ronja
|
Vara te po moje z njo ne, če ti pove, od koga je darilo. Mogoče te proba naredit ljubosumno, ali pa pokazat, da je zanimiv še kateri drugi (lahko da ga kelnarca osvaja ali pa imajo v tistem lokalu tako navado). mene bi bolj skrbelo to, da gre vsak dan v gostilno - to pa je problem in to velik, jaz bi mu dala ultimat - ali mi dokaže, da ni alkoholik tako, da se 5 mesecev ne pritakne nobene pijače (alkoholne seveda), ali gre na zdravljenje, če že sam ve, da ne bi zmogel ali pa grem in me ne briga več, katera kelnarca se podi za njim. Mojega bivšega je tudi ena kelnarca pecala, meni se je zdelo zelo smešno . Je bla čisto luštna punca, ampak veš kaj, a zato da bi se jaz sekirala? če mu ne bo všeč z mano, bom že vedla... Sem se prav smejala, ko sem poslušala vse štorije, kaj pa kako... On je pa norel, ker nisem bila čisto nič ljubosumna, hehe . No, na koncu ne sam da ni mel nič z njo, ampak je čist pop*, ker mu je začela it tok na jetra, hehe, sem mu rekla, da punca ni nič kriva in da si je sam vse skup skuhal, kaj pa hoče bit v središču pozornosti - pa mu spet ni blo najbolj všeč . Bi rajši, da bi se njegova punca šla tja za njega borit, hehe. Mogoče, ampak jaz že ne, bi mi blo pod častjo, tut če bi bla res ljubosumna. "Ker se cenim, hehe"
|