|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
24.2.2007 14:38:01   
stunfek
Ej Mojca. Po mojem ni nič hudega če ima mož vročino. Saj ravno iz tega razloga pa so jajčka zunaj telesa. Če bi kaj zakrizilo pa mu daj kakšno žličko calpola ali naprosin sirupa (ta slednji je še boljši), da mu jo zbiješ :) Pa fejst ga crkljaj, da se čimprej pozdravi. Ta sirup pa kar priporočam, saj se ga daje otrokom in je čistno nenevaren.

Meni odgovarja ob treh pri baumaxu :)

Mislim, da nobena ni pokomentirala izjave tvojega moža, ker ga nismo resno vzele...hehehe.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.2.2007 14:45:12   
Sulfinija
Joj stunfek se vidi,da je vidim,da punc ni tlele gori.Joj upam,da bo resno vse ok.Pozneje mu lepo posrežem jagode in en cmok borovničev za sladico po finem kosilo in nato se gremo carkljat.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.2.2007 15:04:23   
lana38
mojca9000!
Vročina pri tvojem user posted image  bo verjetno čez par dni minila, tako da mislim, da ne bo imela kakšnega posebnega vpliva na plavalčke.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 403
24.2.2007 15:07:23   
Sulfinija
Pa po mojem vpliva na plavalčke vročine ki je večja od 38,kajne?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.2.2007 15:09:20   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

mojca9000!
Vročina pri tvojem user posted image  bo verjetno čez par dni minila, tako da mislim, da ne bo imela kakšnega posebnega vpliva na plavalčke.
LP

Brez panike,res ja!
Ob 3h pop bo čist ok ura,lahko bi pa kako zastavico imela za razpoznavni znak,Mojcauser posted image user posted image ,za ZS dobite tel.št.,da se res ne iščemo....kaj,ko bi medve s Florito prišle že malo prej,pa lepo opazovale z varne razdaljeuser posted image user posted image .....
Super,še en mesec!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.2.2007 15:12:50   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

mojca9000!
LP

Brez panike,res ja!
Ob 3h pop bo čist ok ura,lahko bi pa kako zastavico imela za razpoznavni znak,Mojcauser posted image user posted image ,za ZS dobite tel.št.,da se res ne iščemo....kaj,ko bi medve s Florito prišle že malo prej,pa lepo opazovale z varne razdaljeuser posted image user posted image .....
Super,še en mesec!!

Ha ,ha ta je pa dobra no z tole zastavico.Punce jaz bom že tkole prej šla k Marogici z Andrejo in nato pridema lepo do baumaxsa kajti na mize boma dale napise z našimi nici da se bomo lažje prepoznale.Ker nas je že toliko in me ful,ful veseli ne bomo sedele za klavirjem in tam jedle he,he....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.2.2007 15:15:30   
citrončica
Baumax pa bom našla!?!
Lahko kak zemljevid narišemo????
Nebi rada,da se s florito ustaviva šele ob znaku STOP-carina!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
24.2.2007 15:34:40   
Sulfinija
Punce a niste ugotvile naša Tosja se še vedno ni prijavila za naš mega žur.Tosja čakamo,čakamo da se nam pidružiš tudi ti.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.2.2007 15:44:09   
koala
Mojca pomoje ni panike kar se tvojega moža tiče, le z vitaminom c ga pridno filaj(paprika ga ima zeloooo dosti) sicer pa je skoraj čudno da v tem času ne bi imel vročine.

Mojca a pres Baumaxsom se dobite?
citrončica saj ga ni težko najti, če se pripelješ čez trojane, se najpraj pelješ mimo bauhausa, nato obija in ti ga pičiš samo ravno do velikega semaforiziranega križišča, na levi boš videla Avto tržaška, zapelješ ravno čez križišče in zagledaš baumaks.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 409
24.2.2007 15:46:02   
Sulfinija
Koala,pri baumaxu se dobimo da ne bodo iskale do Marogice bo tkole ok?Ti pša lahko kar tja prideš če ti je tkole lažje no.Jaz jaz resno upam,da mu ne bvo rasla in da bo vse ok,če ne bomo mogla še malo čakati no vsaj do junija.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.2.2007 15:56:41   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Punce a niste ugotvile naša Tosja se še vedno ni prijavila za naš mega žur.Tosja čakamo,čakamo da se nam pidružiš tudi ti.

Ko pa ne vem kje je baumax user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potrpljenje... pravijo je božja mast user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 411
24.2.2007 15:57:22   
florita
Punce kakšne zastavice, treba je postavit že pred MB oznake, kaj pa veš lahko da midve s citrončico faliva odcep, pa se odpeleva v Austrijo.....najbolj je da kr šotor postavte, jaz imam očala, tako da že tko bl slab vidim...če bo pa citrončica divjala kot user posted image  z avtom, pol pa sploh ne bom nič videla.

Mojca recept za moža: stisni pomaranče in limone, to naj spije...pa sirup za zbijanje vročine, pol pa hop na user posted image , sej plavalčki so zunaj tako da jih vročina ne pomori......bom pa vrjela da se mu ne bo dalo, ko sem jaz zbolela mi niti na misle ni prišlo da bi sploh user posted image ....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.2.2007 16:00:42   
Sulfinija
Ne florita saj se ne gre za danes.Meni je moja G obrazlaga,ko je hodil na spermiograme da pred tem pregledom ne sme imeti večje vročine od 38,kajti če jo ima ne more tri mesece na pregled.In sedaj se meni gre za postopek,da ne bi še kje tega mogla prestavljati no.

