|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: darilo od kelnarce
8.12.2006 13:49:12   
Anonimen
Zelo ste se razpisale. Nobeni nebi želela, da bi bila v moji koži. Sem pač odprla tole temo, ker že leta takole živim in zelo trpim zaradi tega popivanja, otroci skoraj ne vidijo očeta, tole darilo je bilo pa pika na I. Ni lahko kar tako pustiti tolika leta skupnega življenja in iti nekam proč KAM. Pač trenutno ne vidim izhoda iz te situacije. Ja suženj, kot je ena napisala, vendar kaj naj po več kot 10 let skupnega življenja ni lahko kar nekam it, če nimaš kam. Malo premislite, preden boste napisale kaj.
Sem vsaj malo svoje težave ven vrgla in mi je vsaj malo lažje, saj zato pa so forumi.

ALKOHOLIZEM, to je zadeva, katero samo čutiš in nič ne ukreneš in dokler ne boš razmišljala v tej smeri, bo zadeva stala taka kot je.Razmišljaj, da se mož ozdravi te težave in vse drugo bo se bo izkazalo tekom dogodkov....
Upam, da pri tej klinčevi pijači ne trpiš ti in tvoja družina, fizično mislim, ker psihično vas tako ali drugače že izčrpava!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
8.12.2006 13:57:52   
Pilar
Draga anonimna, jaz ti lahko napišem samo to, da meni tudi ne bi bilo luštno, če bi hodil mož mož po službi v gostilno in od kelnarce prinesel darilo; pa da se razumemo, moj gre včasih na kako pijačko, ampak na prste ene roke lahko to preštejem.

Nasvet: povej mu, naj omeji obiske v gostilni, naj se potrudi zate in za družino, bodite skupaj...lahko mu omeniš, da ti darilo od kelnarce ni dobro naredilo, da se malo sekiraš zaradi tega...in konec koncev, če se pa bo stanje stopnjevalo, je pa njaboljš da pobereš šila in kopita in greš stran od njega.

Ker komu podariš? Tistemu, na katerega želiš napraviti vtis.....srečno!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
8.12.2006 16:38:57   
david
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Dobro sem se že navadila, vendar včeraj prinese eno darilo domov in mi reče tole mi je pa kupila kelnarca za miklavža. Darilo je bilo cel komplet kozmetike.

Anonimna, mene bi pa samo zanimalo v kateri gostilni dela ta natakarica - če bi lahko prosim vprašala moža ? Hvala.

(Nisem bral celotne teme tako da se vnaprej opravičujem, če je bilo na moje vprašanje že odgovorjeno).

d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
8.12.2006 16:54:19   
dory
jah ce pa gledas dedca,ki je vsak dan po gostilnah,potem se ne cudi,ce kot stalna stranka dobi kaksno presenecenjeuser posted image

jst bi najprej tebe vprasala po zdravjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
8.12.2006 19:05:00   
Pilar

IZVIRNO SPOROČILO: teja.

jah ce pa gledas dedca,ki je vsak dan po gostilnah,potem se ne cudi,ce kot stalna stranka dobi kaksno presenecenjeuser posted image

jst bi najprej tebe vprasala po zdravjuuser posted image

O.K.!!!! Seveda, gleda in išče takega, da bo hodil bo gostilnah, da ga ne bo doma in seveda, njeno zdravje je zato vprašanje...pa kaj vam je.....user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 80
8.12.2006 19:11:00   
dory
ja pilar sej itak nis postekala...

ce ma sebe kej rada, potem sigurno ne bo gledala dedca,ki se ji privlece pozno domov iz gostilne...ona je pa sama za vse in za otroke...klinc gleda tazga izmecka...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 81
8.12.2006 21:03:49   
Pilar
Ma ne to, da nisem poštekala...samo včasih mi taki stavki niso na mestu....razumem, kaj si hotela napisat, samo ni enostavno poterat moža stran, ni vse bistvo, koliko imaš sebe rad, ampak kdaj si pripravljen narediti korak naprej in zase. vse je vprašanje časa in ko ti je ta namenjen in ko ti preklopi v glavi, takrat lahko nekaj narediš.
user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 82
9.12.2006 8:55:52   
dory
ja jst verjamem,da ni lahko...ampak ko imas enkrat otroke, potem imas tudi drugacne prioritete...in ce je dec najprej na siht, potem se pa vlaci po gostilnah, to zame ni moz niti druzinski clovek...no za piko na i pa dobi se darilo od kelnarce...super...in kaj naj si clovek misli potem? bogsigavedi zakaj tako vneto zahaja v gostilno..pit ali kelnarco ogovarjat?

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 83
9.12.2006 19:22:04   
domci
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Veš kaj, meni se zdi človek, ki gre vsak dan namesto  k ženi in otrokom (v prvi vrsti so mišljeni otroci) za šank, izmeček prve kategorije. Že ljudi, ki delajo cele dneve in ne vidijo otrok ne zastopim šank je pa nedopusten!!!

Sploh mi ni jasno, kaj še delaš s takim izmečkom. In ti mu še lepo pereš, kuhaš, likaš in sevede ko ga kelnarca zrajca nudiš spolne usluge. Draga moja, čas je, da ga lepega dne zakleneš ven, pa naj gre za šank spat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 84
10.12.2006 22:18:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Jaz mislim, da bi ti mogla še malo počakat...da vidiš kaj bo šele dobil za božička..ali pa dedka mraza...mogoče se bo kaj našlo za tebe tudi..user posted image user posted image

Ja. le kaj?Ponudba da bodo probali v trojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

PRALNE PLENICE

Zakaj ste se odločili za nakup in uporabo pralnih plenic?

naravni material (74%)

cena (0%)

varovanje okolja (26%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!