|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
22.2.2007 7:47:40   
Lana_s
Hvala za čestitke za izpit. Zdaj še samo diplomo napišem pa bo.

Včeraj sem bila pa cel dan sama z malima - mali se je začel že ob 4h zjutraj prebujati in zvečer dokler nista šla spat . Zvečer sem samo padla v posteljo. Verjetno sem še pred Lukcem zaspalauser posted image Hvala mami, ki mi vsak dan za par uric Tino popazi, drugače bi naše stanovanje bilo pravi svinjak in jaz verjetno kje na psihiatrijiuser posted image   Saj če bi Luka spal  ponoči bi še šlo, nista tako zahtevna, sploh Tina si da vse dopovedati- seveda ko nima napada trme in ignoriranjauser posted image . Zdaj pa spim večinoma 2x po 2-3 ure na noč in mi počasi energije zmanjkuje.

Aja upam, da se bo zdaj porihtalo z Nejino kožouser posted image

Katj dobrodošlauser posted image user posted image

Zdaj pa bi že Tina rada risanko gledala. Letimuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
22.2.2007 8:30:18   
Aja1
Jutro....
Mi se po novem zbujamo in jemo 3x na noč user posted image  (že ene dva tedna).
Krfjolca, kako je preživel Anže včerajšnji dan oz. kako njegov oči? Je protestiral, ker je mamico slišal po radiu, videl je pa ni.

A ketera že daje kaj GH? Jaz še ne in mislim, da še nekaj časa ne bom, ker me je strah teh alergij (že itak imamo probleme s tem). S čim se pa ponavadi začne? Banana, jabolko, korenček?

Moram it...mala začela protestirat v ležalniku...se tako steguje, da bo ven padla.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
22.2.2007 9:49:55   
krfjolca
Pozdravljene!
Ah, moj mož itak vse trikrat napihne, sploh ni bilo tako hudo user posted image . Ene pol urce je jokcal, to je bilo pa to. Ne vem, a on misli, da mi dopoldne nič ne pojoka, al kaj user posted image
Je pa bila pri nas reakcija na cepivo. In sicer tista najbolj zaželena - spanje celo noč user posted image . Je spal od 19ih pa do 8ih, edino ob 5ih je hotel jest, pa takoj nazaj zaspal. user posted image

Danes je pa ful boljše volje.

GH: Aja1, menda je bolje začeti z zelenjavo, če so alergije možne, pa še bolje sprejmejo zelenjavo potem. Če začneš s sadjem, se navadijo sladkega okusa in potem zelenjavo radi zavračajo. Jaz bom začela okoli 5. meseca, verjetno s kakimi bučkami in brokolijem. Potem pa naprej.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
22.2.2007 10:27:34   
Nogavica
Aja1, meni so v torek na posvetovalnici rekli, da z gosto hrano nič prej kot pri 4.5 mesecih, še bolje pa po 6., sploh če dojim, tako da zaenkrat še nič kaj ne razmišljam o tem. So mi pa dali tudi neko knjižico "Prehrana dojenčka", v kateri so nasveti o uvajanju GH. Sem pa zadnjič že malo brala forum "uvajanje goste hrane" in bo tudi v veliko pomoč.

krfjolca, me veseli, da ni bilo tako hudo včeraj. Sem se kar nekajkrat spomnila nate zvečer.

Živa je pa danes spala od 21.30h do 7.30h. Sem skoraj dol padla zjutraj, ko sem pogledala na uro. user posted image Ne vem, ali je bila to zakasnela reakcija na cepjenje, ali kaj user posted image . No, potem sva se previli in nahranili, ob 9.30 je spet zaspala. Upam, da ne bo predolgo, ker mi že zdaj hoče tadrugo "polno" joško raztrgat. Si bom menda morala malo ven iztisnit, če ne bo malo potem zalilo.

Hvalabogu, se je zdaj zjasnilo user posted image , da lahko greva potem spet na en dolg sprehod.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
22.2.2007 10:52:16   
**Petra**
Ja, tudi pri nas je zelo topel sonček, samo naš Nik še ni za vn. Mene pa kr vn vleče. Sem prej lih perilo obešala na balkonu, pa bi kr zunaj ostala, ko pa sm not pršla, sem pa kr oslepela.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
22.2.2007 11:10:49   
Anonimen
Punce, a ve uporabljate kengurujčke?

