Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 14:38:01
|
|
|
|
stunfek
|
Ej Mojca. Po mojem ni nič hudega če ima mož vročino. Saj ravno iz tega razloga pa so jajčka zunaj telesa. Če bi kaj zakrizilo pa mu daj kakšno žličko calpola ali naprosin sirupa (ta slednji je še boljši), da mu jo zbiješ :) Pa fejst ga crkljaj, da se čimprej pozdravi. Ta sirup pa kar priporočam, saj se ga daje otrokom in je čistno nenevaren. Meni odgovarja ob treh pri baumaxu :) Mislim, da nobena ni pokomentirala izjave tvojega moža, ker ga nismo resno vzele...hehehe.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 14:45:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Joj stunfek se vidi,da je vidim,da punc ni tlele gori.Joj upam,da bo resno vse ok.Pozneje mu lepo posrežem jagode in en cmok borovničev za sladico po finem kosilo in nato se gremo carkljat. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:04:23
|
|
|
|
lana38
|
mojca9000! Vročina pri tvojem bo verjetno čez par dni minila, tako da mislim, da ne bo imela kakšnega posebnega vpliva na plavalčke. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:07:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pa po mojem vpliva na plavalčke vročine ki je večja od 38,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:09:20
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 mojca9000! Vročina pri tvojem bo verjetno čez par dni minila, tako da mislim, da ne bo imela kakšnega posebnega vpliva na plavalčke. LP Brez panike,res ja! Ob 3h pop bo čist ok ura,lahko bi pa kako zastavico imela za razpoznavni znak,Mojca ,za ZS dobite tel.št.,da se res ne iščemo....kaj,ko bi medve s Florito prišle že malo prej,pa lepo opazovale z varne razdalje ..... Super,še en mesec!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:12:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica IZVIRNO SPOROČILO: lana38 mojca9000! Vročina pri tvojem bo verjetno čez par dni minila, tako da mislim, da ne bo imela kakšnega posebnega vpliva na plavalčke. LP Brez panike,res ja! Ob 3h pop bo čist ok ura,lahko bi pa kako zastavico imela za razpoznavni znak,Mojca ,za ZS dobite tel.št.,da se res ne iščemo....kaj,ko bi medve s Florito prišle že malo prej,pa lepo opazovale z varne razdalje ..... Super,še en mesec!! Ha ,ha ta je pa dobra no z tole zastavico.Punce jaz bom že tkole prej šla k Marogici z Andrejo in nato pridema lepo do baumaxsa kajti na mize boma dale napise z našimi nici da se bomo lažje prepoznale.Ker nas je že toliko in me ful,ful veseli ne bomo sedele za klavirjem in tam jedle he,he.... LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:15:30
|
|
|
|
citrončica
|
Baumax pa bom našla!?! Lahko kak zemljevid narišemo???? Nebi rada,da se s florito ustaviva šele ob znaku STOP-carina!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:34:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce a niste ugotvile naša Tosja se še vedno ni prijavila za naš mega žur.Tosja čakamo,čakamo da se nam pidružiš tudi ti. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:44:09
|
|
|
|
koala
|
Mojca pomoje ni panike kar se tvojega moža tiče, le z vitaminom c ga pridno filaj(paprika ga ima zeloooo dosti) sicer pa je skoraj čudno da v tem času ne bi imel vročine. Mojca a pres Baumaxsom se dobite? citrončica saj ga ni težko najti, če se pripelješ čez trojane, se najpraj pelješ mimo bauhausa, nato obija in ti ga pičiš samo ravno do velikega semaforiziranega križišča, na levi boš videla Avto tržaška, zapelješ ravno čez križišče in zagledaš baumaks.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:46:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala,pri baumaxu se dobimo da ne bodo iskale do Marogice bo tkole ok?Ti pša lahko kar tja prideš če ti je tkole lažje no.Jaz jaz resno upam,da mu ne bvo rasla in da bo vse ok,če ne bomo mogla še malo čakati no vsaj do junija. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:56:41
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Punce a niste ugotvile naša Tosja se še vedno ni prijavila za naš mega žur.Tosja čakamo,čakamo da se nam pidružiš tudi ti. LP Mojca Ko pa ne vem kje je baumax Potrpljenje... pravijo je božja mast
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 15:57:22
|
|
|
|
florita
|
Punce kakšne zastavice, treba je postavit že pred MB oznake, kaj pa veš lahko da midve s citrončico faliva odcep, pa se odpeleva v Austrijo.....najbolj je da kr šotor postavte, jaz imam očala, tako da že tko bl slab vidim...če bo pa citrončica divjala kot z avtom, pol pa sploh ne bom nič videla. Mojca recept za moža: stisni pomaranče in limone, to naj spije...pa sirup za zbijanje vročine, pol pa hop na , sej plavalčki so zunaj tako da jih vročina ne pomori......bom pa vrjela da se mu ne bo dalo, ko sem jaz zbolela mi niti na misle ni prišlo da bi sploh ....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 16:00:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ne florita saj se ne gre za danes.Meni je moja G obrazlaga,ko je hodil na spermiograme da pred tem pregledom ne sme imeti večje vročine od 38,kajti če jo ima ne more tri mesece na pregled.In sedaj se meni gre za postopek,da ne bi še kje tega mogla prestavljati no. LP Mojca Tosja! Baumax pa vsak najde tudi ti bi ga le prijaviti se je potrebi pa ti naredimo zemljevid se strinjate punce?Sicer pa vem ti boš predzandji spotročila,da se nam pridružiš kajti pol bomo bolj pozitvno preseneče,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 16:02:00
