Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 12:43:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela! Jaz sedaj svoje ne čakam med 10.3 in 13.03 in potem marca začnem z femodeni.No ti če si že tale mesec imela svojo M boš tudi začela z tabletkami marca kot jaz.Torej se boma ksupaj potile,če me za en meesc ne prehitiš no. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 12:48:53
|
|
|
|
PAMELA
|
Mojca, pri meni je situacija taka, da je 23. razgovor, menstruacijo pa bom dobila že nasledniji dan - 24.02. Kaj misliš s kakim postopkom začnem in predvesm KDAJ?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 12:56:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Glej po mojem mneju boš že tale mesec začela z tabetkami.Pol jih boš jemala kok dolgo bo na listu pisalo in po mojem boma vseeno imela predvideni datum punkcije skupaj in boma obe istočasno začele z špikanjem le mogoče bom jaz manj časa jedla femodene kot ti.Jaz imam vedno dolgi postopek. Kdaj pa maš ti uro?Boma pa se tam našle in si pokazale liste katere barve bo katera od naju imela in spodaj nama bo pisalo kdaj boma mele punkcijo in začetek obeh inekcij. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 13:01:57
|
|
|
|
PAMELA
|
ob 11:45. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 13:06:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela jaz pa 10.45 torej se boma sigruno tam videli.Te bom počakala da se kaj naklepetma,ok? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 13:11:49
|
|
|
|
PAMELA
|
Važi. A prideš s partnerjem? Jaz bom imela svojga zraven. Kaj ti pa piše na vabilnem pismu? Meni piše začetek priprav v februarju, marcu 2007. Tebi isto, ali morda marcu, aprilu? LP
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 13:19:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela! Isto mi piše kot tebi.Ne jaz bom sama.Prejšnji teden je mož klical jim razložil,da bo še najbrž na terenu in mu je rekla,da lahko pridem sama podpis papirjev iz jemanja krvi mu bodo naredila ko pridema skupaj tja niso nič komplicirali no. Pol pa čakam še eno frendico,da grema malo na srečanje in zvečer še tam počakam pol moža,da boma skupaj šla domov.Tkole,da bo dan hitro minil in začele se bodo kmalu priprave. LP Mojca P.S:To je tvoj prvi postopek ali ne? Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 13:39:37
|
|
|
|
PAMELA
|
Če je to moj prvi postopek? Ja stimuliran ja; drugače pa sem dala že kar dosti skoz. Naj ti napišem kaj vse: Januar 2006: Klomifen - negativno Februar 2006:Klomifen - negativno Marec 2006: Klomifen - negativno April 2006: HSG, Laparo, Histero (nič najdeno, nič odstranjeno, vse OK) Maj 2006: Prvi razgovor v MB Junij 2006:1. IUI - negativno Julij 2006 Avgust 2006: - September 2006: 2. IUI - negativno Oktober 2006: - November 2006: 3. IUI - negativno December 2006: 1. Spontan naravni IVF - punktirali 1 folikel - niso našli celice Januar 2007: 2. Spontan naravni IVF - folikel počil tik pred punkcijo Februar 2007: 3. Spontan naravni IVF - prepozni za stop injekcijo - ovulacija se je že pričela - opustitev postopka Moj mož je imel spermiogram Maja, Junija in Septembra 2006 - vse OK No Mojca, kaj praviš na mojo kartoteko? A sem "stara mačka" al kaj? Ti pa povem, da sem že pošteno zmatrana od vseh teh postopkov, od vsakomesečnega razočaranja, joka, iskanja krivde, vzrokov,... se pa vsak mesec na novo poberem in polna novih upov stopam v vedno ponovne boje.... Kaj pa glede napotnic: A jih morama z možem imet v petek zraven (midva sva napotnice že enkrat oddala). LP
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 13:43:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela moja kartoteka: 2003 maja začeli delati na . 2004 v začetku leta štiri meseci Klomifena 2004 hsg 2004 julija prvi razgovor 2005 marec,april,amj IUI negativno 2005 september IUI negativno 2005 novembra test + naravna zanositev in pa ss v 8t5dni marec 2006 ISCI 4 celice dve zreli in dve nezreli in dve oplojeni zakljueč prvega ISCI - Ja napotnice morema imeti nove,pa tudi tza vaju mislim,da je bolje,da imata nove.Jaz bom moževo imela tudi s sabo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 18:57:34
|
|
|
|
citrončica
|
Pamela,Mojca,res mata lepi kartoteki, tud moja je bogata, z začetkom 2001,z podobnimi postopki kot so Pamelini,le po več časa je vmes.... ...zdaj pa verjamem Mojci, da bo leto 2007 srečno, za nas vse!! Vidve pa le veselo na razgovor, pa naklepetejta se po njem ob dobri ....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2007 19:00:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce dajte mi nekaj svetovati no.Jaz sem imela en mesec pauze z matičnim mlečkom,kaj mi svetujete ve naj ga kar začnem jemati ali naj raje počakam,da ga začnem pri naslednji M? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.2.2007 20:23:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce kako ste kaj?Mojega veselja še vedno ni konec,sem čisto pozabila na tole temo je že nekje odspodaj.Dajmo malo čvekati tlele gori no.Kaj sedaj ste že vse v času O pa nimate časa za tole našo temico.Pa lep vikend vsem skupaj. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.2.2007 21:07:54
