|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.2.2007 20:06:56   
viv_
Dan punce!

Po skoraj tednu dni se oglašam. Preživeli počitnice in to prav luštno user posted image . Bom dala kakšne sličice, ampak moram med vso kramo najti fotoaparat user posted image .

Torej, plani, kako bo naš ati hodil popoldan k nam so šli po gobe user posted image , ker je imel v službi celo norišnico. Tako sem bila sama z obema 4 dni. Pa je kar šlo... Dopoldan smo hodile okrog, popoldan smo se pa kopale. V ponedeljek smo šle na Jelenov greben gledat jelenčke, v torek k atiju v službo v Šentjur, včeraj smo bile pa v Kumrovcu. Na bazenu je tudi kar šlo. Mirna je itam prava ribica, Zarja se je pa na začetku malo bala, potem je šla pa rada v vodo z nogicami. Edino v sredo me je pa skoraj kap, ko mi je Mirna brez rokvačkov skočila v vodo, jaz sem pa ravno Zarjo nekaj štimala in je nisem takoj videla. Kriza! Ko sem jo zagledala, kako brca pod vodo... No, ampak se je vse srečno končalo. Projekt je bil edino spravit se z bazena - v garderobah imajo taaaaaaakoooooo vroče, da je za crknit... Od mene je teklo, Zarja je tulila...

Zdaj pa komaj čakamo soboto in maškare user posted image

Kar se pa spanja tiče. Pri nas je še vedno 8-1, 1-5, 5-8.  To so nočne ure. Čez dan pa 11-15 in 18-18:15 user posted image . Kar OK, edino eno nočno hranjenje bi rada ukinala... Počasi se približuje 4. mesec, Mirna je takrat prespala noč od 8 do 7.

Tiste, ki ne dojite, a boste pri 4. mesecih kaj začele uvajat? Kakšen rižolino, Milupa kašice za mešanje z vodo?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.2.2007 20:22:10   
melita73
Viv, prav obcudujem te, kako si zmogla sama z dvema v bazenu. Tvoj zapis sem prebrala ravno po tem, ko sem v 24 ur slisala, da je v Kranjski Gori utonil en 5-letni decek. Groza.. Me kar mrazi.
Glede spanja pa je z naso Zaro tako: zaspi vsak dan od 19-19.30 enkrat, zbudi se pa odvisno od 2 - 3 enkrat, potem pa ob 6. 30 - 7, ko ponavadi vstaneva. Cez dan malo spi, kaksne pol urce max. dopoldne in se ene toliko popoldne, ce pa greva na sprehod pa spi tudi v vozicku. Zvecer zaenkrat sploh ni problema z uspavanjem, saj zaspi sama, tudi ce dam  budno v posteljico. Upam, da se ne bo kaj premislila user posted image  in bo hotela kako drugace user posted image . Cez dan pa ponavadi zaspi na rokah po hranjenju ali pa v lezalniku. 
Sem zelo vesela, da ponoci kar lepo spi, tako da ni problema cez dan jo zabavat.
Jaz sicer se polno dojim, ampak me to ful utruja, ker nikoli ne vem, ali se dovolj naje. Zdi se mi, da je takoj sita. (dojiva se od 5 - 10 min). Je pa tudi res, da je bolj  drobizkasta. Mislim, da bom pri 4 mesecih zacela uvajat kaksno drugo stvar pocasi. Sicer je do tam se vec kot mesec dni, tako da bom videla..

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.2.2007 20:33:51   
kaja11
Da se na hitro javim.... Urban je bolan in  imam celo norišnico. V celem dnevu nimam niti minute fraj. Pa še Gašper štrajka s spanjem, tako da je zgodba res popolna.

Viv... dobre ste babnice. Z dvema na bazenu...ala ti verauser posted image .

Urška.... nisem na link pogledala... te podatki so za plavanje na DIF-u ali v Atlantisu?? Midva bova šla, sam še ne vem termina.

Pa še nekaj.. če Gašper ne bo pokasiral Urbanov viroze, ga bom dojila do šoleuser posted image

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.2.2007 21:09:15   
urška76
Viv dobra si. Jest se nebi postopla, ker vem, da bi mi Miha dal vetra.
Kaja to je za Atlantis in za Dif. Mi gremo, samo prvo vajo bomo spustili, ker smo takrat na dopustu. Za termin se pa tud še odločamo.
Naša frkla pa še vedno ni kakala in zdej že prav res zaudarja. Pa navija jo in potem ne je tok kot bi lahko in posledično je prej lačna. Ziher se mi bo jutri na kontroli kolkov podelala.user posted image  
Popoldne pa Miha na počitnice peljemo. Se gre kopat v soboto z atom in mamo. Midva greva pa v Celje po kljuko za na avto, pa verjetno bova mal v H&M zavila, k baje je Celjski bolj založen kot Ljubljanski. Popoldne pa maškare user posted image
Lep vikend vsem, ker se verjetno pred ponedeljkom ne oglasim. Pa velik KROFOV

