Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.2.2007 18:51:50
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Srečanje mega za 1000 postov v temi Katera bo tekla z mano novi krog! Manjka nam še 703 postov. Prijavljene: - mojca9000
- citrončica
Mojca,izberi nevtralno ozemlje,ne bomo vse v MS hodile,točno sredino izmerimo,za enkrat bo to kar Celje,ne!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.2.2007 19:07:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Srečanje mega za 1000 postov v temi Katera bo tekla z mano novi krog! Manjka nam še 703 postov. Prijavljene: - mojca9000
- citrončica
Mojca,izberi nevtralno ozemlje,ne bomo vse v MS hodile,točno sredino izmerimo,za enkrat bo to kar Celje,ne!! citrončica,saj sem napisala,da se priloagodimo tkole,da bomo imele vse nekako enako.Meni je vseeno kje in kdaj se dobimo. Te lahko prosim bi ti vodila tale naš seznam? Dajmo punce prijave naj kar letijo in lahko glasujemo za kateri kraj jaz bi še najraje za MB kaj pa ve? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.2.2007 19:09:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mega žur: -mojca9000 -citrončica -florita Sedaj pa še zraven naj vsaka pripiše kraj,kjer bi ji srečanje najobolj odgovarjalo,ok? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.2.2007 20:49:07
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla,pupice moje,tudi jaz se prijavljam za žur. florita ,veš,tvoja žalost in potrtost sta čisto normalni,gotovo gre vsaka izmed nas občasno čez to.Ma jaz sem bila že čist blesava,kar v eno sem razmišljala o in .Potem sem pa rekla-andreja,zdaj pa dosti tega,saj to ni več ničemur podobno.Dvigni glavo,pojdi naprej,kajti ne rabiš se ničesar bati,ker boš .Sedaj se dosti bolje počuim,tudi če pride ,ker vem da nekega dne bom jaz . Pa ne samo jaz,draga moja florita tudi ti in vse ostale,samo ne obupat,ne se pustit žalosti,saj življenje tako beži mimo nas.Vedi,da tudi tebe nekje že čaka tvoje dete in samo vprašanje časa še je,kdaj bo začel rasti pod tvojim srčkom.Verjemi,da bo tako,bodi vasela in uživaj vsak dani trenutek in potem bo tu tudi medika 13 toplo pozdrvljena med nami. pa čim prej ti želim Vsem želim lep večer in lahko noč.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.2.2007 20:50:40
|
|
|
|
andreja2000
|
Aha,jaz sem tudi za MB
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.2.2007 20:53:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mega žur: -mojca9000 (MB) -citrončica -florita -Andreja2000 (MB) Punce dajte še ve sporočiti katera kraj vam najbolj odgovarja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.2.2007 21:45:00
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Mega žur: -mojca9000 (MB) -citrončica (LJ)..a se bom prilagodila,že dooolgo nisem bila v totem MB!!! -florita -Andreja2000 (MB) Punce dajte še ve sporočiti katera kraj vam najbolj odgovarja? LP Mojca
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 7:05:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Mega žur: -mojca9000 (MB) -citrončica (LJ)..a se bom prilagodila,že dooolgo nisem bila v totem MB!!! -florita -Andreja2000 (MB) Punce dajte še ve sporočiti katera kraj vam najbolj odgovarja? LP Mojca Punce jutro! Dajmo se prijavit za mega žur.Jaz bi resno najraje bila,d bi se dobile v MB sploh,če bom jaz tam edina iz Prekmurja kajti LJ je zame daleč sploh,če se bom sama vozila,ve pa si lahko organizirate da se skupaj peljete.Pol bomo le še lokacijo izbrale gostilno rezervirale,... LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 7:19:12
|
|
|
|
florita
|