Jaz sem naročila enega pri Baby Centru, ampak takega bolj poceni od Tomy-a. Danes so nam ga končno dostavili, malo sva ga že sprobale z Ano, a se mi zdi, da ga bo prav kmalu prerasla. Bil naj bi sicer do 9 kg oziroma 12 mesecev. user posted image   Ana ima sicer zdaj malo manj kot 6 kg. No za kakšen potep po naravi ali za pohajkovanje po trgovinah bo že dober. user posted image

Ta teden imamo pa res super lepo vreme. Obožujem sonček! user posted image  In sprehode v družbi z mojim, res paše paše. user posted image

Še par dni pa bo malčica že 3 in pol mesece stara. user posted image  Z uvajanjem GH bom tudi jaz skušala čim dlje počakati, planiram po 6. mesecu, seveda ob predpostavki, da se bova še naprej polno dojile. No zaenkrat gre dobro, bom kar na les potrkala, res sem vesela, da je dojenje spet steklo po tistem nesrečnem mastitisu v decembru. Joj, kako je bilo neprijetno, ne bom nikoli pozabila... No glavno, da se je poštimalo.

Vsem pošiljam en lep sončen & topel pozdravček iz Štajerske! user posted image

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
22.2.2007 11:52:43   
Aja1
Jaz bolj redko uporabljam kengurujčka, ker se mi zdi, da jo težko not dobim in še težje ven (še posebno, če zaspi...skoraj nemogoče, da bi potem spala naprej). Zdaj pa ne vem...al jaz ne znam al je pa res tako čudno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
22.2.2007 12:38:55   
melita73
Pozdravljene.
Glede GH so meni rekli, da naj bi zaceli po 4 mesecu, bomo videli, saj ima nasa Zara danes sele 3 meseci.
Cestitke tudi Nogavici in njeni Zivi in in katj in njenemu Marku za 3 mesece.user posted image
Nogavica, tudi nasa je danes spala in sicer od 19 - 4.40, malo pojedla, takoj zaspala nazaj in nadaljevala do 7.45. Mislim, da si boljsega sploh ne morem zelet. To se sedaj dogaja ze en teden.
Jo ti tudi samo dojis?
Kengurujska pa mi nimamo, ker se mi zdi neprakticen, ne vem no.
Sedaj se je pa zbudila in sibava na sprehod.
Pa-pa

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
22.2.2007 13:32:53   
krfjolca
Meni se zdi pa kenguru fenomenalen. Sem imela izposojenega Chiccotovega, pa so jajca user posted image , zdaj sem pa kupila Babybjorna - to pa je kenguru, da se reče. Udoben zame in za Anžeta, je do 12kg, pa ful enostaven za uporabo. Otroka ni treba nikamor tlačit, ampak se sprednji del čisto odpne, otroka položiš gor in samo zapneš nase. Super zadeva, je bil pa 100EU, ampak jih je vreden. Mi je pa kul, če moram v Kranj v knjižnico ali kam, pa da ne vlačim voza s sabo za te pol ure. Ali pa v dežju na kratek sprehod.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
22.2.2007 15:01:51   
Nogavica
Čestitke Zari in malemu Marku in seveda moji žabici za 3 mesece user posted image user posted image user posted image !!!

melita73, ja, jo polno dojim.

Tudi mi imamo kengurujčka od Chicco, ki se tudi spredaj odpre in lahko malo samo gor položim, ampak imam vseeno manjše težave, tako da smo se do zdaj samo kakih 3x po stanovanju nosili. Bom morala večkrat probat, da se izurim in da se Živa navadi.

Sicer je pa tako zadovoljna v vozičku, da me niti ne mika kaj novega probat, je pa res, da z vozičkom ne moreš vsepovsod. Zdaj sva ravno bili 2 uri zunaj in še kar spi. Ko se zbudi, jo previjem in nahranim in gremo še eno rundo z atijem, ki pride zdaj iz službe. Me zanima, če bo spet spala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
22.2.2007 15:24:02   
Zamima
Wiiiiiiiiiii čestitke vsem 3-mesečnikom user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Mi2 sva iz sprehoda, iz kavice na sončku in čveka, ki sem ga nuuuujno potrebovala, tolk enih stvari se mi je nabralo, da sem se morala malo "spraznit" user posted image .

Mi je pa za čestitat, da sem dudo pozabila doma, če jaz nisem za luno no! user posted image user posted image

Zadnja postaja je bila pa trgovina L´occitane, tako diši tam ven, da adijoooooo,.... saj bi še zdaj bila noteruser posted image , če ne bi tamala sitnarila,... user posted image ,

ampak mislim, da se nam spet bliža neka luna al nekaj sem se tud jaz danes zbudila čist sitna user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
22.2.2007 18:02:35   
Nogavica
Zamima, jaz se vedno bojim, da bom dudo pozabila doma, ko kam gremo, zato zdaj nosim eno rezervno s sabo v torbici user posted image . Si prav ne znam predstavljat, kaj bi bilo, ko je Živa tak dudek user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
22.2.2007 19:15:29   
Anonimen
Tudi od mene in Ane čestitke vsem user posted image , ki ste danes dopolnili 3 mesece! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
22.2.2007 20:26:29   
viv_
Ojla!

