MALINČICA
|
Lep pozdrav!!! Pa smo že tukaj, smo že starši, haha!!! A se še kateri zdi, da se ji je življenje nenormalno spremenilo? Meni se zdi, da... Ne vem, vedela sem, da ti otrok totalno spremeni življenje, ampak zdleda le nisem bila pripravljena na tako veliko spremembo. Nikoli nisem bila žurerski tip človeka, ampak prav hudo mi je, ko ne morem nikamor it, ne morem opraviti ničesar, vsako vstajanje mi predstavlja TAAAKO bolečino, komaj stojim toliko, da previjem in umjem Maja, za kuhanje ni šans, šivi so se mi razpustili, hemeroide sem tudi dobila (hvala hadesi, kremi iz Avstrije), ki počasi plahnijo. Z dragim nimava nič časa eden za drugega, kot sva ga imela prej.... Edino, ko v naročju držim Maja, pozabim na vse to! Tukaj nobena ne piše o takih občutkih, a sem edina ali kaj? Edina, ki ne prekipeva od sreče in energije? Maj ponoči spi zelo lepo, nekje od desetih, pa do osmih zjutraj, vmes se dvakrat dojiva. Podnevi tudi več ali manj spi, ampak ko je buden, pa ga kar dosti zvija, zato ga dosti dojim, ker ga s tem malo potolažim in včasih mu po dvajsetih minutah spet ponudim dojko.No, to nama pa gre, čeprav je prvih par potegov zelo bolečih, potem pa gre, mleka pa tudi imam ogromno! Popek mu je odpadel že po petih dnevih (jupi!!!), pa koža se mu ful lupi, čeprav ga vsak dan umijem in namažem z mandljevim oljem, tak je kot kak mandarina, hehe! Ne vem, sem mislila, da bom bolj vesela, bolj dobre volje, z več energije... Pa nisem, vse gre tako počasi, ne morem kuhat, sesat, obešati perila, hoditi v trgovino, ne morem se kar oblečt in kam oditi, na pijačo recimo... Moj pa mora delat, ni šans, da si vzame očetovski dopust, mogoče enkrat kasneje, ampak zdaj res ne gre. Valjda, bo hitro boljše...