|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.1.2007 14:22:20   
Zamima
Ja tud mi imamo v 2. mesecu spet posvetovalnico user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 626
11.1.2007 15:10:49   
Nogavica
Tudi jaz sem dobila prvič datum še za januar in februar, potem pa ne vem.

Midve sva zdaj nazaj s sprehoda. Saj ne morem verjet, kako lepo vreme je - pa toplo user posted image user posted image user posted image . Sva obhodili tak krog, da nisem več vedela, kam naj še greva, ker je tako spala, potem pa sva še cikcakali po ulicah v naselju, da je bil sprehod daljši user posted image .
Malo sem gledala na dvorišča in videla, da drevje že cveti, pa marjetice rastejo user posted image . Prav groza me je, ko pomislim, kdaj bo kaj stisnilo letos.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 11.1.2007 15:18:09 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 627
11.1.2007 15:35:33   
marella1
Hello, hello!

Mi smo tudi danes imeli psvetovalnico. Lana je težka 5.135 in dolga 58,5 cm, ker je bila zdravnica na bolniški smo se samo zmerili in stehtali.
Aja: vaša Neja je pa že prava babnca user posted image user posted image
Krfjolca: tudi mi imamo vsak mesec posvetovalnico, je verjetno odvisno od pediatra.

Po posvetovalnici pa smo šli potem še malo v BTC, je kar luštno dopoldan ni prav veliko ljudi pa še vse lahko v miru pogledaš. No ja razen v H&M, tam je pa res vedno gneča. Pa seveda največ mamic z vozički user posted image

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.1.2007 18:01:35   
viv_
Zarja je pa imela posvetovalnico pri 1 mesecu, naslednjo imamo pa pri treh mesecih.

Je pa smrkla. Čez dan mi v vozičku spi po 5 ur v kosu, ponoči ji pa ne znese. Da ji ni mogoče vroče? Jo bom probala z nečim drugim pokrit, da ji ne bo prevroče. Mogoče je samo žejna? Ma, počasi bomo že naštudirali.

Jutri grem pa na potopisno predavanje o Aljaski. Komej čakam! Sicer to ni ravno moja sanjska destinacija, ampak predava en kolega, pa še ful rada imam potopise. Sicer pa meni najbolj ležijo arabske dežele. Do sedaj sta mi bili zakon Maroko in Turčija. Komaj čakam, da punci malo zrasteta, da bomo šli lahko na kakšno bolj avanturistično potovanje user posted image .

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 629
11.1.2007 20:46:12   
melita73
Tudi mi imamo posvetovalnico v 1., 2. in 3. mesecu.
Kakor berem, so vaši otročički res pravi velikani. Mi imamo posvetovalnico naslednjo sredo, me prav zanima, kakšne bodo mere naše Zare. Ampak več kot 4500 g sigurno nima, za velikost pa nimam pojma. Je taka drobcena punčka. Saj tudi ko se je rodila je imela samo 2890g in 49 cm.
Nekje na forumu sem zasledila, da vodijo statistiko, kako napredujejo s težo in velikostjo otroci rojeni v določenem mesecu od porodne teže in tako naprej po mesecih. Prav zanimivo se mi je zdelo. Nekaj podobnega bi lahko naredili tudi za naše novembrčke.
Blagor tistim, ki imate lepo vreme. Pri nas je bilo danes sicer 10 stopinj, ampak kaj, ko je bilo oblačni in skoraj ves čas je tudi nekaj rosilo, tako da ni bilo nič s sprehodom. Komaj čakam na pomlad in sonce.
Tudi naša punca spi ponoči v kosu najprej od 20 - 2 ali 3, potem pa je kao lačna vsaki dve uri - ali se pa mogoče hoče samo malo crkljat - ne vem.
Čim bolj mirno noč vam želim.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 630
11.1.2007 21:25:04   
Nogavica
melita73, vidim, da imata Zara in Živa skupaj rojstni dan.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 631
11.1.2007 21:37:47   
krfjolca
A lahko še enkrat napišete, kako jih oblečete za ven? Sem malo brala zgornjo temo od Seven, pa se mi zdi, da ga jaz tudi malo biksam s preveč oblačenjem ... Pri koliko stopinjah naj bi ga sploh dala v zimski kombinezonček? user posted image

