|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
19.2.2007 13:46:21   
tosja
Mojca čimprej se pozdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.2.2007 13:59:57   
Sulfinija
Punce,naše nove srečke user posted image  kar dežujejo.Vam nisem rekla,da je leto 2007 magično leto in zraven tega še plodno.Hitro punce stare borke seznam vse bomo v tem letu nosečke,čisto vse ki klepetamo tlele gori in si tkole želimo biti user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.2.2007 14:08:50   
andreja2000
Ja,tudi jaz verjamem,da bmo vse user posted image ,kajti to leto je leto nas,ki bomo user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 278
19.2.2007 15:06:50   
citrončica
Mojca,pozdravi se, no,
upam da čimprej, tele viroze so tako zoprne, nič ti ni,pa čist si nikakvi!
Danes je spet mal sončka,tako da je mal boljše počutje,ne?
Uživajte,pa še kaj lepega napišite...pa-pauser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.2.2007 15:49:19   
nemrak
user posted image user posted image
Ja, nosečnice kar dežujejo !!user posted image
Sem pa vseeno danes malo žalostnauser posted image .
Pa ne me narobe razumet kaj bom napisala.
Danes ko pridem v službo izvem, da je sodelavka noseča.
Mene skoraj kap. Skoz je govorila, da ona pa še nekaj časa ne misli met engauser posted image . Pa da ne delata na temuser posted image
Malo sem žalostna, ker jaz si pa tako želim, pa ne morem dočakat zdravega user posted image .
Po eni strani se tolažim, da že 1x bo. Ko mi bo usojeno.
Ampak....
Srčno upam, da 26.2 zagledam user posted image user posted image
Prav tako user posted image  za vse vas!!!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.2.2007 17:20:23   
andreja2000
nemrak tudi mene take informacije bljižnjih zabolijo in mislim,da je to kar normalno.Seveda boš tudi ti user posted image  in tudi vse ostale.Nikar ne bodi več žalostna ,ampak pomisli na to,da tudi tebe čaka nekje tvoja pikica.Čaka na prav poseben trenutek,tisti pravi,in takrat boš tud ti user posted image .
Stiskam pesti za user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 281
19.2.2007 17:37:54   
Sulfinija
Nemrak,saj veš v tej temi smo same pozitivke,naj te nobena izjava,nobena nova srečka user posted image  ne vrže iz tira.Ne pozabi tole leto 2007 je magično leto pujska boš videla vse bomo letos srečk nosečke.Če ne bomo rodila pa bog nam daj da nam vsaj rata,da postanemo srečke user posted image .Tudi jaz sem od ztačetka ful bila občutljiva na vskao izjavo,na vsako novo srečko user posted image ,kako mi je šele bilo ko so v našem sorodstvu dobili kar dva dojenčka v enem letu ena je rodila drugič in  ena trejič vendar meni je sedaj resno vseeno.Sedaj stavim na tale drugi postopek da nama rata in gre z veselo in pozitvno mero novim zmagam nasproti.

Tudi tebi želi,da boš čimprej vesela srečka user posted image ,le ne obupaj saj dobro veš,da upanje umre zadnje za nas borke.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 282
19.2.2007 18:04:51   
nemrak
user posted image user posted image
Punce moje, hvala vam za spodbudne besede.
Saj vem , DA BOMO tudi me srečne user posted image še letos!!!!
Mislim na vse vas!!!

Neposredna povezava do sporočila: 283
19.2.2007 18:19:56   
puhica13
Mojca9000,

moram iskreno povedati, da sem se nedavno nazaj hotela dat na off iz tegale foruma, ker sem imela enostavno vsega dovolj. Ubijalo me je čakanje iz meseca v mesec, vsakič bit bolj razočaran je huda muka. In da ti odkrito povem zakaj sem se odločila vztrajat. Veliko večino so pripomogle tvoje lepe besede in optimizem. Ravno tako od Andreje 2000 in še mnogo takih tukaj( v vsakem primeru ste vsi tuki gor user posted image ,) vendar so me vajine poteze in dejanja ter toliko optimizma prepričale da vztrajam in se ne predam. Moram ti rečt samo HVALA !

P.S. drugi razlog, da se ne dam na off, ker sam checkiram, da bosta prijavle gor da sta  user posted image , ker bi bla pomojem tolk vesela, kakor da bi bila sama user posted image .

VSEM OPTIMISTKAM user posted image user posted image  user posted image ! TUDI JAZ SEM MED NJIMI!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
19.2.2007 18:34:15   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

Mojca9000,

moram iskreno povedati, da sem se nedavno nazaj hotela dat na off iz tegale foruma, ker sem imela enostavno vsega dovolj. Ubijalo me je čakanje iz meseca v mesec, vsakič bit bolj razočaran je huda muka. In da ti odkrito povem zakaj sem se odločila vztrajat. Veliko večino so pripomogle tvoje lepe besede in optimizem. Ravno tako od Andreje 2000 in še mnogo takih tukaj( v vsakem primeru ste vsi tuki gor user posted image ,) vendar so me vajine poteze in dejanja ter toliko optimizma prepričale da vztrajam in se ne predam. Moram ti rečt samo HVALA !

