|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: darilo od kelnarce
7.12.2006 16:20:43   
Anonimen
Hvala hothien! Si me prehitelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
7.12.2006 16:21:16   
žmož
Mislim halo!
Dejte se zresnit-komplet kozmetike za Miklavža in to od kelnarce?????!!!!
Še enkrat sama preberi svoj post in to na glas, pa boš videla, kako absurdno se to sliši!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.12.2006 16:30:45   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Karin, saj ne veš al je res skozi v gostilni al pa gre pač vsak dan po službi na kavo tja.

Moj mož kar veliko hodi po gostilnah. vsak dan po službi.

user posted image user posted image hijenca, saj sem zadaj napisala, da znamo ženske to kr napihnit in ne vemo al gre za primer a - hitra kavica ali primer b - visi cel popoldan za šankom user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.12.2006 16:41:10   
domci
Če bi moj mož domov prinesel darilo od kelnarce.....
mislim da bi si šla to veščo ogledat potem pa bi precenila in se z njim pogovorila
mislim da kelnarice nimajo take plače da bi vsem rednim gostom kupile komplet kozmetike kaj pa bo dobil za božička in dedka mrazauser posted image user posted image user posted image

če bi bla jaz na mestu kelnarce in bi dala tako darilo bi sigurno kaj pričakovala od njega ne vem ........

prvi moj odziv pa bi bil sigurno valjar v roke pa po glavi user posted image user posted image user posted image res ne vem če bi lahko ukrotila svojo jezo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.12.2006 19:49:34   
adriana_m
Res je malo čudno darilo od kelnarce, ker poslovno darilo v tem primeru bi bil kvečjemu štamperle ali dva. Ampak mislim, da smo krivični, če kar nekaj vsepovprek predvidevamo in obtožujemo njenega moža. Tudi to ge. Anonimni nič ne pomaga. Zakaj na forumih vedno vsi samo hujskajo proti dedcom, nikoli pa ne dajo kakih konstruktivnih nasvetov.
Jaz bi tega tvojega možeka vprašala: kaj je to za ena kelnarica, kakšen odnos imata, ali je on njej že kdaj prinesel darilo, ali ji misli zdaj kaj dati v zameno (darilo) oz. kaj ji daje, da je tko navdušena nad njim? Pravico imaš vedeti te stvari. Pa tudi povedala bi, da te je to prizadelo, da kaj bi si pa on misli, če bi ti prinesla ful eno darilo od prodajalca v Mercatorju (recimo ženski parfum) ? Tudi če ima ta tvoj mož čiste namene, morda se splača preveriti, če morda ta kelnarca nima čistih namenov. Njemu mormalno, da se dobro zdi, da dobi darilo od ženske, ker moški so lovci. Vprašanje pa če bi ti to res povedal, da je dobil darilo, če bi bile kake mutne vode. Ampak v vsakem primeru mislim, da je še čas da preveriš. Morda še nič ni, se pa lahko počasi razvije, ker takole z darili se da nekomu zelo na dušo pihat...In lepega dne zna priti domov z novico, da bo klenarco poročil, pa čeprav za miklavža med njima še nič ni bilo. No to je spet hipoteza, ki se lahko nikoli ne uresniči, ampak ti imaš moč, da na to vplivaš.
Ne ravno z valarjem po glavi, ampak pogovoriti se pa moraš nujno in razložiti, da se ti tole niti najmanj ne zdi običajno in da vzbuja skrb. Ne vem koliko tvoj mož dnevno prebije v gostilni, koliko popije, itn. To veš sama.