Danes se prav grozno počutim ... Jaoooo kako sem grozna mama!!! user posted image
Anže ima na čelu buško. Sicer se komaj vidi, ampak vendarle! Ker ga je njegova mati med podiranjem kupčka butnila v podboj! user posted image Revček moj ubogi. Je  ful jokal, sicer verjetno bolj od šoka, kot bolečine, ampak vseeno!
Že cel dan se sekiram, bognedaj, da izve tašča!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 632
11.1.2007 21:59:47   
viv_
krfjolca - ha ha ha, bo treba tamaumu naštimat parkirne senzorje, da bo piskal, ko se bosta približevala kakšni oviri user posted image

Kar se oblačenja tiče - bombažne žabe in body, čez kakšen pajacek ali kompletek, tak za notr, potem ji dam pa flisast kombinezonček, pa v žakelj in to je to. Pa eno kapico, ne preveč debelo. Tako jo oblečem, če greva z vozičkom.

Če gremo pa z avtom kam ji dam pa isto body in žabice do pasu, potem pa čez kavbojke ali žametke in jopico. Za čez to imam pa eno flisasto jopico, ali pa ji še tega ne dam in jo samo zadelam.

V avtu je tako ali tako toplo, v trgovinah pa tudi...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 633
11.1.2007 22:03:28   
marella1
krfjolca Lana je bila danes oblečena: bodi - bombažna majčka - puloverček; bombažne hlačke- flis hlačke ter jaknico in seveda kapo ter copatke. Potem jo dam v zimsko vrečo in je kar zadovoljna. Ravno danes sva bili tako oblečeni za posvetovalnico in je med. sestra rekla, da je ravno prav oblečena. Včasih jo oblečem bodi-jopica; žabice - kavbojke - nogavice ter copatke ter seveda jaknica in kapica.

No ja, da ne boš mislila tudi mi imamo kombinezonček ampak mislim, da bo ostal neuporabljen user posted image .

pa pa

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 634
11.1.2007 22:11:35   
marella1
krfjolca: meni je včeraj padel pokrovček od hladilnega mazila na Lano, medtem ko sva se previjali. Se je malo zajokcala, amapak tako kot ti praviš verjetno zaradi šoka in ne bolečine. Se nam bo še veliko takih in podobnih stvari zgodilo, kaj čmo takle mamo user posted image . Ti ga kar lepo pocrkljaj. Aja pa še to: na tvojem blogu sem vidla Anžetovo sliko i moram reči da je prav lep fant.

pa pa

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 635
11.1.2007 22:42:35   
blecky
Čer mamice! Prav lepo vas vse pozdravljam!

Pa sem vas le našla. Res da nisem imela pretirano veliko časa za čekiranje na netu, saj je naš srček Tim kar zahteven dojenčekuser posted image . Sedaj sva se že nekako navadila en na drugega. Upam, da se vam bom sedaj večkrat pridružila. Škoda, da vas že prej nisem brala, bi vsaj vedela, da hrastovo lubje pomaga pri mozoljčkih. Tim je bil pravi revček, poln mozoljčkov kar nekaj časa... no, zdej je že bolje.

Prvo posvetovalnico sva imela 20.12., naslednjo pa imava konec februarja (star bo že 3,5 mesecev). Škoda, da ni še kakšne vmesuser posted image . Je pa že pravi fantič, saj je v enem mesecu zrasel za 7 cm (59cm) in se poredil na 5170g. No to je bilo v 1. posvetovalnici, sedaj mislim, da je še nekaj pridobil na teži user posted image

Me pa nekaj zanima: pred nekaj dnevi sva se prehladila in mu sedaj nagaja nosek. Kaj se da naredit, če pa ni nič videti v nosnicah. Zamašeno ime verjetno nekje zadaj.. vsaj tko je slišati. Sem kupila tudi tisto ročno črpalkico za nosek, pa nobenega haska.

uf.. moram it... me Tim že kliče...user posted image user posted image user posted image , nočko...

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 636
12.1.2007 7:11:37   
Lana_s
Blecky fiziološko raztopino mu kapni v nosek. Nagni mu glavico nazaj in v vsako nosnico kakšno kapljico.

