|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
19.2.2007 16:36:18   
MALINČICA
Pozdravljene! Tak lep sonček je pri nas, da smo kar dolgo bili vsi trije na sprehodu...
Zdaj pa je šel moj trening vodit, jaz pa pečem tortico. Mmmmm... Se mi že lušta. Sem tukaj na RR dobila en dober recept za nutella torto, pa da malo proslavimo škratkove 3 mesece.

Evo, zadnjič sem napisala, da Maj nima nobene priljubljene igrače, pa sem imela narobe. Moj zlati sine zdaj že dva dni pri dnevnem spanju čvrsto drži v rokicah majhnega mehkega kužija, ki sem ga kupila v H&M-u, ko sem zvedela, da sem noseča. To je bila prva stvar, ki sem jo kupila za svojega prvega otroka.

Aja1, res vam želim, da tole čimprej porihtate, revica mala, pa ti tudi...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
20.2.2007 8:24:08   
urška76
Dobro jutro!
Mi smo uspešno prestali prvo cepljenje. Sicer Špela ni in+mela take reakcije kot Miha, pa vendar ni bilo panike. Miha mi e namreč p cepljenju cel dan spal. Špela je bila pa tud zelo utrujena, ampak se ni dala. Je raje tečnarila, kot pa da bi učke zaprla. Pa ni nobena standardna fora palila, tud za pol urce ne.user posted image
Je pa sedaj velika 61,5 cm in težka 5870. 
Ema vaša Julija je res pravi cuker, moram še kle povedat, da bodo vse vedele. Je čisto takoj za našo malo user posted image . Naša je meni itak najlepša. Ja pa potem ko smo tam klepetali, jaz nisem pogledala na listek, kdaj sva naročeni na naslednji pregled in zato smo morali nazaj, ker nas je naročila med našim dopustom. A je še katera se morala po cepljenju zadržat pol ure  v bližini ZD? Pri Mihu mi niso kompliciral, ima pa res drugo zdravnico, ki gre zdaj na žalost v pokoj.
Šibam, mala tečnari.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
20.2.2007 8:53:02   
Aja1
jutro....
Odločitev je pada, da poskusimo z bioresonančnimi terapijami. V četrtek jo imam prvič. baje naj bi bilo  5-ih tedih že bolje. Tako da dieta ostaja vsaj še enih 5 tednov user posted image ....meni se pa tako lušta čokolada, pa kaj čokolada, zdaj bi bila zadovoljna že z eno skodelico kakava....ampak za Nejo se bom pač potrudila. Upam, da bo pomagalo....čeprav še vedno dvomim v alternativno medicino user posted image ...ampak, da mi ne bo kdaj žal, da nisem vsaj poskusila olajšati življenje Neji in tem tudi sebi....pa probajmo.

Mi pa še vedno nismo bili cepljeni in verjetno še nekaj časa ne bomo. Baje, da jo bodo cepili, ko poštimamo kožo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
20.2.2007 8:59:23   
urška76
Pa sem nazaj, mala je sita in takoj boljše volje. 
Mene pa tako noge bolijo. V nedeljo nam eno dvigalo ni delalo. In ko smo se odpravljali od doma smo nekaj pozabili in šibam jaz nazaj gor. Ko sem pa hotela nazaj dol mi je pa dvigalo pred nosom odpeljalo in bi trajalo vsaj pet min, da pride nazaj gor. No pa grem jaz dol peš. Iz osemnajstega (18) nadstropja. Pa še hitro seveda. in sedaj so rezultai zelo očitni. Sem šla včeraj ene tri stopnice navzdol, sem mislila, da mi bodo noge odpadle. Sej po ravnem ni panike, ampak stopnice. user posted image  Sam je pa to znak, da bo treba resno začet telovadit.
Aja, vi pa dobro porihtajte, da bo z vašo malo čim prej vse ok. Se mi smiliš ti in tvoja Neja. Lahko pa kako čokolado namesto tebe pojemo user posted image . Sej vem, sem user posted image  pa moram vseen mal hecat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
20.2.2007 9:33:08   
viv_
Aja, držimo pesti, da se čimprej vse porihta!

