|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
21.2.2007 17:37:18   
florita
user posted image user posted image user posted image  super citrončica, evo midve greva skupaj...se vemes vstavina na trojanah.....uf bo fajn. Jaz pojma nimam o MB, lako se dobimo v velikem Šparu to vem kje je, tam je nakupovlani center, in sigurno imajo kakšem kotiček, lahko se dobimo v pizzeriji ali slašičarni, sam da se bomo lahko pogovarjale da ne bo muska preveč naglas. Jaz drugega ne poznam......

se slišimo

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 326
21.2.2007 17:53:48   
Sulfinija
Punce do 24.03 ne bo nikakor 1000 postov vendar srečanje pa enostavno bo.
Morem pohvaliti Andrejo 2000 v petek,ko bom iz razgovra se dobima in grema malo okrog pokukat lokacije kje bi lahko našle kak lep prostor število prijav pa javim jaz naknadno,ok?
Dajte se še pofočkajte naj nas bo čimveč d bo čimbolj zabavno in da bomo lahko na rr dale polno lepih slikic iz našega srečanja mega žura no.
In še to uro se moremo zmeniti jaz bi najraje da se dobimo okorg 14 ali 15 ure za katero uro ste pa ve?Jaz smao upam,da si ne boste vse premislile do 24.03 kajti to je še kar nekaj časa.

Punce komaj čakam naš mega žur.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.2.2007 18:17:34   
zorica

Meni je prav žal, ampak si nikakor ne bom mogla privoščiti srečanja.Ne odgovarja mi niti datum,niti ura, saj delam do 17.00

In že sedaj sem na bolniškem zaradi inseminacije, spet izostanek bi bil preveč.Upam da razumete, zato pa se bom za naslednjič 100% potrudila.

Mislila bom na vas !

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.2.2007 18:20:37   
Sulfinija
Zorica,Zorica naše srečanje bo v soboto 24.03.Ti sobota ne odgovarja?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.2.2007 18:34:15   
zorica

Žal ne, ker grem na poroko.Kdaj drugič,...

Neposredna povezava do sporočila: 330
21.2.2007 19:14:27   
koala
No pa se še jaz pofočkam, za lokacijo pa pravzaprav nimam ideje, rezen morda pri Marogici v pizzeriji? Ni težko najt, pizze pa so vsaj meni zelo dobre. Pa še rr-ovka je.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.2.2007 19:18:03   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

No pa se še jaz pofočkam, za lokacijo pa pravzaprav nimam ideje, rezen morda pri Marogici v pizzeriji? Ni težko najt, pizze pa so vsaj meni zelo dobre. Pa še rr-ovka je.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Koala,da si se prijavila na naš mega žur.Glej jaz se popolnoma strnijam z tole lokacijo čeprav ne vem kje je.Kaj ti misliš no je treba prostor prej nagledtai in rezervirati za 24.03.In kaj če bi midve v petek skočile tja da bi videla kje je tole sploh,kajti najbolje bo da se dobimo pri evroparku in se ti z neo od nas pelješ tja pa bomo vse naenkrat lepo tam,velja?Ura ti pa paše?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 332
21.2.2007 19:20:32   
Sulfinija
Seznam prijavljenih za mega žur čvekic,ki bo v MB 24.03.2007

mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala

Še čakamo pogumne punce,da se prijavite in pofočkate na naš mega žur.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.2.2007 21:20:20   
citrončica
Škoda,Zorica,vedno je tak datum,da ni za vse, ne?
Mojcauser posted image ,vidim, da se boš res potrudla za tole, s pomočjo sevedauser posted image user posted image .
1000 postov pa še ne bo tako kmalu........bomo pa takrat še enkrat šle!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
22.2.2007 6:58:33   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Škoda,Zorica,vedno je tak datum,da ni za vse, ne?
Mojcauser posted image ,vidim, da se boš res potrudla za tole, s pomočjo sevedauser posted image user posted image .
1000 postov pa še ne bo tako kmalu........bomo pa takrat še enkrat šle!!!user posted image

Dobro jutro mega žurice!

Vidim,da še vse lepo user posted image .Jaz pa bom počasi šla prvo jutranjo user posted image  kuhat in nato počasi veselo na delo.Sem pa kar mega veliko robecv porabila kar iz nosa mi teče.Hura jutri pa je že petek in gremo v MB na razgovor joj komaj čakam in seveda na srečanje in iskat našo lokacijo za naše mega srečanje.
Punce rsnično se bom potrudila za vse vas,ki se boste tega žura udeležile vendar z pomočjo punc seveda.

Tkole lepo se imjete lep dan vam želim in se kaj tipkamo in seveda obvezno beremo,....papa.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 335
22.2.2007 9:53:38   
andreja2000
Hojla,punce!

Pi nas je že vso jutro megla,tako,da je vse nekam sivo.Je pa zelo svetlo,ko pomislim na naš mega žur,ki se ga že res ful veselimuser posted image user posted image .Komaj že čakam 24.3,uro se pa vsako prilagodim.

Imejte se lepo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 336
22.2.2007 9:57:25   
Sulfinija
Punce vse,ki ste se prijavile za naš mega žur še dajmo se počasi zmeniti za uro.Jaz sem zgodaj popoldan za akcijo,da bomo lahko dlje ostale skupaj.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 337
22.2.2007 10:02:33   
andreja2000
Kot sem rekla,se prilagajam,mi je pa všeč mojcina varijanta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
22.2.2007 10:04:16   
medika 13
Mojca evo se še jaz pofočkam za tale žuruser posted image . Pridem, razen če bodo prekle padale z neba user posted image . MB je ok, za lokacijo se pa vam čisto prepustim.
Komaj čakam, da spoznam nekaj RRjevk.

