Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.2.2007 20:08:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala,točno bom pa pač vedno mlajša kot sem v resnici.Bomo že poštimali zdajle pa resno ne gre pa ne vem zakaj no. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 6:54:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! Punce najbrž se vse lepo spet ,jaz pa se vam oglašam sedaj kmalu čez eno dobro uro krenem do svoje G,da mi napiše napotnico in šle nato štartam za MB za neplodnostno. Punce bodite z mano v mislih,in komaj čakam tale obisk Mb kajti spoznala bom našo marjetico in seveda Pamelo,da si prečekerima najine liste za postopek,da boma videli končno kje boma klepetali ali med marčicami,aprilčicami,ali pa aprilčicami,majčicami pa se pustimo presenetiti.Ja pa ne smem pozabiti danes bom tudi spoznala našo andrejo2000,ker se boma odpravili v Marogicino pizzerijo končno izbrat lokacijo za naš mega žur. Domov se bom vrnila pozno zvečer skupaj z svojim ,ki danes končno prihaja domov iz tega in bo končno pri meni dokler naju spet kaj ne loči. Tkole sedaj pa letim,da skuham prvo jutranjo in nato končno za volan in gremo novim zmagam naproti. Punce bodite mi pride,pogrešala vas bom celi dan in upam,da ko pridem domov da bo polno postov,da boste naredile rekord in me prijetno presenetile. Lepo bodite in se beremo ter tipkamo zvečer!!! LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 23.2.2007 6:55:43 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 7:47:53
|
|
|
|
stunfek
|
Srečno Mojca9000! Naj vse poteka kot po maslu, da boš dobro opravila vse obiske. Pa toliko punc iz tu boš tudi v živo spoznala? Uau! :)
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 9:19:33
|
|
|
|
florita
|
Mojca9000 srčno in poročaj kako je šlo......držim pesti zate .......
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 10:07:49
|
|
|
|
andreja2000
|
Da se vam še jaz malo javim preden grem v MB,kjer sva zmenjeni z mojco9000.Se že ful veselim,da jo spoznam . no,tak da bo danes kar pestro in znimivo.Ve ,drage punce,pa se imejte lepo.Petek je,pa še sonček je pri nas pokukal,tako da je ful lepo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 13:16:29
|
|
|
|
tosja
|
Mojca - držim pesti, da izveš same dobre stvari Uživaj v potepanju po MB - čeprav danes ni tako zelo sončen, naklepetaj se s Pamelo in Andrejo To bo čveka , da ne prikličete za vikend dežja Pa plac za srečanje naštudirajta A Marogica vaju pričakuje? Tri RR-jevke na kupu Komaj čakam novic in seveda popolnega poročila od A do Ž , al pa od Ž do A
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 15:35:14
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Mojca - držim pesti, da izveš same dobre stvari Uživaj v potepanju po MB - čeprav danes ni tako zelo sončen, naklepetaj se s Pamelo in Andrejo To bo čveka , da ne prikličete za vikend dežja Pa plac za srečanje naštudirajta A Marogica vaju pričakuje? Tri RR-jevke na kupu Komaj čakam novic in seveda popolnega poročila od A do Ž , al pa od Ž do A Ja,enako jaz... Florita,babica moja draga,še z eno babico se boš peljala gor proti MB,33-jaz sem jih letos že dopolnila,tako da brez panike...edino štrikanje lahko vzameva sabo...zato bi pa še našo Piko74 rabile!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 16:02:17
|
|
|
|
koala
|
Mojca zdaj si že vse opravila, sem pa mislila nate! Upam da ste se z Marogico dobro zmenle, da ne bomo zunaj sedele no morda bo že toplo, vreme že tako kaže. Pa poročaj kako si uredila, da vem kdaj je treba pesti držat.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 16:27:46
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,Mojca,ko se vrneš,nam vsaj toliko sporoči,kako in kaj,da nas ne raznese od radovednosti!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 17:15:35
