|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
22.2.2007 20:08:05   
Sulfinija
Koala,točno bom pa pač vedno mlajša kot sem v resnici.Bomo že poštimali zdajle pa resno ne gre pa ne vem zakaj no.user posted image user posted image user posted image

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.2.2007 6:54:35   
Sulfinija
Dobro jutro!

Punce najbrž se vse lepo spet user posted image ,jaz pa se vam oglašam sedaj kmalu čez eno dobro uro krenem do svoje G,da mi napiše napotnico in šle nato štartam za MB za neplodnostno.
Punce bodite z mano v mislih,in komaj čakam tale obisk Mb kajti spoznala bom našo marjetico in seveda Pamelo,da si prečekerima najine liste za postopek,da boma videli končno kje boma klepetali ali med marčicami,aprilčicami,ali pa aprilčicami,majčicami pa se pustimo presenetiti.Ja pa ne smem pozabiti danes bom tudi spoznala našo andrejo2000,ker se boma odpravili v Marogicino pizzerijo končno izbrat lokacijo za naš mega žur.
Domov se bom vrnila pozno zvečer skupaj z svojim user posted image ,ki danes končno prihaja domov iz tega user posted image  in bo končno pri meni dokler naju spet kaj ne loči.
Tkole sedaj pa letim,da skuham prvo jutranjo user posted image  in nato končno za volan in gremo novim zmagam naproti.

Punce bodite mi pride,pogrešala vas bom celi dan in upam,da ko pridem domov da bo polno postov,da boste naredile rekord in me prijetno presenetile.

Lepo bodite in se beremo ter tipkamo zvečer!!!

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 23.2.2007 6:55:43 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 352
23.2.2007 7:47:53   
stunfek
Srečno Mojca9000! Naj vse poteka kot po maslu, da boš dobro opravila vse obiske. Pa toliko punc iz tu boš tudi v živo spoznala? Uau! :)

Neposredna povezava do sporočila: 353
23.2.2007 9:19:33   
florita
Mojca9000 srčno in poročaj kako je šlo......držim pesti zate user posted image .......

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 354
23.2.2007 10:07:49   
andreja2000
Da se vam še jaz malo javim preden grem v MB,kjer sva zmenjeni z mojco9000.Se že ful veselim,da jo spoznamuser posted image .
no,tak da bo danes kar pestro in znimivo.Ve ,drage punce,pa se imejte lepo.Petek je,pa še sonček je pri nas pokukal,tako da je ful lepo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.2.2007 13:16:29   
tosja
Mojca - držim pesti, da izveš same dobre stvari user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Uživaj v potepanju po MB - čeprav danes ni tako zelo sončen, naklepetaj se s Pamelo in Andrejo user posted image
To bo čveka user posted image  user posted image , da ne prikličete za vikend dežjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa plac za srečanje naštudirajta user posted image  user posted image  A Marogica vaju pričakuje?
Tri RR-jevke na kupu user posted image  user posted image  user posted image

Komaj čakam novic in seveda popolnega poročilauser posted image user posted image
od A do Ž user posted image , al pa od Ž  do A user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.2.2007 15:35:14   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Mojca - držim pesti, da izveš same dobre stvari user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Uživaj v potepanju po MB - čeprav danes ni tako zelo sončen, naklepetaj se s Pamelo in Andrejo user posted image
To bo čveka user posted image  user posted image , da ne prikličete za vikend dežjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa plac za srečanje naštudirajta user posted image  user posted image  A Marogica vaju pričakuje?
Tri RR-jevke na kupu user posted image  user posted image  user posted image

Komaj čakam novic in seveda popolnega poročilauser posted image user posted image
od A do Ž user posted image , al pa od Ž  do A user posted image user posted image

Ja,enako jaz...
Florita,babica moja draga,še z eno babico se boš peljala gor proti MB,33-jaz sem jih letos že dopolnila,tako da brez panike...edino štrikanje lahko vzameva sabo...zato bi pa še našo Piko74 rabile!!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 357
23.2.2007 16:02:17   
koala
Mojca zdaj si že vse opravila, sem pa mislila nate!
Upam da ste se z Marogico dobro zmenle, da ne bomo zunaj sedeleuser posted image no morda bo že toplo, vreme že tako kaže.

