|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.1.2007 20:44:00   
Aja1
Res upam, da bo čedalje boljše. Mi je pa full lepo videti det, ko se smji tistim igračkam...res smpatično. Komaj čakam, da jo začne še kaj zanimat.

Hmmmm, me pa skrbi, kako bomo danes spali user posted image  Luna je že mimo, tako da bi lahko bila noč mirna.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.1.2007 21:36:33   
Nogavica
Ati zdaj previja Živo, ki se medtem z njim pogovarja, tako da imam spet malo časa...

Tudi Živa nekje od praznikov naprej ful opazuje igračke in se pogovarja z njimi, tako da jo lahko budno nekam položim in ostane nekaj časa mirna. Prijema še ne stvari, razen dudo si včasih potegne iz ust (če se je pomotoma kak prst zatakne), potem je pa cel halo, če je ne dobi takoj nazaj v usta.

Se pa FUL razgleduje po sobi, ko jo nosiva v naročju - prav sunkovito obrača glavo v vse smeri in opazuje okolico. Včasih me je prav groza, ko tako opleta z glavo, ampak ne dovoli, da bi jo stisnila k sebi, da se ne bi mogla obračat - takoj začne jokat.

Včeraj se je prvič pokakala tako, da je bila umazana po hrbtu. Sva bila prav šoku, potem smo pa takoj banjico napolnili in se šli kopat. Drugače jaz že od vsega začetka uporabljam DM-ove plenice Babylove in se mi je samo kakih 3x zgodilo, da je zjutraj bila malo mokra ob strani, zaenkrat sem zelo zadovoljna z njimi.

Danes je pa bilo v MB tako lepo in toplo vreme, da sva po kosilu, ko je šel ati na nogomet, naredili en veeelik krog z vozičkom po okolici. Je bilo zunaj ogromno vozičkarjev.

Kaj se okus mleka spreminja glede na hrano, ki jo jem? Opažam, da včasih ves dan veselo vleče in se tudi zvečer naje dovolj, da ne rabi flaše (včeraj), danes pa že celo popoldne nekaj stoka in se na joški samo carta, mleko pa celo izpljune, potem pa dalje stoka, tako da je že ob 19h dobila prvo flašo. Ne vem, ali ji ne paše vedno okus, ali kaj...

Živa ponoči vedno spi 6-7 ur v kosu (že trkam), če gremo spat ob 2h, se zbudi najhitreje ob 8h, včeraj pa je zaspala že ob polnoči, zbudila pa se je ob 6.45h. Je pa takrat vedno lačna kot volk, tako da je ne utegnem previti, ampak jo najprej nahranim, potem pa sledi previjanje.

Zdaj pa jo grem gledat - dragi jo je položil na igralni center in se ful smeji in vriska, ko ji miga z igračkami.

Lepo se imejte

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.1.2007 22:09:18   
krfjolca
Pri nas so pleničke v redu, odkar se je tako poredil, da se mu oprimejo user posted image . Najboljše so mi bile Huggies, so tudi zelo mehke in prijetne na otip, zdaj pa imam Millerjevo znamko, pa so tudi zelo v redu. Zelo redko gre mimo, prej pa je bil vsako noč premočen.

Midva sva si danes vzela frej. user posted image Ob 11ih sva mulčka dostavila moji mami, midva pa sva šla v Ljubljano (je bila njena ideja, in ukaz, naj se pred peto ne vračava, hehe. No, pa sva bila vseeno ob treh že nazaj, ker sva že pogrešala pikca user posted image . Šla sva pa malo v Citypark - sem kupila eno pižamico in dva bodija za Anžeta (sovražim gužvanje po razprodajah), pa en tak majčken šal - za frajerje user posted image user posted image .
Zvečer je pa še tašča rekla, da bi rada malo imela mulota, pa naju je pošibala ven. Smo šli še s prijatelji na en drink.

Zabavno - pikec je bil pri obeh babicah priden ko bubica, zdaj, ko je nazaj domov priromal, pa spet nekaj protestira. Čisto nič mu ne paše. Grrrr

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.1.2007 22:39:13   
ema79
hoj,hoj,hoj....
Mi še kr spimo v kosu do 5.45 (po tanovem)user posted image user posted image user posted image Spijemo eno flašo pa mamo spet mir do devetih.

