|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
30.11.2006 8:14:27   
ema79
jst vam moram pa neki povedat....MI SMO PA DANES SPALI OD 22.35 DO 04.22 V ENEM KOSU!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čimveč takih dni ...plosim,plosim,plosim...
Čez dan pa-naša dopoldan čeblja in dere, ko ji kej manjka, od enih ali dveh do šestih ali sedmih prespi(ponavadi), zvečer pa zdej že tri dni prakticiramo spanje okol desetih, prej pred polnočjo ni šlo!

Me že dolgo nekaj zanima, a so se vam tudi pojavlja nova materina znamenja po telesu? Men se je to začel med nosečnostjo dogajat in jih je ziher čez dvajset novih, ene take čist mejčkene pikice pa neki kr orenk pik!?user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 151
30.11.2006 9:47:49   
viv_
Ojla,

ja, mi tudi prakticiramo, da sta v postli obe ob 9h. Mirna kakšno minutko prej, tamala pa mal kasnej. Dones je potem spala od 21:30 pa do 2:30, pol je blo pa do 4 živo, pol pa naprej do 7. Sama nase sem pa jezna, k ne grem prej spat. Hodim spat ob polnoči, ker gledam JAG, pa pol še eno humoristično, pol sem pa ponoč vsa zalimana! user posted image

Dons ma pri nas ati varstvo zvečer, jaz sem ob 9 zmenjena z babami, gremo mal na en čvek user posted image  Komi čakam!!!!

Ema meni se tudi delajo znamenja. Prej jih sploh nisem imela, zdej se mi je pa naredilo ene par pik po prsih in sicer takih rdečih, kot da bi bila čisto tanka koža pa kri spodej, pa mal ven izbočeno. Sicer so majhna, največji za noht na mezincu. Ampak moram G vprašat kaj je to, ali pa it do dohtarja.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 152
30.11.2006 10:38:19   
danaja1
20.11. sem rodila in še vedno veliko krvavim. Predvčerajšnjim sem bila pri ginekologu v dežurni in me je UZ pregledal in mi predpisal kapljice Ergotyl in te naj pijem 3 dni, se pravi 9 x po 20 kapljic. Malo se mi zdi da se je stanje izboljšalo oz. da ni tako sveža krvavitev. Danes zjutraj ko sem se pa tuširala, pa je padel ven strdek velikosti 2x2 cm. Kaj vi menite o tem? Ne vem kaj naj naredim, ali naj se greem zopet pokazat oz. ali bo potrebno čiščenje maternice.Drugače samo ležim in dojim in nisem nič aktivna.
Punce koliko vi krvavite oz. ste po tolikih dneh?

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 153
30.11.2006 11:03:46   
ema79
uuu veš kaj Viv, danes pa lahko najine pikice upihnejo 1/12 svečke!user posted image user posted image

Danaja jst sm rodila 10 dni za tabo, pa tudi še krvavim. Sicer ponoči ne več, čez dan pa še!

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 154
30.11.2006 11:12:19   
Monika79
Danaja - ti po porodu niso nič rekli ali je posteljica cela? no pri meni je bilo tako, da je zdravnik napisal, da placenta ni gladka, pa so me poslali 3 dan po porodu na UZ, pa je bilo vse čisto, je pa bila posteljica razklana, kako to zgleda, tudi mene zanima user posted image  tebi so delali kak UZ?

Mamice nekaj me zanima - kako je pri vas z podiranjem kupčkov? pri nas jih večinoma dobro podiramo, včasih pa full težko ali pa sploh ne user posted image  kake "tehnike" uporabljate, ker včasih več ne vem kako jo naj obrnem, da bo podrla kupček user posted image

sedaj se počasi  navajamo, tako, da se vam bom kaj več pridružila čvekanju user posted image user posted image  pa še porodno izkušnjo sem vam dolžna user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image  in Kaja user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 155
30.11.2006 12:37:01   
Aja1
Danaja, tudi meni je enkrat pri tuširaju padel ven en srdek. Sem bila prestrašen,a kaj je to, pa sem vprašala patronažno in je rekla, da če je ta strdek eden ali pa dva, da je to normalno, če pa bi tega bilo full pa je treba nazaj v porodnišnico.