P.S. drugi razlog, da se ne dam na off, ker sam checkiram, da bosta prijavle gor da sta  user posted image , ker bi bla pomojem tolk vesela, kakor da bi bila sama user posted image .

VSEM OPTIMISTKAM user posted image user posted image  user posted image ! TUDI JAZ SEM MED NJIMI!!! user posted image

Ojla!

Hvala,hvala ti čeprav mi je malo user posted image  nerodno,ker si tkole javno napisala ha,ha v drugem pomenu pa sem presrečna,da si z nami ostala tlele gori.Punca maja bo 4.leta odkar se trudima za najino user posted image  in verjemi po zaslugi IVF bom maja sporočila,da sem vesela srečka user posted image  in kot še enkrat povem ni nobene besede,ki mi odslej iztirila,nobene jaz sedaj grem z novim bojem naprej in če verjameš ali ne šla bom do konca pa naj stane kolk če glavno,da bom enkrat ponosna user posted image .Si sploh ne morem predstavlajti,če nama sedaj porata kako bom vsela na cel forum bom po celem napisala stara borka neizmerna borka postala user posted image .Punca drži se ne obupaj upanje umre zadnje.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 19.2.2007 18:37:08 >

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 285
19.2.2007 18:41:12   
andreja2000
puhica13 res so težki dnevi,ko pride user posted image ,vendar z veliko opimizma se da tudi to premagati.Žalost nam konec koncev nič ne koristi,samo same sebe uničujemo in trpinčimo.
Vedeti moramo samo to,da bomo user posted image ,v to je potrebno verjeti,pa če prav je naša pot še tako težka in ovinkasta,a vstrajati se izplača,saj je nagrada zelo velika.Tam nekje se naše dete že pripravlja,da nas razveseli,le na ugoden trenutek še čaka in se nam iz daljave že tiho smeji.

puhica13,pošiljm ti veliko sončka v tvoj srček in veliko pozitivnih misli,volje in moči  user posted image user posted image user posted image
pa čim prej user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 286
20.2.2007 7:42:13   
Sulfinija
Ojla!

Najprej želim vsem skupaj veselo dobro jutro.Punce kako ste kaj?Ne boste verjele moje grlo se je očitno zbalo moje zdravnice in me več ne boli.
No še malo,še malo že odptevam dneve kok dni je še samo do razgovora?Super se že neizmerno veselim in upam,da bo čas do M hitro minil da začnem z akcijo in še to največje presenečenje pa bi bilo,da bi tale zadnji mesec zagledala magični in časrobni + nikoli se ne ve kajne?
Tkole sedaj sem se lepo uštimala,spila bom svojo prvo jutranjo user posted image  in nato peljala k zobozdravniku mamo,in nato šla po čevlje nove sem si jih včeraj nagledala,hlače pa sem si že tudi dvojne nove včeraj kupila in iz konfekcije 36 prilaufala na 40,super kajne?

Tkole punce lepo se imejte in se tipakmo kaj kasneje.Pa-pa.

Neposredna povezava do sporočila: 287
20.2.2007 13:17:49   
andreja2000
mojca9000user posted image  ,bravo za tvoje grlo in da si pregnala nadležne bacile.Lepo te je brati,ker si tako pozitivna in resnično se veselim s tabo,ker vem,da te čaka v kratkem user posted image .Ostni tako pozitivno naravnana in ne dovoli slabim mislim,da te zavdejo,kajti ti boš 100% user posted image  .

Lep dan tudi vsem ostalim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
20.2.2007 16:59:47   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

mojca9000user posted image  ,bravo za tvoje grlo in da si pregnala nadležne bacile.Lepo te je brati,ker si tako pozitivna in resnično se veselim s tabo,ker vem,da te čaka v kratkem user posted image .Ostni tako pozitivno naravnana in ne dovoli slabim mislim,da te zavdejo,kajti ti boš 100% user posted image  .

Lep dan tudi vsem ostalim user posted image user posted image user posted image

Ja,Mojca,ne predstavljam si,da te nebi bilo tu gor,vedno ko se vsedem pred računalnik in odprem RR,vem, da boš poročala kako in kaj.....
Pa tudi ostale,user posted image user posted image ,malo se preselim v tale naš svet,pa me razveselite-tud razžalostite,vsakega po malo,pa gremo naprej!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 289
20.2.2007 17:30:19   
Sulfinija
Andreja2000 in Citrončica,hvala vama da sta tukaj z mano prav tako vsem ostalim,da vas ne bom vse poimesnko imenovala.
Maloprej sem prišla iz potepa si kupila lepe nove čevlje.Sedaj leše kličem frizerko,da se zmenima za frizurco in nato še jutri čakam da gremo po nove radiatorje,v četrtek jih bodo montirali in potem je na vrsti frizer in nato pa petek in razgovor hura in srečanje z puncami z rr in potem pride že moj dragi domov,ga bom kar v petek v MB počakala in se oreng na srečanju načvekala.
Punce nikar ne obupajte vse bomo v letu 2007 srečke user posted image .

