|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 22:55:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: darilo od kelnarce
7.12.2006 22:55:54   
kofetek2010
Kerensa - a se tolažiš? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
7.12.2006 22:57:15   
Anonimen
S čim, Jana? Glede česa?

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
7.12.2006 22:59:08   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Mogoče pa imaš prav, čeprav dvomim.user posted image

V vsem /vsakem poskušam najt kaj dobrega.......in ponavadi se moj optimizem zelo približa naivnosti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 54
7.12.2006 23:00:10   
kofetek2010
no, pa saj je mamči pravkar ugotovila... naivnost pač user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 55
7.12.2006 23:00:59   
Anonimen
Očitno mi je peroksid udaril na možgane... Nič ne razumem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 56
7.12.2006 23:04:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

no, pa saj je mamči pravkar ugotovila... naivnost pač user posted image

jaz svoji eli pravim ela čebela...user posted image ...vse najboljše za elouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 57
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 23:10:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
7.12.2006 23:13:21   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

jaz svoji eli pravim ela čebela...user posted image ...vse najboljše za elouser posted image user posted image

hvala user posted image

od ele marele male frčafele user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
8.12.2006 0:10:04   
lojzika
Po moje ni takšna katastrofa, ker je mož povedal da je dobil darilo, drugače bi bilo, če bi  žena darilo našla on pa bi tajil

Neposredna povezava do sporočila: 60
8.12.2006 7:08:00   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Če bi kaj imela (s kelnarco), ne bi kar tko razkazoval darila. Al pa vsaj ne bi rekel, da mu ga je ona kupila. 

Ali pač?user posted image  

Mogoče ji ga je pokazal zato, da bi razmnišljala tako, kot ti. Upam, da razumeš, kaj hočem povedat.

Drugače pa, prvo kot prvo, ne bi bila jaz sama non stop, on pa po gostilnah. Odpade, brate.

Glede darila pa tudi meni ne bi bilo vseeno. Še bolj pa to, da ga ni nič doma, da non-stop visi v tisti gostilni, ki mu očitno več pomeni, kot pa družina.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 61
8.12.2006 7:45:42   
kalbo
Normaln tip gre z kolegom na pir al pa dva, al pa kafe, al pa z žensko na vinčka, ne pa po šihtu za šank (sam!) kelnarci morit.

Amen!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
8.12.2006 7:55:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Zakaj pa sploh rabi hodit po gostilnah? Kaj tam najde, kar doma nima? Je odvisen od alkohola ali družbe? Je doma osamljen, kaj pogreša?
Tole bi se jaz najprej vprašala. Kelnarca je ta manjš problem. Razen mogoče, če v gostilno hodi izključno zaradi nje.

Normaln tip gre z kolegom na pir al pa dva, al pa kafe, al pa z žensko na vinčka, ne pa po šihtu za šank (sam!) kelnarci morit.

Evo. Jaz se pa pod tole podpišem. Vsak dan po službi v gostilno in pozno domov? user posted image  In tebe moti darilo od kelnarceuser posted image  

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
8.12.2006 8:01:21   
tanikaa
Moj absolutno ne bi vsak dan hodil po gostilnah. Pa ne zato, ker mu ne bi pustila, ampak zato, ker v tem primeru več ne bi bil moj. In potem bi mi tudi dol viselo, če mu kelnarca vsak dan da kako darilo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
8.12.2006 8:21:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moj mož kar veliko hodi po gostilnah. vsak dan po službi. Jas sem pa kar naprej doma in nikoli nikamor ne grem, samo za družino skrbim. Dobro sem se že navadila,

Meni je bolj cudno tole... user posted image user posted image  

In ti je vsec biti suzenj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
8.12.2006 8:45:25   
Anonimen
Zelo ste se razpisale. Nobeni nebi želela, da bi bila v moji koži. Sem pač odprla tole temo, ker že leta takole živim in zelo trpim zaradi tega popivanja, otroci skoraj ne vidijo očeta, tole darilo je bilo pa pika na I. Ni lahko kar tako pustiti tolika leta skupnega življenja in iti nekam proč KAM. Pač trenutno ne vidim izhoda iz te situacije. Ja suženj, kot je ena napisala, vendar kaj naj po več kot 10 let skupnega življenja ni lahko kar nekam it, če nimaš kam. Malo premislite, preden boste napisale kaj.
Sem vsaj malo svoje težave ven vrgla in mi je vsaj malo lažje, saj zato pa so forumi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
8.12.2006 8:49:40   
tanikaa
Ja ljuba moja. Zato so forumi. In zato si ti odrasla oseba, ki ne bi smela pustiti, da tvoj mož dela to s tabo, kar dela. Še manj pa, da to dela otrokom. Ljuba duša. Pa začni iskati izhod iz tega zakona. Če si že vrgla v luft 10 let življenja, zakaj bi morala še nadaljnih 20, 30? Začni iskati rešitev. Prepričana sem, da če se boš potrudila, da jo boš našla. In da boš potem zaživela srečno. Da boš tudi ti dobivala darila za Miklavža. Ker to si zaslužiš. Ne zalužiš si pa biti sužnja svojemu razvajenemu, neodraslemu in neodgovornemu možu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
8.12.2006 8:50:50   
kalbo
Veš kaj, meni se zdi človek, ki gre vsak dan namesto  k ženi in otrokom (v prvi vrsti so mišljeni otroci) za šank, izmeček prve kategorije. Že ljudi, ki delajo cele dneve in ne vidijo otrok ne zastopim šank je pa nedopusten!!!