Pa poročaj kako si uredila, da vem kdaj je treba pesti držat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.2.2007 16:27:46   
citrončica
Ja,Mojca,ko se vrneš,nam vsaj toliko sporoči,kako in kaj,da nas ne raznese od radovednosti!!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.2.2007 17:15:35   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ja,Mojca,ko se vrneš,nam vsaj toliko sporoči,kako in kaj,da nas ne raznese od radovednosti!!user posted image

user posted image  če nas bo še malo pacalauser posted image user posted image  se bo zgodilo ravno to user posted image  

razneslo nas bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMM
                  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
23.2.2007 17:17:02   
tosja
user posted image  Kaj mislite, a bosta Mojca in Andreja tud degustirale pizze pri Marogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 361
23.2.2007 17:23:38   
koala
Žal jima ne bo, so ful dobre, pa še sam si jo sestaviš.

Sicer pa je Mojca rekla da se vrne zvečer, tako da nas bo še malo radovednost dajala.

Pa da se ne bi katera razpočila, pol bo moral mega žur odpast, žalostne pa ja ne moremo žuratuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil koala -- 23.2.2007 17:33:52 >

Nisem vedela

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.2.2007 17:31:18   
florita
Citrončica, te moram razočarat, jaz samo kvačkam....user posted image .....jaz mislim da sta Mojca in Andreja na degustaciji in če poznam štajerko....bosta poskusili tudi vinček......sicer pa naj preverita teren za nas borke RR....vidm pa da se imata dober, ker se nobena ni javila še na post.....

Punce uživajte jaz moram it teren pripavit za user posted image , verjetn se javim šele po O, oziroma ko bomo omagala user posted image ......

Se beremo pa lep vikend vsem......naj vas vaši dragi pocrklajjo......

Neposredna povezava do sporočila: 363
23.2.2007 17:35:39   
koala
florita uživaj, pa ne izmuči dragega prevečuser posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.2.2007 17:43:03   
florita
koala, ja mal se mora pa potrudit za kašen user posted image  ali user posted image , ne vem zdaj sem jaz čist na off pri user posted image , ker imam laparo čez 3 tedne, če se prime pa bo tudi OK, pol ne bo treba pod nož.....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.2.2007 18:07:20   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: florita

koala, ja mal se mora pa potrudit za kašen user posted image  ali user posted image , ne vem zdaj sem jaz čist na off pri user posted image , ker imam laparo čez 3 tedne, če se prime pa bo tudi OK, pol ne bo treba pod nož.....

vidva se kar lepo trudita cel vikend,če se res primeuser posted image ,če ne,boš pa tudi kmalu pripravljena za naprej....laparo je hitro mimo,jaz imam prav dobre izkušnje s tem,držim pesti!!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.2.2007 18:07:56   
nemrak
user posted image user posted image
ko je meni G rekel, da če pa neslednji mesec ne bo nič, greva pa na slikanje jajčnikov (ne vem točno kok se reče HSG ali nekaj takšnega)
Sem se tok ustrašla, da sem tisti mesec zanosila user posted image .
Na žalost je sledil ss.
Sedaj pa zopret intenzivno delamo naprej user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.2.2007 18:08:37   
Sulfinija
Ojla punce!

Naj poročam celodnevni dan ali naj vas še malo pustim,da vas raznese?Kaj menite???

Neposredna povezava do sporočila: 368
23.2.2007 18:10:48   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Ojla punce!

Naj poročam celodnevni dan ali naj vas še malo pustim,da vas raznese?Kaj menite???

user posted image  če nas bo razneslouser posted image  s kom pa boš žurala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 369
23.2.2007 18:14:04   
citrončica
Jaz sem pa že začela pisat:Mojca je pa na RR-u!!!Pa vidim, da nas že dražiuser posted image Poročaj!!!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.2.2007 18:16:02   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Jaz sem pa že začela pisat:Mojca je pa na RR-u!!!Pa vidim, da nas že dražiuser posted image Poročaj!!!!user posted image

user posted image  provocirauser posted image user posted image user posted image user posted image

nate***** user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

............ob živce spravlja user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 371
23.2.2007 18:21:39   
Sulfinija
Izčrpno sporočilo iz dne 23.02.2007:
Budnica zjutraj zgidaj,kuhanje prve jutranje kavice in nato odprava do svoje G po napotnico za neplodnostno.Ko sem prispela do ambulante me mmai kliče halo Mojca vse ključe si od stanovanja odnese mami pravi,če grem ven zaprem vrata noter pa ne gre he,he ker rabiš ključ.ja nič je mami bla pridna in si je rezervne ključe šla iskat k atiju v službo še sreča,da je bil ključ od avta doma.
Mojca pa veselo za MB,kjer je prvo spoznala našo novo srečko user posted image  Marjetico.Nato sma odšle v ambulnato in bila dokaj hitro na vrsti.Ko sem razgovor končala dobila recept za femodene se nama je pridružila naša Pamela.