Posvetovalnico imamo na Teznu 1., 2., 3.mesec, pri tretjem je cepljenje, potem je cepljenje pri 4,5 meseca in pri 6 mesecih. Posvetovalnica je še pri 6., 9. mesecu, pri enem letu  je spet cepljenje, potem pa so pregledi na pol leta. Aja še cepljenje je pri 1.5 leta.
Včeraj sma imela uz glavice in je bilo vse vreduuser posted image user posted image Je pa me spet zdravnica malo prestrašilauser posted image Je rekla, da se zahirančki (uh, kak grozna beseda) rodijo z manjšimi organi, z manj celicami in lahko imajo kasneje v življenju težave z npr. ledvicami, pa tudi več problemov s srcem in ožiljemuser posted image Nikoli ne morem it iz pregleda dobre voljeuser posted image

Danes pa se grem malo "potepat". Nisem še šla otroškega uredit, pa po davčno št., potem še bom malo zavila v babycenter, pa v Aladina, če bo kaj pametnega za Tino, Luka še tako ima vsega dovolj, mu je še zdaj 56 prevelika. Pa še na banko morem it, ima Tina poln šparovček tolarjev.

Fajn se imejte, upam da boste danes imele lepše vreme, v MB je prav pomladno že ves tedenuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 637
12.1.2007 7:57:27   
krfjolca
Blecky, super, da si nas našla ;)

Glede noska - sestra v pediatrični je rekla, da kapljanje fiziološke v nos nima nobenega pravega haska. Po kapljicah se odmerja zdravilo, fiziološko pa je treba KONKRETNO brizgnit noter. Če je nosek orenk zamašen, pri prehladih, naj bi porabil eno celo malo flaško fiziološke na dan!

Je pa čiščenje noska ena od najboljših variant pri ustavljanju kolcanja. Kadar je pri našemu s kolcanjem že tako hudo, da se začne jezno jokat (kar je skoraj vsakič user posted image ), mu spucam nos. Ker pri tem nekaj sekund ne pride do sape, potem pa tuli, se kolcanje zagotovo ustavi. (sem kruta, ne user posted image )
Glede pumpice sem pa skeptična - jaz jo včasih uporabim, ker drugače ne gre nič ven. Me pa zanima, ali res boli, ali je samo zoprn občutek, da malčki tako jokajo pri tem user posted image ???

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 638
12.1.2007 11:13:59   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Danes se prav grozno počutim ... Jaoooo kako sem grozna mama!!! user posted image
Anže ima na čelu buško. Sicer se komaj vidi, ampak vendarle! Ker ga je njegova mati med podiranjem kupčka butnila v podboj! user posted image Revček moj ubogi. Je  ful jokal, sicer verjetno bolj od šoka, kot bolečine, ampak vseeno!
Že cel dan se sekiram, bognedaj, da izve tašča!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , oprosti, saj ni tako smešno, ampak ti to vedno tako dobro napišeš, da sem zdaj skoraj crknila od smeha.
Tudi jaz sem se že sekirala glede nezgod, ki sem jih imela dva, tri dni nazaj zaradi mojih predolgih nohtov. Enkrat sem jo opraskala, ko sem jo previjala in je tako motovilila vsepovsod z nogami, da je bilo srečanje z nohtom neizogibno. No, na nogici se ni nič poznalo, mala pa je vreščala, kot da sem ji nevemkaj naredila. Potem sem jo naslednji dan malo opraskala po glavi in je spet ful jokala (jaz pa zraven, ker sem bila tako jezna nase zaradi šlamparije) no, potem so nohti šli proč - čisto do kože sem si jih ostrigla.
Včeraj pa sem jo oblačila za sprehod in ko sem ji nadela kapico, sem jo malo cuknila za laske, ker sem jih pomotoma zgrabila zraven kape. Joj, sem že videla usta obrnjena dol in kako je začela nabirat, pa sem jo hitro dvignila, stisnila k sebi in ji začela nekaj govorit in se je v naslednjem momentu že smejala.

Nujno moram nabavit fiziološko raztopino za nos čistit - Živa ima tudi nekje globoko smrkelj, ki ga s svaljkom vatice ne morem odstranit. Kaj ve imate tiste ampule od Nivee ali kaj druga?

Letim, Živa joka.

papa

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 639
12.1.2007 11:17:27   
***pika***

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**
Kako pa je z vašimi user posted image ? Tudi polivajo?

Najprej živijo vsem novemberkam. Midve s tamalo sva sicer pohiteli v oktober, ampak nič ne de.

Ja, tudi pri nas polivamo in bruhamo - zadnjič že tako intenzivno, da je bil sesirjenemu mleku primešan žolč in me je skoraj kap, ker nisem vedela, da to ni tako grozno. Me je zdravnica po telefonu pomirila.

