Nogavica
|
Ati zdaj previja Živo, ki se medtem z njim pogovarja, tako da imam spet malo časa... Tudi Živa nekje od praznikov naprej ful opazuje igračke in se pogovarja z njimi, tako da jo lahko budno nekam položim in ostane nekaj časa mirna. Prijema še ne stvari, razen dudo si včasih potegne iz ust (če se je pomotoma kak prst zatakne), potem je pa cel halo, če je ne dobi takoj nazaj v usta. Se pa FUL razgleduje po sobi, ko jo nosiva v naročju - prav sunkovito obrača glavo v vse smeri in opazuje okolico. Včasih me je prav groza, ko tako opleta z glavo, ampak ne dovoli, da bi jo stisnila k sebi, da se ne bi mogla obračat - takoj začne jokat. Včeraj se je prvič pokakala tako, da je bila umazana po hrbtu. Sva bila prav šoku, potem smo pa takoj banjico napolnili in se šli kopat. Drugače jaz že od vsega začetka uporabljam DM-ove plenice Babylove in se mi je samo kakih 3x zgodilo, da je zjutraj bila malo mokra ob strani, zaenkrat sem zelo zadovoljna z njimi. Danes je pa bilo v MB tako lepo in toplo vreme, da sva po kosilu, ko je šel ati na nogomet, naredili en veeelik krog z vozičkom po okolici. Je bilo zunaj ogromno vozičkarjev. Kaj se okus mleka spreminja glede na hrano, ki jo jem? Opažam, da včasih ves dan veselo vleče in se tudi zvečer naje dovolj, da ne rabi flaše (včeraj), danes pa že celo popoldne nekaj stoka in se na joški samo carta, mleko pa celo izpljune, potem pa dalje stoka, tako da je že ob 19h dobila prvo flašo. Ne vem, ali ji ne paše vedno okus, ali kaj... Živa ponoči vedno spi 6-7 ur v kosu (že trkam), če gremo spat ob 2h, se zbudi najhitreje ob 8h, včeraj pa je zaspala že ob polnoči, zbudila pa se je ob 6.45h. Je pa takrat vedno lačna kot volk, tako da je ne utegnem previti, ampak jo najprej nahranim, potem pa sledi previjanje. Zdaj pa jo grem gledat - dragi jo je položil na igralni center in se ful smeji in vriska, ko ji miga z igračkami. Lepo se imejte