Dobro jutro punce, nov dan je pred nami andreja 2000 HVALA, tako lepo si napisala, res.....sem bila ganjena ....torej res sem se odločila da od sedaj naprej razmišljam pozitivno, zato sem že začela brati knjigo od Norman V. Peale ZMOREM ČE TO VRJAMEM, nasplošno so mi njegove knjige zakon. Res punce, dejmo mislt pozitivno nasplošno o vsem ne samo o , tudi mi bomo enkrat srečke , verjetno prav kmalu..... Jaz sem iz KR ampak, se lahko pripeljem v MB (ni problema, rada vozim). Zdaj pa na delo, danes je post, dejmo kaj narst za svoje telo in dušo, jaz namesto kave pijem metin čaj...... Lp, vsem
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 7:21:25
|
|
|
|
PAMELA
|
Pa se javlja še ena, ki paše tu not Ker sem Štajerka, mi v prvi vrsti leži MB ali pa tudi CE. Dajmo hitro napolnit teh 1000 postov, da se čimprej dobimo . LP
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 7:25:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Seznam prijavljeni za mega žur ob 1000 postih. mojca9000 (MB) citrončica (MB) florita (MB) Andreja2000 (MB) pamela (MB) Cirončica iz LJ se prilagodi za MB ,Florita iz Kranja se lahko prilagodi v MB . Punce kje se ostale dajte se še prijavit na naš mega žur več nas bo lepše se bomo imele. Pa kaj menite jaz predlagam mega žur md vikednom najraje bi videla če bi tole bila sobota.Dajte še zraven napisati kateri dan vam najbolj paše jaz sem tule 100% prilagodim saj sem doma in mi ne bo problem priti,pa še to jaz kar mislim,da se bomo me dobile v kratekm kajti pridmo čvekamo tlele gori in bo 1000 postov kot bi mignil.Manjka nam le še 690 postov!!! LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 21.2.2007 7:29:59 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 8:04:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam prijavljeni za mega žur ob 1000 postih. mojca9000 (MB) citrončica (MB) florita (MB) Andreja2000 (MB) pamela (MB) Cirončica iz LJ se prilagodi za MB ,Florita iz Kranja se lahko prilagodi v MB . Punce kje se ostale dajte se še prijavit na naš mega žur več nas bo lepše se bomo imele. Pa kaj menite jaz predlagam mega žur md vikednom najraje bi videla če bi tole bila sobota.Dajte še zraven napisati kateri dan vam najbolj paše jaz sem tule 100% prilagodim saj sem doma in mi ne bo problem priti,pa še to jaz kar mislim,da se bomo me dobile v kratekm kajti pridmo čvekamo tlele gori in bo 1000 postov kot bi mignil.Manjka nam le še 690 postov!!! Punce ste zato,da bi bilo tole naše srečanje 17.03.ob uri,.....kraj MB.Zraven dodajte še enkrat 99,9% udeležba.In pogum katera je blizu MB naj izbere lokacijo in trebalo bi nato mizo rezervirati.Kako željo imate:pizzerija,kafe bar,slaščičarna???? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 9:55:12
|
|
|
|
florita
|
Punce živjo! Sem zato da se dobimo kakšno soboto, okoli 15.00. Meni 17.3. ne odgovarja ker imam 14.3. laparo in histero. A lahko kasneje v aprilu?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 10:02:48
|
|
|
|
andreja2000
|
florita vesela sem,da si se odločila razmišljati pozitivno,če prav se mora človek nekako tega naučit in ni lahko,se pa to da.Knjiga,ki jo bereš ali jo boš brala je zame svetovna,tako kot vsa njegova dela.Mene so vedno visoko povzdignila in mi nekako dala krila. Torej,draga florita,stopimo naprej, v svet pozitivnosti in k našemu cilju naproti,ki nima šans,da se nam izmuzne. Mojca9000,meni osebno paše datum ki si ga navedla 17.3.,sicer pa se tudi jaz lahko prilično prilagajam ,saj sem tudi jaz doma.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 10:16:27
|
|
|
|
florita
|