Mi imamo pa jutri prvo cepljenje user posted image

Babe iz Ljubljane: v četrtek dopoldne pridem, ker moram na blagajni CD dvignit ene karte. A se keri da v tisti konec na en kofe privozičkat?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
20.2.2007 9:56:58   
kaja11
Aja... jaz bi se tudi tako odločila. Upam, da boste čimhitreje zadevo uredili.

Krfjolca... čez dan niti ni take drame z uspavanjem. Sam tole večerno nas matra. Včeraj je zaspal ob 23.30user posted image .

Urška... nikoli nismo bili v bližini ZD po cepljenju. Verjetno ima zdravnica kakšno slabo izkušnjouser posted image

Viv... kdaj pa boš v LJ. Men je itak vseeno kje sva zunaj, sam avto si moram rezervirat. Če možek nima kakšnih obveznosti izven LJ se lahko vidiva.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
20.2.2007 10:23:06   
urška76
Viv jest bi tud privozičkala na en kofe. Ti sam povej kdaj boš v Lj.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
20.2.2007 10:25:53   
Aja1
Punce, naša Neja je v eni uri postala čist flekasta po obrauz, vratu, lasišču, vseh pregibih. Zjutraj je bila še kar ok, zdaj pa groza. Sem se najprej razjokala, potem sem pa dermatologa klicala (sicer smo bili naročeni 13.) in nas bo danes ob 12.30 vzel prek vrste, ker je stanje res hudo. Držite pesti! Hvala. Zdaj se mormo pa spokat....mormo v Laško priti do takrat.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
20.2.2007 10:35:29   
Anonimen
Aja1, držim močne močne pestke za vas! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
20.2.2007 10:37:06   
urška76
Aja, držim pesti, da dobro opravite in vašo malo čim prej rešite. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
20.2.2007 10:44:23   
krfjolca
Tudi jaz držim pesti! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
20.2.2007 11:04:58   
Lana_s
Aja držim pesti, da čimprej to porihtateuser posted image user posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
20.2.2007 11:08:34   
Nogavica
Aja1, držim pesti in upam, da boste kmalu odpravili nadlogo user posted image user posted image user posted image .

Mi pa imamo danes ob 13.30 posvetovalnico in cepljenje. Upam, da ne bo hudo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
20.2.2007 13:24:03   
ema79
ojoj aja........
ko ima  user posted image   mlade.....
Držimo pesti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
20.2.2007 13:39:52   
viv_
Aja:user posted image za srečo! Poročej kako boste zrihtal!

Kaja, Urška: 11h pred glavnim vhodom v MaxiMarket, tm pod streho.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
20.2.2007 14:05:01   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja1, držim pesti in upam, da boste kmalu odpravili nadlogo user posted image user posted image user posted image .

Mi pa imamo danes ob 13.30 posvetovalnico in cepljenje. Upam, da ne bo hudo.

midve imava posvetovalnico komaj konec marca, pa cepljenje tudi user posted image user posted image ,... ne vem, upam, da takrat še lahko cepijo, se mi je dohtarca selila pa sva novo dobile, upam, da bo vse OK, če jo cepijo tako pozno user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
20.2.2007 14:08:00   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce, naša Neja je v eni uri postala čist flekasta po obrauz, vratu, lasišču, vseh pregibih. Zjutraj je bila še kar ok, zdaj pa groza. Sem se najprej razjokala, potem sem pa dermatologa klicala (sicer smo bili naročeni 13.) in nas bo danes ob 12.30 vzel prek vrste, ker je stanje res hudo. Držite pesti! Hvala. Zdaj se mormo pa spokat....mormo v Laško priti do takrat.

to bo zdaj mogoče blesavo zvenelo, ampak kaj pa če ji tvoje mleko enostavno ne ustreza? user posted image  Jaz bi na tvojem mestu probala z adaptiranim mlekom pa če bi bilo stanje boljše bi s tem tudi nadaljevala,... Zdaj pa bojo bogo revico nabasali s temi kemikalijami (beri : zdravili user posted image ),...