Je pa user posted image kadar kam gremo popoldan in ne dobi pravega popoldanskega 5 urnega spanja in se sam šlepa po 10-15 min in je pol zvečer vsa tečna, da tud zaspat ne more. Zaspi izključno in samo na očijevem trebuhu, ko je tud ona na trebuhu. Razen takrat zjutraj, po flaški, takrat se sama s sabo pogovarja in v roku pol ure brez dude zaspi nazaj!

Mi imamo Babylove plenice in sem izredno zadovoljna z njimi.

Naša po novem najraje leži direkt na kavču, se mi zdi, da se v ležalniku že utesnjeno počuti in gleda televizijo in se zna sama s svojimi rokicami ukvarjat tudi po kakšno uro.

V petek smo bili drugič pri pediatru in ima sedaj 5300g (+2000) in 58cm (+8).

Tudi mi smo že sprobavali user posted image in nam ne gre, ker me boli kot samuser posted image in to na drugi strani od šivov!user posted image
Upam, da to kmalu mine!

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 579
8.1.2007 8:49:29   
majas
Jutro. Mi smo imeli mirno noč. Je spala od polnoči do 05.30 malo pojedla in od takrat spi. Meni pa mleko kar curlja ven imam vso pidžamo mokro. Potem pa jo dam na prsi pa se tako hitro naje moje prsi pa še polne. Sem si zjutraj hotela spumpati ker me je že vse bolelo pa je črpalka zanič-halooo... sem kar znorela skoraj pa nova. Stiskanje mleka ven pa meni ne gre dobro od rok user posted image mislim da bo počasi čas da se zbudi in me vsaj malo olajša user posted image ah samo da je mlekec...

Nosek še vedno poln ampak ni več tako hudo. Pa to je skoraj pri večini dojenčkov da je nosek tako zamašen? Ker sem včeraj malo brala o tem in naletim na alergije in piše da ima lahko mogoče kaki nahod da je alergična na kaj, kake pršice in da so lahko prvi znaki astme. Me je kar stisnili pri srčku...potem pa berem po forumu da imajo to skoraj vsi dojenčki-zamašen nosek mislim...user posted image joj ni dobro takih stvari včasih brati...

Mi imamo dež tako da ne bo nič s sprehodom... nič šibam se tuširat in preoblečt...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 580
8.1.2007 10:11:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Joj, Mucamaca, upam, da se bo vse uredilo, kot se mora. Pa si imela kakšne probleme? Si vedela, da nekaj ni ok?

Niti ne, vsaj zdelo se mi ni. Držite pesti zame, da jutri zjutraj dobro opravim in ne bo treba iti na čiščenje. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
8.1.2007 10:24:03   
Nogavica
Dobro jutro!

Živa je včeraj bedela do 1.30h, danes pa je zbudila ob 8h in je bila celo tako mirna, da sem jo lahko previla, potem podojila, zdaj pa spet spi.

Tudi ona ima zadnje dni zamašen nosek. Jaz ga čistim kar z namočenim svaljkom vate - ponavadi mi uspe potegniti ven kako konkretno muco, včasih pa jo toliko žgečka, da začne kihat in s tem smrkelj "prestavi" ali ven ali pa toliko nazaj, da ji spolzi v grlo, potem se pa kremži user posted image . Mala se pa nič ne pritožuje, ko ji čistim nos, včasih se celo smeji zraven.
Verjetno so problemi z noskom povezani tudi s suhim zrakom (sem nekje prebrala).

Zadnjič je bila v Tušu akcija vlažilcev zraka (cca. 5.000 SIT - sranje, pozabljam, da so evri in sploh nimam občutka user posted image ), ki pa so takoj zmanjkali. Bo treba nabavit enega. Pravijo, da je optimalna vlažnost okoli 50%, mi pa imamo v sobi skoraj vedno 32-38% (je dragi nabavil vremensko postajo user posted image ).

