|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.2.2007 18:59:44   
krfjolca
Aja1, res upam da je zdaj to to in da boste poštimali user posted image . Sem pa brala, da je AD pri tako malih običajno povezan z alergijo, in da se rad ponavlja, če ne odstraniš alergena iz prehrane. Ga je imel tudi moj mož, ko je bil otrok. Kaj pa ste dobili zaene kreme?

Naš mulo je imel pa danes spet en čuden napad joka. Ne vem kaj je bila fora, pomojem se popoldan ni dobro naspal. Nisem ga mogla umiriti sploh! Čisto tuljenje od 18ih pa do 18.40. Pa niso bili krči. Zdaj je omagal in spi. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
20.2.2007 19:16:32   
MALINČICA
Lanas-čestiiiitam za izpit!
Aja1, držim pesti, da vam bo ratalo pregnat tele mozoljčke

Jaz Maja dam tudi spat ob 23.00 ponavadi. Včasih zaspi že ob desetih, ampak navadno je ob enajstih že pri spančku. Se mi tudi zdi bolje, da gre pozneje spat, pa pol spi celo noč, nekje do osmih.

Evo, mdva sva s posvetovalnice z 61 cm in 6400 grami. Cepljen ni bil, ker mora bit 6 tednov od zadnje bolezni, pa bo cepljen konec marca, tako da ZAMIMA, ne sekiraj se, takrat še ni prepozno za cepljenje.
Zdaj pa grem malo tortice pojest, ker je taaaakoooo dobro uspela. Mmmm...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
20.2.2007 19:28:14   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Naš mulo je imel pa danes spet en čuden napad joka. Ne vem kaj je bila fora, pomojem se popoldan ni dobro naspal. Nisem ga mogla umiriti sploh! Čisto tuljenje od 18ih pa do 18.40. Pa niso bili krči. Zdaj je omagal in spi. user posted image

krfjolca, pri nas je bilo včeraj pred spanjem isto user posted image , samo da je trajalo kakih 15 minut. Tako je kričala, da ji je kar sapo jemalo. Potem pa še jaz user posted image , tako da jo je vzel ati v naročje, kjer je potem omagala in zaspala. Res nisem navajena tega, ker Živa skoraj nikoli ne joka, tako hudo kot včeraj pa še ni bilo. Sem bila čisto iz sebe. Bogve, kaj je bilo to...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.2.2007 23:03:43   
katj
Čau punce!

Tud mi smo novembrčki, jaz mam pa Marka, ki se je rodil 22.11.2006. Smo se ravno po porodu dobro preselil,  tko da sem tud pred  kratkim uredila tole povezavo in vas lepo pozdravljam. A je katera iz Kamnika? Ha ha, no jaz očitno sem!
Imam pridnega fanta, tko da nas najbrž še marsikaj čaka. Zdej imamo prvo cepljenje in se kar malo bojim.

lp, K.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.2.2007 23:25:56   
Nogavica
Dobrodošla, katj user posted image !!!

Vidim, da imata najina pikca skupaj rojstni dan. Zdaj smo tu menda že tri z istim datumom user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
21.2.2007 8:04:30   
krfjolca
Evo, še eno urico blaženega miru, potem pa cepljenje user posted image . Upam, da bo pri nas reakcija spanje cel dan user posted image ... Me pa ful skrbi, kako bo reagiral na samo pikanje, glede na to, da je tako razdražljive sorte. Pomojem ga niti oblečt ne bom mogla, ko bo tako tulil in brcal! user posted image

Punce, ne morete verjet, kaj se mi je včeraj zgodilo. Ko sva bila z malim v mestu, je imel na nogicah ene take bolj šmeki škorenjčke, znotraj je volna. So namreč bolj tople od nogavičk ali copatkov, bil pa je v kenguruju, pa sem mu to dala gor, da ga ne bi zazeblo v nogice. No, in pristopi ena mlajša gospa in me vpraša kolk je star. Sem povedala, ona pa mene začne kregat, kako lahko tako majhnega mučim s čevlji. Da kako je to slabo za noge in da ni udobno in oh in sploh. Pa da smo grozne tiste mame, ki dojenčke matramo s kavbojkami, samo da bodo zgledali frajersko (imel je kavbojke iz HMa, ki pa so podložene in za moje pojme mehke in udobne). Sem bila tako šokirana, da sploh nisem nobenega argumenta našla, samo šla sem! Pa dobro no, ko da ga doma mučim s takimi oblačili! Doma in na sprehodih je vedno v udobnih trenerkah, žabicah, copatkih, če gre pa enkrat na teden ven v čeveljčkih (ki sploh niso neudobni mimogrede) mu pa res ne more škodit, no, pa ajde, tudi če malo frajariva! user posted image