Krfjolca, ti imaš iste kapljice, kot sem jih kupila jaz. Jih ima Anže rad? Moja Neja jih dobesedno izpljuva. user posted image  

Sicer pa smo imeli danes malo boljšo noč. Neja je spala od 21.30 do 1h potem ga je pa sračkala naprej...no, ampak vsaj 3 ure sem spala.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 156
30.11.2006 12:54:21   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca, ti imaš iste kapljice, kot sem jih kupila jaz. Jih ima Anže rad? Moja Neja jih dobesedno izpljuva. user posted image   

Aja  - kake kapljice so to? mislim zakaj se jih uporablja? user posted image user posted image user posted image

V album sem vam dala slikce naše princeske Kaje in seveda njeno posteljico user posted image

lp Moni user posted image  in Kaja user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.11.2006 13:49:21   
Aja1
Kapljice proti krčem Gas bimbi. Upam, da ti jih ne bo treba uporabiti za Kajo (srčkana punčka v prelepem kotičku), ker tile krči so pa tudi user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 158
30.11.2006 13:59:54   
krfjolca
Aja, moj jih tudi izpljune, če mu jih dam po hranjenju. Poskusi mu jih dat med hranjenjem, ko je še lakota. Jaz mu kar flašo ven potegnem, počakam, da malo zacmiha in mu na hitro žličko v usta porinem, pa je dobro. Še fino zacmoka, kot bi mu bil ful všeč okus. Če pa ne gre, pa jih kar v mleko zmešaj, daj manjšo količino, ki jo bo ziher pojedla - ene 30ml, pa kapljice, pa potem nadaljuj s hranjenjem.

Kupčki gredo pa pri nas malce bolje, samo je pa začel precej polivat. Pomojem se preveč nažira.

Jaz grem pa danes v šoping user posted image user posted image user posted image
Jupi, to so pa prednosti nedojenja!
Pa v soboto ima prijateljica 30 let, pa bom lahko pila vinčkaaaaa!!! Bom pač eno rundo načrpanega mlekca zavrgla, za tistih 30 ml ne bo take škode. (tašča je že vsa srečna, ker bo lahko merkala uro ali dve, že komaj čaka!) Samo upam, da bo Anže priden, da se ji že zdaj ne zameri :)))

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.11.2006 18:25:30   
danaja1
Pozdravljene!

Dobre ste da imate čas, za pisanje tu gor. Ful vas pogrešam, ampak enostavno nimam časa in tudi sedeti ne smem zaradi krvavitve.
Moj porod je bil fenomenalen, trajal je samo 2 uri in 34 minut, in to z umetnimi popadki. Svaka čast babici Alijani v kranjski porodnišnici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V glavnem imamo lepotca z dolgimi črnimi lasmi in ime mu je Omar!
Lepo spančka in papa, ga dojim, vendar včeraj in danes ima drisko, tako da če bo jutri še imel so rekli naj ga prinesem pokazat. Tudi jaz imam drisko že od samega poroda, kar je 10 dni. Danes sem dala prekontrolirat blato, bomo vidli kaj je.
Bom dala drug dan slikce gor, da boste vidle mojga fantolina.
Upam da bom kmalu bolje in da se slišimo.
CMOK

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 160
30.11.2006 19:19:48   
Anonimen
Jaz pa ugotavljam, da so prejsnja sporocila, ki sem jih pisala, kar nekam izginila user posted image

Skratka. Danes smo imeli prvi pregled pri pediatrinji in je potrdila, da je vse v redu z njim. Dobili smo tudi AD kapljice, mu jih bomo jutri prvic dali. Skoraj nisem mogla verjeti, ko so ga dali na tehtnico, saj se je v tocno enem mesecu zredil skoraj za kilo in pol! No, saj ni cudno, saj je neprestano lacen in bi kar naprej jedel. Vsaj ponoci nam da po kaksne 3 ure mir, cez dan ima pa kdaj prebliske in je vsako uro.