Jaz sem bila tudi že sita stalnega preoblačenja majčk, tako da si zdaj kar z nepremočljivimi slinčki pomagam in si tako prihranim kaka 4 preoblačenja na dan - kdaj pe še vedno kaj mimo udide.

Precej berem o težavah z mlekom. Jaz sem imela že večkrat občutek, da mleka skoraj ni, pa sta me zdravnica in patronažna pomirili, da mehke dojke niso znak, da mleka ni in da otrok izsesa iz dojke več kot bi si lahko iztisnila sama. tako, da sem se nehala sekirat - jo pač pogosteje pristavljam, če imam občutek, da bi še jedla. Pa nehala sem poslušat sicer dobronamerna zaskrbljena vprašanja žlahtnic v stliu "Kaj pa če imaš premalo mleka?" in tamala zdaj manj joka - po moje je prej čutila mojo zaskrbljenost.

Tako da se še vedno izključno dojiva in gre. Pristavljam jo pa po njenih željah in se ne obremenjujem z urami - pač jemo pogosteje podnevi. Sem pa zato ponoči včasih nagrajena tudi s 6 - 7 urami miru, ko pridno spi. user posted image

Krfjolca - nisi grozna mama. Midve s tamalo sva tudi že imeli bližnja srečanja s podbojem (sicer brez buške). Se moramo pač navaditi na nove dimanzije, kada maširamo z otročki okrog. Jaz zdaj že lepo šofiram med vrati. Otroci bodo pa itak še vsi pobuškani, ko bodo sami okrog racali user posted image

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 12.1.2007 11:22:12 >

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 640
12.1.2007 11:20:12   
kaja11
Gašper je imel pa danes posvetovalnico in je zdravnica rekla "lepše pa tale vaš lumpek sploh ne bi mogel napredovatiuser posted image ". Mali ima že 6050g in 58,5cm.... šunka bunka št. 2user posted image user posted image .

Majas..... VSE NAJBOLJŠE

Blecky.... ti mu kar fiziološko v nosek zlivaj pa bo vse v redu

Krfolca.... teli mulci bodo še kaj hujšega doživeli kot je mala buškica. Kolegica je mulca (2m) z Vanishom opralauser posted image .... trdo milo je zamenjala z Vanishom. Mali je dogodek preživel brez madežauser posted image

Moj mali je oblečen: bodi, bombažne žabice, majčka, hlače, jopica, kapa,.... potem ga dam pa v pajacek iz flisa in v voziček, kjer je pokrit samo z deko. Jaz ga moram vedno obleči tako, da ga lahko tudi ven potegnem in nosim. Največji problem imava kadar piha veter.

Vidim, da so malčki že skoraj vsem potegnili kakšno daljšo spalno rundo.... blagor vam, mi imamo rekord 3.5h... pa še to čez dan.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 641
12.1.2007 11:28:15   
danaja1
Nujno moram nabavit fiziološko raztopino za nos čistit - Živa ima tudi nekje globoko smrkelj, ki ga s svaljkom vatice ne morem odstranit. Kaj ve imate tiste ampule od Nivee ali kaj druga?

Ojla!
Glede čiščenja noska vam svetujem namesto fiziološke raztopine STERIMAR - nosna higiena - izotopična raztopina morske vode v mikropršilu. Je super stvar, mi je svetovala dohtarca in je veliko bolje za uporabo kot fiziološka. Samo podstaviš pod nosnico in pritisneš pa je že notri. Pri fiziološki jaz Omarju nikakor nisem mogla urajmat nosnice, ker je tako krilil in se umikal.
Je pa 100 ml 7EUR, 50 ml pa 5 EUR, pa še rok trajanja je do 2009, lahko pa ga uporabljate tudi za vas, samo razkužit je treba nastavek.........

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 642
12.1.2007 12:45:11   
Zamima
user posted image  nerodnice nerodne,.... he he saj ne, malo vas hecam, se zgodi, nimaš kaj.
No, midve pa sva danes dobile osebno izkaznico user posted image  Sem čist veselauser posted image user posted image . Danes je otroški,... snega še ni, naslednji teden bomo pa šli kaj v avstrijouser posted image  (upam vsaj) user posted image

Drugače je vse po starem, smo še vedno tako pridne user posted image .