Pri nas se pa zdaj jasni, tako da bova verjetno šli kmalu na sprehod user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 582
8.1.2007 10:26:12   
MALINČICA
MucaMaca, upam, da se bo porihtalo, držim pesti zate.
Mi smo pa danes že imeli obisk, je prišla Majeva prababica, ki ima 87 let. Je skoz govorila kako je težek. Mali pa se je ful cartal pri njej, ga reva pol sploh ni mogla več držat.

No, tiste, ki še polno dojite, a dajete otrokom tud kakšne čaje za pit ali vodo mogoče?
Jaz sem včeraj Maju dala par žličk čaja, nesladkanega, pa je kar nekak pil, ni odklanjal, ampak ponoči ob štirih pa se je prebudil in me celo pobruhal, ko sem ga dvignila, pa tulil je kot zmaj. Pa eno uro ni hotel nazaj zaspat, čeprav načeloma s tem nimamo problemov, ko se zbudi ga podojim, pol pa nazaj zaspi. Pa ne vem a je to od čaja ali kaj drugega user posted image
V glavnem jaz mu ne bom več tega dajala, čeprav je rekla pediatrinja, da se mogoče hoče tolikokrat dojit, ker je žejen. Ampak naj se kar doji, 30x na dan, če želi.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
8.1.2007 10:47:33   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

... čeprav je rekla pediatrinja, da se mogoče hoče tolikokrat dojit, ker je žejen.

To je tudi meni rekla pediatrinja. Jaz polno dojim (no, kak večer pade tudi flaška) pa ji včasih dam čaj, včasih pa ne. Če sem ji ga ponudila, ga je pila, ampak vedno samo kakih 10-15ml. Bruhala ni nikoli, tako da ne vem. Tudi jaz jo raje podojim, kot pa ji dajem čaj.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 584
8.1.2007 10:47:42   
majas
Jaz jo polno dojim in ji dajem tudi čajčeka, skuham pa ji kar domačega malo kumine in janeža čisto blagega pa ga ima kar rada. Ne kupujem tistih "umetnih"... pa se ji je prvič tudi tako spahnilo... veš prvič je vedno nekaj saj je prvič poskusila še nekaj drugega in tudi trebušček je bil občutljiv. Naslednjič bo sigurno že bolje. Ti mu kar dajej čajčeka...

Ah moja pa se je prej zbudila, črpalka je tudi začela nazaj delat tako da sem zdaj lažja user posted image je kaja nazaj zaspala jaz pa komaj zajtrkujem.

Imam danes ginekologa in me je prav starh ko pa pravijo kako boli user posted image pa tako grdo vreme da je zunaj taka tema. Bom tudi jaz danes dan preživela v postelji ker se mi res nič ne da

Neposredna povezava do sporočila: 585
8.1.2007 11:16:54   
Aja1
jutro....user posted image

Mi smo pa danes končnooooo dobro spali in opravili ponoči, no zjutraj (ko je Neja spala) še zakonsko dolžnost prvič po porodu user posted image  Pa me niti ni bolelo.

Majas, dobro opravi pri G. Mogoče te pa ne bo bolelo. Mene je čisto malo...se je dalo preživet user posted image

Glede čajčka...jaz zdaj že ene dva tedna polno dojim (prej sem morala dodajati...tudi po 5 obrokov na dan) in ji ne dajem čaja...no razen čaj Plantex takrat, ko se napenja in ne more kakat (to je cca 1x na teden).

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.1.2007 11:41:20   
Zamima
Pa kaj je s tem forumom, danes??????? user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Že celo dopoldan se trudim, da kaj napišem, pa mi sploh ne odpre okenca za odgovor user posted image  user posted image . No zdaj mi je končno!
Pa saj ne moreš verjet no!user posted image user posted image user posted image

Kot, da ni že dovolj smotan dan me še internet zafrkavauser posted image .