|
|
|
|
nemrak
|
Moja O mislim da je že mimo. Izcedek (čeprav ga je bilo ta mesec izredno malo) se je že tudi spremenil . Bomo videli kaj bo čez 10-12 dni. Sva pa bila te dni pridna in sva res vsaka dva dni. Tako, da upam, da je to moj zadnji krog!!! Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.2.2007 21:09:03
|
|
|
|
nemrak
|
mojca9000 Veselim se s teboj in upam, da ti marec prinese magične
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.2.2007 21:18:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak mojca9000 Veselim se s teboj in upam, da ti marec prinese magične Hvala ti res iz srca.Zlata si tudi ti. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.2.2007 11:09:53
|
|
|
|
citrončica
|
No,punce,greste kaj v maškare? Uživajte in se zabavajte,če greste,če ne .... pa tudi, doma pri svojih , pa lep vikend!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.2.2007 11:11:27
|
|
|
|
tosja
|
Tudi tebi lep vikend citrončica Maškare pa letos odpadejo sem na bolniški Bomo pa uživaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 100/h
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.2.2007 9:42:34
|
|
|
|
citrončica
|
Tosja,tudi meni so maškare odpadle,sem planirala it za 4dni,pa sem imela v petek v službi obvezno izobraževanje...nimaš kaj, pa drugič!!!Saj tudi doma paše bit malo,vsaj dopoldan, pop pa že šibam,h kolegici na rojstni dan!!!Pa-pa!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.2.2007 13:19:31
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica pop pa že šibam,h kolegici na rojstni dan!!!Pa-pa! uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ob slastni razveseli prijateljico z in
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.2.2007 17:27:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce! Jaz sem pa kar malo ,začelo me je ful boleti grlo komaj požiram in bruham viroza me je očitno našla.Če do jutri ne bo bolje,bom šla lepo k osebni zdravnici,ker tkole moem iti po napotnico za moža. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.2.2007 20:10:54
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 ,oh,presneto no. Upam,da se čim prej pozdraviš.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.2.2007 7:01:16
|
|
|
|
PAMELA
|
Dobrao jutro Mojca, ja tale viroza pa res nobenemu ne prikrajša. Pri tebi je pa še ta taiming.... No, sicer pa če greš danes k zdravnici in začneš s kakšnimi tabletami, je do petka še tudi nekaj časa. Če v tem času še pridno piješ čaj, ližeš med in se pustiš razvajti, boš do petka že v super formi . LP
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.2.2007 7:13:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! No jaz sem se že lepo vstala in spet ostala brez svojega do petka.Sedaj bom lepo šla in skuhala prvo jutranjo in nato čakala uro ko bo osem in nato poklicala svojo osebno zdravnico,če danes dela pa trk k njej z tem grlom no.mene še vdno ful boli,samo vročine pa nimam no. Samo punce po mojem meni ne bo nobeno zdravilo škodilo,kajti jaz imam v petek le razgovor v MB z femodeni pa začnem komaj pri marčevski M tkole,da bom mela lepo čas,da tole ozdravim no.Pa nimam pojma kje sem tole spet fasala no. Pamela se že kaj veseliš za petek'Joj jaz že komaj čakam,da vas spoznam tudi v živo.In kako ste se imele kaj na tale minuli pustni vikend? Tklole punce sedaj pa grem trk kavico dati gor nato pa mamici igrat budnico. Se kaj tipkamo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.2.2007 11:41:49
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 ,jaz upam,da boš hitro okrevala.Ja teh viroz in prehladov je sedaj res veliko.Še dobro da nimaš vročine. Jaz nič ne grem v maškare.Nikoli nisem bila navdušena,da bi se maskirala,mi ni do tega. Vse vas lepo pozdravljam in želim lep dan
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.2.2007 13:44:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 mojca9000 ,jaz upam,da boš hitro okrevala.Ja teh viroz in prehladov je sedaj res veliko.Še dobro da nimaš vročine. Andreja2000! Hvala ti za lepe želje.Sem veliko bolje in ful veliko že pojedla medu in Angal pršilo mi je začelo delovati.Moje osebne zdravnice pa žal tokrat nisem mogla priklicati,bom pa jutri šla po napotnico. LP Mojca
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?