Lep dan vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
12.1.2007 13:52:27   
SIBI
HALO,

še nekaj o čiščenju noska. Sami smo imeli velike probleme okoli božiča s tem malim noskom. Mali je bil prehlajen tako, da so mu v bolnici aspirirali nosek, kar je zgledalo grozno. Zdravnica me je pa potem vprašala kako pa mi čistimo nosek doma? In ji rečem: ja po kapljicah mu stisnemo fiziološko v noseka! Pa se je začela smejat in rekla, da mu s tem pa res nič ne pomagamo. Dala mi je brizge za čiščenje noska in fiziološko z nastavkom in rekla, da mu moram v vsako nosnico brizgniti po skoraj 1ml raztopine. To mu delamo še sedaj in mu pomaga. Vendar moraš biti pri tem res dosleden (mi mu dajemo fiziološko tudi po 9 krat na dan). Zdravnica je rekla, večkrat mu boste dali boljše mu bo, ker to je balzam za nosek!

Tako midva sva sedaj prišla s sprehoda, ki danes ni bil nič kaj prijeten saj v MB piha ko hudič. Sva se kar hitro vrnila domov.

Punce a ste mogoče bile kaj na razprodajah. Zanima me, če imajo v HM kaj pametnega za tamalein koliko je kaj znižano?

Mi smo drugače dobro le krči nas še kar dajejo. Upam, da bo čim prej boljše, da se končno malo naspimo!

Lep pozdrav!  user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 644
12.1.2007 15:10:51   
**Petra**
Dober dan!!!!

Po dolgem času sem zopet z vami! Hvala bogu. Končno so mi pršli prklopit telekom in siol, tko da bom od zdaj naprej bolj na tekočem, kaj se dogaja na RR.

Nisem še utegnila prebrat vse za nazaj, si bom to privoščila zvečer, ko gresta tamala2 med angelčke.

Naš Nik zelo rad papca, se mi zdi, da je pravi mali bajsi. V ponedeljek imava tehtanje, tako, da komi čakam, da vidim, kolko je težki. Dojenje sicer ne zadostuje več, tako da dobi 2-3X na dan dodatek. Ponoči pa se izključno samo dojiva. Čez dan pa imam občutek, da nimam več tolko mleka. Očitno moram bolj pazit na hrano in pijačo. user posted image user posted image user posted image

Vaši otročki vsak dan kakajo? Tudi večkrat? Nik včasih kaka tudi 5X na dan, nikoli pa se še ni zgodilo, da kak dan ne bi kakal. Včasih se tok pokaka, da mu na hrbtu gre ven čez pleničko - groza!!!!!!

Morm končat kosilo, pa pridem še potem nazaj.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 645
12.1.2007 16:23:50   
krfjolca
Vanish, haha user posted image Ta je dobra! Ah, saj vem, da ga bomo še večkrat pokronale. Zdaj vsaj vem, da moram počasi skoz ovinke.

Danes smo spet tečni. Sva bila sicer dopoldne v Kranju, pa je še kar nekako spal v vozičku, še celo kavo mi je uspelo spit - sicer zelo na hitro, ker je potem že hotel domov user posted image . Imam pa za take skrajne primere kapljice za krče - eno kapljico na dudo, pa v kljunček, pa je dober za 10 minut, ker so sladke. Same dude namreč, kadar je jezen, ne potegne, če je pa sladka, bi jo pa kar pozaugal noter user posted image Jao, ga že zdaj na sladkarije navajam ... user posted image

Drugače opažam, da krči niso več tako hudi, samo Anže je blazno razdražljiv. Nič mu ne paše, včasih skoraj diplomiram, preden pogruntam, v katerem položaju bi se rad nosil ... Ali pa ga v obupu odložim v ležalnik, da grem vsaj na Wc lahko, pa ko se vrnem spi ko top ... user posted image Sicer za par minut, potem pa spet ugotovi, da bi se bilo bolj fino nosit.

Sem pa še eno foro pogruntala. Dostikrat pri hudem joku učinkuje to, da ga dam na previjalno, ga slečem od pasu navzdol in mu s fenom ritko piham. user posted image Kako minuto še tuli, potem pa utihne in se začne naglas režat user posted image user posted image . Samo ne zaleže vedno.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 646
12.1.2007 16:55:39   
Monika79
ojla MAMICE

Da se vam tudi jaz malo javim user posted image  mi moja princeska kar vzame veliko časa, da se porihtave, pa kaj hočeš tako je to z našimi zakladki user posted image
Vidim, da imate kar veliko dobrih nasvetov in idej napisanih tukaj gor, tako, da je fajn prebrati in kaj povprašati in seveda kaj dodatki.