Monika79 Pri nas je tudi najhujsa stvar prav podiranje kupckov. Vcasih rigne ze med dojenjem, vcasih se pa dobesedno na glavo postavimo, pa se to ne pomaga vedno user posted image . Poskušamo pa vse: čez ramo, čez koleno, čez roko, pa hitro vstajanje, pa predklanjanje z otrokom v naročju, pa hitro guncanje... Vse mogoče. Potem si mislim, da očitno ni pojedel toliko zraka, da bi imel sploh kaksen kupcek za podreti. Kaj pa vem.

(odgovor članu danaja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
30.11.2006 21:21:39   
Aja1
Jaz sem pa danes opazila, da mi mleka zmanjkuje. Sem si šla prej črpati, pa sem načrpala samo 30 ml (prej sem pa okoli 100 ml). Bo treba user posted image  malo bolj pogosto pristavljat.

Zdaj je Neja končo zaspala...smo se kar 3 ure spet nosili in crkljali ter jokali, ker imamo krče. Upam, da je današnja doza krčev mimo in da ne bo ponoči spet jok in stok. Kaj začnejo kapljice učinkovati?

Punce, a ve jeste sadje (surovo), pa solato, pa zelje,...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
1.12.2006 13:03:22   
adelinna
Danes je naša princesa stara en mesec. Torej se je iz novorojenke prelevila v dojenčico. In jo moram kar takoj pohvaliti. Že nekaj noči zapored spi tja od enajstih, polnoči pa do pol šestih. Potem sledi dojenje in previjanje in potem še od sedmih do desetih. Upam le, da se bo to nadaljevalo še naprej. user posted image

Monika79 in Seenamojca - tudi pri nas je podiranje kupčkov cela znanost. Vzdigniti jo je treba takoj ko spusti prsa, ker drugače bruha. Če podremo kupček je sicer manjša verjetnost bruhanja, ni pa nujno. Tako se moramo precej pogosto preoblačiti. Še dobro da imamo sušilni stroj. user posted image

Ema79 - tudi meni so se pojavila nova znamenja. Ravno tako se mi je povečalo nekaj starih znamenj. Nekaj od njih bom morala iti odstraniti, ker so ravno na takem mestu, da jih drgnem z modrcem. user posted image

Seenamojca - če sem si prav zapomnila, si imela tudi ti CR. Pa me zanima kako se kaj počutiš. Se še kaj šparaš? Jaz včasih ob vstajanju iz postelje pozabim, da bi se bilo pametno prej obrniti na bok in vstanem s pomočjo trebušnih mišic. Če to večkrat naredim, kar precej čutim trebuh. Pa če se pobožam po trebuhu, me kar skeli. user posted image  A je pri tebi podobno? Šive imam pa še vedno notri.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 163
1.12.2006 14:17:25   
**Petra**
Prisrčen pozdrav še z moje strani! Mal sem špricala čvek na naši strani.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram vam sporočit, da se tudi našega NIka lotevajo krči in sicer vsak dan proti večeru, tam od 5h, 6h, pa trajajo do ene 9h zvečer. To je grozno. Čist sem psihično uničena, ko vse poneha. Do danes sem mislna, da je mogoče lačen in sem ga pristavljala na uro, uro pa pol, potem pa mi je za finiš dneva / pred spanjem zmanjkalo mleka in sem mu morala dati dodatek. Danes pa je patronažna rekla, da mu ni treba dajat tako pogosto in upam, da danes zvečer bo mleka.

Sicer pa ma naš korenjak že 3920 g, ko sva šla iz porodnišnice je mel 3260 g, tako da se je patronažna kar začudla, kok je dobil v dveh tednih. Pridno papcamo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače ga samo dojim, brez dodatkov, razen v izjemnih trenutkih, kot sem že prej napisala.