Sploh mi ni jasno, kaj še delaš s takim izmečkom. In ti mu še lepo pereš, kuhaš, likaš in sevede ko ga kelnarca zrajca nudiš spolne usluge. Draga moja, čas je, da ga lepega dne zakleneš ven, pa naj gre za šank spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
8.12.2006 8:53:26   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Draga moja, čas je, da ga lepega dne zakleneš ven, pa naj gre za šank spat.

A zdaj vidiš, DA JE REŠITEV!!!!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 69
8.12.2006 8:54:46   
Marogica
Anonimna(ta prva), tudi meni je ena stvar dala misliti. Pa ne darilo-to še najmanj. Temveč to, da je tvoj partner nekje reden gost. Eden o razlogov je mogoče res, da nima "toplega domeka" ali ga kot takšnega ne občuti, ali pa je alkoholik in potrebuje dnevno dozo alkohola. In doma ni tako fajn piti, kot v lokalu.

Torej se najpre lepo pogovorita o možnih vzrokih za "abonentsko druženje" v lokalu, kozmetiko pa lepo porabita in ob prvi priliki kelnarci zahvalita.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
8.12.2006 9:09:30   
smrka
Jest nevem kako moski razmisljajo ko grejo po sihtu v ostarijo??? A jim je tistih dve ure ali kooliko se tam zadrzijo bolj pomembno od druzine??? Itak cel dan delajo potem pridejo domov, otroc gredo kmal spat, ja kaj se pa druzijo z otroci???

Moj naj sam pomisli it vsak dan v ostarijo po sluzbi, mu takoj preusmerim naslov tam kjer sanka.
To da je dobil tvoj darilo od kelnerce, bi jest naredila tako kot ti je ena cist na zacetku svetovala, bi se sla zahvalit ker skrbi za tvojega moza, v bodoce pa naj se vzdrzi daril... bos vsaj videla a je to stara al mlada kelnerca.... ker kar tako nebi dala darila, tukaj neki smrdi... kjer je dim je tud ogenj.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 71
8.12.2006 9:13:52   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Eden o razlogov je mogoče res, da nima "toplega domeka" ali ga kot takšnega ne občuti, ali pa je alkoholik in potrebuje dnevno dozo alkohola. In doma ni tako fajn piti, kot v lokalu.

domotožja nima, domotožja user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
8.12.2006 9:41:04   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zelo ste se razpisale. Nobeni nebi želela, da bi bila v moji koži. Sem pač odprla tole temo, ker že leta takole živim in zelo trpim zaradi tega popivanja, otroci skoraj ne vidijo očeta, tole darilo je bilo pa pika na I. Ni lahko kar tako pustiti tolika leta skupnega življenja in iti nekam proč KAM. Pač trenutno ne vidim izhoda iz te situacije. Ja suženj, kot je ena napisala, vendar kaj naj po več kot 10 let skupnega življenja ni lahko kar nekam it, če nimaš kam. Malo premislite, preden boste napisale kaj.
Sem vsaj malo svoje težave ven vrgla in mi je vsaj malo lažje, saj zato pa so forumi.user posted image

no, to me je zanimalo. če hodi tja popivat. zgleda da ja. potem je situacija seveda drugačna in bi ga jaz lepo pred dejstva postavla, pa ne zaradi darila, to je samo posledica tega da je cele dneve tam. Predvidevam, da tudi kr lepo vsoto denarja tam pusti. Povej mu, da naj se kr preseli tja če mu je tak fajn v gostilni.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
8.12.2006 10:53:42   
Strawberrie Cherrie
In služba se lahko konča tudi ob 10h zvečer...kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
8.12.2006 12:31:47   
ronja
Vara te po moje z njo ne, če ti pove, od koga je darilo. Mogoče te proba naredit ljubosumno, ali pa pokazat, da je zanimiv še kateri drugi (lahko da ga kelnarca osvaja ali pa imajo v tistem lokalu tako navado).

mene bi bolj skrbelo to, da gre vsak dan v gostilno - to pa je problem in to velik, jaz bi mu dala ultimat - ali mi dokaže, da ni alkoholik tako, da se 5 mesecev ne pritakne nobene pijače (alkoholne seveda), ali gre na zdravljenje, če že sam ve, da ne bi zmogel ali pa grem in me ne briga več, katera kelnarca se podi za njim.

Mojega bivšega je tudi ena kelnarca pecala, meni se je zdelo zelo smešnouser posted image . Je bla čisto luštna punca, ampak veš kaj, a zato da bi se jaz sekirala? user posted image če mu ne bo všeč z mano, bom že vedla... Sem se prav smejala, ko sem poslušala vse štorije, kaj pa kako... On je pa norel, ker nisem bila čisto nič ljubosumna, heheuser posted image .

No, na koncu ne sam da ni mel nič z njo, ampak je čist pop*, ker mu je začela it tok na jetra, hehe, sem mu rekla, da punca ni nič kriva in da si je sam vse skup skuhal, kaj pa hoče bit v središču pozornosti - pa mu spet ni blo najbolj všečuser posted image . Bi rajši, da bi se njegova punca šla tja za njega borit, hehe. Mogoče, ampak jaz že ne, bi mi blo pod častjo, tut če bi bla res ljubosumna. "Ker se cenim, hehe"user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za fantka
markicaa

Katero ime vam je bolj všeč?

Ožbi (12%)

Bit (1%)

Liam (28%)

Maj (59%)

Število vseh glasov: 601

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!