|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
15.2.2007 12:43:23   
Sulfinija
Pamela!

Jaz sedaj svoje ne čakam med 10.3 in 13.03 in potem marca začnem z femodeni.No ti če si že tale mesec imela svojo M boš tudi začela z tabletkami marca kot jaz.Torej se boma ksupaj potile,če me za en meesc ne prehitiš no.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.2.2007 12:48:53   
PAMELA
Mojca, pri meni je situacija taka, da je 23. razgovor, menstruacijo pa bom dobila že nasledniji dan - 24.02.
Kaj misliš s kakim postopkom začnem in predvesm KDAJ?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.2.2007 12:56:55   
Sulfinija
Glej po mojem mneju boš že tale mesec začela z tabetkami.Pol jih boš jemala kok dolgo bo na listu pisalo in po mojem boma vseeno imela predvideni datum punkcije skupaj in boma obe istočasno začele z špikanjem le mogoče bom jaz manj časa jedla femodene kot ti.Jaz imam vedno dolgi postopek.
Kdaj pa maš ti uro?Boma pa se tam našle in si pokazale liste katere barve bo katera od naju imela in spodaj nama bo pisalo kdaj boma mele punkcijo in začetek obeh inekcij.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.2.2007 13:01:57   
PAMELA
 ob 11:45. Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 254
15.2.2007 13:06:07   
Sulfinija
Pamela jaz pa 10.45 torej se boma sigruno tam videli.Te bom počakala da se kaj naklepetma,ok?

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.2.2007 13:11:49   
PAMELA
Važi. A prideš s partnerjem?
Jaz bom imela svojga zraven.
Kaj ti pa piše na vabilnem pismu? Meni piše začetek priprav v februarju, marcu 2007. Tebi isto, ali morda marcu, aprilu?
LP

Neposredna povezava do sporočila: 256
15.2.2007 13:19:32   
Sulfinija
Pamela!

Isto mi piše kot tebi.Ne jaz bom sama.Prejšnji teden je mož klical jim razložil,da bo še najbrž na terenu in mu je rekla,da lahko pridem sama podpis papirjev iz jemanja krvi mu bodo naredila ko pridema skupaj tja niso nič komplicirali no.
Pol pa čakam še eno frendico,da grema malo na srečanje in zvečer še tam počakam pol moža,da boma skupaj šla domov.Tkole,da bo dan hitro minil in začele se bodo kmalu priprave.

P.S:To je tvoj prvi postopek ali ne?

Mojca

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.2.2007 13:39:37   
PAMELA
Če je to moj prvi postopek? Ja stimuliran ja; drugače pa sem dala že kar dosti skoz. Naj ti napišem kaj vse:
Januar 2006: Klomifen - negativno
Februar 2006:Klomifen - negativno
Marec 2006: Klomifen - negativno
April 2006: HSG, Laparo, Histero (nič najdeno, nič odstranjeno, vse OK)
Maj 2006: Prvi razgovor v MB
Junij 2006:1. IUI - negativno
Julij 2006 Avgust 2006: -
September 2006: 2. IUI - negativno
Oktober 2006: -
November 2006: 3. IUI - negativno
December 2006: 1. Spontan naravni IVF - punktirali 1 folikel - niso našli celice
Januar 2007: 2. Spontan naravni IVF - folikel počil tik pred punkcijo
Februar 2007: 3. Spontan naravni IVF - prepozni za stop injekcijo - ovulacija se je že pričela - opustitev postopka

Moj mož je imel spermiogram Maja, Junija in Septembra 2006 - vse OK

No Mojca, kaj praviš na mojo kartoteko? A sem "stara mačka" al kaj?
Ti pa povem, da sem že pošteno zmatrana od vseh teh postopkov, od vsakomesečnega razočaranja, joka, iskanja krivde, vzrokov,... se pa vsak mesec na novo poberem in polna novih upov stopam v vedno ponovne boje....

Kaj pa glede napotnic: A jih morama z možem imet v petek zraven (midva sva napotnice že enkrat oddala).
LP

Neposredna povezava do sporočila: 258
15.2.2007 13:43:59   
Sulfinija
Pamela moja kartoteka:
2003 maja začeli delati na user posted image .
2004 v začetku leta štiri meseci Klomifena
2004 hsg
2004 julija prvi razgovor
2005 marec,april,amj IUI negativno
2005 september IUI negativno
2005 novembra test + naravna zanositev in pa ss v 8t5dni
marec 2006 ISCI 4 celice dve zreli in dve nezreli in dve oplojeni
zakljueč prvega ISCI -

Ja napotnice morema imeti nove,pa tudi tza vaju mislim,da je bolje,da imata nove.Jaz bom moževo imela tudi s sabo.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.2.2007 18:57:34   
citrončica
Pamela,Mojca,res mata lepi kartoteki,
tud moja je bogata, z začetkom 2001,z podobnimi postopki kot so Pamelini,le po več časa je vmes....
...zdaj pa verjamem Mojci, da bo leto 2007 srečno, za nas vse!!user posted image

Vidve pa le veselo na razgovor, pa naklepetejta se po njem ob dobriuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 260
15.2.2007 19:00:45   
Sulfinija
Ojla!