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.2.2007 21:19:17   
krfjolca
Urška76, malo potelovadita. Jaz Anžetu kolenčka na trebušček pritisnem in ga masiram po podplatih - menda ta masaža sproži kakanje. Očitno ga res, ker se vedno pokaka, ko to naredim. user posted image

Viv, svaka čast. Jaz še z enim ne bi upala na bazen, vsaj ne s tako malim, pa sama!

GH bom pa jaz začela pri nekje 4,5 mesecih, ampak samo kak rižolino za večerni obrok, zelenjavo in sadje pa po 5. zaradi možnih alergij. Rižolino pa že komaj čakam, da začnem, ker mi gre že na živce tole nočno hranjenje, upam, da se bo potem kaj umirilo. Ker zdaj podnevi poje ful malo, kakih 100ml na obrok, ker ga vse drugo zanima, pa potem ponoči nadoknadi in zmaže po 160, ampak na 2,5  ure, edino prvo rundo včasih potegne do 4, 5 ur. Sploh ne vem, kako bi to malo okrog obrnila, da bi čez dan več jedel :(

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.2.2007 22:15:18   
blecky
Čer ,

Se malo na hitro oglasim preden se mali zbudi za hranjenje, potem grem pa spat. Če bom imela srečo, bom lahko zaspala za dve uri, čeprav dvomim, ker se zadnje tri dni zbuja na 1 uro, ker ga tko napenja, da je groza.... potem pa uspavanje 1 uro..... itd

ircica: omenila si pumpico za čistit nosek, ki jo priključiš na sesalca... a se dobi kje v SLO ali še vedno samo v Avstriji?

viv: dobra si... mene je že zdej strah, kaj bo naslednji teden, ko gremo v toplice.... res srčno upam, da se Tim ne bo non-stop jokal.. mi bo prov grozen user posted image

Timi nikoli ne zaspi sam od sebe - ne podnevi, ne ponoči. Včasih zaspi, ko se doji in takrat je super, ker ga lahko položim v postlo in spi (le ponoči). Drugače ga pa nosim okrog on pa tuli... dokler ne omaga. Je čist izmučen, ampak on ne bi spal user posted image .

Šibam, se že zbuja... lahko noč

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.2.2007 8:56:42   
MALINČICA
Sibi, ta pumpica se dobi tudi pri nas. Vem da jo tukaj v Mariboru imajo v Diafitu.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.2.2007 11:04:45   
MALINČICA
Evo, midva sva nazaj iz UZ kontrole kolkov in so 1A. Jeeeeeeej!!!!! Sem ful vesela.
Tam pa taaaaka gužva, sem srečala prijateljico, še ena dva prijateljam (bolj od mojega) s 7mesečno punčko in mojo cimro v porodnišnici. Je bilo fino, smo malo poklepetali! Zdaj pa škratek moj spančka!

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 16.2.2007 11:05:38 >

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.2.2007 11:06:00   
danaja1
Drage moje, jaz moram pa Omarja pohvalit glede spanja. Ta otrok non stop spi in to zaspi sam od sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Na tri urce normalno papamo, potem se pol ure držimo zaradi poivanja, ga previjemo in ze spi, tako da je praktično buden samo 1 uro  do 1,5 ure, drugo vse spi. V posteljico mu dam enga kužija, ki ga očitno obožuje, malo se še z njim pogovarja, zraven obvezno poje zvezdica in že spi.user posted image user posted image user posted image
Tako, da se res zaenkrat še ne ukvarjamo toliko z njim, edino kar je, ko se držimo, moramo hodit da si on razgleduje stvari.
Edini problem pri njemu je hrana, sploh ni nek jedec, poje mi dostikrat samo po 100 ml, pa tudi 150 ml. Čisto odvisno kako je razpoložen, drugače se pa začne s flaško igrat, poriva jo stran z rokicami.
Kakšen lep dan je danes, čakam da ga ob 12.30 nahranim, potem pa šibamo ven na špancir po poljihuser posted image user posted image user posted image
Uživajte v današnjem sončkuuser posted image user posted image user posted image

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.2.2007 13:03:19   
MALINČICA
Ma kje ste vse? Pri nas ni sončka, tako da turbo vozičkanje odpade... A so vas mulčki zaposlili, ha?

