|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
24.2.2007 20:02:12   
monikap
sem iz okolice Gornje RAdgone in bi bila zelo vesela če bi me mojca mimogrede sabo naložla.Ja mojca tvojemuuser posted image pa so res pomagala zdravila ko take norije kvasi.citrončica hvala na ponudbi morda kdaj drugič si pa res prijaznauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 426
24.2.2007 20:10:41   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

sem iz okolice Gornje RAdgone in bi bila zelo vesela če bi me mojca mimogrede sabo naložla.Ja mojca tvojemuuser posted image pa so res pomagala zdravila ko take norije kvasi.citrončica hvala na ponudbi morda kdaj drugič si pa res prijaznauser posted image user posted image user posted image

Monikap,čudovito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da si iz mojega konca.Te z veseljem s sabo vzamem smao malo prej boma šle,ker še mimogrede skočima iz Maribora v Bistrico po našo Andrejo2000 in nato gremo v pizzerijo,da nekam tam poštimamo nato pa gremo pred baumax po ostale punce in šele nato okrog 15 nazaj do pizzereje kjer bo potekalo naše mega srečanje,velja?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 427
24.2.2007 20:15:27   
monikap
mojca ni problema mam časa napretek za vas punce.Se že veselim da vas bom spoznalauser posted image user posted image user posted image .možeki pa naj lepo doma čičajo in čakajo a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 428
24.2.2007 20:18:53   
Sulfinija

mojca ni problema mam časa napretek za vas punce.Se že veselim da vas bom spoznalauser posted image user posted image user posted image .možeki pa naj lepo doma čičajo in čakajo a ne?user posted image

Ha,ha jaz bi svojega najraje s sabo vzela,da bi nas poslikal,posnemal he,he da bomo mele trajen spomin na naš mega žur.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 429
24.2.2007 20:24:00   
monikap
če ste za akcijo lahko jaz sabo vzamem kamero in nas malo posnamem mogoče kar za cel film kaj pravite na to?

Neposredna povezava do sporočila: 430
24.2.2007 20:31:14   
Sulfinija

če ste za akcijo lahko jaz sabo vzamem kamero in nas malo posnamem mogoče kar za cel film kaj pravite na to?

Kamero in foto aparat bom imela jaz s sabo nimam pa nič proti če boš tudi ti imela.Še bolje bo pa tkole,da ima tole ena malo jaz snema in malo ti,,da bomo obe gori na tem našem spominu.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 431
24.2.2007 20:42:47   
monikap
velja mojca ti le imej vse sabo pa se bova menjavali tako da bova obe posneti in poslikani super se že veselim da te spoznam in vse ostale RR.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
24.2.2007 21:22:07   
tosja
user posted image  Mojca tvoj mož ni zbolel user posted image  - mislim, ker je tako hitro ozdravel, da je simulant user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa jaz z njim držim user posted image user posted image user posted image  Končno je doma pri svoji ženi user posted image user posted image
Cartaj ga, razvajaj........................................

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 433
25.2.2007 7:30:39   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image  Mojca tvoj mož ni zbolel user posted image  - mislim, ker je tako hitro ozdravel, da je simulant user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa jaz z njim držim user posted image user posted image user posted image  Končno je doma pri svoji ženi user posted image user posted image
Cartaj ga, razvajaj........................................

Tosja!

Točno moj mož je rensično simulant,da se je pretvarjal,dsa je zbobel ja,ja sedaj vidim,da je ful pogrešal moje cartanje...In me lepo izkoristil na kvadrat,da sem ga cartala in kuhala čajčeke.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 434
25.2.2007 9:02:53   
florita
Tako punce, jaz se sam javljam grem na kopanje v toplice za danes me bo moj dragi mal razvajal......vi uživajte v nedeljskem dnevu...tudi če ni sonca, no pri nas ga ni.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 435
25.2.2007 9:13:22   
Sulfinija
Florita!

Oreng se lepo spočijta in seveda naplavajta,kar se le da.Midva boma kar doma,ker sma oba lepo prehlajena.Drugi vikend pa ga mogoče tudi midva mahnema na plavanje.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.2.2007 9:34:18   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Točno moj mož je resnično simulant,da se je pretvarjal,da je zbolel ja,ja sedaj vidim,da je ful pogrešal moje cartanje...In me lepo izkoristil na kvadrat,da sem ga cartala in kuhala čajčeke.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   navijam za simulanta user posted image  user posted image

Če NE bi pogrešal TVOJEGA cartanja bi bil pa ogenj v strehi...
pogreša lahko le tvoje in izključno samo tvoje cartanje user posted image