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: florita Punce kakšne zastavice, treba je postavit že pred MB oznake, kaj pa veš lahko da midve s citrončico faliva odcep, pa se odpeleva v Austrijo.....najbolj je da kr šotor postavte, jaz imam očala, tako da že tko bl slab vidim...če bo pa citrončica divjala kot z avtom, pol pa sploh ne bom nič videla. pol pa bosta res orng falili - ker do meje je nekje 18 km Manj čvekat, pa bo . Najbolje, da na zadnji cestnini (Tepanje): ugasneta radio in nehata čvekat Če bosta dovolj pozorni, ne bosta zgrešili MB!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 16:04:03
|
|
|
|
florita
|
uf, zapleteno Mojca.....sej bo mal pozitivnih mislim mu preberi pa bo...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 16:04:34
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Tosja! Baumax pa vsak najde tudi ti bi ga le prijaviti se je potrebi pa ti naredimo zemljevid se strinjate punce?Sicer pa vem ti boš predzandji spotročila,da se nam pridružiš kajti pol bomo bolj pozitvno preseneče,kajne? sploh če si doma 5 min vožnje vstran ... malo heca Kaj pa če se prijavim zadnja pa ne bom pozitivno presenetila Aja, pa možeka pozdravi - limonada, lekadol, pa enih 5 kovtrov gor, da prešvica. Pa velikooooooooooooooo tekočine, lipov čaj je dober (če ima dobro srce-zdravo), od damačih recnij pa je najboljši domač sok bezga (rdeč, ne iz cvetov). Pa ne paničariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , vse bo OK!
< Sporočilo je popravil tosja -- 24.2.2007 16:07:33 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 16:22:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tosja! Če glih se predzadnji dan prijaviš bom vsesakor dobrodošla in boš pozotivno presenetila. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 16:22:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Tosja! Baumax pa vsak najde tudi ti bi ga le prijaviti se je potrebi pa ti naredimo zemljevid se strinjate punce?Sicer pa vem ti boš predzandji spotročila,da se nam pridružiš kajti pol bomo bolj pozitvno preseneče,kajne? sploh če si doma 5 min vožnje vstran ... malo heca Kaj pa če se prijavim zadnja pa ne bom pozitivno presenetila Aja, pa možeka pozdravi - limonada, lekadol, pa enih 5 kovtrov gor, da prešvica. Pa velikooooooooooooooo tekočine, lipov čaj je dober (če ima dobro srce-zdravo), od damačih recnij pa je najboljši domač sok bezga (rdeč, ne iz cvetov).
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 16:23:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tosja,upam da ne boš jezna ne paničariiiiiiiii se zbrisala dol he,he da ne bo čudno delovalo.Ha,ha LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 17:36:39
|
|
|
|
monikap
|
čeprav sem še nova borka med vami bi se tudi jaz rada prijavila na vaš mega žur če me sprejmete.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 17:49:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap čeprav sem še nova borka med vami bi se tudi jaz rada prijavila na vaš mega žur če me sprejmete. O dobrodošla med nami.Seveda te sprejmemo zase pogoje si preberi par postov nazaj,srečamo se pri baumaxu,ura bo ob treh v soboto 24.03. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 17:50:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Seznam prijavljenih za mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.v MB v pizzeriji pri Marogici. mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 stunfek monikap LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 18:49:46
|
|
|
|
monikap
|
Pozdravljena imam eno majhno vprašanje in prošnjo obenem in sicer če imaš v avtu še kaj prostora in če bi me lahko sabo peljala na naš mega žur plis?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 19:22:48
|
|
|
|
citrončica
|
Dobro,da me cel pop ni blo tu gor,bi se že začela učit zemljevid na pamet < Koala,hvala za usmeritev,saj do bauhausa pa res znam, ostalo bi pa vprašala,če nebi kake table vidla.... Monikap,od kod si,kdo če ima prostor v avtu, midve ja!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2007 19:43:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Pozdravljena imam eno majhno vprašanje in prošnjo obenem in sicer če imaš v avtu še kaj prostora in če bi me lahko sabo peljala na naš mega žur plis? Bilo bi fino če bi bila ti iz Prekmurja jaz imam mesto v avtu,ker bom sama.Dajte naj se še vsaj ena prekmurka pofočka,da mi ne bo dolgaš,ko se bom peljala na mega.Punce moj možek je spet prišel na dan z izjavo tedna,da bom mela 24.03 policijsko uro he,he na uro domov saj se je šalil no.Čajčki,tabletke so pomagali vročine več ni. ,za mojega možeka,kajne? LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?