**Petra**
|
Čer, punce!!! 2 uri sem prebirala vaše zapise, da sem se prebila do konca . Ja, me kar dolgo ni bilo na RR. Sploh ne vem, kje naj začnem!!! Skratka, točno na Nikove 3 mesece smo imeli prvo cepljenje. Mami je zelo ponosna na svojega sončka, ker mali lump sploh ni nič jokal, celo smejal se je. Ima 6525 g, velik pa je 63 cm. Koker se brala, je dosti velikih 63 cm pri 3h mesecih. V torek, po cepljenju, je začel smrkat in težko dihat. Čez ene dva dni tudi kašljati, ampak prav izkašljeval se je, ni bil suh kašelj. Enako je kašljala tudi Pia, s tem da sem ji začela dajat Panatus sirup. Niku sem kupila fiziološko, ki se pošprica, ker mu Niveine kapljive niso nič pomagale. Kašelj je bil vse pogostejši, tako da sva šla včeraj k pediatru in je povedal, da ima začetek bronhitisa. Kar zasmilu se mi je revček, tako mali pa že bolan. Dobil je sirup Hiconcil. Drugače se je naš Nik začel pogovarjati oz. bolje rečeno "gruliti". Prav lepo ga je poslušati, ko se oglaša, pa tudi zelo naglas se je začel smejati. Tudi kravice že pase. Najraje je nagec. Tudi on ima svojo ninico in sicer pleničko. Kadar je v ležalniku, si jo obvezno potegne čez obrazek in jo drži z obema rokicama. V ležalniku še ni začel protestirati, tako da je čez dan kar v ležalniku in tam tudi sam zaspi. Včasih imam kar slabo vest, ker ga nimam kaj dosti na rokah. ZVečer zaspi sam v posteljici, obvezno s pleničko in ugasnjeno lučjo. Včasih sem mu puščala luč, da je še malo gledal vrtiljak, pa mu to ni odgovarjalo, zato zdaj zaspi v temi. Včasih tudi protestira, ampak ga nikoli ne vzamem v naročje, mu dam dudo in popravim pleničko, kakega poljubčka in grem ven. Včasih moram tudi 5X pridet k njemu, ampak, ko vidi, da ni druge, lepo zaspančka. Še vedno kombinirava dojenje in dodajanje po steklenički. Čez dan mu dam 130 ml, pa bi včasih še, zvečer pa obvezno 165 ml. Do bronhitisa je spal celo noč, zdaj pa se zbuja 1X, se podojiva in zaspi nazaj. Ob 7h zjutraj dobi zdravilo, potem pa kar ostane pri meni v postelji, da še malo potegneva. Od jutri naprej, pa zame in za Pio ne bo več poležavanja zjutraj, jo moram počasi navajat na zbujanje za v vrtec. TAko, nekaj malega o nas..... o, ne, ne, ni malo, kar cel roman je nastal iz tega . Aja, resnično upam, da kmalu rešite s temi izpuščajčki. Prav smili se mi revica, jo more res nervirat ta suha koža. Viv, zelo ste bili lepa "dalmatinska" družina. Res, zažgali ste 100 na uro!!!!!!! Katj, dobrodošla med nami!!! Od zdaj pa bom bolj pridna in se bom večkrat oglašala!!!! Nočko, zdj grem lahko spat, je ob 23h Nik dobil zadnjo porcijo sirupa. Nočko
|