Danes grem pa prvič po porodu v službo user posted image . Sem že prav pogrešala. Grem pa samo za 3 urice, malo poročila brat. Upam, da se mi ne bo preveč jezik zapletal, ko sem čisto iz forme. In ne, ne povem, katera frekvenca user posted image ...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
21.2.2007 8:14:39   
Aja1
Krfjolca...le povej, kdaj boš na sporedu...bom poslušala user posted image

Glede krem, ki jih je Neja dobila. Dobila je Elocom in Afloderm (je rekel, sa so študije v Nemčiji pokazale (on ima ordinacijo tudi v Nemčiji), da ti kremi ne tanjšata kože - razen če jo res non stop mažeš) - za največ 5 dni, da to pozdravimo, potem pa kopel Avene Trixera in ista krema ter Bepanthol za nego. Upam, da bo pomagalo. Pa Fenistil kapljice proti srbenju.
Je pa rekel, da so kamilice in hrastovo lubje strup za suho kožo, ker jo še dodatno sušita.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
21.2.2007 8:18:17   
Aja1
Pa glede čevljev...jaz tudi moji za ven obujem teniske (sej so mehke in je ne tiščijo).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
21.2.2007 8:21:26   
krfjolca
Ja, to je pa res. Pri hrastovem lubju sem opazila, da je sicer res malo popravilo izpuščajčke, vendar je imel po njem zelo suho kožo. Za Elocom sem tudi jaz že slišala, bom predlagala danes zdravnici, naj nam to predpiše, ker ima Anže še vedno obraz v pikicah (ni pa rdeče ali srbeče). Uporabljam pa Linola Fett kremo in kopel. Ko bomo to porabili, gremo na Avene.

Jaz pa Anžeta odvajam od vetrovnih kapljic user posted image . Mu namreč dostikrat dam kapljico na dudko, da se umiri in zaspi, pa nočem, da bi ratal odvisen od tega. Zdajle sem ga uspavala 3x dlje, kot ponavadi. Običajno, ko rata tako zaspan, da je že razdražen, zaspi pa ne, ga ena kapljica čisto umiri, zaspi v trenutku. Kaj češ, lena mama ... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
21.2.2007 9:16:05   
Anonimen
Tudi jaz naši pupi obujem *čeveljčke*, če kam gremo. So čisto mehke super cartkane teniske, ki sta jih kupila babi in stric. user posted image  
Meni se pa zdi ravno čudno, če user posted image  nima nič na nogicah razen zokenčkov, zunaj seveda. user posted image

Nas prvo cepljenje čaka v sredini marca, ko imamo zopet posvetovalnico. Tudi jaz upam, da reakcija ne bo prehuda. Ko so jo cepili proti tuberkulozi se je dobro držala, samo malo bolj zaspana je bila.

Aja1, super, da ste fajn uredili, zdaj se bodo pa zadeve sigurno umirile! user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
21.2.2007 10:52:01   
viv_
Ojla punce!

Midve sva imeli posvetovalnico in prvo cepljenje. Zarja je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak srček! user posted image  Težka je 6425g, velika 63 cm, ravno lepo v povprečju. Pri pikici je zajokala, potem se je pa hitro potolažila in se ful smejala zdravnici. Imamo pa res ultra simpatično dohtarco! Je rekla da je vse super, da je čvrsta, da lepo drži glavico. Na prsnem košu ima še vedno en lišaj suhe kože in je rekla, naj pri vsakem previjanju namažem z bepanthenom, potem bomo pa videli kako in kaj.

Pa še mal se morm pohvalit: Zarja mi je danes spala od 20:00 do 4:30. Takrat sem se zbudila in pogledam na uro, pa me je skorej kap in sem jo šla po nosu šlatat, če še diha user posted image  in jo seveda uspešno zbudila. Mati trapasta! user posted image  Ampak, je potem lepo zaspala nazaj. Ob pol 8 sem jo pa itak zbudila, ker sva imele posvetovalnico...

