Monika79
|
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra** DAn!!! Dejte mi povejte, tiste, ki še dojite, če že vse papcate? Jst sploh več ne vem kaj naj še jem, me je strah, da ga ne bo preveč šraufalo po kaki novi hrani. Obstaja kakšna določena jed, ki pospešuje nastajanje mleka. Rada bi čim dlje vztrajala z dojenjem, ker mi pri Pii ni ratalo, je zdej želja tolko večja. Sicer pijem Hippov čajček za dojilje, pa bebe čaj pa ne vem če to vse skupi kaj pripomore. Sicer se dojiva čez dan, samo zvečer mu naštimam flašo Aptamila za zadnji obrok. Opazila sem, da predvsem počivanje in še enkrat počivanje vpliva na nastajanje mleka. Kadar skačem okol po trgovinah al pa če mam kak opravek in če ne počivam, je potem kriza z mlekom. Dojke so čist mlahave, kot bi ble prazne, tako da ne vem, če se takrat sploh kaj naje. Ste dale vašim dudo? Mi jo mamo za hudo silo, pa se mi zdi, da pol sam roke not rine, ko misli, da mora met skoz neki v ustih Pri nas pa občina nič ne prispeva k rodnosti . Samo eno knjigo dobiš kot darilo po pošti, no, vsaj pri Pii sem jo, zdej pa ne vem, če se še kaj dobi Bomo videli. Jaz tudi ne upam, ne vem kake različne hrane jesti, da je nebi šraufalo, tako, da se mi že meša od ene in iste hrane Sem pa tudi že jaz opazila, da če več počivam, da je tudi mlekca več, pa če nisem pod hudim stresom je tudi več mlekca, ko pa me mala ponoči fizično zdela, tako, da ko še spi ponoči, mam nočne more če je z vse OK, samo sedaj je že bolje takrat pa sem drugi dan čisto povožena samo se full trudim, d abi imela čim dlje svojo mleko Tudi midva dava mali dudo, ker se mi zdi, da mora non stop nekaj v ustih imeti, drugače pa ko zaspi jo kar izpljune in normalno spi, toliko da se pomiri Mene tudi to zanima katere jedi vplivajo oz bolj motivirajo nastajanje mleka, bi fajn bilo, če bi malo spremenila hrano baje pa pomaga polenta z belo kavo, no sem tudi to jedla, pa sem ime naslednji dan drisko, no toliko o polenti tudi naša ima mozoljčke po obrazku sedaj kaka 2 dni pa ne vem, če je to kaj narobe? pa tako suho kožo na obrazku ima, jo lahko po obrazu s čim namažem, ker se mi kar smili no sedaj sem spet napisala polno vsega lp Moni in Kaja
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|