Če te je pa izkoristil na kvadrat user posted image user posted image user posted image  
na kubik bi te moraluser posted image user posted image  - bo pa danes user posted image user posted image user posted image

z user posted image  uživajta to lenobno in vremensko neugodno nedeljo, saj ni tako neugodna - za user posted image user posted image user posted image  kot naročena user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 437
25.2.2007 10:40:14   
citrončica
Mojca,user posted image za tvojega možka,danes ne bo več policijske ure...to je bilo od vročineuser posted image ,
Florita,uživaj v namakanju danes,
ostale pa izkoristite tole kislo vreme,za kaj lepega seveda...
pa-pa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.2.2007 10:52:00   
Sulfinija
No jaz pa sem bila pridna lepo vse zlikala,sedaj še nekaj perem mami pa dela krofe mjami,mjami no.
Ha možek,ki danes več nima povišane temperature je pa bil zelo,zelo priden.Vse mi je lepo gor obrisal,kopalnico,keramiko v hodnike po spalnicah koža očistil,prah obrisal in sedaj sem ga častila z neim kapučinom in od tašče je dobil krofe he ma malo privilegije pri svoji taščici he,he.

No midva boma tole popoldan izkoristila za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj smo v času O in pri prehladu se rado kaj prime he,he.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 439
25.2.2007 11:53:04   
citrončica
Mojca,pridnauser posted image ,tud jaz bi si sposodila tvojga možeka za en krog-čiščenja sevedauser posted image ,moj je tud zbolel, še vedno v postelji....a bo že,izgleda je res tak čas,ko moramo večina tele viroze skoz dat....
Sicer pa je nedelja,uživajte,izkoristite še ta dan,jutri je spet ponedeljekuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 440
25.2.2007 11:53:12   
monikap
user posted image user posted image florita uživaj  si kar malo lušte naredila vendar me je danes zgrabila ta nesrečna viroza tako da imam že 38 vročine in me vse boli samo jezik še ne.mojca ti pa imaš res pridnega možeka pa mamo tudi.sedaj pa moram iti ležat drugače bom rabila vedro pred seboj ker so mi tudi nosna varovala popustila in kar teče sem pa res zanič.Čao punce in lepo nedeljo.

Neposredna povezava do sporočila: 441
25.2.2007 11:54:50   
citrončica
Monikap, pozdravi se, čimprej!!!!!
Postelja, malo razvajanja,pa bo šlo!!user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 442
25.2.2007 12:12:19   
Sulfinija
Monikap!

Želim ti,da čimprej ozdraviš.Tudi meni kar iz nosa teče.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
25.2.2007 14:31:03   
andreja2000
Ja,punce,pa saj ste prave čvekice.user posted image Joj,kako dolgo je trajalo,da sem vse prebrala,ja pridne ste ble ,ni kaj,le tako naprej.user posted image

Jaz se že tako veselim našega mega žura,da vas spoznam in poklepetan z vami. Ja,midvi z mojco 9000 sva pravi klepetulji,no še posebaj mojca.Kako zanjimivo jo je bilo spoznati v živo,kajti moja predstava o njej je bia eno,ko sem pa jo videla,pa je bilo drugo user posted image user posted image .Mojca,suer si!user posted image user posted image

pa,pa user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 444
25.2.2007 15:33:55   
andreja2000
ojoj,pa ravno sedaj ko imam fraj računalik in čas,pa nikjer nobene user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 445
25.2.2007 15:37:36   
stunfek
Jaz sem tu :) Sem bila v Celju na pasji razstavi, pa se z mojo psičko nisva kaj prida odrezali...dobili sva prav dobro...sodnica je bila čisto preveč kritična in storoga :)
Pa še to čakanja...prav želim si rezultata pa tudi če je negativen...samo da vem pri čem sem in da ukrepamo situaciji primerno.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 446
25.2.2007 15:46:12   
andreja2000
user posted image  ojla,stunfek pa le nisem sama.
Ja,skačem s teme na tamo in kot sem ti že rekla,stikam pesti zate in user posted image
Ja,tole čakanje je res stresno.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 447
25.2.2007 17:46:45   
Sulfinija
Ojla!

No Andreja2000,resno prava ironija no,ko si ti za računalnikom pa ni naš čvekic no.Jaz sem imela namreč polno obiskov in šele sedaj je nečakinja domov odšla in smo se z njo ukvarjali.Je ful lepo plesala mi smo jo pa snemali in zraven krofe jedli.
Sedaj bom pa lepo šla in si privoščila eno lepo masažo,ker si je včeraj nisem.Nato pa se vam ponovno pridružim v našem klepetu.
Še lep preostanek nedelje vam želim.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 448
25.2.2007 17:50:18   
andreja2000
a,mojca,krofe si jedla,men se jih je tudi zluštalo user posted image
Na,kako msažo pa greš,a s tvojim dragim? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
25.2.2007 18:02:33   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

a,mojca,krofe si jedla,men se jih je tudi zluštalo user posted image
Na,kako msažo pa greš,a s tvojim dragim? user posted image user posted image

Doma imava masažno kad in notri dam biserno kroglico fino,fino deluje.Vsako soboto,ker včeraj nisma boma pa nadoknadila danes.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?