Tosja!
Baumax pa vsak najde tudi ti bi ga le prijaviti se je potrebi pa ti naredimo zemljevid se strinjate punce?Sicer pa vem ti boš predzandji spotročila,da se nam pridružiš kajti pol bomo bolj pozitvno preseneče,kajne?

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 413
24.2.2007 16:02:00   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Punce kakšne zastavice, treba je postavit že pred MB oznake, kaj pa veš lahko da midve s citrončico faliva odcep, pa se odpeleva v Austrijo.....najbolj je da kr šotor postavte, jaz imam očala, tako da že tko bl slab vidim...če bo pa citrončica divjala kot user posted image  z avtom, pol pa sploh ne bom nič videla.

user posted image user posted image  pol pa bosta res orng falili -
ker do meje je nekje 18 km user posted image user posted image user posted image user posted image

Manj čvekat, pa bo user posted image  user posted image  user posted image  . Najbolje, da  na zadnji cestnini (Tepanje): ugasneta radio in nehata čvekat user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bosta dovolj pozorni, ne bosta zgrešili MB!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 414
24.2.2007 16:04:03   
florita
uf, zapleteno Mojca.....sej bo mal pozitivnih mislim mu preberi pa bo...

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 415
24.2.2007 16:04:34   
tosja

Tosja!
Baumax pa vsak najde tudi ti bi ga le prijaviti se je potrebi pa ti naredimo zemljevid se strinjate punce?Sicer pa vem ti boš predzandji spotročila,da se nam pridružiš kajti pol bomo bolj pozitvno preseneče,kajne?

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sploh če si doma 5 min vožnje vstran
               user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... malo heca

Kaj pa če se prijavim zadnja user posted image
             pa ne bom pozitivno presenetila user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa možeka pozdravi - limonada, lekadol, pa enih 5 kovtrov gor, da prešvica. Pa velikooooooooooooooo tekočine, lipov čaj je dober (če ima dobro srce-zdravo), od damačih recnij pa je najboljši domač sok bezga (rdeč, ne iz cvetov).

Pa ne paničariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse bo OK!user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 24.2.2007 16:07:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 416
24.2.2007 16:22:21   
Sulfinija
Tosja!

Če glih se predzadnji dan prijaviš bom vsesakor dobrodošla in boš pozotivno presenetila.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 417
24.2.2007 16:22:48   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Tosja!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sploh če si doma 5 min vožnje vstran
              user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... malo heca

Kaj pa če se prijavim zadnja user posted image
            pa ne bom pozitivno presenetila user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa možeka pozdravi - limonada, lekadol, pa enih 5 kovtrov gor, da prešvica. Pa velikooooooooooooooo tekočine, lipov čaj je dober (če ima dobro srce-zdravo), od damačih recnij pa je najboljši domač sok bezga (rdeč, ne iz cvetov).

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 418
24.2.2007 16:23:38   
Sulfinija
Tosja,upam da ne boš jezna ne paničariiiiiiiii se zbrisala dol he,he da ne bo čudno delovalo.Ha,ha

Neposredna povezava do sporočila: 419
24.2.2007 17:36:39   
monikap
čeprav sem še nova borka med vami bi se tudi jaz rada prijavila na vaš mega žur če me sprejmete.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
24.2.2007 17:49:35   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

čeprav sem še nova borka med vami bi se tudi jaz rada prijavila na vaš mega žur če me sprejmete.user posted image

O dobrodošla med nami.Seveda te sprejmemo zase pogoje si preberi par postov nazaj,srečamo se pri baumaxu,ura bo ob treh v soboto 24.03.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 421
24.2.2007 17:50:56   
Sulfinija
Seznam prijavljenih za mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.v MB v pizzeriji pri Marogici.

mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap

Neposredna povezava do sporočila: 422
24.2.2007 18:49:46   
monikap
Pozdravljena imam eno majhno vprašanje in prošnjo obenem in sicer če imaš v avtu še kaj prostora in če bi me lahko sabo peljala na naš mega žur plis?

Neposredna povezava do sporočila: 423
24.2.2007 19:22:48   
citrončica
Dobro,da me cel pop ni blo tu gor,bi se že začela učit zemljevid na pametuser posted image user posted image <
Koala,hvala za usmeritev,saj do bauhausa pa res znam, ostalo bi pa vprašala,če nebi kake table vidla....
Monikap,od kod si,kdo če ima prostor v avtu, midve ja!!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 424
24.2.2007 19:43:47   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Pozdravljena imam eno majhno vprašanje in prošnjo obenem in sicer če imaš v avtu še kaj prostora in če bi me lahko sabo peljala na naš mega žur plis?

Bilo bi fino če bi bila ti iz Prekmurja jaz imam mesto v avtu,ker bom sama.Dajte naj se še vsaj ena prekmurka pofočka,da mi ne bo dolgaš,ko se bom peljala na mega.Punce moj možek je spet prišel na dan z izjavo tedna,da bom mela 24.03 policijsko uro he,he na uro domov saj se je šalil no.Čajčki,tabletke so pomagali vročine več ni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za mojega možeka,kajne?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?