Ponoči lepo spimo. Zbuja se na 3-4 ure, potem pa lepo naprej zaspančka. Podnevi tudi samo spi, je na 3 ure, drugače ga pa kar zbudim, tako da se čez dan hraniva res na ene 3 urce, mogoče kdaj mičkeno več, ampak ne veliko. Sicer je že bolj buden in opazuje okoli sebe, najbolj všeč mu je, če se z njim pogovarjaš, takrat odpre svoje očke res na široko, pa samo posluša.

Mi mamo pa grozne težave s polivanjem. To je neki nenormalnega kok naš lump poliva. Noro, upam, da bo hitr konc s tem. Non stop ga je treba preoblačit, včasih mi kar cot zmanjka, pa jih nimam malo. NOro...... Je patronažna rekla, da to lahko traja do uvajanja goste hrane, jaz pa srčno upam, da bo že prej konec te more. Kako pa je z vašimi user posted image ? Tudi polivajo?

Se še kaj oglasim, ga bo treba pokonc vržt, bo že 3 urce....

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 164
1.12.2006 14:24:02   
Aja1
Petra, moja je imela tudi v torek že 3900g (odpustna teža 3190g). Se kar pridno redimo. Kmalu bodo vsa oblačilca št. 56 premajhna.
Jaz pa zdaj odkar imamo Nejo hodim po stanovanju vsa pobruhana od mleka user posted image . Si oblečem svežo majico, dam Nejo na ramo in vedno gre toliko iz ust ven, da sem vsa flekasta (o podiramo kupčka, dam itak plenico čez, ko jo pa samo nosim pa ne).

Ja, krči so pa res user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 165
1.12.2006 16:06:47   
marella1
Se še jaz na hitro oglasim. Ja naša Lana tudi poliva, kupček pa podreva na vsake toliko časa user posted image . Pri nas je bila patronažna že 3x in niti enkrat je še ni stehtala, tako da pojma nimam kje smo pri teži. Se mi zdi kar čudno. Jo bom v ponedeljek vprašala o tem.

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
1.12.2006 16:38:43   
krfjolca
Eno vprašanje.
Kaj bi bilo lahko narobe, če dojenček hrope? V bistvu diha normalno, potihem, edino pri hranjenju diha precej naglas, kot bi imel zamašen nosek. Le tega čistim s fiziološko raztopino in svaljki vate, pa sem pa tja potegnem malo sluzi ven - barve od bele do zelenkaste. Tega sicer ni veliko. Ali tudi vaši dihajo drugače, ko jedo? Ko spi, diha normalno skozi nos, nikoli skozi usta. Ali bi me moralo skrbeti?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 167
1.12.2006 17:08:56   
Monika79
Krfjolca - tudi mi imamo ta problem z hropenjem, pa samo se to dogaja, ko papca, ker je tako požrešna pupa, da je groza, ko pa spi, pa normalno diha, tako, da jo grem včasih prav poslušat, če Kaja diha user posted image  hm ....... jaz upam, da ni nič narobe s tem user posted image

No s temi kupčki so vedno problemi, pa čeprav ga podereve pa potem tudi poliva, tako, da sem tudi jaz vsa flekasta po majci, no vsepovsod user posted image user posted image user posted image  zato večinoma samo v modrčku podirave kupčka (če ga sploh)

Jaz tudi Kajo skozi dan budim na 3 ure, tako, da dlje ne spi, edino proti večeru pa sve potem kar en lep čas gor, da se porihtave in potem gremo spat okrog 23-24 ure, potem pa kar fajn pančka, ker jo zmantramo user posted image user posted image  oh je tak jok po bajti ko jo je treba samo malo prebrisati (ker se še ne kopamo, še ni popek odpadel) da je vsa iz sebe in se vse ven na cesto čuje, kot da jo dajamo iz kože user posted image user posted image user posted image

nekaj še me pa vseeno zanima - kake barve bi naj bilo blato dojenčka, da je še normalno?

uživajte in pišite še kaj user posted image user posted image user posted image

lp Moni in Kaja

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 168
1.12.2006 19:24:34   
**Petra**
MOnika, blato naj bi bilo rumene barve. Sicer je meni danes patronažna rekla, da je pri dojenih otrocih čisto normalno, če je kdaj zeleno obarvan. Drugače pa naj bi zelen kakec pomenilo, da otročka nekaj grize... Ne vem, no. Vglavnem naj bi bil rumene barve.