Ampak na splošno bi pa rekla tole (poznate knjigo 4 Dogovori). No eden izmed teh dogovorov kot pogoj za srečo človeka je: Nikoli ne domnevaj! Mislim, da se prevečkrat domneva na teh forumih. Meni je to bljak. user posted image

Lp A. user posted image

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.12.2006 20:07:05   
hubibubi
meni pa se zdi da malo pretiravate. mogoče pa so bili samo testerji, ali pa je kelnarca dobila darilo od koga, pa se ga je hotela  znebiti in ga je dala prvemu ki je prišel mimo.

zakaj najprej pomislite, da ima mož kaj z kelnarco. moj mi tudi večkrat prinese testerje ali pa kakšene parfume ki mu jih zrihta kakšna kolegica, ki je jaz ne poznam, pa zaradi tega ne delam halooja, ker vem da mu zrihta želeno kozmetiko fulll fulll fuuuulllll ceneje.

sicer pa je čas obdarovanj, tako da je pričakivati, da dobiš majhne pozornosti.
kakšna kozmetika pa je bila dana za darilo?

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.12.2006 20:12:18   
adriana_m
Hubibubi, jaz se čisto strinjam s teboj, kot opcija. Ampak v vsakem primeru, naj preveri. Bolje vedeti na čem si, kot živeti v iluziji.

LPa.

(odgovor članu hubibubi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.12.2006 20:50:51   
Anonimen
Prosim te lepo...pa to crkneš od smeha, čeprav je žalostno ko user posted image

zdaj sem se spomnila enega štosa..

kdaj se vidi, da moški preveč časa preživi v gostilni? ko mu kelnarce začnejo darila prinašat..user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mislim, da bi ti mogla še malo počakat...da vidiš kaj bo šele dobil za božička..ali pa dedka mraza...mogoče se bo kaj našlo za tebe tudi..user posted image user posted image

(odgovor članu adriana_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
7.12.2006 21:05:10   
Sita
Zakaj pa sploh rabi hodit po gostilnah? Kaj tam najde, kar doma nima? Je odvisen od alkohola ali družbe? Je doma osamljen, kaj pogreša?

Tole bi se jaz najprej vprašala. Kelnarca je ta manjš problem. Razen mogoče, če v gostilno hodi izključno zaradi nje.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.12.2006 21:19:43   
lelaval
Prvo ne bi gledala dedca, ki gre vsak dan v gostilno. Kot drugo pa mislm da ni ženske ki bi kar enmu "gostu" s katerim nima nikakršnih namenov kej met kupla darilo

Dejte se no zresnt

Pa čist tko mimo teme. Jst sm tri leta prek študenta delala v lokalih. Pa tisti tipi k pridejo po službi v gostilno namest da bi šli domov so bljak
Orng bljak
Normaln tip gre z kolegom na pir al pa dva, al pa kafe, al pa z žensko na vinčka, ne pa po šihtu za šank (sam!) kelnarci morit.

Moje razmišljanje bo ka temule najbližje.
Anonimna, z možem se bo treba dol vsest in se resno in odkrito pogovorit. Nima smisla, da bi se sekirala in si s tem uničevala svoje zdavje za stvari, ki jih sumiš. Naj bo odkrit in boš vedela pri čem si in, če se ima smisel sekirat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.12.2006 21:23:33   
Anonimen
Moj mož kar veliko hodi po gostilnah. vsak dan po službi.

Zgleda, da mu je tam lepo, lepše kot doma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
7.12.2006 21:29:45   
m76
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Samo v razmislek:

Mogoče pa je kelnarca presodila, da mož Anonimne potrebuje komplet kozmetike? (zanima me, kaj vsebuje komplet)

to maš pa prav, ja. če mu je kupla milo + šampon je stvar drugačna kot če mu je kupla aftershave al pa dišečo kremo za telo user posted image

Ja prov gotov...user posted image . Zarad mene bi bil lohk en dec ves smrdljiv in umazan pa mu zato še nebi kupovala toaletnih potrebščin. Po moje se darila v taki obliki kupuje samo partnerjem in moskim v družini in dolgoletnim prijateljem , ne pa kr enmu moškemu za šankom. Pa naj smrdi, se pač umakneš.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.12.2006 21:33:06   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: hubibubi

je kelnarca dobila darilo od koga, pa se ga je hotela  znebiti in ga je dala prvemu ki je prišel mimo.

