|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo od kelnarce
7.12.2006 15:17:40   
Anonimen
Moj mož kar veliko hodi po gostilnah. vsak dan po službi. Jas sem pa kar naprej doma in nikoli nikamor ne grem, samo za družino skrbim. Dobro sem se že navadila, vendar včeraj prinese eno darilo domov in mi reče tole mi je pa kupila kelnarca za miklavža. Darilo je bilo cel komplet kozmetike. Mislim grozno mene je tako šokiralo, da niti vedela nisem kako naj na to reagiram. Njemu se je to zdelo čisto normalno. Danes sem cel dan razmišljala in se mi tole zdi malo sumljivo. Zanima me kako bi ve reagirale na to?Jas sem čisto obupana in nevem več kaj si naj mislim in kako naj reagiram, ko bo danes prišel.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo od kelnarce
7.12.2006 15:21:24   
Kuba
Ja, če bo kelnarca kr vsakemu dala cel komplet kozmetike ki pride mimo... čudno ne... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2006 15:24:23   
Slončica
Pejd se ji zahvalit ko tako lepo skrbi za možeka, pol pa jo prosi še če bi mu začela pratuser posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2006 15:24:45   
Felicity
Očitno daje dobre napitnine, tale tvoj mož.user posted image

Če ne kaže kakšnih drugih znakov, se jaz ne bi preveč sekirala.

Če preživi veliko časa v baru, je to bolj kot neke vrste poslovno darilo.
Če pa mu ne zaupaš in misliš da te vara, kar na dan z besedo. 

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2006 15:29:06   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Pejd se ji zahvalit ko tako lepo skrbi za možeka, pol pa jo prosi še če bi mu začela pratuser posted image

Točno to bi jaz naredila kot je napisala Slončica,fora res...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2006 15:29:09   
Kuba
Felicity si faca ej user posted image .... poslovno darilo... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2006 15:29:14   
Anonimen
Prvo ne bi gledala dedca, ki gre vsak dan v gostilno. Kot drugo pa mislm da ni ženske ki bi kar enmu "gostu" s katerim nima nikakršnih namenov kej met kupla darilouser posted image

Dejte se no zresntuser posted image

Pa čist tko mimo teme. Jst sm tri leta prek študenta delala v lokalih. Pa tisti tipi k pridejo po službi v gostilno namest da bi šli domov so bljakuser posted image
Orng bljakuser posted image
Normaln tip gre z kolegom na pir al pa dva, al pa kafe, al pa z žensko na vinčka, ne pa po šihtu za šank (sam!) kelnarci morit.user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2006 15:32:20   
Kuba
Karin 24, si dala velik kompliment možu od anonimne.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2006 15:34:36   
Felicity
Če bi kaj imela (s kelnarco), ne bi kar tko razkazoval darila. Al pa vsaj ne bi rekel, da mu ga je ona kupila. 

Ali pač?user posted image  

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2006 15:34:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Ne se poniževat punce no!user posted image

Probleme mata vidva med sabo ne pa ti z kelnarco. Zato jih tud vidva doma rešujta ne pa prek drugih ljudi. Al kaj mislš da on visi za šankom in razlaga kelnarci kakšno zlato ženo ma doma in podobne.user posted image  Dejte no! Očitno sta zelo "prjatla" da se obdarujeta a. Jst še v življenju nism dala darila stranki. halo!?
No vžigalniki, kemiki in podobno so "poslovna" darila. Ne pa kozmetika!user posted image

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2006 15:36:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

Karin 24, si dala velik kompliment možu od anonimne.... user posted image

Ja mi je prav žaluser posted image .