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
16.2.2007 13:27:40   
Mami23
jaz sem pa sebe in Nežo prijavila za plavanje z dojenčki v Dolenjskih Toplicah, stane isto kot v LJ...90 EUR.....mislim, da ji bo to koristilo user posted image ...pa mamici tudi... v ceno je pa vkjučeno 11 ur za user posted image  in mamico pa obroč dobiš na posodo...
punce, kako kaj kg pri vas...a gre kaj dol????user posted image  pri meni je vse na istem, odkar sem prišla iz porodnišnice user posted image ...komaj čakam, da bo vsak dan sonček in lepo toplo, da bomo lahko delale veliiiiiiiiike kroge okoli mesta in po mestu, potem pa upam da bodo tudi kg-ji počasi začeli izginjat user posted image user posted image

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1261
16.2.2007 15:13:13   
viv_
Ojla!

Mi smo imeli še zadnje nakupe danes za maškare user posted image . Zdaj imamo vse! Komaj čakam, res... Letos me je pa čist zagralo!

Je pa pri nas sonček in smo bile zunaj!

Kar se tiče toplic - ni take panike, ker Mirna uboga, Zarja je pa še tolk mejhna, da je še kul, ker še ne leze in se ne kotalika. Če bi bila pa stara ene pol leta, pa ne vem kako bi bilo. No, sem dala slikice v album.

Doma imam pa tako katastrofo, vse cunje in kramo za pospravit! user posted image  Mulce bi mogla nekam skipat za eni 2 uri, da bi zrihtala. Moj, jasno, spet dela do nezavesti... Počas mi bo tale njegov šiht začel presedat.

< Sporočilo je popravil viv -- 16.2.2007 15:14:11 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
16.2.2007 19:46:39   
danaja1
Punce dajte mi prosim povedat koliko ml vaši dojenčki pojejo prosimmmmmmmmmmmmmm!

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.2.2007 19:50:18   
melita73
Danaja1, bi ce bi vedela, pa ne vem, ker dojim. Ce sodim po tem, kako hitro konca s hranjenjem pa ne prav veliko (mislim da max. 100ml).

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.2.2007 20:07:15   
viv_
danaja: tkole... čez dan običajno poje 135 ml, zvečer, zadnji obrok pred spanjem pa minimalno 165.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.2.2007 20:21:58   
Nogavica
danaja1, tudi jaz ne vem, ker dojim. Vem samo to, da sta prva dva obroka zjutraj bolj obilna lot ostali. Zvečer pa je manj, ampak pogosteje. Se ne obremenjujem (več) s tem - dokler so pleničke polne, mala vesela, lepo spi, ne joka veliko in obročki na bedrcah in vratu, je verjetno dovolj.

Mami23, tudi pri meni je stanje s kilami žal še vedno isto kot ob prihodu iz porodnišnice, dobro, mogoče kila do dve manj user posted image . Vozičkam vsak dan približno 2 uri, pa je to očitno premalo. Ah, bo že. Ko neham dojit, bom šla pa na strogo dieto, do takrat bom pač skušala ignorirat odvečne kile, čeprav vem, da bo težko.

Danes je pa bilo v MB čudno vreme - kot da se skozi pripravlja na dež, zato nisem upala iti ven z vozičkom. Sem pa žabo oblekla in sem jo malo nosila po vrtu pa je zaspala kot polh. Danes že ves dan veliko spi, kot da ve, da je tako vreme - za spanje.

Prej sem dobila mail, da je "na pohodu" najhujši računalniški virus doslej - Invitation. Bodite pozorne in ne odpirajte mailov, ki imajo priponko s tem naslovom.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.2.2007 22:25:47   
krfjolca
Čeeer!
Mene je p danes lubi peljal na Valentinovo večerjo user posted image . Sva šla v Argentinsko restavracijo v LJ, pa je bilo mnjaaaaam. Je pa kar drago ... Seveda ni šlo brez obiska Babycentra. Mater, sva midva zapravljivca user posted image . Kupila sva en zaboj za igrače, puzzle za po tleh, pa zalogo mleka. Pol je šel pa on po avto, jaz sem pa še šetkala po BCju. No, mi je bilo malo dolgčas, pa sem mimogrede kaufnila še kengurujčka user posted image . Za 100EU user posted image ... No ja, je pa le Babybjorn, pa je res super udoben. Ga bomo jutri sprobali, ko bomo šli maškare gledat. Viv, mogoče se vidimo, samo mi ne bomo namaškirani user posted image . No ja, ali pa tudi. Mogoče pesjanko našemiva v zajčka user posted image .