No, če pa si že probala pa se opravičujem,... Pa fajn zrihtajte, upam, da bo Neja kmalu boljše user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
20.2.2007 14:12:46   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11
čez dan niti ni take drame z uspavanjem. Sam tole večerno nas matra. Včeraj je zaspal ob 23.30user posted image .

kaja11, naša vedno zaspi okoli 23.00 vedno, zato, ker takrat res zaspi in potem spi celo noč. Dokler je tako mala je po moje to čist ok. Jaz ne vidim smisla, da bi jo dala spat ob 19.00 pa bi se potem še 4x zbudila, pa bi jaz bila cela živčna, na koncu, mi niti ponoči ne bi spala. Ne vem no,... Meni je ljubše, da mi zaspi ob 23.00 za celo noč. Na koncu koncev je za mamico bolj pomembno, da je naspana kot pa za malčka, saj je user posted image  odvisen od mamice in ne obratno. In če boš ti naredila tako, da boš ti naspana ti bo vse veliko lažje, za user posted image  je tako ali tako vseeno, spijo lahko čez dan koliko jim je volja, zato tud hitro menjajo dan in noč.

Ko bo pa user posted image  malo večji in bo čez dan več bedel pa bo itak, da zaspal ob 19.00 če ne že prej, res pa je, da se bo zbujal verjetno prej že okoli 6.30, 7.00.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
20.2.2007 14:48:23   
Lana_s
Jaz sem pa izpit naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image In to z 10 user posted image

Aja sem jaz tudi že razmišljala, da bi jo probala kak dan, dva z adaptiranim mlekom hraniti, ti pa si medtem črpaj mleko in boš videla, če je tvoje mleko krivo ali ne. Boš vsaj vedela kako naprej.

Krfjolca ti pa se nič ne sekiraj, ker ti user posted image rad je. Boljše buckast kot pa da mu rebre ven štrlijo. Bodi srečna, da ti je, ne moreš si predstavljati kako je težko, ko v njega nič ne spraviš. Tako je bilo z Lukcem, ko sma bila v bolnici. Vedno me je bila groza, ko se je hranjenje bližalo in ničmalokrat sem se razjokala, ko ni mogel nič pojest in smo se s sestrami tako trudile, da bi kaj spravile vanj. Še zdaj imama takšne težave pri hranjenju, čeprav se počasi umirja ampak še zdaj komaj 80-90 ml poje. Še huje mi je, ker nisem navajena. Tina je vedno pojedla vse kar je dobila, je bila pravi bucko in tudi imela čez 7 kg pri treh mesecih.

Zdaj pa hitim kosilo skuhati potem pa malo na "potep" po Europarku. user posted image Malecka rabi nove čeveljčke, meni bi pa tudi že kakšna trenirka prav prišla, me je kar sram kakšna hodim, čeprav domauser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
20.2.2007 14:54:04   
kaja11
Aja... boga revicauser posted image je tale tvoja miška. Poročaj kako je bilo.

Zamima...a veš v čem je fora... na začetku (po prvih 6 neprespanih tednih) je zaspal ob 21.00, potem ob 20.00, sedaj pa šele ob 23.00... nima pa to nobenega vpliva na jutranje prebujanje. V vsakem primeru vstane okoli 8.00. Pa tudi ta prvo prebujanje je okoli 01.00... skratka, naš mali škrat je že prespal 5 ur v kosu, sedaj smo pa spet na rednem zbujanjuuser posted image po 2-3 urah.

Viv... jutri sporočim če se vidimo. Moram videti kako bo z avtom.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
20.2.2007 14:59:13   
Zamima
AJa,...če je bil pa že lepo navajen prej zaspat , pa se zdaj spet zbuja ponoči je pa to res težko ja user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
20.2.2007 15:34:27   
krfjolca
Aja1, jaz bi ti enako svetovala. Svoje mleko načrpaj, in daj v zamrzovalnik, pa poskusi z adaptiranim. Probaj kako hipoalergeno formulo, ali pa še bolje - Allernovo ali Pregomin.