Ja, tudi mi še veselo čakamo na kopanje. Popek je sicer odpadel v nedeljo, ampak se še čisti, tako da se bomo prvič kopali najverjetneje v ponedeljek. Komaj čakam, ker to umivanje še zdaleč ni isto kot kopanje.

Tudi naš Nik včasih, ko ziza hrope, ko na veliko hlasta. Drugače pa diha normalno. Ampak to je zelo redko. Za mirno vest vprašajte patronažno, pa vam bo povedala kako in kaj.

Ja, pri nas je bila patronažna danes že 5. Prvič, pri Pii, pa je ena druga prišla samo dvakrat. Ta je full boljša.

Kje kopate svoje lumpije? Mi je patronažna rekla, da otrokom s krči paše kopanje v čebričku, ker so pokrčeni. Pa me zanima, če ima katera izkušnje s tem čebričkom. Pia ni nikoli mela krčev, zato smo se kopale kar v banjici, zdaj pa bomo verjetno probali tudi s tem čebričkom, če bo kaj bolje.

Nočko

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 169
1.12.2006 19:32:48   
Aja1
Pri nas je bila tudi patronažna že 5x, pa v ponedeljek pride spet. jaz sem full vesela, ko pride, ker je prijazna in me prav pomiri.
Mi kopamo Nejo v banjici. Sem pa vprašala patronažno glede čebrička in se je samo za glavo prijela. Je rekla, da tisto ni primerno za otročka, ker ga še držat ne moreš dobro, pa brcati ne morejo notr tako, kot v banjici. ona ga je odsvetovala.
Joj, zdaj ima mala pa spet napad krčkov. Smo ji dali kapljice in upam, da bodo kaj pomagale.
Punce, koliko kaj kakajo vaši user posted image ? Moja zdaj full manj, kot je prej. Velikokrat je plenička samo polulana, pokakana je pa 1-2x na dan, pa še to zelo malo. user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 170
1.12.2006 21:40:15   
Monika79
Petra - si me pa res pomirila z barvo kakca user posted image  no moja Kaja ma točno take barve blata, pa še polno se dojimo, tako da je to OK user posted image user posted image user posted image

Aha še eno vprašanje - punce katero mleko dodajate, me malo zanima katero se največ uporablja?

Jaz srčno upam, da se bo Kaja hotela kopati, ker sedaj ko jo moram samo prebrisati, se dere kot da bi jo iz kože dajali, tako, da se včasih bojim, da se nebo hotela kopati user posted image

no sladke sanje vsem mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni in Kaja

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 171
1.12.2006 21:45:22   
adelinna
Aja1 - Tudi naša Neja kaka manjkrat kot prej. Prej je bila plenica pokakana ob vsakem previjanju, zdaj pa tudi pri nas 1-2x na dan.

Tudi midva kopava Nejo v banjici. Pri kopanju blazno uživa in steguje nogice kot kakšna žabica. Tega v čebričku ne bi mogla početi. Sem pa tudi jaz razmišljala o čebričku, vendar ga kot kaže ne bomo potrebovali.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 172
1.12.2006 22:03:07   
viv_
Ojla punce!

mleko - dodajam aptamil, ker je v fajn pakungah user posted image . Tele male vrečice so zakon. Dodam ji pa od 100 do 200 ml na dan.

kopanje - kopam v čebričku. Meni je zakon, tamala pa tudi ful uživa. Bomo pa en večer spet banjico sprobali. Kopam vsak tretji dan, vmes pa umijem s krpico.