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja,Mojca,ko se vrneš,nam vsaj toliko sporoči,kako in kaj,da nas ne raznese od radovednosti!! če nas bo še malo pacala se bo zgodilo ravno to razneslo nas bo BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMM
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 17:17:02
|
|
|
|
tosja
|
Kaj mislite, a bosta Mojca in Andreja tud degustirale pizze pri Marogi
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 17:23:38
|
|
|
|
koala
|
Žal jima ne bo, so ful dobre, pa še sam si jo sestaviš. Sicer pa je Mojca rekla da se vrne zvečer, tako da nas bo še malo radovednost dajala. Pa da se ne bi katera razpočila, pol bo moral mega žur odpast, žalostne pa ja ne moremo žurat
< Sporočilo je popravil koala -- 23.2.2007 17:33:52 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 17:31:18
|
|
|
|
florita
|
Citrončica, te moram razočarat, jaz samo kvačkam.... .....jaz mislim da sta Mojca in Andreja na degustaciji in če poznam štajerko....bosta poskusili tudi vinček......sicer pa naj preverita teren za nas borke RR....vidm pa da se imata dober, ker se nobena ni javila še na post..... Punce uživajte jaz moram it teren pripavit za , verjetn se javim šele po O, oziroma ko bomo omagala ...... Se beremo pa lep vikend vsem......naj vas vaši dragi pocrklajjo......
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 17:35:39
|
|
|
|
koala
|
florita uživaj, pa ne izmuči dragega preveč
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 17:43:03
|
|
|
|
florita
|
koala, ja mal se mora pa potrudit za kašen ali , ne vem zdaj sem jaz čist na off pri , ker imam laparo čez 3 tedne, če se prime pa bo tudi OK, pol ne bo treba pod nož.....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:07:20
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: florita koala, ja mal se mora pa potrudit za kašen ali , ne vem zdaj sem jaz čist na off pri , ker imam laparo čez 3 tedne, če se prime pa bo tudi OK, pol ne bo treba pod nož..... vidva se kar lepo trudita cel vikend,če se res prime ,če ne,boš pa tudi kmalu pripravljena za naprej....laparo je hitro mimo,jaz imam prav dobre izkušnje s tem,držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:07:56
|
|
|
|
nemrak
|
ko je meni G rekel, da če pa neslednji mesec ne bo nič, greva pa na slikanje jajčnikov (ne vem točno kok se reče HSG ali nekaj takšnega) Sem se tok ustrašla, da sem tisti mesec zanosila . Na žalost je sledil ss. Sedaj pa zopret intenzivno delamo naprej
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:08:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla punce! Naj poročam celodnevni dan ali naj vas še malo pustim,da vas raznese?Kaj menite??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:10:48
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Ojla punce! Naj poročam celodnevni dan ali naj vas še malo pustim,da vas raznese?Kaj menite??? LP Mojca če nas bo razneslo s kom pa boš žurala Pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:14:04
|
|
|
|
citrončica
|
Jaz sem pa že začela pisat:Mojca je pa na RR-u!!!Pa vidim, da nas že draži Poročaj!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:16:02
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Jaz sem pa že začela pisat:Mojca je pa na RR-u!!!Pa vidim, da nas že draži Poročaj!!!! provocira nate***** ............ob živce spravlja