Glede spanja - meni bolj ustreza, če gre mali spat okrog 20.00, včasih 19.30, včasih pa 20.30. Se kar nekako v tem okviru gibljemo. (Razen če mene ni, in mora ati dat spat, takrat je malo kasneje, ker ati ne zna tako kot mami user posted image .) Na ta način imava midva še malo časa zase, za kak film, ali pa za pogovor in crkljanje. Se pa potem zjutraj prej zbudi, ja. Okrog pol 7, 7ih. Takrat ko ga zbudi dragi, ko gre v službo, ali pa ob 6ih, ker ga zbudijo bedasta garažna vrata, ko gre v službo tašča. Čez vikend ni šundra, pa potegne tudi do 8ih user posted image .

Jutri pa posvetovalnica. Me kar malo stiska zaradi tega cepljenja user posted image .

Punce, danes je moj 1. dan 90-dnevne diete. Zaenkrat brez grehov user posted image . user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
20.2.2007 16:51:23   
Anonimen
Lana_s, čestitke za opravljen izpit in desetko! user posted image

Kaja11, upam, da bo user posted image  kmalu ujel pravi ritem spanja in boste vsi skupaj slajše & bolje spali.

Krfjolca, srečno na posvetovalnici  & cepljenju! Nas še tudi čaka 1.cepljenje. Pa uspešno dietiranje seveda! user posted image

Zamima in vse ostale novembrke, vsem pošiljam en lep pozdravček! user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
20.2.2007 17:14:27   
Nogavica
Lana_s, čestitke za izpit!!! user posted image

Mi smo pa opravili prvo cepljenje. Mala ni niti pisnila, se je ves čas pogovarjala z nama user posted image user posted image user posted image . Seveda je potem morala dobiti spet darilo - novo pižamico in bodi.
Težka je 6.310g in velika 62cm. Pridno raste naša žaba.

Zdaj pa se je zbudila (spi že od zdravnika) in ji grem dat kamilični obkladek na pikeca, svečko so ji pa že oni dali.

Lepo se imejte!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
20.2.2007 18:01:24   
Aja1
Hvala, ker ste držale pesti.
Evo nas nazaj. Naša mala ima atopični dermatitis user posted image Dobili smo nekaj krem, kopel in napotke za nego otročka. Je pa rekel, da dieta nima veze tukaj (to sem tudi že sama opazila, ker se je stanje le slabšalo). najprej moramo to rdečico pozdraviti in nato pravilna nega (prave kreme in kopeli). S pravilno nego naj bi se ta rdečica pojavljala redko in ponavadi do tretjega leta izgine. Potem sem ga vprašala pa še glede bioresonance in je rekel, da to je samo en kup denarja vrženega stran user posted image Je pa res strokovnjak na svojem področju. Sem videla tam eno mamico z malčkom, ki je imel stanje res katastrofalno (cel v hrastah - videla na slikah) in ta dermatolog ga je poštimal tako, da ima samo še ene dva lišajčka. Resnično upam na najboljše. Pa obvezno mora bit temp. v stanovanju 19-20 stopinj (mi smo imeli pa 24) in mala obvezno oblečena v čisti bombaž.
Danes zvečer začnemo s prvo terapijo (kopel, kremica)...v petih dneh naj bi bilo boljše. Držite pesti.

Danes imam še dieto, jutri pa bm spet normalno jedla (ravno liter mleka tudi ne bom spila...). Če po enem tednu ne bo nič boljše, bom pa res kupila Allernovo in probala s tistim mlekom.

Nogavica, tvoja Živa ima pa zelo podobne mere, kot moja Neja user posted image

Lana, čestitke za izpit!

Krfjolca, čestitke za začetek diete...naj ti uspe. Jaz sem tudi mislila it enkrat na to dieto, pa trenutno ni treba....vsaj ena dobra stran diete, ki sem jo imela...šlo je 5 kil.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.