Če se ne strinjate, se pa za kkšn tedn v kkšnm barčku zaposlite oz. pejte tam okol treje ure popoldan za šank sedet pa se bomo pol kej pogovorl.user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2006 15:39:20   
Kuba
Mislim resno, če bi moj prišel domov z darilom od kelnerce bi ga tresnila po glavi. Pol pa še njo. Halo??? Kaj bom zdaj jaz dajala vsem ki so mi všeč darila al kaj? Dejmo narod se zresnit, to ni normalno. Očitno je, da ''nekaj imata'' pa naj bo to le bežno prijateljstvo ali pa kaj več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2006 15:42:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

Mislim resno, če bi moj prišel domov z darilom od kelnerce bi ga tresnila po glavi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2006 15:44:14   
Felicity
Samo v razmislek:

Mogoče pa je kelnarca presodila, da mož Anonimne potrebuje komplet kozmetike? (zanima me, kaj vsebuje komplet)

Še vedno, pa sem mnenja, da če bi zares kaj imela, se ne bi kar tako počez hvalil, da mu je kelnarca kupila darilo. (Razen, če ne misli resno s kelnarco.)

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2006 15:51:42   
total
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse skup....

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2006 15:52:42   
Kuba

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Samo v razmislek:

Mogoče pa je kelnarca presodila, da mož Anonimne potrebuje komplet kozmetike? (zanima me, kaj vsebuje komplet)

Še vedno, pa sem mnenja, da če bi zares kaj imela, se ne bi kar tako počez hvalil, da mu je kelnarca kupila darilo. (Razen, če ne misli resno s kelnarco.)

Anonimna, a ti tako slabo skrbiš za moiža da potrebuje nov komplet kozmetike? Morda pa je bil tako pijan, da je povedal resnico, drugače jo nebi... user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2006 15:53:37   
soncece24

Odvisno od tega kakšna je kelnarca - če je kakšna starejša gospa je valda drugače ko če je ena mlada dolgonoga frajla user posted image Mogoče pa je on njej všeč, pa ne skapira? Jaz ne verjamem, da če bi mojemu kaka kelnarca kupla komplet kozmetike za miklavža user posted image user posted image (že to mi je mimo - pri nas se talajo keksi in pomaranče user posted image ), da bi on s tem veselo domov priletel in mi to razlagal, če bi kaj mel z njo.

No, če mata kaj, potem je itak njegova ljubica in ne kelnarca user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2006 15:54:56   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Samo v razmislek:

to maš pa prav, ja. če mu je kupla milo + šampon je stvar drugačna kot če mu je kupla aftershave al pa dišečo kremo za telo user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.12.2006 16:00:54   
Anonimen
Jst pa ne razumem zakaj dedcu k cele dneve visi po gostilnah, si uničuje možgane z pirom al pa še čem močnejšim pripisujete tolk inteligence in kulture da bi skrival darilo pred ženo. Zakaj pa bi ga? Ker jo spoštuje? Jo ceni!
Ja pa ja de. Nima niti najmanjšga spoštovanja do žene, kar kaže že s tem da je rajš vsak dan v gostilni kot pri njej. Kaj mu pa manjka. Pride domov na pospravljeno, skuhano kosilo in ma oprane in speglane gate. V gostiln pa 20letnico nad katero se slini. Njej pa očitno paše, če mu kupuje darila!

Edino kar je še možno je da je tvoj mož res tak pujs, da ga je ćez šank "vohat" in mu je hotla s tem darilom kej povedat.

Ker to "običajno" gostilniško "poslovno" darilo pač NI!

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.12.2006 16:04:13   
soncece24
Karin, saj ne veš al je res skozi v gostilni al pa gre pač vsak dan po službi na kavo tja. Ženske znamo take stvari tudi napihnit. Moj gre skoraj vsak dan po službi s kakih prijatlom na en hitri kafe, pa to ne pomeni, da je pijanec. To, da pa je ona cel dan doma in ga čaka s kosilom pa je njen problem, ne njegov. Nikoli ne bom razumela kak nekatere ženske cel svoj svet samo okoli dedca zgradijo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.12.2006 16:10:32   
Anonimen
Jst pa ne razumem zakaj dedcu k cele dneve visi po gostilnah, si uničuje možgane z pirom al pa še čem močnejšim pripisujete tolk inteligence in kulture da bi skrival darilo pred ženo. Zakaj pa bi ga? Ker jo spoštuje? Jo ceni!