No, na to sem jaz prvo pomislila. Kak vztrajen gost ji je dal kozmetiko, ki ji pač ni odgovarjala, pa jo je šenkala prvemu, ki je prišel.
Zdaj sem pač spet enkrat naivna - verjetno user posted image .

(odgovor članu hubibubi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.12.2006 21:49:19   
sneška_
     Začni ti hodit po gostilne  Mogoče bo kakšen kelner tudi tebi dal darilo po možnost kozmetiko user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Nivess pa ti res znaš človeka nasmejati 

Najdojenček

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.12.2006 21:54:34   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: maja 30

Začni ti hodit po gostilne  Mogoče bo kakšen kelner tudi tebi dal darilo po možnost kozmetiko user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hvala za namig user posted image .

Ste mi pa dale mislit, ker mi v službi tud dajemo darila takšna in drugačna. Bemti, zdaj moram bit pa pozorna, da ne bo prišla kakšna ženska rohnet nad mano user posted image  user posted image .

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.12.2006 22:06:15   
Anonimen
ha js bi ji takega moža ki je več pri njej k pr men kr tam pustila. še en prašek bi mu dala za popotnico. sej to ni tvoj mož, to je tvoj kao gospodar ti pa njegova služkinja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 22:13:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
7.12.2006 22:23:51   
mamči
Aha, prej sploh nisem videla, da "kar veliko hodi po gostilnah".

Samo zarad darila se res ni treba sekirat. Da pa pogosto oz. veliko hodi po gostilnah je pa malo zaskrbljujoče.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.12.2006 22:26:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

malo zaskrbljujoče.

melo več user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
7.12.2006 22:28:37   
mamči
Mičkeno več ja - skušam bit uvidevna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 22:38:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
7.12.2006 22:41:05   
mamči
Madonca no, kaj pa če pač gre vsak dan med službo tja na malico...in pol pač nanese, da so obiski pogosti ne !

Neposredna povezava do sporočila: 47
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 22:46:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
7.12.2006 22:48:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Če bi moj prinesel domov darilo od kelnerce bi se počutila ponižano.

Zakaj pa? Mar druga ženska (pa naj bo to natakarica v stalnem lokalčku ali pa ljubica) ne bi smela tvojemu možu podariti darila za Miklavža? JAZ naj bi se počutila ponižano, ker je neka DRUGA ženska nekaj podarila MOJEMU možu? Nikakor ne razumem, zakaj. Ker se mi zdi zadeva popolnoma preprosta. Ne glede na to, kakšen je moj mož, je očitno za nekoga dovolj vreden, da mu podari darilo. In to je kompliment zame. Ker imam JAZ takšnega moža, ki je tega vreden. Kakšen namen bi imela natakarica s tem darilom, je druga zgodba, ampak ostaja pa dejstvo, da je MOJ mož Z MANO in da je darilo dobil ON. Torej? Če pa ni samo natakarica, ampak je zraven še ljubica, je pa sploh logično, da mu za praznike kupi darilo, kajne? No, seveda, s to razliko, da jaz svojemu Kamikazi zaupam. Tukaj je pa zelo jasno vidno, da pisateljica posta svojemu možu ne zaupa. Darilo je samo še pika na i, ne pa bistvo problema.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
7.12.2006 22:51:56   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Mamči, PO službi hodi tja, ne med službo.
Verjetno se mu ne mudi domov in jaz bi se najprej vprašala, zakaj ne.user posted image

Ja, pa spet imam pripravljen odgovor , celo več . 1. mogoče ga doma ne čaka kosilo (žena pač dela npr. popoldan )
2. ima velik apetit
3. nima časa za malico med delom, pa pač gre po službi

Če pa ni nič od tega, po pa je sumljivo ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

varstvo
Siana

Kam raje daste otroka?

V vrtec (77%)

Varuški (23%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!