Viii, sem dobre volje danes. Sva se pa že preden sva šla od doma zmenila, da ne bova spet čvekala samo od Anžeta, kot ponavadi. Načrtno.
No, pa sva cel večer čvekala o tem, kdaj in kako bova imela baby no.2. Nazadnje sva prišla že do tega, da sva ime izbrala. user posted image Sej vem, butla user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.2.2007 12:33:48   
ema79
hojla!

A danes pa še nobene nikjer???'

Najrej viv svaka ti čast. Jst nimam takih jajc, da bi šla sama z Julijo, kaj šele, da bi še enga zraven vzela! se ti kr klanjam!

Naša ga je zopet začela nekaj sračkat. Spet se zbuja ponoč, sicer nazaj zaspi takoj, ko poje, ampak zakaj zauser posted image neče spat celo noč? Drgač je pa to tak zlat otrok, joka skorajda ne poznamo. Dost se že pogovarja - govori kot Zed iz Policijske akademije.user posted image user posted image Drgač se pa sama s sabo tudi dost ukvarja, tko da mamo lepi mir.

Mi bomo konec tega meseca začeli uvajat gosto hrano. Mi je patronažna obljubla, da se bo ta mesec oglasla in mi vse lepo razložila.

V ponedeljek mamo pa pregled kolkov. Upam, da bo vse ok, ker zdele že dober mesec ne povijam široko.

Poje naša od 100 - 150ml, odvisno kolk je lačna!

Včeraj sva pa šle mal na obisk k meni v službo. So naju zelo lepo sprejeli in bili vsi navdušeni nad Julijo.
Čez približno en mesec bom morala it v službi delat izpit za Pucha, pa je šef reku, da nej ne skrbim, ku mi bojo sedežka za tamalo not dal!user posted image

Ja, pa še včeraj ponoč se mi je sanjal, da sem zopet noseča in da si nisem upala šefu povedat. Pa mu povem včeraj te moje sanje in se je začel smejat in reku, da zanjga naj ne skrbim, da on bo že preživel, da se nej rajš sekiram,kok bom mojmu povedala!user posted image user posted image
Tko da karfjolca - mi niti od blizu ne bomo še tadruzga user posted image povohal!

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.2.2007 12:36:56   
Lana_s
Ojla,

midva sma pa spet po starem pri hranjenjuuser posted image Že tri dni vsak obrok jema dobro uro, Luka joka, ga zvija, naredi dva-tri požirke, pa spet istouser posted image Ne vem kaj bi to bilo, so tako čudni krči. Pa tako je že lepo jedel.

Danaja Luka poje samo 80-90ml na obrok tako da se ti ne rabiš sekiratiuser posted image Je pa na tri ure, zadnji obrok zvečer včasih potegne 4, redko 5 ur da ne je.

Mami23 kg so pri meni še vedno nespremenjeni odkar sem prišla iz porodnišnice. Sem pa zdaj začela tekat in pazit pri prehrani tako da upam, da bodo kmalu šle dol. Morejo, ker me letos čakajo tri poroke. Brat se ženi in dve kolegici. Samo jaz neuser posted image user posted image user posted image

Lukcu se je pa koža po tem mleku popravila za 100% Obrazek že ima čist, zdaj ima samo ful suho kožo, ko so se mu izpuščaji posušili. Pa bomo tudi to rešiliuser posted image

Krfjolca potem pa kar na delouser posted image (za baby no. 2)user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
17.2.2007 12:52:51   
MALINČICA
Ojla, zaspanke! Midva pa sva danes sama, ati ima tekmo s tamalimi in je pečen tam nekje do poznega popoldneva...
Maj ima posvetovalnico v torek, me že kar malo skrbi, ker bo cepljen.
Ima pa zadnje dni taaaakoooo velik apetit, madona, samo jedel bi in spal. Ne vem kaj je to, mi zgleda kot kak preskok v rastiuser posted image

Se je pa zadnje čase tako spremenil, ful se že sam zamoti in kar sam s sabo nekaj čeblja, pa cvili taaaako močno, da se včasih z mojim na glas smejeva. Priden fant je tale najin škratek.
Sedaj že prijema igrače in si jih potiska v usta. Pa slinit se je začel, kot kak polžek. Pa roke obvezo v ustih 24/7!
Ni pa si še izbral kake igrače, ki bi jo moral imeti ob sebi. Dajem mu sicer take zares mehke živalice, pa zaenkrat nima neke favoritke.
Tako zelo ga imam rada, vse mi pomeni.