Lepo se imejte in se kaj še tipkamo pozneje.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 290
20.2.2007 17:37:55   
florita
Vsem bodočim user posted image !

Tudi sama ima te dni krizo, ker enostavno ne vem ali naj grem na laparo in histero (odstranitev pregrade), ali naj zaupam svojemu notranjemu občutku, ki mi pravi da je vse OK, samo da je psiha tista zarad katere ne zanosiva. Mož je OK, plavalci dobri....user posted image user posted image  pa ni. Pomoje je res psiha.

Puhica tudi jaz sem se želela odklopit iz foruma, ker imam enostavno dost tega, ker potem samo razmišljam o tem in sem slabe volje. Ta mesec sem zvedela za 3 user posted image  in sem mislila da me bo pobralo od zavisti. Jim privoščim user posted image , ampak ali sebi pa ne? In pol se sekiram, seveda svojo žalost utaplajm v hrani....., potem se spomnim Andreje 2000 in njenih lepih besed in mi gre kar na user posted image , Andreja 2000 tebe si predstavljam kot zelo optimističnio punco.

Sploh ne vem kaj naj naredim?

Sedaj vsako uro hodim gor gledat če je še katera  SREČKA user posted image , se mi zdi da je to že kar malo obsedeno stanje?

Kaj pa vi mislite?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 291
20.2.2007 17:42:39   
Sulfinija
Ne,ne punca tole ni obsedeno stanje mi si pač ful želimo pikice,saj boš videl akmalu bo za nas vse posijalo enkrat sonce,ki ne bo nikoli ugasnilo.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 292
20.2.2007 17:50:53   
medika 13
Včasih je res želja prevelika in potem sledi razočaranje ko se ne zgodi kar smo pričakovali. Jaz sem tudi prvi mesec, ko smo začeli delati nauser posted image bila čisto obsedena, brala o nosečnosti, o dojenčkih, pojavljali so se razni znaki nosečnosti, potem pa na koncu veliko razočaranje, pričla jeuser posted image .
Vendar jaz pravim, da je vsaka stvar za nekaj dobra!!! Sicer je včasih težko videti zakaj, ampak tako je!
Tukaj ste same pozitivke user posted image , zato sem se vam tudi pridružlauser posted image in ne vidim razloga zakaj tudi nam nebi uspelo. Enkrat.................al pa dvakrat....................al pa trikrat........user posted image user posted image user posted image

Punce glavo pokonci, uživajte,user posted image , pa ni vrag, da se tudi nam nebi prikazaleuser posted image .

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 293
20.2.2007 17:55:41   
Sulfinija
Medika dobrodošla med nami klepetuljami in pozitvkami.
Punce ena moja idejo,ko bomo napisale 1000 postov je magična številka in si bomo žur naredile,ste za akcijo?Pofočkajte se na en seznma katera se bo tega žurta udeležila.

Seznam našega žura:
mojca9000

P.S:Kraj prilagodimo da bomo vse imele blizu.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 294
20.2.2007 17:55:46   
citrončica
Florita,veš vsaki pridejo solzice v oči,pa ni nevoščljivost ob drugih user posted image ,ampak je veselje,vendar zaboli zaradi želje..Včasih pomaga solzice na dan spustit,lažje zadihaš potem,potem pa v glavi naredit pomladansko čiščenje...je že časuser posted image ,da se zaveš,da je pot do user posted image pri nas postopna,žal,tako je,imamo pa drugačno srečo,z zdravjem,user posted image ,in tega NE smemo pozabit,pa tudi tukaj smo zato,da si posojamo rame za jok in da skupaj delimo veselje,vsaka nova user posted image je spet novo upanje za nas vse,tako da pogumno naprej,veselje vuser posted image ,ko ti bo hudo,pa nam pridi povedat,takoj je lažje...user posted image ,drži se in srečnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
20.2.2007 18:21:24   
florita
Citrončica, mojca9000, medika  hvala res, obema za spodbudne besede. Vem je težko včasih, se mi zdi da je od dneva odvisno. Včasih sem dobre volje, polna otimizma, včasih pa bi sam user posted image ..... Ja mene daj na seznam da se dobimo sem iz KR ampak sem zelo mobilna tako da se tud pripeljem na drug konc SI.

P.S. A ve katera za dobro knjigo ki dviguje samozavet?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.2.2007 18:22:19   
florita
P.S. Pri katerem postu pa smo?

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.2.2007 18:24:18   
Sulfinija
Florita,kaj greš na seznam za naš žur?Se prijavljaš no?

P.S:Ko bo malo več prijav začnem delati seznam za naš žur za 1000 postov.Punce prijavite se.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.2.2007 18:30:11   
Sulfinija
Srečanje mega za 1000 postov v temi Katera bo tekla z mano novi krog!

Manjka nam še 703 postov.

Prijavljene:
mojca9000

Punce kar pofočkajte se zraven.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.2.2007 18:49:07   
florita
ja se prijavljam......za žur......

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?