Čestitke vsem za 3 mesece user posted image user posted image user posted image

Zarja je bila danes prvič v Ljubljani user posted image . Noro! 15 stopinj je bilo. Saj sploh ne vem več, kako naj jo oblečem, koliko pokrijem... Je pa res zlat otroček, vedno bolj je pridna!

Reakcije na cepljenje ni bilo nobene.user posted image  Niti spala ni kaj več. Je pa sedaj že dve noči spala s samo enim postankom user posted image . Včeraj od 20:00 do 4:30, pa še to bi naprej, če ne bi jaz preverjala, ali še diha. Danes pa od 20:00 do 3:00. Kar uredu!

Z GH ne mislim pretiravat, saj je še čas. Začela bom uvajat tam okrog 5. meseca, torej še en mesec, pa štartamo. Naša punčara bo kmaru stara 4 mesece - ne morem verjet. V vozičku ji že kar paše, če ji za eno stopnjo zvišam naklon. Glavico super drži. V Tummy Tubu se že ful postavlja na noge in odriva, tako da je treba prav pazit. Še kakšen mesec, pa gre v stolček v ta veliko banjo. Potem bo pa žur. Ko se tole spanje porihta (da bo saj 14 dni spala takole z enim prebujanjem) jo pa selim k Mirni v sobo. Bo pa tudi košek počasi premajhen.

Kengurujčka jaz imam še od Mirne, Tomyja in je za včasih super. Zdajle, ko smo bile v toplicah, ne vem, kaj bi brez njega.

Tako, zdaj pa počasi spat... No, še malo morm popeglat user posted image

Čim daljšo noč vsem!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
23.2.2007 8:52:30   
Aja1
jutro... Zgleda, da sem danes prva user posted image

Mi smo zdaj odkar smo bili v pri dermatologu veliko, veliko boljše. Neja je pravi cukrček, ki nič ne joka, ni tena, je dobrovoljček. Super. Tega jaznisem vaena, ker smo imeli skoz "probleme". Najprej krči, ko so se umirili je bila en teden pridna potem pa en mesec težave s kožo in srbenjem. Upam, da smo to nadlogo vsaj omilili in da se v taki obliki več ne vrne. Res je bilo grozno videti. Čist rdeča (flekasta) je bila revca user posted image ...jaz sem samo jokala nekaj dni user posted image ...ampak glavno je, da se stanje izbojšuje. Danes je že skoraj brez mozoljčkov user posted image user posted image user posted image  

Sem pa dodala nekaj slikic v spodnji album (povezava v podpisu).

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
23.2.2007 9:01:17   
Aja1
joj, kako pišem...polno napak user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
23.2.2007 9:02:13   
Zamima
Jutro,.... user posted image  
Aja1 sem se nasmejala tisti fotki "zadnji čas je ,d a me privežete" user posted image  ,... tudi Zala počne že vse živo, še malo pa bo začela plazit se mi zdi user posted image ...

Danes zjutraj je bila pri nas neka grda megla, sem misla, da bo megleno, prej pa se je malo sončka pokazalo, upam, da bo lepo danes, da greva spet ven - tokrat ne bom pozabila dude user posted image  !  user posted image user posted image

Lep dan vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
23.2.2007 9:10:47   
krfjolca
Pri nas pa dežuje user posted image
Prav kilavo izgleda zunaj, izgeda da ne bo nič z obiskom knjižnice z malim. Pa tako sem upala, da bom šla lahko malo ven, ker imam sadni dan - če bom cel dan doma, se bom ful namučila, da se bom "uprla" hladilniku ... user posted image

Aja1, luštne slikce, prava luštna bunkica je, to bi bila lep parček z našim user posted image - ampak se pa na nobeni ne vidi, da bi bila kožica grda user posted image .

Zamima - pri Zali je pa Anže očitno dobil konkurenco user posted image user posted image

Drugače smo pa mi že drugo noč spali super - od 20ih do 5ih. Ampak še vedno mislim, da je samo posledica cepljenja user posted image . Se mu je pa ful bula naredila na mestu vboda, prav trdo ima. Ampak nič ne kaže, da bi ga bolelo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
23.2.2007 9:11:45   
viv_
Gutten Morgen!

Aja1 - super, da gre na bolje. Naše pikice po prsnem košu so tudi boljše. Na naslednji posvetovalnici bo povedala, če morava na kakšna testiranja. Ampak verjetno ne bo treba.

