**Petra**
|
Prisrčen pozdrav še z moje strani! Mal sem špricala čvek na naši strani.... Moram vam sporočit, da se tudi našega NIka lotevajo krči in sicer vsak dan proti večeru, tam od 5h, 6h, pa trajajo do ene 9h zvečer. To je grozno. Čist sem psihično uničena, ko vse poneha. Do danes sem mislna, da je mogoče lačen in sem ga pristavljala na uro, uro pa pol, potem pa mi je za finiš dneva / pred spanjem zmanjkalo mleka in sem mu morala dati dodatek. Danes pa je patronažna rekla, da mu ni treba dajat tako pogosto in upam, da danes zvečer bo mleka. Sicer pa ma naš korenjak že 3920 g, ko sva šla iz porodnišnice je mel 3260 g, tako da se je patronažna kar začudla, kok je dobil v dveh tednih. Pridno papcamo.... Drugače ga samo dojim, brez dodatkov, razen v izjemnih trenutkih, kot sem že prej napisala. Ponoči lepo spimo. Zbuja se na 3-4 ure, potem pa lepo naprej zaspančka. Podnevi tudi samo spi, je na 3 ure, drugače ga pa kar zbudim, tako da se čez dan hraniva res na ene 3 urce, mogoče kdaj mičkeno več, ampak ne veliko. Sicer je že bolj buden in opazuje okoli sebe, najbolj všeč mu je, če se z njim pogovarjaš, takrat odpre svoje očke res na široko, pa samo posluša. Mi mamo pa grozne težave s polivanjem. To je neki nenormalnega kok naš lump poliva. Noro, upam, da bo hitr konc s tem. Non stop ga je treba preoblačit, včasih mi kar cot zmanjka, pa jih nimam malo. NOro...... Je patronažna rekla, da to lahko traja do uvajanja goste hrane, jaz pa srčno upam, da bo že prej konec te more. Kako pa je z vašimi ? Tudi polivajo? Se še kaj oglasim, ga bo treba pokonc vržt, bo že 3 urce....
|