Da se vam malo potožim, Zala ima fejst vneto očko, jaz sem pa čist iz sebe user posted image  user posted image ,... včeraj je bila precej nemirna ponoči, je brcala kot zmešana,... tudi jokala, bila je čist razdražena, jaz pa nisem vedla kaj bi naredila, cela sem se tresla, ker se mi je zdela čist nekam čudna user posted image .
Potem me je mama potolažila, da se ji ne zdi nič kaj čudna, da je verjetno zaspana,... no, jaz ji nisem verjela, meni se je zdelo, kot, da ima zamašen nosek in grlo, pa težko diha,... potem jo je babica uspavala (ji je celo uspelo),... jaz pa sem od strahu komaj zaspala user posted image .

popldne greva k pediatru pa bom videla, če bova dobili kake kapljice za očko. Upam, da user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 587
8.1.2007 11:59:05   
majas
Zamima včasih pomaga da izkopiš računalnik da se internet ponvno poveže pa bi mogoče šlo. Mene tudi včasih zafrkava. In upam da se bo vajina učka čimprej pozdravila. Veš da tudi meni kaja rada to dela in to takrat ko je zaspana in še sama neve kaj bi, potem ji dam dudo in ali prso in še nekaj časa je nemirna potem pa jo kar zmanjka, tako da je tvoja mami imela prav.

Kaja še vedno spi, jaz pa bi lahko zdaj šla likat, ampak ne odkar imam spet internet je to bolj zanimivo in čas mi kar mine user posted image vsaj posodo sem umila in malo kuhinjo pospravila user posted image

sem pa dala končno nekaj slikic v album od naše nagajivke.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 588
8.1.2007 12:23:44   
MALINČICA
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaka lepa pupa!!!
Že kar zapeljuje, hehe!

Mi pa imamo fotoaparat na popravilu že izpred božiča, grrrrrrrrrrr
Kar naenkrat ja ugasnil in ni šlo več prižgat, pa so ga na servis poslali, ker je treba program še enkrat naložit, valda bo šlo!

Nimamo niti ene božične slikice Maja, sem kar žalostna malo!

Joj, moj ati je tako navdušen nad Majem, da kar ne morem verjet, no saj je mami tudi, ampak za žensko kar nekak normalno, da je taka raznežena okoli otrok, ampak moj ati pa...res sem srečna, da ga ima toliko ljudi rado. Čim več, tem bolje. Sem ga danes vprašala če je naju s sestro tudi tako crkljal in ljubkoval, pa je rekel da je(saj kaj drugega se ne bi spodobilo reči user posted image ).

No, zdaj pa gremo v trgovino, Maj ima že vse pike suhe, pa je doktorica rekla, da lahko gremo med ljudi, jeeeeej!!!

Pa si gre mami kupiti hlače, čeprav bo ati najbrž zunaj počakal z Majem na zraku.

Aha, pa še to- a ste šle na poporodni pregled kljub temu, da imate menstruacijo ali ne? Meni je zadnjič sestra rekla, da mora bit čisto brez izcedka (čišča), za menstruacijo pa ne vem. Jutri imam pregled, pa imam še čisto malo menstruacije, oglasi pa se nihče na telefon pri ginekologu, da bi vprašala.

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 8.1.2007 12:27:02 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 589
8.1.2007 14:11:07   
viv_
Ojla!

A ste šle kaj po razprodajah? Jaz sem zapravljala, ampak spet samo za moji dve frčafeli. Za Mirno sem nabavila kar nekaj stvari v Benettonu, pa za vsako po eno majčko v Takko, pa še za Mirno v Mercatorju par majčk z dolgimi rokavi, so luštne za v vrtec. Za Zarjo sem še v BC kupila ful lep kompletek za krst - to sem imela pa še bone od rojstva. Mati sebi niso kupili nič user posted image . Sicer pa, dvoje kavbojke si bom dala narest, pol sem pa tole porodniško preskrbljena.

Zarja je danes po 100 letih samo 1x jedla ponoči. Ampak mi jo dajemo spat najkasneje ob pol 9, tako da je bil tole super dosežek.

Pa končno nama je ratalo v budnem stanju mimo fotografa, tako da sem jo še slikala in ji dala narest osebno. Potem pa šibam mal v Avstrijo kakšen dopoldan.

Tale dežek je bil pa kot nalašč danes za po štacunah. Tko, od jutri naprej pa prosim sonček, da neham zapravljat, ha ha ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 590
8.1.2007 14:40:23   
kaja11
Jaz sem tudi zapravljala danesuser posted image . Če ne bi spet za mulca največ kupila, bi bilo pa še bolje. Ampak kaj ko so te male zadevce tko cute. Njima omari že po šivih pokata, men se pa pajčevina not nabirauser posted image . Moram še en popoldne mal zase pogledat.