Mogoče zato, da bi malo omilile vse skupaj.
Lahko pa tudi rečemo: Tvoj mož je kr___n. Ne samo, da je cele dneve po barih, pije, zapravlja denar, poleg vsega te še vara.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.12.2006 16:13:37   
Anonimen
user posted image  Mislim,da je anonimna pisala na ta forum zato,ker se je znašla v stiski,saj očitno živi z alkoholikom.Morda nima nikogar,ki bi ji pomagal,zato se je obrnila na forum.Ko pa berem odgovore,vidim,da je za nekatere to smešno.Sama tukaj ne vidim nič smešnega in na kraj pameti mi ne pride,da bi se norčevala iz teh stvari.
Postavite se v njeno kožo.Mož prihaja domov pijan,ona cele dneve sama z otrokom.Morda nima kam,morda je že odvisna od takega odnosa,pa ne zna ven iz tega.
Morda pričakuje od nas kakšen pameten nasvet,saj ko je človek v stiski ne zna razsodno razmišljati.
Darilo kelnerice je bila samo pika na i,da je anonimna tako razočarana.Sigurno je tu še kup drugih stvari,ki niso razrešene.
Če bi moj prinesel domov darilo od kelnerce bi se počutila ponižano.Tisto pa,ki je ena izjavila,da je kelnerica morda videla,da potrebuje milo za umivanje in da žena ne skrbi zanj,se mi zdi pa malo mimo.Saj ni otrok in ni od žene odvisno,če je mož neumit.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.12.2006 16:14:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Prvo ne bi gledala dedca, ki gre vsak dan v gostilno. Kot drugo pa mislm da ni ženske ki bi kar enmu "gostu" s katerim nima nikakršnih namenov kej met kupla darilouser posted image

Dejte se no zresntuser posted image

Pa čist tko mimo teme. Jst sm tri leta prek študenta delala v lokalih. Pa tisti tipi k pridejo po službi v gostilno namest da bi šli domov so bljakuser posted image
Orng bljakuser posted image
Normaln tip gre z kolegom na pir al pa dva, al pa kafe, al pa z žensko na vinčka, ne pa po šihtu za šank (sam!) kelnarci morit.user posted image

Se podpišem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.12.2006 16:16:55   
Ona22
A veš kaj.. sploh se ne sekiraj. Poglej, zadnjič sem šla jaz z mojim in z njegovim bratom v bar, kamore moj tudi vsak dan zahaja na kavico. No, in ko mi je zadnjič omenjal da kelnarca prodaja telefon in gor dol, mi ga je potem še celo kupil za  miklavža. Pa sem si mislila: hallo. a od une kelnarce telefon bom jaz imela:)) No, pa sem jo potem še enkrat videla, vidla da se nimam kej sekirat, ker je res mal "smešna", da ne morm bit nič ljubosumna ne nič, telefon pa že v oglasu čaka na kupca:)
Tko da. nič se sekirat, če ni drugih znakov varanja, tut tole darilo nima bit kej. Je pa veliko moških, ki grejo po šihtiu na pirček, se mal pogovorijo s kolegi, tut s kakšno kelnarco, ampak pomoje da nimaš kej skrbet. Sploh če je stalni gost v gostilni,... sej so tut kelnarce alergične (soi k rečem v tvojem primeru za tvojga dragega), ampak vsak gost ki pride.. ne vem kok so ga kej vesele. Pač.. če je pa obdarovala stalne goste, pa tut ni panike.
Tko dfa.. glavo gor in se ne sekiraj!
Si pa še ti kaj kupi in mu pomoli pred nos, da ti je dal kak poštar, sodelavec, prodajalec na pumpi. karkol, samo ne ostani mu dolžna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.12.2006 16:17:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Karin, saj ne veš al je res skozi v gostilni al pa gre pač vsak dan po službi na kavo tja.

Moj mož kar veliko hodi po gostilnah. vsak dan po službi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

PEDIATER OBALA
momacus

Kateri je po vaših izkušnjah najboljši pediater na obali?

Dr. Semič (65%)

Dr. Bem (10%)

Dr. Rončevič (13%)

Dr. Sabadin (4%)

Dr. Hercegovac (9%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!