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 17.2.2007 13:03:00 >

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
17.2.2007 13:56:36   
Aja1
pa še pozdravček od nas.

viv....vsa čast...user posted image user posted image user posted image  Mi smo sicer tudi hoteli v toplice za par dni pa ne bo nič iz tega zaradi Nejinih mozoljčkov (alergije) user posted image

Glede kg...jaz sem že na prednosečniški teži - vsaj nekaj dobrega v tej moji obupni dieti. A veste kako težko je držat dieto, če se po 3 tednih še nič ne pozna na Nejini koži? user posted image  Zdaj že dvomim, da je alergična še na kakšno hrano user posted image ...mogoče kakšne pršice, prah user posted image  Na jajca so krvni testi pokazali pozitivno, ampak po treh tednih bi pa tudi moralo bit izboljšanje! Zanimivo je, da če mi spi v naročju in se nikamor ne tišči, potem ti mozoljčki postanejo veliko manj opazni.

Zadnje čase jemo celo noč (oziroma se crkljamo na zizi) in nič ne spimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1271
17.2.2007 14:36:49   
krfjolca
No, no, punce, teorija je eno, praksa pa drugo user posted image . Itak ne misliva nič še najmanj eno leto, ker si res ne predstavljam bit ponovno noseča, pa obenem Anžeta nosit naokrog, sploh glede na to, da se tako hitro redi ...
Me skrbi, da se preveč redi. Zdaj ima že 7.600g user posted image . Pa ne vem, kaj naj, naj mu zmanjšam obroke ali kaj? Je že čez zgornjo mejo po razpredelnicah user posted image , glede na težo, velikost in obseg glave. Bomo videli, kaj bo rekla zdravnica drug teden - imamo tudi mi cepljenje.

Smo šli pa danes gledat pustno povorko, pa je ful užival v novem kenguruju. Stvar je res vredna svojega denarja. Bom  tudi sama lažje šla malo v mesto med tednom, ker je čisto prehuda, da še voz pakiram v avto pa ne vem kaj še vse.

Aja1, ne se preveč obremenjevat z alergijami, na jajca je ful pogosta alergija. Je pa res, da so jajca kot dodatek v zelo veliko kupljenih izdelkih in moraš res prebrat deklaracije. Nekateri otroci imajo tako hudo alergijo, da ne smejo biti v istem prostoru, če se kuha ali peče jajca (panirane zrezke, karkoli ...), dobijo koprivnico in tudi anafilaktične šoke zaradi tega. Tako da je super, da pri Neki to veste že zdaj, preden res izbruhne huda alergija.
Sicer ima pa Anže tudi hitro kakšne pikice po obrazu, če mu je vroče, če se kam tišči itd. Zadaj na vratu ima cele lišaje, ker se pač tako nosi in mu je vroče v vrat, sploh če imamo mi kake sintetične puloverje ... Pa kaj naj ... Saj ful pazim, ampak bolj se že ne da. Tudi po lasišču se mu je naredilo, ko je imel predebelo kapico - zdaj imam že kak teden samo bombažne, pa je čisto lepa glavica.

No, šibam, lakota ;)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
17.2.2007 17:01:26   
Aja1
evo...že v ponedeljek gremo na bioresonanco. Sicer pojma nimam, kako to zgleda, ampak vseeno. Prej nisem nikoli verjela v alternativno medicino....ja zarečenega kruha se največ poje user posted image Da bi vsaj ugotovili, kaj ji poleg jajca še škodi, ker tako ne moremo več naprej...je res prehudo (za njo, ker jo srbi, ne spi in tudi za nas, ker se nam smili in tudi ne spimo).

Krfjolca, Anže je pa kar težekže za nosit, ane? A ga še veliko nosite ali se je poboljšal? Mi smo zdaj našo pa res totalno scrkljali....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
17.2.2007 17:35:45   
krfjolca
Je kar težek, ja. Se je pa res poboljšal. Zdaj čez dan komot zaspi na postelji, včasih sam od sebe, včasih pa tako, da se vležem zraven njega, mu diham čisto pri obrazu in mu parkrat popravim dudo, pa se čisto umiri. Zvečer pa ni problema, dam ga v posteljico, zavrtim zvezdico zaspanko, pa ga v kratkem zmanjka. Ko je pa buden, se pa precej nosiva naokoli, ker imava SND (spoznavanje narave in družbe user posted image ), je pač firbčen.
Bo tale kenguru fejst prav prišel, samo upam, da ne bo mali prehitro na 12 kil ... user posted image Me zanima - do katerega meseca gre teža tako ekstremno hitro gor? Kdaj se stvar malo zaustavi?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.2.2007 9:36:21   
MALINČICA
Dobro jutro!!
Moj zakladek pa je danes dopolnil tri mesece!! Čestitam, škratek moj!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.