krfjolca
|
No, no, punce, teorija je eno, praksa pa drugo . Itak ne misliva nič še najmanj eno leto, ker si res ne predstavljam bit ponovno noseča, pa obenem Anžeta nosit naokrog, sploh glede na to, da se tako hitro redi ... Me skrbi, da se preveč redi. Zdaj ima že 7.600g . Pa ne vem, kaj naj, naj mu zmanjšam obroke ali kaj? Je že čez zgornjo mejo po razpredelnicah , glede na težo, velikost in obseg glave. Bomo videli, kaj bo rekla zdravnica drug teden - imamo tudi mi cepljenje. Smo šli pa danes gledat pustno povorko, pa je ful užival v novem kenguruju. Stvar je res vredna svojega denarja. Bom tudi sama lažje šla malo v mesto med tednom, ker je čisto prehuda, da še voz pakiram v avto pa ne vem kaj še vse. Aja1, ne se preveč obremenjevat z alergijami, na jajca je ful pogosta alergija. Je pa res, da so jajca kot dodatek v zelo veliko kupljenih izdelkih in moraš res prebrat deklaracije. Nekateri otroci imajo tako hudo alergijo, da ne smejo biti v istem prostoru, če se kuha ali peče jajca (panirane zrezke, karkoli ...), dobijo koprivnico in tudi anafilaktične šoke zaradi tega. Tako da je super, da pri Neki to veste že zdaj, preden res izbruhne huda alergija. Sicer ima pa Anže tudi hitro kakšne pikice po obrazu, če mu je vroče, če se kam tišči itd. Zadaj na vratu ima cele lišaje, ker se pač tako nosi in mu je vroče v vrat, sploh če imamo mi kake sintetične puloverje ... Pa kaj naj ... Saj ful pazim, ampak bolj se že ne da. Tudi po lasišču se mu je naredilo, ko je imel predebelo kapico - zdaj imam že kak teden samo bombažne, pa je čisto lepa glavica. No, šibam, lakota ;)