Plenice uporabljamo Huggies zelene od 5-9kg in so super. Pri Pamperskah in Lumpiju sem ga skos preoblačila.
Drugače pa pri nas nič novega.... spanje se ni še nič izboljšalo, sploh ne morem verjeti da nekateri spite že po 6-7 uruser posted image . To pa je luksuzuser posted image

Čaja mu ne dodajam, tudi Urbanu ga nisem. Že prvič mi je pediatrinja rekla, da ni treba.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 591
8.1.2007 15:49:05   
Lana_s
Meni je pa danes že kar malo dolgčasuser posted image Oba lumpka spita, Luka se že od jutra zbuja samo ko je lačen in potem nazaj zaspiuser posted image Mi je kar malo čudno to, upam da ne bo ponoči obratno. Ali pa se more za nazaj naspat, ker je imel zadnja dva dni takšne krče.
Majas moj Luka je malo mlajši od vašihuser posted image zato so se mu komaj zdaj krči začeli. Mu je bilo prelepo pri mami in se mu ni nikamor mudilouser posted image

Če polno dojite jim ne rabite čaja dodajati.
Aja1 kako pa ti je uspelo spet začeti polno dojiti? Jaz sem zdaj začela še ta ogabni sezamov čaj pit in upam da bo, ker potem pa res več ne vem kaj še mi ostaneuser posted image
Viv ti pa imaš res srečo z user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sploh vedla nisem da so se razprodaje začeleuser posted image Sploh več ne vem kaj se po svetu dogaja, bom morala malo počasi ven iz teh štirih sten pokukati. TV sploh ne vem kdaj sem nazadnje gledala. Letos še ne, decembra pa sem tako bila večino v bolnici.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 592
8.1.2007 15:52:48   
Lana_s
Zamima user posted image je verjetno zato zaspala pri tvoji mami, ker je bila mirna. Dojenčki čutijo, če je tisti, ki ga drži nervozen in so potem še sami nemirni. Za očko bosta pa verjetno kapljice dobili in navodilo, da spirata s kamilicami. Moja oba imata občutljive očke, Luka ima eno že tretjič vnetouser posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 593
8.1.2007 16:20:37   
MALINČICA
Lana_s, kakšna pa je razlika med Lukcem in Tino v "letih"? Se mi zdi, da hudo mala, sem ravno tvoje slikice gledala. Ma je Tina prva lepotička...

Evo,sem si kupila hlače in seveda edine, ki so mi bile všeč in so mi prav niso bile znižane. Joooj, sem bila jezna, ko sem stala v vrsti dolgi cel kilometer. In potem sem vseeno kupila hlače za 35 eurov.

Kakšne barve očk imajo vaši dojenčki? Že prevladuje katera izmed barv? Maj ima temno sivo-modre, čisto znotraj pa ima malo rjave, tako da bog ve kakšne bo imel? Jaz imam temno rjave oči, dragi pa sinje modre.
Sem brala, da naj bi od 4 do 6 mesecev razvili tisto barvo, ki jm potem ostane.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 594
8.1.2007 16:21:41   
MALINČICA
Lana_s, ups, sem prebrala tvoj podpis!

Neposredna povezava do sporočila: 595
8.1.2007 18:12:03   
Lana_s
4 dni manj kot leto in pol sta razlike. Tiste slike v albumu so precej stare. user posted image Se že lep čas spravljam da dam kakšne nove noter.
Tini se je barva oči zelo hitro videla. Luka pa še vedno ima črne.