Zamima - jaz sem šla zadnjič v vrtec po tamalao, pa sem doma pozabla dudo. 3/4 poti mi je tulila. Kriza! Zdaj imam eno kar v vozičku, za vsak slučaj user posted image

Pri nas je pa danes tako čudno sivo... Ampak, morava ven. Je pa moja sovozičkarica (altati od oktobrk) čisto zbolela in bova danes bolj osamljena jezdeca. Moram pa v knjižnico, sem dobila že drugi opomin user posted image , pa ene žabe moram kupit zase, greva z možem v soboto v Cankarjev dom gledat Fire of Anatolyja, pa se morm spedenat. Midva sva čist mahnjena na Turčijo. Komaj čakam, da bova tamale tja vlekla user posted image . Pa še Two way trgovino zapirajo in je vse ultra znižano, moram počekirat. Ampak, kaj, ko nimam več tiste idealne št. 36... user posted image  Sem mislila, da bom začela s februarjem hodit na aerobiko, je pa naša vaditeljica noseča in ni aerobike user posted image .

Sicer je pa za nami še ena mirna noč.  

< Sporočilo je popravil viv -- 23.2.2007 9:12:37 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
23.2.2007 9:27:27   
Aja1
Krfjolca, na eni sliki pod 1. in 2. mesec so mozoljčki od blizu...ampak takrat še niti približno ni bilo tako hudo, kot je bilo v torek. Od takrat nimam pa nobene slike....mi še na misel ni prišlo, da bi jo slikala...nočem takih spominov, ker j bilo resnično hudo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
23.2.2007 9:30:14   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Anžetu za spanje! Ja, bi bila prov luškan par z našo Nejo...ampak baje je že oddan Zali user posted image user posted image user posted image

Naša se je danes zbudila 2x ponoči...na hitro pojedla in že spala naprej....zdaj pa je sama zaspala v ležalniku user posted image user posted image user posted image  (to se je v njeni celi karieri zgodili drugič).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
23.2.2007 9:38:49   
Aja1
Viv, me veseli, da so tudi Zarji pikice izginile. Veste kaj mi je rekel dermatolog?! Da alergološka testiranja niso ok, ker so delana pod stresom in so velikokrat lažno pozitivna! Je imel tam eno ameriško knjigo in to isto piše tam... je pa naredil test na meni....ja, po takem sem jaz alergična na kemični svinčnik, ker mi je koža postala rdeča user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
23.2.2007 10:05:38   
Anonimen
Aja1, zelo sem vesela, ko berem, da se stanje pri vas hitro izboljšuje, le tako naprej! user posted image

Mi spimo od 21.30 do 4.30. Potem se podojiva in spimo nekje do 8 ali 9.ih zjutraj. Tako, da nam gre že kar dobro tole spanje, no saj že kar nekaj časa zelo lepo spančka naša mala pupika. user posted image

Pri nas je vreme danes bolj tako tako, tako da ne vem kako bo kaj z sprehodom. user posted image  

No to je to.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
23.2.2007 10:50:00   
Nogavica
Ojla, punce!

Mi smo imeli danes UZ kolkov in je vse o.k. user posted image user posted image user posted image .

Moram pa pohvalit našo žabo, ker je bila ful pridna. Vsi, ampak res vsi, ki so bili tam, so se po pregledu jokali, Živa pa se je komotila tam na previjalni, se pretegovala in gledala okrog sebe. Ko sva jo dala v jajčko, pa je samo zaspala.
Baje naj bi imel s sabo flaško, da jo mali vleče, medtem ko ga preglejujejo - jaz tega nisem vedela in je mala pač vlekla dudo. Ampak, ko sem jo položila na mizo, je vrgla dudo ven in se začela pogovarjat z mano user posted image , tako da je doktor malo počakal, da mi je povedala do konca, kar je hotela, potem sem ji dala nazaj dudo in jo je pregledal.
Sem srečala svojo cimro. Prav fajn jo je bilo spet videt.

No, v MB se je pokazal sonček, tako da gremo spet ven, ko se zbudi - danes pride ati prej iz službe.

Punce, jaz sem shujšala za 3 kg user posted image !!! Imam še "samo" 15 viška user posted image .

Aja1, super, da se koža popravlja in dobre fotke user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
23.2.2007 12:13:24   
Anonimen
Nogavica, bravo za kolke in izgubljene kilograme! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz se tudi pazim. Zaenkrat je šlo dol pol kilce. user posted image  No, začetek je pa le. user posted image

Sem pa še na 5 kg plusa. 13 kg je pa že šlo dol! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.