Punce dajte mi nekaj svetovati no.Jaz sem imela en mesec pauze z matičnim mlečkom,kaj mi svetujete ve naj ga kar začnem jemati ali naj raje počakam,da ga začnem pri naslednji M?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.2.2007 20:23:01   
Sulfinija
Ojla!

Punce kako ste kaj?Mojega veselja še vedno ni konec,sem čisto pozabila na tole temo je že nekje odspodaj.Dajmo malo čvekati tlele gori no.Kaj sedaj ste že vse v času O pa nimate časa za tole našo temico.Pa lep vikend vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 262
16.2.2007 21:07:54   
nemrak
user posted image user posted image
Moja O mislim da je že mimo. Izcedek (čeprav ga je bilo ta mesec izredno malo) se je že tudi spremenil user posted image . Bomo videli kaj bo čez 10-12 dni.
Sva pa bila te dni pridna in sva res user posted image vsaka dva dni. user posted image
Tako, da upam, da je to moj zadnji krog!!! user posted image
Pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 263
16.2.2007 21:09:03   
nemrak
mojca9000
Veselim se s teboj in upam, da ti marec prinese magične user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.2.2007 21:18:28   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

mojca9000
Veselim se s teboj in upam, da ti marec prinese magične user posted image user posted image

Hvala ti res iz srca.Zlata si tudi ti.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 265
17.2.2007 11:09:53   
citrončica
No,punce,greste kaj v maškare?user posted image
Uživajte in se zabavajte,če greste,če ne .... pa tudi, doma pri svojih user posted image ,
pa lep vikend!!

Neposredna povezava do sporočila: 266
17.2.2007 11:11:27   
tosja
Tudi tebi lep vikend citrončica user posted image

Maškare pa letos odpadejo user posted image  sem na bolniški user posted image

Bomo pa uživaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  100/h user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 267
18.2.2007 9:42:34   
citrončica
Tosja,tudi meni so maškare odpadle,sem planirala it za 4dni,pa sem imela v petek v službi obvezno izobraževanje...nimaš kaj, pa drugič!!!Saj tudi doma paše bit malo,vsaj dopoldan, pop pa že šibam,h kolegici na rojstni dan!!!Pa-pa!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.2.2007 13:19:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

pop pa že šibam,h kolegici na rojstni dan!!!Pa-pa!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ob slastni user posted image
razveseli prijateljico z  user posted image   user posted image    in   user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 269
18.2.2007 17:27:54   
Sulfinija
Punce!

Jaz sem pa kar malo user posted image ,začelo me je ful boleti grlo komaj požiram in bruham viroza me je očitno našla.Če do jutri ne bo bolje,bom šla lepo k osebni zdravnici,ker tkole moem iti po napotnico za moža.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 270
18.2.2007 20:10:54   
andreja2000
mojca9000 ,oh,presneto no. Upam,da se čim prej pozdraviš.
user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 271
19.2.2007 7:01:16   
PAMELA
Dobrao jutro Mojca,

ja tale viroza pa res nobenemu ne prikrajša.
Pri tebi je pa še ta taiming.... No, sicer pa če greš danes k zdravnici in začneš s kakšnimi tabletami, je do petka še tudi nekaj časa. Če v tem času še pridno piješ čaj, ližeš med in se pustiš razvajti, boš do petka že v super formi user posted image .
LP

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 272
19.2.2007 7:13:14   
Sulfinija
Dobro jutro!

No jaz sem se že lepo vstala in spet ostala brez svojega user posted image  do petka.Sedaj bom lepo šla in skuhala prvo jutranjo user posted image  in nato čakala uro ko bo osem in nato poklicala svojo osebno zdravnico,če danes dela pa trk k njej z tem grlom no.mene še vdno ful boli,samo vročine pa nimam no.
Samo punce po mojem meni ne bo nobeno zdravilo škodilo,kajti jaz imam v petek le razgovor v MB z femodeni pa začnem komaj pri marčevski M tkole,da bom mela lepo čas,da tole ozdravim no.Pa nimam pojma kje sem tole spet fasala no.
Pamela se že kaj veseliš za petek'Joj jaz že komaj čakam,da vas spoznam tudi v živo.In kako ste se imele kaj na tale minuli pustni vikend?

Tklole punce sedaj pa grem trk kavico dati gor nato pa mamici igrat budnico.

Se kaj tipkamo.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 273
19.2.2007 11:41:49   
andreja2000
mojca9000 ,jaz upam,da boš hitro okrevala.Ja teh viroz  in prehladov je sedaj res veliko.Še dobro da nimaš vročine.

Jaz nič ne grem v maškare.Nikoli nisem bila navdušena,da bi se maskirala,mi ni do tega.

Vse vas lepo pozdravljam in želim lep dan user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 274
19.2.2007 13:44:39   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

mojca9000 ,jaz upam,da boš hitro okrevala.Ja teh viroz  in prehladov je sedaj res veliko.Še dobro da nimaš vročine.
user posted image

Andreja2000!

Hvala ti za lepe želje.Sem veliko bolje in ful veliko že pojedla medu in Angal pršilo mi je začelo delovati.Moje osebne zdravnice pa žal tokrat nisem mogla priklicati,bom pa jutri šla po napotnico.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?