Se vidimo!

Neposredna povezava do sporočila: 339
22.2.2007 10:11:49   
Sulfinija
Seznam prijavljenih za mega žur,ki bo 24.03.2007 najbrž lokacija Pizzeria Marogica,ura e še dogovorimo.

mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13

Punce še naprej se lahko prijavite na naš seznam za naš mega žur.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 340
22.2.2007 14:10:20   
florita
Punce, živjo. Kako nam gre? Pri katerem postu smo. Zanima kolk nas bo in kakšna je starost. Jaz se namreč počutm ful staro, kr naenkrat sem 31, pa delam na prvi user posted image . Kolk ste pa ve stare?

Da  ne bom na srečanju jaz edina "babica"

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 341
22.2.2007 15:03:05   
andreja2000
florita,pa kaj boš ti stara????user posted image
Jaz jih imam kar celih deset več od tebe user posted image ,tako,da se ne počuti stare,ker se še jaz ne.Ko sva z sedanjim partnerjem začela delat na user posted image ,sem imela tri leta manj,sedaj,ko pa nama glede user posted image  nič ni šlo prav,so pa tu že pač ta leta.Ja,časa ni več veliko,toda jaz računam na to prašičje leto,ko bomo pa le user posted image user posted image

Ah,saj se najdejo taki,ki mislijo,da za moja leta ni več primerno imeti user posted image -med njimi tudi moja mama,vendar to je njihovo nenje,jaz imam svojega in me druga mnenja ne zanimajo.
Moj sedanji še nima user posted image  a sva dva izgubila v 13t in 21t-dve najini zvezdici in zadnja ima ime in grobek v parku zvončkov,kjer prižigam svečko tudi ostalim zvezdicam,Partner je bil zelo potrt,tako kot jaz.Ja,od prej pa imam dva sončka 22let ,10let pa 4ss-moje zvezdice
Nikoli nisem planirala,da bi tako pozno imela user posted image ,a ko sem spoznala sedanjega je v nama zrasla ta velika želja po user posted image  in imava jo še vedno.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 342
22.2.2007 16:12:47   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Punce, živjo. Kako nam gre? Pri katerem postu smo. Zanima kolk nas bo in kakšna je starost. Jaz se namreč počutm ful staro, kr naenkrat sem 31, pa delam na prvi user posted image . Kolk ste pa ve stare?

Da  ne bom na srečanju jaz edina "babica"

Florita!

Glej pri postih slabo kaže seveda pa bo naš mega žur vsekakor pred 1000,šele nato ko pa bo 1000 postov pa bomo naredila finale mega žur,tale bo poskusni he,he.
Ja nisi edina babica jaz korakam kmalu za teboj letos bom jih imela 29.let.Torej nimaš se za kaj sekirati no?
No jaz in Andreja 2000 pa jutri odjadrama v tle pizzero pa presenečenje pripravljama ha,ha upam da vas do 24.03 ne bo razneslo ne bit preveč firbčne no,saj je tole najina skrivnost.
No prijavljenih pa je do sedaj kar sedem punc in srčno upam,da še kaka pride zraven in da bomo resno vse tam ki smo prijalvljene.
mojca9000,citrončica,florita,andreja2000,pamela,koala in medika13.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 343
22.2.2007 18:12:08   
florita
uf, kakšno olajšanje, ja imata prav obe....starost ni pomembna, moram pa priznat da mi je čudn k vask mesec letam v isto lekarno k isti uni teti po CB, bog ve kaj si misli. Ja vem da so mlade tud gor sej je prav........sem se pa fajn nasmejala Andreja2000 tvojemu prvemu stavku....evo prec mlašja zgledam....

ja vidve kr najta fajn lokacijo za nas......komaj čakam snidenja.....

p.s. a smeškoti ne delajo? men neki nagaja

Neposredna povezava do sporočila: 344
22.2.2007 18:18:11   
Sulfinija
Florita,jaz bom imela letos resno 29.let.Je bilo hecno ko sma z mami enkrat čakala v neplodnosti pa ena gospa vpraša gospa s kom pa ste vi tlele?Moja mami pa reče z hčerko ki tam sedi.Nato gospa reče a vaša hčerka pa sigurno nima več kot 20.let pa tkole mlada si želi otročka?Zgledam ko ena 20.letnica vendar drugače zelo starejša.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.2.2007 19:34:21   
koala
Mojca ti res mlajša zgledaš, če se te prav spomnim, bo pa treba opis spremenituser posted image .

Andreja ti se ne sekiraj kaj pravi okolica, važno je da si dojenčka vidva želita in da ga bosta imela rada, to pa ga itak bosta.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 346
22.2.2007 19:36:51   
Sulfinija
Koala!

Kako opis spremeniti no?Daj mi recept?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 347
22.2.2007 19:38:55   
koala
Tam poleg nika ti piše, da si 27 letna prekmurka.
Menda se da to spremenit v profilu, grem pogledat v svojega.

Jap, v profilu, tam pri dodaten opis, kjer lahko dodaš tudi trakec spremeniš številko. Drugo pa štimauser posted image

< Sporočilo je popravil koala -- 22.2.2007 19:42:30 >

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 348
22.2.2007 19:58:36   
Sulfinija
Koala!

Tole jaz ne moem spremeniti no,ker smao nekaj ven meče.Daj probaj ti no.Saj veš kmalu bom 29.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.2.2007 20:05:00   
koala
Bi ti pomagala, pa ne morem v tvoj profil.

Boš pač mlajša, saj nič ne de. Sem se samo hecala.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?