Aja1: s tole nego boste zrihtali zadeve, z leti jih bo prerasla pa še en namig: zaradi atopičnega dermatitisa si lahko zrihtaš podaljšano porodniško user posted image

krfjolca: ja, če greva z Zarjo kam, da ni v vozičku, jo vedno lepo oblečem, pa nujno obujem user posted image  Že v kikli sem jo imela... Mal je pa fino se poafnat... Tako da, ne oziraj se na takele...

kaja11, urška76 + ostale: a bo katera jutri privozičkala do Maxija na kofe?

Lana_s: bravo za izpit! Way to go mammy!

katj: dobrodošla med nami!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
21.2.2007 11:06:49   
urška76
Oj!
Naš mali škrat pa danes noče in noče spat. Mogoče bo pa potem v enem kosu več odspala (pobožne želje mamice user posted image )
So me pa zdajle iz vrtca klicali. Naš mali je ves flekast in ima po vsej verjetnosti peto bolezen (so jo meli prejšni teden v skupini dva primera). Ga bom šla po kosilu iskat, da bo doma spal, popoldne pa k zdravniku. Mal me skrbi, ker je bila mala v ponedeljek cepljena, da ne bo kake reakcije čudne. Je bil pa včeri full hiperaktiven, pa sem to pripisovala preveliki količini sladkorja. user posted image
Tako, da jutri mene verjetno spet ne bouser posted image . Edino, če ni bolan in so fleki kaj drugega (kaka alergija na krofe mogoče user posted image ), potem pa jaz prišibam. Viv ti bom poslala sms zvečer, ko bom vedela pri čem sem.
Naša pupa pa nima čeveljčkov ampak ma vedno copatke čez žabice in nogavičke (no razen v vreči). Se pa nisem nikoli ozirala na mnenja stari tet in mamc, ki so dajale tisoč in en nasvet, večinoma vse predpotopne.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
21.2.2007 12:37:27   
kaja11
Krfjolca... ma kr neki. Jaz sem se že tok prekregala s takimi pametnakovičkami. V otroka se mi ni še nobena vtaknila, so imele pa okrog psa veliko za kokodakat. Jaz ga tudi lepo oblečem ... pa ne samo za zunaj, tudi doma je lep. Neudobnih stvari mu itak ne kupujem. Tele mini kavbojke so v glavnem tok mehke...

Lana.... čestitam za izpituser posted image

Viv.... zvečer bom izvedela za avto.

Mi nikoli nismo imeli reakcije po cepljenju. Tud tiste "spalne" ne.user posted image

Katj... dobrodošla

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
21.2.2007 12:53:37   
krfjolca
Evo, midva sva nazaj. Smo zamudili posvetovalnico za 2 uri. Ne vem kam sem gledala, da sem mislila da je ob 10ih. No, so naju vseeno vzeli user posted image . Moja tehtnica očitno kaže narobe, ker ima mali pri 3m in 1t lepih 7.230g in 64 cm, kar je čisto kul!user posted image

Sem pa izprosila razvojno ambulanto, ker glavo pri kravicah drži samo v desno. Ostalo je pa vse kul, tudi koža se ji ni zdela nič problematična.

Jok je bil pa huroooonski pri pikici :)
Sva ga z mami komaj umirile. Zdaj ima pa obkladek iz zelja gor, da ne bo zateklo.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
21.2.2007 17:05:41   
Aja1
Zdej sem pa slišala našo krfjolco po radiu, ko je brala novičke! user posted image user posted image user posted image  Dobra si...mene bi kap, da bi morala na radiu kej povedat.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
21.2.2007 17:07:31   
MALINČICA
No dajte povedat frekvenco, da jo tud mi slišimo...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
21.2.2007 17:21:56   
krfjolca
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
21.2.2007 17:33:52   
Anonimen
Krfjolca, tudi jaz bi te z veseljem kdaj poslušala po radiu. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
21.2.2007 17:48:00   
MALINČICA
Malo še, pa bomo stvarile klub oboževalk, hehe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
21.2.2007 17:58:51   
Aja1
Enkrat poleti, ko smo bile še user posted image  je povedala na katerem radiu dela. user posted image  Bo sama povedala, če bo želela.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
21.2.2007 18:15:57   
krfjolca
Ne smem, sem enkrat že skori iz službe letela, ker sem opravljala nadrejene na netu user posted image . Pa ne vem, če nisem že na RRju kaj pisala. Nočem, da majo dokaze user posted image . Če katero zanima, loh na ZS ;)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
21.2.2007 18:24:06   
krfjolca
Jooooooj, jaz imam pa slabo vest!
Pa ravno danes sem morala delat, ko je bilo cepljenje! user posted image
Mali menda joka že celo popoldne! Dragi je že čisto obupan! Prejle je rekel, da bo poklical nazaj, zdaj pa se mi sploh ne javi več! Upam, da ni kaj narobe! user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
21.2.2007 21:44:11   
kaja11
Krfjolca... a so se lahko poštimali brez tebe??

