ema79
|
Pismo viv ste svetovni!!!!!!! Čestitke Maji in Zali za tri mesece krfjolca naša je tud sama klobasca in mi gre tud fejst, fejst na živce, ku vsi pravijo kako je bajsika! Sam men je pa tolk luštna! Pri treh mesecih je imela 60,5 cm in 6000g. Po tisti razpredelnici je imela pol kile preveč, glede na višino. Mi je pa pediatrinja rekla, da lahko kak obrok spustim oz ga nadomestim s čajem! Naš najnovejši dosežek - na igralni lok sem ji obesla en stonogo, ku jo moreš udart in začne špilat. Naša je to pogruntala in sedaj jo veselo potegne za nogo in špilamo do onemoglosti. Mal mi že gre na živce, ampak sem tolk ponosna na malo. Ja pa še to - se mi zdi, da bo treba kmal stajco začet uporabljat. Na previjalni ni šans, da jo več samo pustim, ponoč v postli je že čist vodoravno postavljena, ko se zbudim, na kavč mi je že do roba prlezla, v ležalniku je pa tud že čist dol. Rito dviguje kot zmšana in se tako odriva z nogami. Kravce pase ku velka in uspel ji je naredit en premik. Zanima me, kako se vaši smejejo naglas. Naša se smeje, ampak namesto, da bi glas ven spustila, ga vase potegne! Danes smo imeli pregled kolkov, so super! Je rekla, da ma en kolk že tolk razvit, kukr ga ima večina dojenčkov pri šestih mesecih! Pa Urko sva tam srečale, na žalost se je njena mala zunaj z očijem sprehajala in je nismo nč vidle. Ja, pa še to. Zadnje dneve ga naša žaba spet sračka. Danes se je zbudila ob pol štirih in sem ji dala jest, pol se je pa na 15-30 min zbujala, ko ji je duda ven padala. Ko sem mislila, da bo že konc vsega je pa moj začel smrčat, tko da je bla noč zame dooolga. Pol sem se pa ob pol osmih vstala, pridem v kuhinjo in sem mojmu reka, da v petek spim sama v otroški sobi, da se bom naspala. On pa se bo pač moral zbujat. Čez teden ga bom na mir pustila, ker ma zjutraj službo, v soboto je pa frej pa se bo pač mogu nekak potrdet. Sam problem je v tem, da on ko zaspi, spi kot ubit. In ne vem, če je ne bom jst prej z mojim izostrenim materinskim sluhom prej slišala skozi dvoje zaprtih vrat, ko pa on en meter stran. Ker on vsako noč spi in sploh ne ve, da kdaj se jaz vstajam, pa čeprav se pri mali lučki hraniva!
< Sporočilo je popravil ema79 -- 19.2.2007 15:26:22 >