Neposredna povezava do sporočila: 596
8.1.2007 20:22:41   
Aja1
Tudi jaz sem zapravljala user posted image ....pa mi je bilo takoj žal, da sem sploh šla, ker je bila taka gužvaaaaaa....sem komaj našla parking. Neji sem kupila eno zimsko kapo (komaj našla), potem sem pa hotela kupit še kakšen kompletek, pa sem se zadržala, ker ničesar ne rabi (imamo že polno omaro). Zdaj mi je pa na misel padlo, da bi lahko za drugo leto kupila kombinezon...mogoče bom šla še enkrat malo v šoping, ko bo največja gužva mimo. Zase sem kupila pa eno termo flis jopico...to mi najbolj prav pride user posted image

Lana, veš, da sploh ne vem, kako mi je ratalo spet polno dojiti. Enkrat vmes sem že čisto obupala in dajala flašo že skoraj vsak obrok, potem pa kar naenkrat....polne zize user posted image user posted image   Mooče zato, kr sem se nehala sekirat, če bo mleko...ne vem. Pa veliko pijem in jem user posted image

Moja ima zdaj tudi sivo-modre oči...kar precej temne. Me pa zanima, kakšne bo imela.user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.1.2007 20:32:26   
majas
Čer.
Opravila pregled vse ok user posted image je pa bolelo za p.... sem tako stokala zraven.Je še en šiv držal oz.se je malo skupaj preveč zaraslo in tisto je bolelo ker mi je moral malo "raztegniti" sem prišla vsa bleda ven.
Me pa je pohvalil da sem lepo rodila in bila pridna. Je bil takrat moj ginekolog dežuren in mi je ves čas stal ob strani in mi pomagal. Sem mu res hvaležna in ker sem bila dane szadnjič pri njemu (z6aradi selitve v mb) sem mu nesla čokoladice Merci user posted image hm res bom pogrešala ker sta bila oba z sestro tako vredu in je vso nosečnost bilo lepo hoditi na pregled.

Kaja pa že ves dan spančka, očitno je vreme krivo. Meni sicer paše da kaj naredim a kako bo ponoči hmuser posted image je šla z mano na pregled da sem jo pokazala so bili tako veseli user posted image
na razprodajah pa še nismo bili, H&M in 70% znižanje baje ne? Pa jaz bi tudi kaj rabila...ah... mam v sredo rojstni dan pa bi lahko kaj možek kupil user posted image
Sem pa bila v trgovini pa so me ti evri na blagajni čisto zmedli-grrr

lepo mirno noč vsem...

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 598
9.1.2007 11:28:21   
krfjolca
Mi smo pa spaaaaali user posted image !
Od 9ih do 9ih user posted image .
In že drugo noč zapored mi je uspelo uspavat Anžeta ne v naročju, ampak v posteljici. Predvčerajšnjim sem ga položila budnega v zibko, pa se je še malo pogovarjal z vrtiljakom nad sabo, potem je malo začel cmihat, sem mu dala dudo in ga guncala, pa so se mu začele očke zapirat in je zadrnjohal. Včeraj sem probala isto, pa mi je spet uspelo! Upam, da ni samo naključje.
Čez dan sicer spimo samo v naročju, ampak me niti ne moti. Včeraj sem se začela celo učit za izpit - z Anžetom na rokah user posted image . Ko ga malo začrviči, se namreč predrami, ampak če je na rokah, takoj zaspi nazaj, če pa je sam, se pa do konca prebudi. Edini problem je, ker ne morem nič naredit po stanovanju. Malo že pospravim (z eno roko), likanje se mi pa kar nabira in nabira ... user posted image
Sem šla tudi jaz malo po razprodajah. Pa sem dobila samo kapo in rokavice za možeka in eno pižamo za Anžeta, zase pa nič user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 599
9.1.2007 11:42:31   
Zamima
Bravo za Anžeta, da je spančkal user posted image , lepo od njega, da je pustil mamico in atija spat user posted image .
Jaz se na hitro javim, preden se mi rač. spet sesuje user posted image user posted image , ne vem kaj je od včeraj dalje narobe z njim,... sem najprej spet krivila forum, ampak je zgleda z rač. nekaj narobe user posted image .

Mi še vedno pridno spimo,... čeprav zdaj imamo malo težav z vneto očko, ampak bo ok, smo dobili kapljice včeraj, upam, da bo 7 dnevna terapija pomagala kaj.user posted image

Lepo smo se tudi poredili, tako, da očitno to, da spimo celo noč ni nič narobe, se še vedno lepo redimo, čeprav spustimo 2 obroka user posted image .

Sva bili spet pohvaljeni glede tega. Zdaj Zala tehta dobre 4 kg.user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......