Včerej ga je šla mami žurat in tamala ni zaspala, dokler nisem prišla domov - še dobro, da sem bila ob pol noči doma. Protestirala je na ves glas. Če jo je imel ati v naročju je spala, čim jo je dal v košek, je bil alarem. Jaz sem jo imela pa minuto v naročju, mal se je priklopila in zaspala. Tudi ko sem jo dala v košek se ni zbudila! Mami je zakon!user posted image user posted image  Ampak, jo moramo tudi na atija počas navadit.

Aja, moram se pohvalit, včeraj se je Zarja prvič posmejala. Nekaj sva se igrali na previjalni in se je parkrat za povrstjo nasmehnila eni in isti fori. Danes zvečer pa spet user posted image  Kok luštno! Sem se kar stopila ... Se pa pozna, je že kar precej budna čez dan in zelo opazuje okolico. Pa če dam most nad njo tudi kar z zanimanjem gleda igračke in včasih ji celo rata udarit po kakšni.

No, sem dala v album dve sličice od mojih bejb! Kar sem pa videla ostalih fotk pa lahko samo rečem, da so teli naši mali škorpijončki vsi po vrsti pravi cukri user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 173
1.12.2006 22:45:47   
MALINČICA
Evo, da se še jaz oglasim po dolgem času....
Najprej se bom pohvalila, hkrati pa kar trkam na les(ziher je ziher) najin Majči spi neprekinjeno celih OSEM ur ponoči!!!!
Od kakih enajstih, do sedmih zjutraj, potem se podojiva, nato pa še potegnemo do kakih devetih, desetih, jeeeeeej!!!!!

Ga pa nažalost zgleda matrajo krčki, ali kaj..
Ne vem, se ponavadi pomiri, ko ga dvignem k sebi oz. ga dam v njemu najljubši položaj (beri:nosite me po rokah cel dan), včasih pa ga niti to ne potolaži, tako da zgleda, da ga črviči, reveža.

Drugače pa mislim, da mu bo kmalu z glavice izginila krasta od vakuuma, iz popka pa mu je začela teči kri! Vsakič, ko ga previjem, ima zasušeno kri okoli popka, vendar patronažna pravi, da je to normalno.

Zadnje dni je veliko bolje, smo se že res kar navadili eden drugega in nekako se mi ne zdi več, da sem ujeta z otrokom, sem prav srečna!

Čeprav še nismo bili zunaj, ker sem imela40 vročine in smo se zdravili z antibiotiki. Bomo pa jutri šli!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 174
2.12.2006 0:10:17   
Anonimen
adelinna Kar se tiče CR: sicer se trudim šparati se in ničesar delati, ampak to mi ne uspe vedno. Takrat me potem kakšna ostra bolečina v trebuhu opozori, da moram bolj počivat. Običajno takrat, kadar vstajam s kavča z otrokom v rokah. S postelje pa nekako gre, me ne boli več, kavč ali avto sta pa najbolj zoprna. Če grem za več kot kakšno uro na sprehod, me potem tudi še malo boli trebuh, ampak ni več tako hudo, kot je bilo na začetku, ko sem se po sprehodih dobesedno zvijala od bolečin.

Šive so pa meni že v porodnišnici pred odhodom domov ven pobrali. Hraste so tudi že odpadle, tako da sem si brazgotino že začela mazat s Contractubexom. Bomo videli, če bo kaj pomagal.

Če se jaz pobožam po trebuhu v bližini rane - tam sploh ničedar ne čutim. Tako omrtvičeno je vse, ne samo šiv, še nekaj cm nad rano samo. Baje je to normalno in traja več mesecev preden se normalizira user posted image

Jaz imam največji problem z desno roko, saj so mi počili žilo pri vstavljanjem infuzije in ta roka me še vedno noro boli. Včasih imam resne probleme sploh dvigovati tamalega, ker mi kar roka 'klecne'. Upam, da bo tudi to ćimprej minilo!

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?