Viv... na žalost nimam avta, tako, da ne morem do centra.

Matr mi gre na živce dež. Mali najhitreje zaspi v vozičku, pa še meni paše svež luft. V dežju je  pa kr neki. Smo se razvadili, a neuser posted image

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
21.2.2007 23:08:13   
**Petra**
Čer, punce!!!

2 uri sem prebirala vaše zapise, da sem se prebila do koncauser posted image user posted image . Ja, me kar dolgo ni bilo na RR.

Sploh ne vem, kje naj začnem!!! user posted image Skratka, točno na Nikove 3 mesece smo imeli prvo cepljenje. Mami je zelo ponosna na svojega sončka, ker mali lump sploh ni nič jokal, celo smejal se je. Ima 6525 g, velik pa je 63 cm. Koker se brala, je dosti user posted image velikih 63 cm pri 3h mesecih. V torek, po cepljenju, je začel smrkat in težko dihat. Čez ene dva dni tudi kašljati, ampak prav izkašljeval se je, ni bil suh kašelj. Enako je kašljala tudi Pia, s tem da sem ji začela dajat Panatus sirup. Niku sem kupila fiziološko, ki se pošprica, ker mu Niveine kapljive niso nič pomagale. Kašelj je bil vse pogostejši, tako da sva šla včeraj k pediatru in je povedal, da ima začetek bronhitisa. Kar zasmilu se mi je revček, tako mali pa že bolan. Dobil je sirup Hiconcil.

Drugače se je naš Nik začel pogovarjati oz. bolje rečeno "gruliti". Prav lepo ga je poslušati, ko se oglaša, pa tudi zelo naglas se je začel smejati. Tudi kravice že pase. Najraje je nagec.

Tudi on ima svojo ninico in sicer pleničko. Kadar je v ležalniku, si jo obvezno potegne čez obrazek in jo drži z obema rokicama. V ležalniku še ni začel protestirati, tako da je čez dan kar v ležalniku in tam tudi sam zaspi. Včasih imam kar slabo vest, ker ga nimam kaj dosti na rokah.

ZVečer zaspi sam v posteljici, obvezno s pleničko in ugasnjeno lučjo. Včasih sem mu puščala luč, da je še malo gledal vrtiljak, pa mu to ni odgovarjalo, zato zdaj zaspi v temi. Včasih tudi protestira, ampak ga nikoli ne vzamem v naročje, mu dam dudo in popravim pleničko, kakega poljubčka in grem ven. Včasih moram tudi 5X pridet k njemu, ampak, ko vidi, da ni druge, lepo zaspančka.

Še vedno kombinirava dojenje in dodajanje po steklenički. Čez dan mu dam 130 ml, pa bi včasih še, zvečer pa obvezno 165 ml. Do bronhitisa  je spal celo noč, zdaj pa se zbuja 1X, se podojiva in zaspi nazaj. Ob 7h zjutraj dobi zdravilo, potem pa kar ostane pri meni v postelji, da še malo potegneva. Od jutri naprej, pa zame in za Pio ne bo več poležavanja zjutraj, jo moram počasi navajat na zbujanje za v vrtec.

TAko, nekaj malega o nas..... o, ne, ne, ni malo, kar cel roman je nastal iz tega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, resnično upam, da kmalu rešite s temi izpuščajčki. Prav smili se mi revica, jo more res nervirat ta suha koža.

Viv, user posted image user posted image user posted image user posted image zelo ste bili lepa "dalmatinska" družina. Res, zažgali ste 100 na uro!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Katj, dobrodošla med nami!!!

Od zdaj pa bom bolj pridna in se bom večkrat oglašala!!!! Nočko, zdj grem lahko spat, je ob 23h Nik dobil zadnjo porcijo sirupa.

Nočko

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
21.2.2007 23:12:09   
**Petra**
Aha, pozabila sem povedati, da je v albumu (povezava spodaj) nekaj novih slikic v 3. mesecu.

NOČKO user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.