Me pa zanima za koliko so se vaši user posted image  zredili v 2. mesecu? in koliko so zrasli? tako me zanima za primerjavo user posted image  ker tudi midve z Kajo greve na pregled drugi teden ko bo stara 2 meseca user posted image  uh kakoooooooooo čas leti user posted image

Aha sem se spomnila sedaj, kje se da najti ta trakec, kjer se vidi starost otroka, ker še jaz imam vedno onega starega od user posted image user posted image

lp Moni in Kaja user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 647
12.1.2007 17:36:50   
blecky
Ojla,

Hvala za odgovore, se mi je zdelo, da tale fiziološka po kapljicah ne pomaga prav dosti user posted image . Sedaj ne bom prav nič šparala pri temuser posted image  , večjo količino in to večkrat na dan - do sedaj sem mu dajala le ponoči, ko je težko dihal in ga je grozno motlo. Če še to ne bo zadoščal, bova šla pa do pediatrinje po pumpco...

..pika.. blagor tebi, da ti v kosu spi celih 6 ur. Pri nas so to le neuslišane želje user posted image , najdlje kar je spal v enem kosu je bilo 4 ure - pa še to le kakih 4 krat do sedaj

Petra, naš fant tud cel dan kakca. Mislim, da kr kakšnih 7x na dan.. no zadnje 2 dni pa opažam, da je malo manj pokakan (npr. 4-5x). Se mi zdi, da je imel malo prebavnih motenj - kakec je bil malo bolj zelenkast, saj se je kar naprej nekaj napenjal.

krfjolca, se mi zdi, da so naši fantje malo bolj jezne narave - naš tudi tko tuli za čist brez veze, da me kar ušesa bolijo... včasih je prav neutolažljiv, dokler ne mrkneuser posted image

Kakšne imate pa kaj avtosedeže? Jutri grem namreč kupit en avtosedež (0 - 18kg), ker je lupinca že kar malo premajhna za našega fanta. Ali katera ve kakšni so tile Renolux - ga mogoče katera ima?

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 648
12.1.2007 17:41:16   
majas
O Monika79 sem te že pogrešala. Nisem vedela da bova imave kar obe Kajo user posted image

Krfjolca tudi jaz sem se včeraj zaletela z njo, ko sem jo dvignila sem jo hoteča dati v košek pa sem jo butnila, kako mi je bilo hudo, pa hvalabogu ni buškice. Danes pa sem ji čistila nosek pa mignila z glavico pa sem jo po bradici popraskala pa ej malo kri pritekla in sem si zdaj vse nohte postrigla ker jo večkrat krampnem. Kaj hočem smo pač mamice včasih nerodne.

Tudi midve sve bile danes po dolgem času zunaj, ker mi nismo imeli srečo z vremenom cel teded, pa še prehlajeni smo bili.
Oblečem pa jo bodi, pa tudi plenice od širkokega previjanja jihm naredijo toplo, potem ene žabice in pajacek, in potem še zimski pajacek pa vreča in ji je dovolj toplo.
Jaz ji čistim noseka da jo obrnem na trebušček in ko ima glavico gor ji našpricam. To sem danes prvič izvedla ker sem prebrala v knjigi in je bilo takoj boljše. Danes pa sem dobila tisti Narhinel iz Italije ki ga vsi tako hvalijo in ga bom poskusila.

Smo pa spet prespale noč je spala od 00.30 do 7ih, potem pojedla in sve potegnile do 9.30...sem se res naspala. Zdaj pa mi že od 14ih spi je pa bila celo dopoldan budna in se je pogovarjala z svojimi ribicami nad posteljico user posted image  jo je tako lepo opazovati in poslušati ko spušča glasove.
Ah ti naši sončki...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 649
12.1.2007 18:45:17   
melita73
Ja Monika 79, res bi bilo zanimivo za primerjavo zbrat nekje teže in dolžine naših sonckov.  Lahko bi naredile podoben seznam kot je bil tisti z PDP iz prejšnega foruma.

npr.
Zara: rojstvo       2890g; 49 cm
         1. mesec   3850g; 51 cm   

Ja Nogavica, res imata rd na isti dan.  Naša Zara se je rodila 03:03, kdaj pa Živa? Kje pa si rodila? Jaz sem v Ljubljani.
Lep dan  oz. večer še naprej.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?