Andreja 2000 ja vem njegove knjige so super, doma imam vse, najbolša med najboljšimi je pa ŽIVETI VSE ŽIVLJENJE. Mene zanima če morda katera pozna podobnega avtorja kot je Norman V. Peale, ker sem njegove knjige že vse prebrala vsaj 2x in ib rada še kaj. Punce vi se kar dobite 17.3., vam bom pa jaz kakšen sms poslala, no lahko se dobite tudi 10.3. pol bom pa prišla po malo samozavesti.....k mi jo manjak bojim se narkoze.....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 10:47:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: florita Andreja 2000 ja vem njegove knjige so super, doma imam vse, najbolša med najboljšimi je pa ŽIVETI VSE ŽIVLJENJE. Mene zanima če morda katera pozna podobnega avtorja kot je Norman V. Peale, ker sem njegove knjige že vse prebrala vsaj 2x in ib rada še kaj. Punce vi se kar dobite 17.3., vam bom pa jaz kakšen sms poslala, no lahko se dobite tudi 10.3. pol bom pa prišla po malo samozavesti.....k mi jo manjak bojim se narkoze..... O ne,ne to pa ne.Dajte punce vse katere sta za magični žur dajmo pofočkajte datum,da se dobimo sve,lahko pa tudi en vikend prej ali pa 24.03. Nič gremo k temu datumu raje 24.03. katera je vse za te datume lepo prosim??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 10:50:09
|
|
|
|
florita
|
Jaz sem za 24.3. to bo bolje.....to bo že po operacji 10 dni.... ,
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 10:56:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
24.03.2007 mega žur,dajte se pofočkati kateri vse tale datum odgovorja od prijavljenih in uro sporočite pa ne preveč pozno,da bomo lahko ostale dolgo skupaj,velja? mojca9000 (MB) florita (MB) LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 11:04:55
|
|
|
|
PAMELA
|
24.03 - brez problema (vsaj na vidiku ga ni ) se strinjam, torej računajte z mano.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 11:24:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
Seznam mega žura: 24.03.2007 Maribor mojca9000 florita pamela Pofočkajte se še ostale in prijavite,ni nujno,da sodelujete v naši temi. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 12:06:22
|
|
|
|
andreja2000
|
pa seveda 24.3,velja
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 12:11:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Seznam prijavljenih za mega žur 24.03.2007 v Mariboru! mojca9000 andreja2000 pamela florita Punce dajmo se še prijaviti in opogumiti za naš mega žur. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 15:45:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce! Vse,ki ste prijavljenje na mega žur čvekic lepo prosim date mi malo pomagati neko lokacijo najti ker sem v petek v MB bi se rada pozanima kako je z mestom,če ga je treba rezervirati,če lahko kako pecivo imamo tam.In pa predsvem kje bi rade bile pizzerija,kak kava bar lai kaj takega mogoče kaka kitajska kaj pa vem no.Je katera ki bi se lahko žrtvovala in mi tole organizacijo malo pomagala predsvem lokacijo najti in nalsove od teh lokacij ali pa vsaj telefonke. Torej mega žur 24.03.2007 popoldan in še prijave zbiramo tudi. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 16:14:49
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce,dajte no kakšne predloge,ker bova z mojco v petek v MB malo to raziskale in se pozanimale kako in kaj.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2007 16:27:26
|
|
|
|
citrončica
|
Florita,seznam knjig imaš na forumu z naslovom :Pa poglejmo če pozitivne misli pomagajo.... Tud jaz sem skoraj iz Kr,tako da te po posegu jaz peljem do MB,ni panike!! Mojca,24.3.seveda pridem.....razen zaradi kake višje sile ne, 23.3.mam pa v Lj razgovor.....kako prikladno... Jaz v MB čisto NIČ ne poznam, mi je pa vseeno, kje se dobimo, le da ne bo prav zakomplicirano najti...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?