Punce stanje je tako.Bila je ful prijazna mlada zdravnica sem kar veliko časa bila pri njej sve vse natančno prečekirale celotno mojo kartoteko od vseh najinih IUI in od prvega ISCI.In kaj je rekla gospa tudi prvič niste slabo reagirala na gonal vendar je bilo premlao celic sedaj bomo se zmenili za malo večjo začetno dozo in potem ugotovili po UZ ali bomo jo še večali ali manjšali.Z vsakim novim postopkom imate 30% več za zanositev in tega sem bila najbolj vesela.Pravi,da ne vidi niti enega samega razloga,da jaz kmalu ne bi bila nosečka.
In sedaj gremo naprej:M ne čakam med 10-13.3. in dobila sem rdeči list in z tem se bom uvsrtila v četrto skupino in tabletke nekje začela jesti med 20.3 in jih jdla brez pauze do ključno 21.03. Prve injekcije Dipherline pa prejmem 12.04 in druge gonal-f pa 26.4 in takrat bo tudi prvi UZ.Predvideni datum za punkcijo naj bi bil po 8.05.Torej punce spadam med aprilčice,mmajčici in če bo vse po sreči bom januarja 2008 že ponosna mamica svojim user posted image .

Nato sma odšle v eni lokal uživale ob beli čokoladi in šele nato ko sma odšle ven iz lokala mi je zazvonil telefon in na drugi strani slišim gglas od naše Andreje 2000.Ha,ha v istem lokalu smo sedele ona na levi strani in me na desne pa se nismo spoznale he,he je bilo smešno no.In nato smo odšle skupaj do Marogice in picerijo takoj najdle he,he.Marogica nam je postregla z odličnimi pizami in nismo mogle k sebi naj je bilo ful zanimiva oprema,ful zanimivo,da dobiš list in si pizzo sestavim sam ne smem pozabiti meni je kar malo pomagala in ibrali sma enkratno pizzo.Na koncu nas je še častila z odlično jgodno pizzo punce pa tole morete le probati ful,ful dobra.Marogica pridemo 100% 24.03 jaz upam,da v čimvečjem število ne pozabi rezervirajk mizo za nas mega žurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Punce načvekale smo se za sto let naprej in za sto let nazaj.Bilo je resno enkratno nepozabno srečanje.Sedaj le še čakam kako ga boste onedve komentirale vsaj meni je bilo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.

Ja morem še tole povedati zdravnica je rekla,da mi ful priporoča da povečam dozo matičnega mlečka,tudi vitamin e je baje ful dober,če si lahko privoščite gospa je vse enkratno za vas in za vašega bodoče user posted image .In še predlagala mi je Elevit in sem takoj šla v lekarno in kupila je baje ful dober,če hočemo zanositi.Jaz sem srečna do konca.Sedaj pa še pika na iiiiiiii pride kmalu čez dobri dve uri moj zlati user posted image  in nato nič več ne gre za sedaj na teren hura no.Ja jaz imam sedaj O in mi bomo hopa cupa do neba.

Punce lep vikend in čimveč novih prijavim želim tlele gori brati za naše srečanje oziroma naš mega žur.

Neposredna povezava do sporočila: 372
23.2.2007 18:21:55   
citrončica
Mooooooooojcaaaaaaa!!!!
je to namenoma,a pišeš roman??
saj lahko po odlomkih,bo bolj zanimivo-pa lažje dočakat!user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.2.2007 18:24:27   
Sulfinija
Joj punce ste me nasmejale z svojimi izjavami da mi solze sreče kar lijejo po mojem obrazu.

Neposredna povezava do sporočila: 374
23.2.2007 18:26:32   
citrončica
Ja,si me prehitla....superuser posted image user posted image
najprej zate in odlične novice iz razgovora, nato še za vse ostalo,super si tole zorganizirala...skupaj s pomočjo vseh, da nebo zamereuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?