krfjolca
|
Hvala, Seenamojca Včeraj smo "praznovali", ja. To je zgledalo tako, da so prišli moji starši, mi čestitali medtem ko sem jaz pestovala Anžeta, ki se je drl ko črednik, mi dali darilo, potem sem šla jaz v spalnico z malim in ga poskušala mirit, oni so pa tortico jedli. Potem so še njegovi prišli, mi na hitro dali darilo, mali se še kar ni umiril, no, potem je tašča prevzela Anžeta, da sem jaz pojedla tortico. Groza. No ja, sem pa dobila super darila - od njegovih kopalni plašč (mi bo super prišel pri nočnem vstajanju, da se ogrnem), od dragega stol za pisalno mizo (si ga želim že zeloooo dolgo zamenjat), od mami nove škorenjčke, za Miklavža pa sta mi mojadva kupila odeje (imamo tradicijo, da vseeno dobim dve darili, čeprav imam na Miklavža RD). Sicer je bila noč kar mirna pri nas - jokat smo nehali ob 11ih, potem sta z dragim zaspala na kavču do 2h, potem je bil pa mir do 6ih (no, skoraj mir - celo noč je pomalem jamral v spanju in prdel v zibki). Zdajle pa že 20 minut spi Wau! Prav smili se mi revček. Koliko kapljic Sab Simplexa vi dajete? Na škatli piše 15 naenkrat, meni se zdi pa kar veliko? Danes bom šla v lekarno po kako drugo mleko, ker tale Comformil se mi zdi, da ga samo še bolj napenja. Pa na živce mi gre, ko je tako gosto, sploh se ne stopi dobro, potem pa ne teče skozi cucelj - ni čudno, da toliko zraka požre. Me zanima, ali bi bilo smiselno poskusiti še z drugimi flaškami in cuclji, mogoče je tudi v tem problem ... Sem pa zadnjič kupila Aventov mikrovalovni sterilizator, pa mi je žal, da ga nisem že prej! Imamo grozno trdo vodo in če prekuham flaške, se ogromno apnenca nabere na njih. Tole je pa super, pa nobenega dela ni!