ema79
|
Mi smo bli tudi danes ponoči pokonc. ko se to zgodi, popokam tamalo in greva v dnevno sobo, da ne zbudiva očija pa čeprav ima dopust (kak sva midve v redu). In potem jo zibam v ležalniku, jaz že spim, ona bi še kr čebljala, potem mal jokcamo, jemo, mal zadremamo, pa spet odd začetka, tko da vsega skup spiva ene tri ure (hvala bogu, da se to dogaja cc enkrat na teden). In potem se ob osmih oči končno primaje iz postelje, jst pa brez besed vzamem kovter, ga odnesem nazaj v posteljo in še sebe zvalim pod njega. Seveda mojmu prej mlek naštimam, tak da mala ni lačna. Zdej je tako, kaj ko pa bo oči šel na šiht, pa bo še zmeraj ponoči mogu spat? No en teden je bil tak, sam takrat je bla mala čist pridna. Kapo dol pred vsemi mamicami, ki majo takele šove ponoč. Včeraj sva ble na dooolgem sprehodu, sem komaj nazaj pricapljala (tak da Kaja, nimaš sam ti s tem probleme), danes se je pa oči angažiru. Mislim, da bo kmalu konec s temi sprehodi, bližajo se vetrovni mrzli dnevi. Meni je patronažna rekla, da mi pripada 6 njenih obiskov, sam meni niso bili potrebni, zato je pršla 3x, četrtič in zadnjič pa pride en dan preden greva k pediatru. Mene zanima kolk dolg naj bi trajala čišča, jst sm dobre 4 tedne po porodu, pa še kr krvavim?! in tako posledično si ne upam nič igrat z mojmu dragem, pa jst bi že tkooooo!(on pa še bolj)
< Sporočilo je popravil ema79 -- 28.11.2006 21:10:44 >
|