.2007 17:39:46   
florita
ja Mojca9000 mi je moj dragi rekel, da se user posted image  vedno zbudi, da naj me to ne skrbi.....bilo je v šali ko je rekel... mene bl skrbi kaj če se zb duim sredi operacie a veš da jaz ponoč slišim  tasta k smrči pa spi 2 sobe stran....

Ja hec je, mora bit...si me prav dobr nasmejala. zdele....hvala

P.S. Kaj imaš marca?

Neposredna povezava do sporočila: 474
26.2.2007 17:40:18   
florita
maja misli m a punkcijo? A za to dajo narkozo?

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?