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:21:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Izčrpno sporočilo iz dne 23.02.2007: Budnica zjutraj zgidaj,kuhanje prve jutranje kavice in nato odprava do svoje G po napotnico za neplodnostno.Ko sem prispela do ambulante me mmai kliče halo Mojca vse ključe si od stanovanja odnese mami pravi,če grem ven zaprem vrata noter pa ne gre he,he ker rabiš ključ.ja nič je mami bla pridna in si je rezervne ključe šla iskat k atiju v službo še sreča,da je bil ključ od avta doma. Mojca pa veselo za MB,kjer je prvo spoznala našo novo srečko Marjetico.Nato sma odšle v ambulnato in bila dokaj hitro na vrsti.Ko sem razgovor končala dobila recept za femodene se nama je pridružila naša Pamela. Punce stanje je tako.Bila je ful prijazna mlada zdravnica sem kar veliko časa bila pri njej sve vse natančno prečekirale celotno mojo kartoteko od vseh najinih IUI in od prvega ISCI.In kaj je rekla gospa tudi prvič niste slabo reagirala na gonal vendar je bilo premlao celic sedaj bomo se zmenili za malo večjo začetno dozo in potem ugotovili po UZ ali bomo jo še večali ali manjšali.Z vsakim novim postopkom imate 30% več za zanositev in tega sem bila najbolj vesela.Pravi,da ne vidi niti enega samega razloga,da jaz kmalu ne bi bila nosečka. In sedaj gremo naprej:M ne čakam med 10-13.3. in dobila sem rdeči list in z tem se bom uvsrtila v četrto skupino in tabletke nekje začela jesti med 20.3 in jih jdla brez pauze do ključno 21.03. Prve injekcije Dipherline pa prejmem 12.04 in druge gonal-f pa 26.4 in takrat bo tudi prvi UZ.Predvideni datum za punkcijo naj bi bil po 8.05.Torej punce spadam med aprilčice,mmajčici in če bo vse po sreči bom januarja 2008 že ponosna mamica svojim . Nato sma odšle v eni lokal uživale ob beli čokoladi in šele nato ko sma odšle ven iz lokala mi je zazvonil telefon in na drugi strani slišim gglas od naše Andreje 2000.Ha,ha v istem lokalu smo sedele ona na levi strani in me na desne pa se nismo spoznale he,he je bilo smešno no.In nato smo odšle skupaj do Marogice in picerijo takoj najdle he,he.Marogica nam je postregla z odličnimi pizami in nismo mogle k sebi naj je bilo ful zanimiva oprema,ful zanimivo,da dobiš list in si pizzo sestavim sam ne smem pozabiti meni je kar malo pomagala in ibrali sma enkratno pizzo.Na koncu nas je še častila z odlično jgodno pizzo punce pa tole morete le probati ful,ful dobra.Marogica pridemo 100% 24.03 jaz upam,da v čimvečjem število ne pozabi rezervirajk mizo za nas mega žurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Punce načvekale smo se za sto let naprej in za sto let nazaj.Bilo je resno enkratno nepozabno srečanje.Sedaj le še čakam kako ga boste onedve komentirale vsaj meni je bilo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. Ja morem še tole povedati zdravnica je rekla,da mi ful priporoča da povečam dozo matičnega mlečka,tudi vitamin e je baje ful dober,če si lahko privoščite gospa je vse enkratno za vas in za vašega bodoče .In še predlagala mi je Elevit in sem takoj šla v lekarno in kupila je baje ful dober,če hočemo zanositi.Jaz sem srečna do konca.Sedaj pa še pika na iiiiiiii pride kmalu čez dobri dve uri moj zlati in nato nič več ne gre za sedaj na teren hura no.Ja jaz imam sedaj O in mi bomo hopa cupa do neba. Punce lep vikend in čimveč novih prijavim želim tlele gori brati za naše srečanje oziroma naš mega žur. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:21:55
|
|
|
|
citrončica
|
Mooooooooojcaaaaaaa!!!! je to namenoma,a pišeš roman?? saj lahko po odlomkih,bo bolj zanimivo-pa lažje dočakat!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:24:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Joj punce ste me nasmejale z svojimi izjavami da mi solze sreče kar lijejo po mojem obrazu. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.2.2007 18:26:32
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,si me prehitla....super najprej zate in odlične novice iz razgovora, nato še za vse ostalo,super si tole zorganizirala...skupaj s pomočjo vseh, da nebo zamere
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?